Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte- kym vas docitam tak Adova polhodinka spanku skonci 😖
noemi - aj mne sa robi pliesen na oknach, aj sa mi rosia, normalne mokre parapety mame 😠 ale to vtedy ked tak moc mrzne, inak je to oki 😅 ale tiez mi prefukuje v kuchyni cez okno 😠 ved tie okna to bol kriz - su mensie ako maju byt, murarske prace som reklamovala a nezaplatila, lebo omietku takto oslahat viem aj ja- musel mi to ocino opravovat po pol roku mi vietor vyvalil balkon, tak aj to sme reklaovali, proste okna des a to som krava usetrila cca 8 tisic, keby som nebola blba tak som mohla mat kvalitne 😠 a nasi maju eurookna na dome a maju tam svetovo 😉
no kupon som si dnes vytlacila a kupila tie biele pampersky, len tie baby v 101tke na mna kukali ako puk a neslo im to nahodit, tak som ich kupila bez bloku 😀
tu svieti slnko, my sme boli dopoludnia vonku, no skoro mi rozum vyfukalo z hlavy, a maly buval tak aspon nejaky efekt to malo 😉 ale duje v tejto Nitre strasne, nikde na SVK nemusi fucat, ale tu bude 😠
a uz neviem co som chcela
jaaaj noemi - mne praveze moja deckarka kazala s malym chodit von kym nema teploty, vraj na sopliky najlepsie 😉 a mucosolvan som rychlo vysadila mne Ado z toho grcal chuda 😝
no vidim, ze ked som tu ja tak tu nikto nie je ☹
zvalka- nam pasuju modre huggiesky a babylove viele - obrusky myslim a uz to asi nebudem dalej skusat 😅 ale vraj aj tie z hypernovy su fajn, no nechcem na nom testovat 😒 lebo u bratranca som mu inou rybacou mastou natretla prdel ako pouzivam a uz ju mal cervenu 😖
lubka si tu este? chcem sa ta spytat ked aduska ockovali tak v en den mu podali aj tu vakcinu rotavirusov?
Lubi,a modre huggies su premium? 🙂
ved aj tami ma od zac. Len pampersky.a obrusky modre tesco 😉 len tie sleep and play je akcia a bojim sa ich,ked su napustane. Tak mam od kamosky na skusku,chcem ten kupon vyuzit 😉
a pampers obrusky sensitive sme dostali,tak dako dominam 🙂 ale huggiesky ma stale lakaju 😀
zvalka, vies, ze ani neviem,akej znacky ten vozik mame 😅 to je skor mm parketa, takze vozik vyberal on 😀 vecer sa ho opytam, ci si nepamata alebo potom budes musiet pockat az do jari, kym sa otepli a pojdeme ho vydolovat z pivnice 😀
zuzankaro - hej aj rotavirusy - to sa papa 😉 najskor mu dala dr to a potom ho pichali 🙂
zvalka - modre huggies som myslela utierky na ritku- pure 😉 tie su najsamsuper a v 101 stoja 2 baliky 3 eura 🙂
a tie slee&playky nam nevadili, len mne vadila ta umela kamilkova vona 😕 😅
lubi nie je to naraz velka zataz pre telicko? lebo aj my by sme to mali mat naraz
caute. moj spi uz 3 hodiny sice prerusovane po hodine prechadzky v parku sa zobudil a spustil ale nejak som ho utisila kocikom a nasla novu trasu za parkom je dlha cesta akoze popri kanali no super prechadzka tak sme este dalsiu hodinu vydrzali dnes je tu pekne ale zima, no na slniecku sa da a teraz mi spi doma uz 45minut som si aj obed stihla navarit a spapat a veci vyvesat !!! 🙂 uspech dna
neviem, u nas sa nic nezmenilo 😉 len teplotu mal 37,7 v ritke, inak nic, tak asi to zvladol 😀 a 17teho to mame znova 😅
to kooolko ste popisali !!! wow
hlavne o noeminom okne a vetrani !!! ja vetran jednorazovo rozcapim velke okno na 5 minut niekedy len 2 a tot vse a sem tam vyvetram aj v obyvacke. my sme mali plesen v zime na stene zevraj ked je vonku zima, vlhko a vnutri kurime sa to lahko robi !!! sme to postriekali domestosovym sprejom 2 x a zmizlo uplne !!!! moc vlhko tu je
a dnes nam dosla v schranke pozvanka na svadbu mojej kamaratke pre nas vsetkych ale kona sa to v australii na moje narodky v aprili !!! to asi nestihame ... uff ale rada by som isla !!! ked maly troska podrastie berieme ho na vylet !!! ale teraz je este priskoro tak daleko ist !!!!!!!!!!!!!!
ja si tu sama kotkodakam !!! jaj idem kukat co maju na internete
fiha do australie na svadbu, hmmm sla by som, len tie letenky su kapanek drahe 😅
ja som vyhrala v aukcii na mmb kolotoc na postielku, dnes prisiel a nefunguje, ta pani mi pisala, ze jej to mam na jej naklady vratit, ze mi vrati peniaze, no a zas sme bez kolotoca ☹
aela - no tak to naserie 😠 aspon mal dobru cenu?
aela, tusim mas s kolotocom taku smolu ako my, ja som bola vcera vratit kolotoc do draciku. Vsak mne kym sa podari nejaky normalny zohnat,tak to uz nebude aktualne 🙄
my sme malemu kupili kolotoc od FisherPrice Tiny Love na baterky, malemu idu ocka vyliezt ako na to cumi, len po case baterky dojdu a potom ho to hneva 😀 a my ho vobec nemame na postielke ale ma to pripevnene o nohu hrazdicky, ked ho hrazdicka prestane bavit sup zapnem kolotoc a chvilu frci 😀
pietra, som chcela najskor kupit u nas v hrackarni a nic poriadne tam nemali ☹ a tento bol celkom pekny aj cena celkom dobra bola, asi budem musiet pozriet iny a rychlo objednat, malej sa hudba velmi paci, ma taku opicku so sustavymi usami, ktora sa da natiahnut a velmi rada ju pocuva
mna tak hneva, ze sme predali ten po kristinke,ten sme aj prerobili,lebo bol na baterky a strasne rychlo sa minali, tak sme ho prerobili a frcal na staru nabijacku na mobil 😀
pietra my chceme ist dnes kupit naky do draciku...ktoremu sa mam vyvarovat???
my mame kolotoc od tomy winnie the pooh na baterky 3 skladby .... nas by bez neho umrel !! ale stal dost no fakt ho to bavi dlho tam vydrzi viac krat denne
my uz sme hore aj nakojeny zase mi striekalo mliecko po maleho tvaricke !!!! chudatko mala by som odsavat a predavat hehe
boise, tomu najlacnejsiemu 😀 Ale z tej znacky ich tam mali viacero, bol to taky klasicky natahovaci, stal okolo 8€ (jeho "brat" bol drahsi), hracky umelohmotne (macikovia alebo motylikovia,kacky a uz neviem co v dalsich verziach). Pisu na nom, ze hra 4 druhy hudby a pritom len jednu a aj to falosne 😀 a hral extremne kratko, ani nie minutu. Takze ak nechces tie drahe od FP,tak nema do draciku ani zmysel chodit
babule, nas novy obraz 😵
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
a my mame fisher price kolotoc, bol hrozne drahy, ale je fakt super, to sme kupili Tamarke pod stromcek a je tam super tie zvuky dazdoveho pralesa 😉 svrcky, vtaciky a tak. pri tom cez den zaspava 🙂
ja sa prave trochu tych kolotocov od FP trochu bojim. Ten pri kike bol na dialkove a bezne reagoval na ovladac od TV 🙄 , sam sa zapinal a baterky sa strasne rychlo vybijali, preto sme ho aj prerobili. A ku koncu sa uz vypalila "ziarovka" a bolo to tak "super" urobene, ze tam bola napevno a nesla vymenit (teda sikovny chlap si s tym poradi,len musi napajat kabliky 🙄 ) skratka to nezodpovedalo cene a FP ma len drahe kolotoce
Ahojte!Ale ste toho popisali.Lubka ani nevrav o tom vetre.Ja som bola s malym vonku 3hodiny a mam dost.Citim sa ako keby som cely den lyzovala 🙂 V NR fuka skoro stale,na to si musis zvyknut...A na Chrenovej ani nehovorim.Ked aj v celom meste nefuka na Chrenovej veje jak zadarmo.Mm zobral maleho von,ze nech si oddychnem ale nedalo mi to a musela som vas prist pozriet 🙂 Nas maly strasne rastie do dlzky.Ked sa narodil mal 50cm,za tri tyzdne mal 58 a teraz ma asi 65-68,neviem presne.V utorok ideme na poradnu,aj ockovat nas budu.Inak k tej teplote.Mne sa niekedy stane,ze malemu nameriam 37,2-37,3 po odcitani.Ale vacsinou to je vecer.A nerobim zatial z toho vedu.Lebo on sa strasne prehrieva.Ked ho dam u nasich na decku,je tam tak 15min a tym ako sa on hybe,hned sa spoti.A to maju nasi v byte tak rezko.
aha 😒 Tak asi pojdem kuknut do Avionu do toho velkeho hrackarstva tam...ci nebude lepsi vyber... Lebo tu v Petrzke v Danubii je ten dracik taky mrnavy, mozno by som sa nedopracovala k ziadnemu kolotocu...a mam pocit ze sa tam neda vtrepat s kocikom 😠
zvalka kraaasne! 😉 a s kvalitou si spokojna?
boise, myslis Alltoys? Ja som asi narocna,ale ani tam som okrem FP nic normalne nevidela 😅
ahojte
zvalka - neviem koľko mame stupnou v byte musim zmerať
ale tento naš problem je iba v spalni nie v inych izbach a všetky izby mame otočene na jednu stranu
pietra - ved ani my prve roky v pohode a to teraz treti rok sa objavilo 😒
lubka - ale moj ma kašlik preto mu decka zakazala chodiť von
sopliky iba vykakavame
😉
bola som v tesku a maju nove veci pojdem využiť kupony
lebo ich mam veľa kamošky dali 🙂
a že to oblečenie možem kupiť do veľkosti jedneho roka
ako fajn nakupim aj na jesen už niečo
no dnes inak riadne mrzlo 😵
pandula - no okna rozoberame čo zajtra budeme klebetiť zas o plienkach 😀
aela - ako to že nefunguje ???? nemaš zatlačeni ten pupček???
lebo mne sa tak da pozastaviť a vtedy nejde aj ked je natočeni

Ano Zuzi,fotolabxxl 😉
zuzit a test: par som pouzila,vyzera,ze ok. Ale teraz som presla na pampers c.3,tak to skusam,nechcem naraz 2nove veci zavadzat.a skusam este sleep and play kamilkove.potom pojdem na obrusky 😉