Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
diky zuzi, ano je to super, a nazivo ta fotka vyzera ako ziva 😉 😀 vyzera to super v tej spalni, sme spokojni 😉
boise v all toys nula bodov 😒 mozno preto ze sme ho kupovli po novom roku a nemali nist, alebo neviem, no proste ziadny vyber, nakoniec sme boli v pre deti na kosickej
zvalka - krasny obraz
my mame kolotoč z plyšovimi hračkami lebo dominika sa tak trepotala a to tak ťahala že aby sa nedobuchala 😀
tento zirafovsky nemate niektora? http://www.perinbaba.sk/hracky/kpre-najmen/kolo...
zvalka, nadherny obraz 😉
..mame obycajny harmancekovy cajik,tak skusim do toho zarobit um,hadam pomoze 😉 aj ked, dnes zasa dako nepapa ani cecek ani flasu 😒
zuzankaro a tam ste aky kupili? ja uz fakt neviem, ktory mam tomu krpcovi kupit
ano to som myslela 😖 tak teraz uz fakt neviem ☹
helof babule,
zvali krasne obraz, to je platno alebo fotka?
tak nameralo my 22 stupnou a to nekurim
pietre tento:
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
lebo my mame taketo:
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
ja som dala spravit fotku na platno, ked bola 50% zlava 😉
boise, vraj brendon v raci je dobry obchod na detske veci. Ale este sme tam neboli pozriet osobne
moj je zažraty do natalie oreiro
každy den sleduje telenovelu 😀
no dala som si pizzu som zvedava koľko zase nakakame
zvalka co tam bolo nic tam uz neni si to vymazala?
chaoz
iwa, platno 😉
pietra, my mame rainforest.
tie vaše obrazy su krasne aj iwkin
ja som dala dva take veľke robiť malej ale take decke na jednom je s micky mausom a na druhom s mackom pooh no ale ta cena 1000 sk jeden
čierno biele sa my pačia
no simcadlo uz spi hodku a doobeda pospala tri a pol hodky s medzitankovanim v spanku 😀 😀 😀
zienky akoze predavat byt je nieco strasne 😎 uz teraz mam z toho paniku a este musim predat aj druhy 😕 akurat citam zmluvy od RK, tak aspon nevyjjdem z cviku 😀 😀
noe mna vysiel rozmer 40x60 na 11,5€ 😉 ale to bola akcia a este mam aj kupon do DM-ky na 50% zlavu na 60x80
iwka - čo sa sťahuješ???
koľko maš bytou???? 😕
no keby som vtedy vedela 😒 iwka
simcadlo si zasluzi pusinku na licko, moj zbojnik spal doobed 2x po pol hodke a poobede len 1x pol hodku ☹ normalne sa pokazil, pred tym spaval doobed 1x 45min. a 1x 20min.slofik a poobede skoro 2 hodky, no co mam s nim robit 😝 ???
zuzanka - už nebudu tak spavať
už maju skoro 3 mesiace už sa zase menia
moj 2 tt nebol v kočiku a dnes panicky strach ked som ho tam dala
plakal kričal no prvy krat potrenoval plucka 🙂
zuzi mne spava simca rano tri hodky a poobede zase tri hodky, len musim vystihnut ked sa zacne mrvit, supnem jej flasu a ona spi dalej 😀 😀 😀 poobliekana, tak ako ju z kocika vyberiem 😉 len capicu jej dam dole 😀
ale uz mi huka v postielke 😀 😀 hu hu hu
noemi mame dva byty, kedze som si nabalila suseda 😀 😀 a ideme stavat dom,tak ich predavame 😉
iwka - no pekne premyslene 😀
noemi to nebolo premyslene 😉 to tak vyslo 😀 😀 😀
o akych kuponoch sa tu stale vyprava 😀 ??????????
a vieeeem, ale info, ze carefour ich ma za naj cenu asi
ahojte 🙂
zvali - kde sa da kupit taka 1st baby dolls? som pozerala na amazon.com od fisher price. Len by bolo lepsie ju kupit u nas. diky
noemi - ja som si vcera vytlacila ten kupon, som ho nasla na stranke mama a ja. No neviem ci vyuzijem. a nemate skusenosti s pampers premium care? este mam zasoby Active baby , 3-ky z tesca. Aj huggies. Pominame a uvidim, chcela by som vyskusat dm-baby love.

ale zas mozno tebe sa tam nejaky zapaci, rozhodne ich tam mali viac ako v draciku