Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no kukla som tie kupony nejde my to zobraziť
a to kde všade sa može preukazať ta zlava a do kedy to plati ?????????
diky zvali 🙂
noe - do konca marca t.j 31.03.10 a uplatnit sa daju v 101, dm, carrefour, hypernova
kupon na utierky plati aj v bille
tak u nas je iba 101 😀
ahojte maminky,
diky za tip na zlavu, prave nam dochadzaju plienky. 🙂
ja som kupila drobcovi kolotoc pred tyzdnom. mame tento http://www.dory.sk/hracky/na-postie-ku/kolotoc-...
nebol taky drahy ako FP, ale ani lacny. maly je z neho uplne paf. pomaha nam to pri zaspavani. mato na to pozera, ide si oci vyocit. moje kriterium bolo, aby bol co najfarebnejsia aby tam bolo co najviac figurok.
mojmu milemu sa ale nepaci, ze je tam lken jedna melodia a ze sa toci len pokym hra. ale ja som s nim spokojna.
na tych FP je asi viac melodii, vsak?
pandul, aj my sme mali problem s plesnou. teda predosly majitel bytu. my sme pred dvoma rokmi po nastahovani dali protiplesnovy nater a vetrame a vetrame. najlepsie recept na plesen je pravidelne poctive vetranie. ked som v januari susila pradlo vnutri, plesen sa chcela vratit, ale som jej v toim hned v zarodku zabranila. a ked sa otepli, budem mat vkluse otvorene okna na mikrovetranie.
Zvali krásnučkú tú fotečku máte nad postelou 😉
My tak máme svadobnú (ako mi zubami z nohy sťahuje podväzok pod šatami) 😀 no a premýšlam tiež, že tam pridám aj deťúrence 🙂
Ja premýšlam nad touto bábikou pre Sofi, no len tá cena... 😅
http://www.chicco.sk/index.php?page=product&id_...
ahoj fialka - ano fp ma 4 melodie - mozart, beethoven a bach + tie zvuky pralesa 😉
ale tento tvoj kolotoc je tiez velmi peknucky 😵
vlastul - super fotka do spalne 😉
ta babika vyzera super 🙂 my uz mame tuto, a chcem aby ju mala nadlho, nie 100 babik, az ked bude mat tak 2-3 rocky kupime nejaku baby born, alebo anabel, alebo chou-chou 😀
to hej zvali, u našej Viki teraz letí baby anabel 😀 a u mna Sofi 😀 😀 Každá si mojkáme svoje 😀
ja ako keby toho nebolo malo že prezliekam grckoša damiánka musim ešte obliekať a vizliekať babiky little pet shop
Noe,a 22st. Mate asi prilis.aj tamarka mavala sopliky,ked sme mal tak vela.mame 19 a je oki 😉
ja tiez vobec nekurim a mame asi 22 st. Ale ved nemozem mat v noci okno otvorene 😕 Ale asi začnem davat malu do babyvaku alebo zavinky len v bodynku a nie overalkovom pyzamku...
som pridala fotky malej 🙂
ahojte mate už vsetky zaočkovane detičky? my sme po operacii tak neviem kedy sa pôjdeme očkovat od kedy do kedy je to prve očkovanie povinne neviete nahodou? a kolko važia vaše detičky, nas ma už 6600 rastie ako z vody 🙂
19C myslite v noci alebo cez den? My mame stale okolo 22C a spunti sa tvaria, ze im to nestaci 😀
janinka, ockuje sa prvykrat okolo 3 mesiaca, ale ked je nejaky problem, tak sa to posuva az do doby, kym je problem vyrieseny. A nasledne sa potom poposuvaju vsetky ockovania. Tie povinne nemaju "obmedzenu platnost ", len napr. rotavirusy, ak by si chcela, musis stihnut do 6 mesiacov
aha, dakujem, takže budeme mat asi posunute vsetky očkovania potom
Pietra v spalni na spanie 😉 tam buva aj cez den. V byte,kde sa aj hrame mame 22-22,5 st. 😉
marco dnes prvykrat zaspal sam v postielke 🙂 dufam, ze ho nezobudi,ked pojdem ulozit kiku
pytala som sa dr. na ten kanavit, ak je mala len na UM a mam ho dalej davat ako doteraz. To len info pre nekojacie mamičky 😉
dneska bola vonku kosa, studeny vietor, tak som zasa dala malu aj do deky vo fusaku a krasne mi spala. Asi ma rada, ked je taka zababušena v deke, taka schovana, ako ked je len tak navolno... Lebo vo fusaku jej aj hlavka skače pri nerovnom terene a v tej deke bola taka spokojna. Asi vyhodim potom fusak a necham deku a budem ju do nej menej obliekat. Ale ved nemozem ju aj na jar v teple do deky balit 😀
zvalka - ako aj milada pisala ja nekurim a mam 22
a okno nemožem mať otvorene aj v noci
my tu mame fakt teplo
my sme ešte neni očkovani ideme 15.3
boli sme chori
milada - ako si davala doteraz???
ja som davala prve 4 tt každu nedelu a teraz davam raz za mesiac asi do pol roka
ja si davam plienku na predok aby moc nenafukalo lebo dnes bolo hrozne vonku
milada - ako baliť ja som aj na jar zakrivala dekou
jani - očkovanie zavisi aj podľa toho ake veľke je babetko koľko važi ak je drobnejšie očkuju neskor
ak je večšie možu aj skor
milli - ja balim maleho len do deky do kocika... 😉
my sme ešte v perinke 😀
aj vo fusaku
noe, tak z toho to moze mat 😒 tak neviem potom ako to riesit. my stiahneme radiator v spalni a mame tam menej. tych 19st. a tamarka uz nema sopliky, ked sme mali teplejsie, uz jej to vadilo. a pisala to tu tusim aj cief, alebo neviem ktora, ze tiez ma chladnejsie na spanie, a babu to vyhovuje takisto.
my perinka a deka, alebo overal a deka - ale v overale len dvakrat bol v kociku radsej v perinke ho mam aj jemu je lepsie 😉
tu je v perinke a deke - takto chodime od narodenia
zvalka - no neviem ako ešte viac schladiť prostredie
a sopliky mame v stolici
kašlik už 2 dni klop klop nebol
tami - aky zababušeni 😉

aj tak neviem ake kupony a načo su to???????