icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

barbarka
6. mar 2010

mozno nejaky ranc, inak v nr je krasny park

noemi01
6. mar 2010

pandula - že naval detičiek 😀
no rychlo vybav pas aby to nenaťahovali

no do nitri by som to mala blizko 😉

my chodime na ranč pod babicou
trošku dalej od nitri

lubka - bude vedieť viac čo je tam pekne

noemi01
6. mar 2010

http://www.babica-bojna.sk/index.php?str=fotoga...

ale je to dsť daleko kedže ste večšina z dola

ale my tam chodime radi maju tam zvieratka , možeš si tam sam uloviť rybu a upiecť , pre deti ihrisko , ubytovanie, reštauracia , štvorkolky ale jedlo no jedla som aj lepšie

tami_tami
6. mar 2010

ahojte prechadzali ste niektora z nutrilonu ha na iny? chcela by som - ha-cko je len male400g balenie za 11,75 a ostatne 800g su o nejake 3 ecka drahsie... co je podla mna dost rozdiel... tento ha-cko nam kazala pri odchode z porodnice kupit sestricka z novordeneckeho a neviem ci si mozem prejst na iny ci nie - maly je zdravy... 😕

zvalka
6. mar 2010

aj ja pridem na stretko 😉 do nitry, aj do BA, kamkolvek 😵 😀

pietra
6. mar 2010

tami a preco vam kazali ha? ak je predpoklad alergie, tak ti ho moze davat dokina na predpis a potom nevyjde tak draho. Ale kludne mozes prejst na obycajny,ak v rodine alergie nemate. Zacni pomaly primiesavat normalny do ha mliecka. Napr. ak robis zo 120ml vody a 4 odmeriek, tak par papani daj 3 odmerky ha a 1 obycajneho, potom 2+2, 1+3 az nakoniec prides k cistemu obycajnemu

pietra
6. mar 2010

ked spominate tie rance, mne sa celkom paci farma v Stupave, idem pohladat link

aela
6. mar 2010

tami, aj mne odporucali ten HA, lebo nim prikrmovali v porodnici, ale veru ja davam ten obycajny 800 g za 14 eur a malej nevadi, pekne papa aj pribera a tiez som si zistila, v ktorej lekarni ake ceny, lebo je rozdiel na krabici aj 2 eura 😲

tami_tami
6. mar 2010

vdaka baby - som vahala ci nemusim sa s doktorkou radit ale mate pravdu sme zravi tak postupne prejdeme na obycajny... 😉 ste ma potesili ja som az dnes zistila ako to je cenovo - som logicky brala ze ked maly stoji skoro 12 tak velky bude raz tolko stat... juuj dakujem 😵 😵 😵 😵

pandula
6. mar 2010

farma v stupave znie lepsie !!! nieco take by nebolo odveci podla mna by sa to dalo zvladnut !!! aj by sme sa tam napapali a a dedicky nech sa valaju !!!

pandula
6. mar 2010

tu nutrilon stoji 8 libier a comfort tiez ! my sme raz kupili a darovali kolegovmu babu kedze ona nekojila

pietra
6. mar 2010

http://www.biofarma.sk/

toto je ono, je tam pekne, da sa aj ohnisko prenajat, pre vacsie deti je tam ihrisko, zvieratka, ....
len treba auto na to, aby sa tam clovek dostal 😒

aela
6. mar 2010

tami, ja som najskor kupila len tu malu krabicu 300 g a vyskusala, ci bude malej vyhovovat, ci bude dobre papat a kakat, ci sa nevyhadze atd., aby som potom nemusela nahodou vyhodit celu tu velku krabicu, ale bolo vsetko oki, tak uz teraz kupujem to velke balenie

pandula
6. mar 2010

pietra tam som uz bola !!! je to tam uzasne 😵

pandula
6. mar 2010

strasne ma boli baby brucho uz tyzden budem musiet asi k lekarke s tym 😒

zuzankaro
6. mar 2010

jeeeej aj ja by som prisla 😵 😵 😵
vidiet vas co sa este nepozname a tolko babatiek po kope to bude uzasneee 😀

pandula
6. mar 2010

no ved minule som to organizovala ja a nakoniec sa to presunulo ci co a ja som bola do toho chora 😒

pandula
6. mar 2010

idem caute

pietra
6. mar 2010

pandula, my tam chodievame relativne casto, kedze kike sa tam velmi paci. Co chodim do temy julovciat 2007, tak si tam aj narodeninovu party organizovali pre deti, len tu sme vtedy nestihli, kedze sme boli na dovolenke ☹

tami_tami
6. mar 2010

aela vdaka skusim aj ja dnes som kupila este ha-cko lebo som rychlo nevedela aky iny no ale uz kupim ten obycajny a zacneme davat taky postupne 😉

pietra
6. mar 2010

tami, jeeeej, ty mas ale sikovneho synceka, ako krasne si tu flasku drzi 😵

zvalka
6. mar 2010

pietra, uz vies, aky mate ten cyklovozik ? a mate odpruzeny?

aela
6. mar 2010

tami, aky je kraaasny, ja sa aj na malej vzdy smejem, aka je podarena, ked prideme z vonku a rozbalim ju zo zavinky a ona tam tak lezi v pozore ako vojak 😀 😀 😀 ale su tie nase deticky kraaasne, sa neviem vynadivat na ne 😉

noemi01
6. mar 2010

tami - šikovny

ten ranč je tiež super podobni tomu u nas

hadam budeme všetci zdravy aby každy mohol prisť

saska73
6. mar 2010

tami - Nicolasko aký šikovníček malý 🙂 😉

Malý spí od 16.15 odkedy svokra odišla - asi ho dobre unavila, toto u nás nebýva aby sa cez deň spalo okrem kočíka 😀

noemi01
6. mar 2010

no moj už druhy den nechce spať po obede
na obed si pospi na hodinku a potom nič
ešte pred kupanim si zvikol zdriemnuť a teraz ma taku vydrž 😕

lubkaeck
6. mar 2010

caute 😉 dieta okupane a buva 🙂

no tu mame krasny park, to je pravda, aj zvieratka a mozno aj lodky budu 😀 ale do tej stupavy to by bolo fajn, kamos tam ma hotel, tak by som mala aj mm kam odlozit 😉 len 10.7. ideme tomuto kamosovi na svadbu tu blizko pri nas, cize asi v hoteli nebude 😅 dajte termin, skusim sa tam napasovat 😉 aj BA by sme hadam zvladli, uvidime aky bude tento nas zlocinec 🙂

noe- nas Ado prespi rano v kociku, potom okolo obeda pospi maximalne ptristvrte hodinu a potom az do kupania ani omylom 😖 este sem tam ked mam chut tak s nim idem von s kocikom, lenze to je 15 minutovy jedovaty rev, potom 30 minut spanku a potom znova rev, tak to ma az tak velmi nebavi 😅 a doma s nejako prehrame 😉

a kolotoc mame baby fehn- dostali sme od mojho tata, ale hra len jednu melodiu, ale zabavi 😉 no a je natacaci 😀

juuj baterky ani mi nevravte - mam mp3 prehravac, ked kocikujem sama a to kazdu chvilu kupujem baterky 😠 musim si kupit nabijacie 🙄

tami_tami
6. mar 2010

dakujeme 😵

moj krpec dnes spi tak hodinku , dve a potom je hore dvehodky ale pekne lezi v postielke, pozera po svete, obcas pokeca s hrackami, pousmieva sa... 😉

beruska.zuzanka
6. mar 2010

Tami krásny a šikovný je malinký 😉

Veru kočky, vydarli sa nám tie naše žubrienky malé, všetky do jedného sú nádherné a šikovné 😉

Už aby tu teda bolo leto a my sme sa stretli, teda a nebude nám jeden deň aj málo? 😀 😀 😀 keď tuná toľko vykecávame.... 😀 ale zasa, všetkého veľa škodíí 😀