icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
6. mar 2010

beruška - veru, krásne sú tie naše detičky, neviem na facebooku kam skôr pozerať 🙂 všetky sa mi páčia
a doma sa stretám s kočkami z predpôrodnej prípravy aj z nemocnice a vidím ako tie detičky rastú, napredujú a aj jeden chlapček, čo bol predčasne narodený, ked som ho videla prvý raz na líčkach len kosť a koža a teraz je z neho nádherný bacuľko - vybozkávala by som ich všetkých najradšej 😀 😵

beruska.zuzanka
6. mar 2010

saši, tak tak, ja som dnes tú našu bucľošku furt cmukala 😀 chúďa... ale zatiaľ neprotestuje, tak si to užívame aj s tatíkom 🙂

beruska.zuzanka
6. mar 2010

btw, maminky, neviete, čo znamená, ak má bábo hlieny v stolici? také priesvitné, akoby soplíky? 😕 nič iné jej nie je, nemá ani teplotku ani nič, len toto dnes bolo a tak čudne aj páchla tá stolica... tak inak, ako zvyčajne 😕

saska73
6. mar 2010

beruskaa - nemohla zareagovat na nieco v tvojej strave?

beruska.zuzanka
6. mar 2010

saška, Emuša je len na UM 🙂 a stále na tom istom, na Nutrilone AR, kôli refluxu, mi napadlo, či to môže byť práve kôli refluxu, ale to je asik hovadina...

saska73
6. mar 2010

na nete som našla, že to môže byť zápal v tráviacom trakte ale zasez čoho by ho dostala, hm, soplíky nemá?

millada
6. mar 2010

tami a ostatne, čo davate nutrilon, ja som teraz prvykrat objednala od tejto mamičky, cena vyhodnejšia. Ak bude spolahlivy dodavatel, budem od nej brat stale. Oplati sa to z toho Polska 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8002823&tab=4

jeeej, stretko by bolo super. Ja sa tiez hlasim 😵 Som za vsetko okrem BA 😅 Neviem, to mesto nejako nemam v laske. Je vela krajšich 😅 Ale ak dohodnete BA, beriem aj to 😀

beruska.zuzanka
6. mar 2010

no, ja som to tiež našla, ale nemá nič, ani soplíky, ani kašeľ, ani horúčku, ani nič iné... no, ak to bude znova, tak zavolám lekárke v pondelok a basta... nebudem stresovať, kým netreba 🙂

beruska.zuzanka
6. mar 2010

My sme tiež za ktorékoľvek mesto, ak to nebudú Košice 😅 sorry východniarky, ale ďalekooooooooo, niekde stred Slovenska by bol ok, aby to nikto nemal ďaleko 😉

tami_tami
6. mar 2010

milli - len kto vie kolko bude postovne a balne ale cena je to dobra 😉

millada
6. mar 2010

tami, ja som objednala 5 ks + na skusku tie plienky DADA 1 balenie a utierky DADA 2 balenie. To je tak do 10 kg a poštovne je 4 EUR. Takze sa to super oplati 🙂

zvalka
6. mar 2010

anoooo, stredne SK - Banska Bystrica, ze cropi? 😉

millada
6. mar 2010

... a ona si balne neučtuje 😉 Do 5 kg je poštovne myslim 3,20 EUR, takze stale sa to oplati, keby som aj len 5 ks toho bebilonu kupila 😵

millada
6. mar 2010

zvali, BB je moja srdcovka, takze tiez som za 😉

beruska.zuzanka
6. mar 2010

Hehe, v BB som tuším ani nebola ešte 😅 , tak to by bolo fajn 🙂

barbarka
6. mar 2010

ja tiez lubim bb🙂 krasne casy som tam prezila 😵

noemi01
6. mar 2010

lubka - že manžela odložiť???
no a kde dam ja toho mojho 😕
naši chlapi budu pivka (nealkoholicke ) popijať kedže budu šoferi 😉

no moj si to už tiež zmenil však každe 3 mesiace sa deti menia a moj si už zmenil ten spanok
ale ked je spokojni asi mu nechiba viac spanku
ale večer zalomi ani nevie ako od unavy

zvalka
6. mar 2010

no a je to krasne mesto, a je to fakt stred pre kazdeho, lebo mame tu aj vychodniarky, a tie nebudeme tak daleko zase nahanat cez cele Slovensko, ze meinko? 😉

millada
6. mar 2010

no vidis berus, aspon spoznas aka je to nadhera - namestie, priroda, lesy okolo 🙂 Podla mna jedno z najkrajších miest v SR. Ale kludne mozeme aj tu Stupavu, tam som zasa ja ešte nebola... Hanbim sa, ale ani neviem presne, kde lezi. Idem kuknut mapu 😅 😀

millada
6. mar 2010

barbi, studovala si tam? 😉 Ja tiez spominam na krasne časy v BB počas vysky 😵 Az mi slzy vyhrknu, ked cez to mesto prechadzame a melancholia ma chyta za tymi krasnymi spomienkami 😔

pietra
6. mar 2010

zvalka, vraj je to croozer, vravel mm. Vraj sme brali ten najpredavanejsi u nas 😀 Odpruzenie tam myslim je, pre take vacsie dieta sa v pohode da, ale ja by som tam osobne dieta, ktore nevie samo sediet nedavala, aj ked je pravda, ze tu novorodenecku vlozku nemame vyskusanu, kika mala uz nejakych 10 mesiacov, ked tam isla prvykrat

beruska.zuzanka
6. mar 2010

Emula bola dneska takmer ukážkové bábo, až na ráno... ona asik nepozná víkend, že aspoň vtedy by som si pospala 😀 😀 😀 ale cez deň bola svetováááá, okolo obedu pospala medzi papkaniami takmer tri hodinky a potom sme boli na návšteve a tam si tiež dala dva pol hodinkové šlofíky a teraz spinušká už od siedmej 🙂

Toto chcem malej objednať, bo máme len požičanú a už treba vrátiť a táto sa mi páči 🙂

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7982245

noemi01
6. mar 2010

beruška - no možno nam ani jeden den nebude stačiť

my mame hlieny v stolici asi už mesiac v kuse on to vykakava sopliky
kedže naše deti ešte nevedia chodiť tak im stekaju a potom ich vykakaju 😉
ked skušam odsavačkou nič nam nevynde

hej pišu problemy z traviacim traktok ale pri kojenich deťoch to neplati kojiš?????
u nich je to normalne

a dominika nikdy nemala horučky ked bola chora nemusi sa to prejaviť horučkami

noemi01
6. mar 2010

no len aby sme sa nestretli fakt dakde na vychode u mein 😀

millada
6. mar 2010

pietra-zvalka, o akom bycikliku, či čo je to, pisete furt? 😨

beruska.zuzanka
6. mar 2010

noe, nie, je na Nutrilone, veď uvidím, čo bude a poradím sa s lekárkou v pondelok 🙂

pietra
6. mar 2010

millada o cyklovoziku, pripaja sa za bicykel. urcite si uz taky nejaky videla, stalo sa to dost rozsirenym. Pockaj, pozriem link nejaky, nech mas predstavu

zvalka
6. mar 2010

croozery nie su odpruzene ako ja viem, iba ak ste dokupovali..majte sa, idem na bowling 😉

pietra
6. mar 2010

millada http://www.mall.sk/voziky/croozer-kiddy-van-101...

zvalka, teraz mi napadlo, ze ono je viac aj cenovych kategorii vramci znacky a my sme teda nebrali nejaky drahy. Cenu si uz nepamatam presne, ale bolo to okolo 10tis. Sk, brali sme to v akcii, na predajni sa chceli zbavit minulorocneho modelu 😀 takze je to model spred 3 rokov, mozno uz tie voziky viac vymakali a netrasu tak. U nas ich napr. v tom cykloobchode aj zapoziciavaju az poplatok, takze sa da vyskusat (samozrejme,nie vsetky modely)

pietra
6. mar 2010

zvalka, vsetky tie voziky su odpruzene, ale tie drahe maju odpruzenie viacnasobne, maju aj samotnu sedacku odpruzenu