Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte
pandula, myounghee dakujeme 😉
..baby ste poculi o tom co ti cinania nechali to babo vyhladovat? ja asi nebudem spravy pocuvat ani jednym uchom.. ☹
do BB som chodila na skužobné cesty a najlepšie spomienky mám na výpredaje v nákupnom centre Európa 😀 😀 😀
millada, daj potom vediet, ako si bola s tym nutrilonom spokojna a ako rychlo ti to prislo
Mne drobec este stale spí 😕 😕 😕 mám ho zobudiť ? 😅 dúfam, že nebude buntošiť v noci
j777, ani nevrav. Skoro som sa rozplakala, ked som si to chudatko predstavila. Take zavisle na rodičoch a oni ho tak nechaju. Fakt radsej ani nepozerat spravy 😔 Najlepšie by bolo ich nechat rovnako o hlade niekde 😠 Ved to ani zvierata take nerobia, kazde si svoje mladakto vychova. Okrem kukučky 😀
zvalka - bowling ? to ako stíhaš všetky tieto aktviity ? 🙂 😉
millada, aj ta kukucka ho da niekomu vychovat a nenecha umriet hladom ☹
tak ja spravy nepozeram, nam tu bezi krtko 😀
aela, dam vediet 😉 Ona chodi cca kadze dva tyzdne, niekedy aj kazdy tyzden do Polska, podla objednavok. A porovnavala zlozenie s nasim nutrilonom, je to presne to iste. Ved to vyraba tiez Nutricia, len poliaci si to inak nazvali. Je tu aj tema o polskom bebilone a viacere mamičky potvrdili, ze je to presne to iste, lebo to porovnavali, kym kupili 😵
sasi, nebud ho. Nech drichme. Kukni telku, potom nakrmiš 😉
saska, nebud ho, moja uz tiez tak dlho spala a som sa bala, ze nebude v noci spat a spala normalne celu noc ako vzdy
milly rok som tam studovala potom som musela prestupit, a mala som tam aj babku, krasne mesto a super studensky zivot 😉
millada - určite to bude to isté, len každá krajina má iný obchodný názov
Ešte 1/2 hodku a zobudím ho - však mi ide na pravej diduške vystreliť bradavku 😀
pietra 😀 😀 😀 Krtko a nohavičky... 🙂
..nasa dnes lamala rekordy za posledne dni..spala vonku od 11.15 do 16.25 a to som ju dala uz dnu z balkona, lebo som si uvedomila, ze asi tam je uz kapanek dlho.. 😀 ale bola naobliekana, tak hadam pohoda 😉
..ja mam asi uchylku na detske handry...dnes som kukala,ze ako sme na tom s velkostou cca 6-9 m na leto a mame toho dako velaaa 😀 😀 ..uz nemozem kupovat ani kus..
j777, dobre že vravíš... my práve na leto toho moc nemáme 😕 nevadííííííí, budem sa vyžívať v nakupovaníííí, huráááááááááá 😀
beruska, ja jak keby 3 svetova mala ist...aj zasoby plienok, aj handry...ked furt maju nieco pekne a ked to nie je az take drahe...sebe nic nekupujem aj keby som potrebovala, ale len malej kukam...ale mala som kupony na zlavz cherokee v tescu, ked kupis nad 20 € tak ti 8 € odrataju...tak nenecham to tam 😀
Ja nemám na leto ešte nič - aj teraz som veľa vecí odhadla zle, ešte stále npsí väčšinu vecí 62, takže ani netuším aká veľkosť to bude v lete - teším sa na letné nákupy, aj naživo aj cez net
Ahojte, my sme prišli okolo 19h z tej oslavy, deti okupšlali a už aj obidve hajajú 🙂 My sa ideme s tatinom vyvaliť k telke 🙂
Na stretko aj ja prídem 😵 Ja to mám blízko do BA, takže nie je problém 🙂 A minule tu Zuzitka spomínala akýsi park tam niekde v BA, že je pekný.. len si už nepamätám názov...tušim park Janka Kráľa alebo také niečo 😅 No netuším 😅
to stretko by bolo dobré na celý deň. niekde na trávičke, ked už bude teplo 😵
Jaj baby, ešte ani jar nie je, a vy tu už rozoberáte veci na leto 😀 Dneska tam je tiež pekná zima 😝
A ako sme boli vonku, tak mi Viki hovorí: "Mami daj tú zimu už konečne preč, mne už vadí, ja chcem teplúčko, choood odnes ju preč" 😀 Reku keby to bolo také jednoduché 😀
ja dopredu velmi nekupujem, lebo neviem presne odhadnut, aku velkost bude nosit. Kupujem len take univerzalne veci nositelne pocas celeho roku
Ja ani neviem, co vsetko na leto mam, vacsie vecicky su v krabiciach v skrini
vlastulka 😀 😀 Viki aká výmyselníčka a fakt je to už dlho tá zima....
j777, my sa na zásoby plienok chystáme tento týždeň 😀
..mi hovorte, u nas je zas sneh..aj ked nie tolko kolko bolo 😀 ale uz je toho akosi vela tento rok...ja veci na jar dako moc neriesim, predsa v tej vanicke ked je tak dake tie overaliky a pod. ponosime co mame a na leto ked uz asi do vanicke nevlezeme tak nech vyzera ako clovek 😀
..baby , asi blba otazka...taketo male deticky nosia na kupko plavky? som kukala v tescu take chutne, ale to je asi iba image, nie? 😕 😅
j777 nosia plavečky iba na image 😉 Ale na kupko, teda hlavne do bazénu musia mať tie plienočky, čo sú určené na kúpanie. Ja sa chystám v pondelok kúpiť Sofi, kedže vstredu ideme na to welness 🙂
A to je u vás v BA sneh j777? 😕
ja co mam nakupene na leto tak su to zvacsa bodycka a tam tam velkost s kratkym rukavom sa da podla mna obnosit od maja do septembra ked sa da aj navrch nieco, takze to by musle byt cert v tom aby sme sa do tej velkosti nezmestili 😀
..na farme v stupave je pekne
My sme v tej Stupave boli cez zimu iba papať, nejako sme to tam neobzerali 😕 Ale cez leto tam musí byť pekne 🙂
aha.. tak k takym plienockam som este nedozrela...zas daka novinka pre mna 😀
vlastulka, ja som z takej casti BA kde je vzdy inak ako v meste..v meste moze svietit slnko, tu bude hmla , ze na krok neuvidis, sneh v meste ziadny, tu byva, a ke dnikde nefuka, tak tu duje furt jak hovado...aj ked do roboty som kolko krat isla, tak kukali jak na blazna..u nas rano to vyzera vseliako a dojdes do mesta a krasny slnecny den.. 😉 ale nemenila by som...
beruška - som teda zvedava čo ti povie decka
aj ja chcem teplo
a to hlasia ešte sneženie 😠
ja kupujem veci v tesku do predu a nam doteraz sadlo všetko
ja za tie kupony chcem nakupiť veci na jeseň

zval, fíííha na bowling? Aj mala Tamarka ide s tebou? 😀
pietra, uz mam predstavu, dakujem 🙂