Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
saska poslané 😉
No idem baby dovariť obedík, bo mi aj prihorí 😅
mein, no kym mu k tej plienke necuchnem, tak to neviem 😕 Ale zas, ked ho uz rozbalim, tak v miestnosti je to chvilu citit. Len kazdy je fakt inak citlivy na zapach.
noemi,nie 😉 najprv plazenie, potom stvornozkovanie, potom posadenie, postavenie a chodza
biele bodky ma v stolici aj marco, farba vacsinou do oranzova, alebo zlto-oranzova,niekedy do zelena. To je vsetko v poriadku. Ja som sa doktorky na stolicu pytala, lebo sa mi prave zdalo, ze ju ma marco riedku. Tak mi povedala, ze riedka byt moze, ked je len kojeny, farby moze mat tiez vsetky tie,co ma (este by mohla byt aj do hneda), ale ze nema zapachat
a este by nemala byt spenena
spenená - to je tuším hnačka, nie?
Sasi,a nemas alergiu? Ja som to tak mala,a bolo to tym 😉
jeeej ahoje,, no ako tak som vas docitala. Tentokrat by som prisla aj ja na strestko s babatkami 😵 to by bolo nadherneee. Len sa treba fakt dohodnut. Ked sa dohodnete na 100% dajte mi vediet IP (nakolko nemam cas kazdy den na konika ☹ )
Tami - malinky je velmi sikovny 🙂
Ps. tiez by som brala skor stretko v prirode ako v BA
zvalka - nerozumiem, prečo či nemám alergiu ? 😕 len som reagovala na pietrin príspevok
Nemám alergiu ani ja ani manžel - ja len na blbých ľudí 😀 a z pražených solených arašidov sa trošku vyhádžem ale z takých obyč nie.
saska, kvoli tomu bolavemu hrdlu, ci nemas alergiu 😉
ahojte 🙂
,,baby nase dietko uz tretiu noc po sebe strajkuje....zobudi sa o 23tej a je vyspana...potom tak plieska ruckami po postielke, cestuje po nej, oci rozcapene...ja nechapem...potom si zdriemne okolo 5tej tak na hodku 😅 neporazilo by vas?
aha, už som pochopila, nie hlieny mám odkedy som mala zapálené dutiny, keďže kojím, tak som si len morskú soľ striekala do nosa a dávala kvapky sinupret a zrejme to nestačilo
Ano sasi,to hrdlo 😉 ani ja som nemala alergiu,potom prisli tieto problemy a asi po 2rokoch az na to prisla jedna sikovna lekarka 😉 alergia: roztoc domovy ☹ stipanie hrdla,zatekanie.ale hrdlo ciste. Neboli po upratovani-prach?
zvalka - najviac ma bolí ráno ale len chvíľku, len cítim niečo vzadu hlboko ale ani nesmrkám
Odbočím - chcem sa opýtať, máte niektorá matrace z Ikey ? Teraz je tam akcia Nechcem vraziť 20 000 do matracov, ked aj tka ich odporúčajú max, po 10 rokoch vymeniť.
ahojte
babonr. urcite nie si divna ! ja mam toho tiez niekedy dost ! mne ale nema kto pomoct 😒 mne nikto nepride maleho podrzat ani pokocikovat ! takze sa toho kopi a kopi ale nasi dojdu o tyzden len na 8 dni no bude to pre mna dovolenka ako v raji uz sa tak tesim, chrbatik si oddychne aj si dospim a pojdem ku kadernicke !!! snad to vsetko vyjde
babonr, tak presne taky pocit mam ja dnes, uz vcera mi zas bolo zle, bolel zaludok a mm sa staral o malu, ani nic ine nerobil cely den, nemusel varit, upratovat, nic a aj to sa uz na mna dival, ci to myslim vazne, ked som ho poobede druhy raz poslala s malou von, lebo chcela spat a doma nemohla zaspat a v nedelu on sa zvykne doobeda starat o malu a ja varim a dnes sa rano zobudim, mala pri mne a jeho nikde, zmizol na chalupu, tak som nevedela, co mam skor robit a este laura otrcila usta, ked som chcela, aby isla s malou von, tak uz som mala toho vsetkeho fakt dost 😝
odpadnem, som otvorila balik huggies premium a maly sa mi z nich vyhadzal 😠 asi. sice vcera som zacala pouzivat aj vlhcene huggies, ale to by sa hned prejavilo ze? takze to budu tie plienky 😒
no co s tymi plienkami teraz urobim, sak mam mega pack
aj my sme sa pokusili o umelecke foto a toto nam z toho vyslo 😀
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
Mein,mas to z obruskov.urob test,uvidis.teraz vyraz vsetky vlhcene a daj povodne plienky.potom zaved huggies plienky ale obrusky huggies nepouzivaj.a uvidis.nam sa potvrdili obrusky pampers,zase mame zapareninu ☹
mein, tiez by som skor tipla obrusky. Reakcia sa nemusi prejavit hned
A keby to bolo plienkami, tak ich niekomu ponukni. Nemas napr. nejaku kamosku na kocikovanie?
zval, pietra ale velka zhoda nahod by to bola, ze prave ked som dala huggiesku tak sa vyhadzal ci nie?
mein, nie. Ja som tak pri kike podozrievala pampersky, ze z nich mala reakciu a nakoniec som zistila, ze to mala reakciu na pampers obrusky a nie plienky.
Marco zase zacal reagovat zle na huggies obrusky po dvoch tyzdnoch pouzivania. Plienky mal rovnake, aj tie obrusky, ale ked som zmenila obrusky, tak reakcia presla. Ked som sa vratila k huggies obruskom, zas do troch dni reakcia
Čaute maminy, tak ten hlien v stolici bol len včera podvečer a odvtedy už zasa nič... ale zavolám dokyne zajtra 🙂
Ja teda nedojčím a aj keď by som si niekedy oddýchla od malej a všetkého kolotča okolo, ale nedá mi odísť od nej... išli sme s mm len do obchodu nakúpiť toť pár krokov od bytovky, mamka nám strážila a ja kým som z domu odišla, 10x som sa pýtala, či to bude ok, či to zvládne a hlavne, či ja to zvládnem 😀 bolo to zaujímavé, ale na dlho by som od nej odísť nedokázala 🙂 to je už prosto puto a nejde o to, či dojčíš, alebo nie 😉
my sme mali reakciu na obrusky Babylove zelené, ale teda dosť rýchlo, po pár hodinkách od použitia... a plienky mne sa nepozdávali pampers ale 2 v žltom balení, new baby tuším... s premiumkami som veľmi spokojná, aj s huggies s oboma, aj s babylove a iné sme zatiaľ neskúšali
a vlhčené obrúsky nám vyhovujú pampers sensitive(biele), huggies pure, johnosons, také modro-ružové 🙂
ak mas este inu znacku plienok, zober tie a vysad aj plienky aj obrusky. Ked bude uz zadocek v uplnom poriadku, skus sa vratit k plienkam. Ak to bude bez reakcie, tak to boli obrusky
No a tie žlté pampersy sa mi nielen nepozdávali, ale malá mala jednu veľkú vyrážku z nich na stehienku, sme dopoužívali, začali sme Huggies classic a vyrážka je ta het, aj keď aj sudocrémom som jej to zatrela a je už celkom ok 🙂
mne vyhovuju babylove biele vlhcene. tie huggies su bleee 😝 , trhaju sa, smrdia a su prilis mokre pre mna.
pietra hej mam este tie pampersky premium moje neoblubene, no nechce sa mi kupovat dalsi bal plienok.
mne zas babylove utierky pripadaju strasne suche 😝 potom ich musim vela pouzit, ked ho chcem poriadne ocistit. Pampers mi staci jedna max.2 utierky
ahojte
pietra,tiez pouzivam utierky babylove a pripadali mi suche.ale na konci balika boli zasa mokre,az moc.tak teraz to robim tak,ze balik mam polozeny naopak,na tej strane kde sa otvara.a potom su aj tie obrusky na vrchu tak primerane mokre 😉 tak skus ak este pouzivas

babonr - nie si divná - niekedy to na mňa tak padá až no, bola som u dr. kvôli hrdlu, čo ma stále poškrabkáva a hlieny sem tam zatekajú a že nič mi tam nevidí, že či nie som len vyčerpaná 😕 Mne niekedy zoberie malého sestra kočíkovať, len to je tak na hodinku a to som ani nikam nešla, len som sa buchla do postele spať 😀
A najhoršie, že ako je malý väčší, už sa mi začína budiť aj v kočiariku v meste na prechádzke, len tŕpnem, či nespustí krik.
Musíme ísť s malým na kontrolu do BA a potom sa s mužom chceme staviť v Ikey a ja sa teším ako malá, že sa trochu vyvenčím 😀 😀 😀
vlastulka - pošli aj mne ten hotel do IP, možno mm do niečoho dokopem