icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

hermiinka
8. mar 2010

uz 24 ☹
rush ked moze mm tak mozem aj ja nachvilu vypnut 🙂

j777
8. mar 2010

mne bolo povedane pred tyzdnom nech uz idem dakam lebo ze sa to neda vydrzat so mnou 😀 tak som sa odhodlala dnes... hermi-pekne sa nahodis, ja nic normalne neoblecem, tak pojdem za sedlac von a serkam aj na to zatial.. 😅

j777
8. mar 2010

hermi.tak vestko naj, lebo do zajtra zabudnem 😀

hermiinka
8. mar 2010

j777 ja som bola na nakupy a este sa chystam
akoze obleciem si vsetko co som predtym nosila len brucho velke a cici tiez 😀

hermiinka
8. mar 2010

dakujem baby 🙂

j777
8. mar 2010

ja pockam s nakupmi este take 2 mesiace ze kolko dam dole kg a potom uz daco musim kupit lebo neviem jak budem chodit po ulici..teraz super, bunda a ides.. 😉 si neviem predstavit v lete nat male, by som vysla von a vsetci by sa ma zlakli 😀

j777
8. mar 2010

idem,krpca uz nudi kolotoc 😀

rush
8. mar 2010

moj dnes cele doobedie mrnci a prehadzuje si hlavku zo strany na stranu...a stale sa laka zo sna...uz aby bolo 11...nakrmim a padame trochu von vyvetrat...tak si to baby uzite aj za mna....

hermiinka
8. mar 2010

marko mi tu tiez vrieska ze sedim za pc a on je sam 🙂
a kolko kg mas navyse?

beruska.zuzanka
8. mar 2010

hermi, tak všetko najlepšie, ja že som tu najmladšia a kukám, že nie 🙂 a vonku by som aj ja šla, len mm by sa tu s malou sám zbláznil asik 😀 včera som si poobede dala len relax vo vani, malá mu tu plakala a on z nej bol na nervy, dobre že mi ju do kúpeľky nenasťahoval 😀 😀 😀

j777
8. mar 2010

hermi, takych 7 kg este mam 😠

j777
8. mar 2010

ale nezapnem nic, brucho jak v 5 mes 😀

hermiinka
8. mar 2010

berus ved ja pojdem prvy krat takto von, tiez sa bojim co a ako, ale hadam zvladne 😀
tak sme narovnako stare 😀

vlastulka
8. mar 2010

beruš aj ja som si myslela, že som tu najmladšia 😀

Ja som tiež rada za pôrod cez zimu, bunda schová všetko 😀 Ja už oblečem takmer všetko ako pred pôrodom, ale musím to naseba ešte trošku pratať 😀 Ostali my širšie boky a chvalabohu ešte 3 kila 😝 dať dolu 😝

aela
8. mar 2010

kocky mate vy len problemy, ja som tu zas najstarsia 😀 a obleciem vsetko ako pred porodom, lebo uz aj vtedy som mala 20 kg nadvahu co uz s tym 😀 😀 😀

hermiinka
8. mar 2010

no ja mam navyse 8 kg a kazdy den sa vazim ci som uz schudla jak sibnuta 😀 ale tie kila nejdu dole davam im tak rok na to, aby zmizli
no a brucho tiez jak tehu a cici tiez vacsie ale tym je zasa mm rad 😅

beruska.zuzanka
8. mar 2010

Teda kočky, ten hotelík vyzerá fajne 🙂 Len teda uvidíme, že ako budeme v lete na tom finančne, teraz nič moc 😔

Hermi, že staré, mladééé sme, to ja som sa len zo srandy pred mesiacom nazvala starou korčuľou 😀 😀 😀

pandula
8. mar 2010

herminka ze uz 24 😀 😀 😀 😀 😀

si robis srandu, ze?

24 bol dobry vek plno srandy vtedy na babo ani nepomyslela 😅 😀

vlastulka
8. mar 2010

Ja s váhou tiež nestresujem, pri Viki som pribrala 24 kg a do leta som schudla až 34kg takmer.. som bola ako podvyživená.. A to som iba kojila 😅 No ale uvidíme, či aj pri druhom to takto pôjde rýchlo dolu 😀

vlastulka
8. mar 2010

Pandul, no vidiš, aj ja už dve deti 😀 😀

hermiinka
8. mar 2010

jasne ze mlade sa smejem, ze to rychlo leti za chvilu babky si tu budeme pisat o vnukoch 😀

hermiinka
8. mar 2010

vlastul ty mas 24 tiez?

pandula
8. mar 2010

baby my doma nemame vahu ja neviem kolko mam naviac na kontrole u lekarky to bolo este +5kg vobec ma to nezaujima ... mna skor aby maly spinkal a nemal vetriky teraz trapi v lete idem domov na 5 tyzdnov to bude minimalne +7kg 😅 😉

a kam to ideme teda v lete?

pandula
8. mar 2010

vlasti ti si nejaka akcna 😀

hermiinka
8. mar 2010

pandula k moru 🙂

vlastulka
8. mar 2010

Hermi ešte áno, do augusta 🙂

že akčnááá??? 😀

pandula
8. mar 2010

ideme prebalit lebo sme kakali o sto sest a von zase je pekne asi aj zima !!! nevadi treba mi zeleninku a karty kupit byvalej kolegynke sa narodil chlapcek nedavno a kamoske nerpidem na svadbu do australie tak aspon kartu jej poslem !!!

pekny den zienky

vsetko naj k mdz !!! aby sme vsetky boli pekne dobre mamicky xixi 😉

hermiinka
8. mar 2010

my sa tiez chystame za chvilu von len maly teraz zaspal a musim kuknut ze kolko je stupnov lebo dnes bolo velmi zima rano, ale uz sviet slniecko tak hadam bude teplejsie 🙂

myounghee
8. mar 2010

ahojte! 🙂 rozoberate tu roky 😀 vidim. No ja som tiez mladaaaaa, v aprili 26 😎. Obcas sa citim aj na mladsiu, ajked mame deticky nemusime byt ako stare babky. 24 som mala ked som sa vydavala.
hermi - pridala som ta na fb.
Zima je vonku, brrr