icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lussyla
8. mar 2010

aj ja mam "lahkych" 80kg, od minuleho tyzdna som na delenej uz raz sa mi tak podarilo zhodit tak hadam to pojde aj teraz

millada
8. mar 2010

noe, jeeeej aj by som ta vystiskala za ten kompliment 😵 A ved ty čo chces zhodit, ved si jak modelka na tych fotkach 😉

A ked som čitala, ze si napisala zuzitke, ze ma čo nosit takú váhu, tak som myslela, ze to na jej hmotnost si narazala 😀 😀 😀 Az potom mi doslo, ze to malého myslís 😀

saska73
8. mar 2010

zuzitka ale na druhej strane si povedz, že keby si mala 55 kg, tak Alexa ani neudvihneš 😅

ja potrebujem 58 kg, max 60 aby som sa dobre cítila a mám 73 😝 a to brucho ako v 5 mesiaci - to nepojde dole ani kojením, chcelo by to poriadne cvičenie

zuzitka
autor
8. mar 2010

millada .... 😀 😀 😀 😀
som sa mohla aj uraziť, že? 😀

saska73
8. mar 2010

millada ale fakt vyzeráš dobre, mladunko, noemi ani nehovorím 😉

iwa1
8. mar 2010

milladi ja som si to tiez myslela 😀 😀 😀 😀 ae potom som pochopila, ze noe nie je az tak "uprimna" 😀 😀 😀

ja mam 74 a chem amt 64 😉 budem sa lepsie citit ...54 uz nechcem mat, lebo som vyzerala jak anorekticka a vsetky vrasky mi vysli na povrch sveta 😀 😀

zuzitka
autor
8. mar 2010

sasi ... presne tak 😉 a teda aspoň viem, po kom je alex taký tučko 😝

ja bych chcela z týchto 82 kilo ísť aspoň na 75kg 😝

saska73
8. mar 2010

tatina som vyhnala kočíkovať 🙂 ako ho poznám za 20 minút je späť 😀

tami_tami
8. mar 2010

milli od kedy sme doma z porodnice vzdy papame po tych 4 hodinach... ked uz mal malo ze trebalo dvihnut davku tak palakal po 3,5 ale nikdy som mu skor nemusela davat... to skor dlhsie vydrzi uz teraz tych 5 a viac 😉 my mamae vlastne rezim od zaciatku tym padom 😉 a niekedy sa mu aj pred dalsim krmenim odgrgne alebo po troch hodinkach takze ma dost 😉

a perlicka - vcera a dnes sa mi prekakal az na chrbat 😀 som nevedela co s nim mam rychlo robit 😀

lussyla
8. mar 2010

to nas krpec by tolko urcite nevydrzal, niekedy uz po dvoch hodinach "pyta" a ked mu dam flasku az sa chudacik zadrhnut ide

iwa1
8. mar 2010

idem sa chystat na kupkanie 😉 zatial sa majte babule 🙂

tami_tami
8. mar 2010

ja uz brucho nemam - stahovacie gatky pomohli a behom mesiaca je brusko uplne prec len slaninka ostala a 7 kil este ale som rada ze uz si mozem obliect rifle takze som spokojna... a verim ze tie zvysne kila uz teraz pojdu dole 😉

aela
8. mar 2010

tami, ty tiez vyzeras mladunko, som myslela, ze mas 19 rokov 😉

a ja som tu najstarsia 38 r. a najtazsia 90 kg a som spokojna 😀 😀 😀

millada
8. mar 2010

tami, take kakania su dobry zaberak. Tiez neviem vtedy ani ako bodynko vyzliect, aby aspon tvarička čista ostala 😀

sasi, aj tebe dakujem, zlata si 😵 Musim mm povedat, nech vie, čo ma doma 😀 A ved ty by si tiez stala za hriech 😀 😀 😀

zuzit, noe musi ešte vysvetlit, ako to myslela 😀 😀 😀

tami_tami
8. mar 2010

aela - no jeden pan sa ma pytal este kym som bola tehu ze ci este chodim do skoly - a ja ze ano ze posledny rok a on na to - A TO NA ZAKLADNU? 😀 😀 😀 😀 a ja ze nie na VYSOKU !!! 😀 tak kukal jak puk a ja som zasla... viem ze vyzeram jak pubertacka vzdy to sa zo mna vela ludi smialo ale toto som este nezazila 😀 😀 😀 😀 no bude to j tym ze som nizka mam len 158 cm takze taky krpec 😀
ale aspon budem dlho mlada 😀

lussyla
8. mar 2010

tami stahovacie nohavicky mam aj ja ale skor mam pocit ze mi tie SUNKY len vytahuju vyssie 😀 😀

pietra
8. mar 2010

tami, ja som tiez podla foto myslela, ze mas takych 19 rokov 😉 velmi mladunko vyzeras

a ja som tiez skoro taky krpec ako ty 😉 Len uz tak mlado nevyzeram. Ale este pred narodenim kiky som nastupila ucit na novu skolu a vratnik si odomna rano pravidelne pytal skolsky preukaz, myslel si, ze som jedna zo studentiek 😀 😀

millada
8. mar 2010

baby, normalne sa tu nahlas rehocem z vas 😀 - aela, super si to napisala, ze "najstarsia, najtazsia a spokojna" 😀
a lussyla, ja mam tiez taky pocit pri stahujucich nohavičkach 😀

tami, ešte ani zakladka neskončena a uz dieťa? 😀 😀 😀

saska73
8. mar 2010

ja som si tie sťahovacie gaťky kúpila na ho--o, zobrala som č. L a stačilo by aj S, také sú veľké 😀 😀 😀 ale aspoň mi nie je zima na kríže 😀

millada - ooooooo ďakujem

lussyla
8. mar 2010

som si kupovala rifle, som si naivna pytala vel.42 a pomaly sme sa dostali az na 46 ktore som jedine navliekla 😀 😀

lussyla
8. mar 2010

to nie su rifle ale hotovy stan, manzel sa pytal ci su pre dvoch 😀

saska73
8. mar 2010

lussyla - ja si ani neviem nič kúpiť, nemám odhad akú veľkosť si mám pýtať a ani si nič nechcem kupovať, kým nedám ešte zopár kíl dole

tami_tami
8. mar 2010

😀 😀 😀 😀 vdaka baby tesi ma ze sa nezdam 😀 😀 😀 aha jak tu krpec cusi pri mne nappaný a spokojny

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

a nechce sa nam grgat

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

😀 😀 😀 😀

ja ked som praxovala na ZS tak ma tiez upratovacka nahanala ze kam idem cez hodinu a tak... 😀

lussyla
8. mar 2010

ja to mam saska lahke, vacsinou poviem dajte mi to najvacsie cislo co mate, nenavidim obchody kde ti povedia take velke cisla nemame, to ma ide rozhodit. americanky sa maju, vsade same xxl oddelenia 😀

zvalka
8. mar 2010

ahojte 🙂 inak, ja ked som promovala, tak mi tiez jedna povedala, ze jej dcera tiez konci akurat skolu, ze maturuje, a ja ze no: ale ja koncim vysoku 😀
a ked ma "zavreli" do porodnice - pamatate sa, ako som tam vyplakuvala, ze idem domov-, tak som bola s 1 na izbe, a ona ze ci este chodim do skoly (myslela strednu) a je ze uz mam davno po skole, ze kolko mi tipuje rokov, a ona zlata, ze 19 ! ! ! 😕 😕 😀 😀 😀 no mala som vlasy v cope, nenalicena a bolo 🙂

lubkaeck
8. mar 2010

juuj baby ale som sa pobavila 😉

tami aj ja am segru a ta tiez konci vysku a vsetci autobusari jej chcu davat polovicny listok bez preukazky 🙂 😀

lussyla - dobree, ze pree dvoch 😀 😀 😀

no ja sa navleciem do rifli z pred tehu,ale, dako mi z nich daco kypi, esteze je ta zima 😉 no ale v juli idem na svadbu a mam take "male cierne" a nechcem v nich vyzerat ako hurka 😠

zuzitka - tak ste nas uz predbehli 😉 no aj nas je lenivec na brusku, hned po chvili sa jeduje 😖 😵

aela
8. mar 2010

millada, to vies, ale mm urcite nie je nastarsi, tak to ma tesi 😀 😀 😀

aj mne vzdy hadali o 5-6 rokov menej, ako mam, to asi pri mojom mladsom muzovi aj ja mladnem 😀 a tiez to aj kila robia, mam taku peknu okruhlucku vyhladenu tvar 😀 😀 😀

saska73
8. mar 2010

lubka - čo som sa tešila, že sa malý minulú stredu pretočil z bruška na chrbátik, tak už to spravil len raz a to sa mi zdalo, že náhodou a keď je na bruchu, tak sa skôr snaží plaziť dopredu, keď sa má od čoho odraziť a keď mu to nejde, začne sa jedovať a plakať, vo štvrtok idem na kontrolu k dr., tak dúfam, že predvedie arzenál zručností, lebo sa mi tá vojtovka už cvičiť nechce 😝 už som to aj začala flákať, ten plač a vyčítavý pohľad malého je smutný

bedrové rifle oblečiem z pred tehu ale trčí mi brucho 😝

saska73
8. mar 2010

aela 🙂 🙂 😉

boise
8. mar 2010

ja ked som si bola vyberat svadobne saty (minuly rok koncom juna), tak sa ma tetusa spytala ze na co to chcem, ci na prve svate prijmanie a ja ze ne ze na svadbu a ona ze ako druzicka, vsak? 😀 😀 😀