Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
boise - dobree 😉
no ja s vekom problem nemam, len mna sa vsetci boja ☹ vraj mam prilis prisny vyraz tvare, skoro vsetky pacientky mi to tvrdili a po absolvovani porodu so mnou, zmenili nazor 😉 no ja si asi kamosku nenajdem v tejto Nitre - len na babo sa spolieham a esteze mam vas 😉
ahojte... boise, pietra, aela, ak este zhanate kolotoc ja mam na predaj tento Chicco
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...
dostala som druhy, tak tento posuvam dalej, ak by ste mali zaujem 😉
zuzuxx, pekny kolotoc, ale ja som si prave dnes objednala podobny z mmb 😉
Ahojte.Ale som sa pobavila 😀 Ja sa do svojich povodnych veci vobec nezmestim a asi ani dlho nebudem.Mam trojo gati pozicanych od maminy 😀 Musim dat dole este minimalne 5kg.Ale zas ani ubytok 20tich kilov nie je zly...Sak mna ked prijmali do porodnice,tak skoro odpadli.Sestricka hovori:Slecna tu sa pan dr.asi pomylil,ved vy mate na sebe 26kg.A ja ze:Ale nie,to je dobre napisane a moznoi mam uz aj viac,bo posledny tyzden ma nevazili 😀 Iwa ako to s tou malou robis,ze tak spinka?Aj ja chcem.Pridi aj mojho uspat....A posledne dni poobede potiahne v kociku len tak hodinku a potom vypluje dudu a blaboceee....Strasne je ukecany.Tak spuli tu malu papulku.Lubka,sak ja sa uz neviem dockat,ked uz bude jar aby sme uz konecne vybehli na vandry.Aj chylani budu vacsi.A pockaj v lete v parku.Kolko tam bude deti.
Zajtra ans idu ockovat,tak som zvedava co nas caka.Trosku mam aj obavy 😒
no baby sa hnevam ☹
iwka - že neuprimna ☹
musela osm si to prečitať ako som to napisala
zuzitka - ani nahodou som nenaražala na tvoje kila
ale na Alexa aky je macko 8 kilovi že maš čo robiť aby si ho odniesla 😉
už 3 hodiny my tu dominička plače už neviem ako jej pomocť
ma pupačik v pusinke infekciu
v poslednej dobe sa jej opakuje skoro každe 2 tt
aj som kupila herbadent tu vodičku aj jej to potieram strpne to na pol hodinku a potom ju to zase štipe
poradte čo na to ešte treba a treba isť aj s tym k lekarovi????
Moje malinke-Dominika 😢 ja by som asi isal k dr.ked sa jej to opkuje.Mozno jej da nieco co jej zaberie
babo - no sa aj čudujem že maly spi ked my tu plače
ona barz čo chita a potom pcha prsty do ust a sa jej spravy pupačik
ale vymišla ako keby ju rezali
ešte že je manžel doma on na rukach jedneho a ja zase druheho
noe https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... tu annag pise o niecom...to ma tu "zabu"?
alebo ju boli zub??? lebo ma na tej strane kaz 😒
ale ked tam ma pupačik asi to bude infekcia
boise - dominika ma cez 3 roky
a gencianka sa dava babetka pre nu je už herbadent a niejak jej nepomaha
noe, cucoriedky na to su dobre, myslis aftu?
neviem čo to ma ma tam biely pupačik z vnutra na ličku
noemi- B-komplex kúp, to je dobré na tie vyrážky, afty v ústach
noe tam dalej pise jedna aj o dietatku co ma cez dva roky...vsak "zabu" alebo teda aftu moze mat...este aj hypermangan na to zabera ale to neviem ci deti mozu...
noe - chudatko dominika. dufam ze sa to coskro polepsi
boise 😀 😀 😀 som sa zasmiala ze prve prijmanie
jo a b-komplex ano..ten tiez pomoze ako pise saska
pandula no ja som sa tiez zasmiala ale ona to myslela vazne (asi kapanek naslepla teta) a presvedcila som ju az ked som je otrcila brucho ze som tehu 😀
to je dobre ze vyzeras mladucko xixi
tak ja idem varit a starat sa o mangela...prajem pekny vecer a uzite si dnes svoj sviatok damy 🙂
boise,prid navarit aj k nam 😉
babo ked mi povarujes maleho tak nemam problem, ja straaasne rada varim 😉 😉 😉
caute
moj spi uz 3.5 hodiny !!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje zlatucke babo !!!!! tak som rada ked pekne spinka ale musela mi ritka koli tomu omrznut dnes nikto nebol v parku len ja
no vy ste toho popísali 😅
No mne sa tiež raz stalo, že mi Viki priradili ako moju mladšiu sestru 😀
B komplex asi doma mam
skusime dakujem
no inak vam poviem udržať 3 ročne dieťa ako sa myka a nechce si to dať natreť je umenie
muž sa boji ju silnejšie chytiť 😒
ešte sa čudujem že vladze plakať
a že susedia nezavolali socialku lebo ruči ako keby ju rezali ☹
My dnes nevaríme na večeru, obedík sme spapali zo včerajška, tak sme si teraz objednali a čakáme čo mi prinesú vypražaný syr 😀
My sme mali zdravu veceru.Mm spravil ovocny salat-plnu misu.A ked sme tp vsetko zjedli kukli sme na seba a hned sme vedeli.Tak som sa postavila a isla spravit este nejake zemle 😀
noe, ale ak ma dominicka pokazene zubky, moze ju to boliet aj z nich, to by kvoli jednemu aftu tak neplackala, neivem, moja laura uz v dvoch rokoch bola opuchnuta od zubov
noemi - to sommavala aj ja, nad pokazenym zubom, mne pomohlo to prepichnut, aby hnis vytiekol 😉 a potom k zubarovi zubok osetrit 🙂 🙂
ja som dnes piekla bagety v pekarnicke, mnamkove su, skoda ze len 4 a z toho 2 idu mm zajtra na desiatu, aj ked som dnes nedostala ziadny kvet ☹ ale kupil stolicku pre krpca 😉 tak som mu odpustila 😀

saska- no nabok sa pretoci tak ze svihne nohami a otoci sa na bok 😉 no a na brusku sa tiez ked mu dam ruky za nozky tak sa posuva, cize odraza, konikovat je lenivy riadne, sem tam sa pekne zdvihne a kuka 😉 no my mame buducu stredu poradnu aj ockovanie druhe, tak som zvedava co povie doktorka
no v autosedacke ho uz nepriputaneho nesmiem nechat, lebo si sada 😕 furt by len sedel, lezat ma 5 minut ☹ inak jaci
no bedrove moc nezapnem, sa mi roztiahli boky a to som rodila sekciou 😠