icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

lubkaeck
8. mar 2010

saska- no nabok sa pretoci tak ze svihne nohami a otoci sa na bok 😉 no a na brusku sa tiez ked mu dam ruky za nozky tak sa posuva, cize odraza, konikovat je lenivy riadne, sem tam sa pekne zdvihne a kuka 😉 no my mame buducu stredu poradnu aj ockovanie druhe, tak som zvedava co povie doktorka
no v autosedacke ho uz nepriputaneho nesmiem nechat, lebo si sada 😕 furt by len sedel, lezat ma 5 minut ☹ inak jaci

no bedrove moc nezapnem, sa mi roztiahli boky a to som rodila sekciou 😠

lubkaeck
8. mar 2010

boise - dobree 😉

no ja s vekom problem nemam, len mna sa vsetci boja ☹ vraj mam prilis prisny vyraz tvare, skoro vsetky pacientky mi to tvrdili a po absolvovani porodu so mnou, zmenili nazor 😉 no ja si asi kamosku nenajdem v tejto Nitre - len na babo sa spolieham a esteze mam vas 😉

zuzuxx
8. mar 2010

ahojte... boise, pietra, aela, ak este zhanate kolotoc ja mam na predaj tento Chicco
https://www.modrykonik.sk/bazar/show_entry.php?...

dostala som druhy, tak tento posuvam dalej, ak by ste mali zaujem 😉

aela
8. mar 2010

zuzuxx, pekny kolotoc, ale ja som si prave dnes objednala podobny z mmb 😉

babonr
8. mar 2010

Ahojte.Ale som sa pobavila 😀 Ja sa do svojich povodnych veci vobec nezmestim a asi ani dlho nebudem.Mam trojo gati pozicanych od maminy 😀 Musim dat dole este minimalne 5kg.Ale zas ani ubytok 20tich kilov nie je zly...Sak mna ked prijmali do porodnice,tak skoro odpadli.Sestricka hovori:Slecna tu sa pan dr.asi pomylil,ved vy mate na sebe 26kg.A ja ze:Ale nie,to je dobre napisane a moznoi mam uz aj viac,bo posledny tyzden ma nevazili 😀 Iwa ako to s tou malou robis,ze tak spinka?Aj ja chcem.Pridi aj mojho uspat....A posledne dni poobede potiahne v kociku len tak hodinku a potom vypluje dudu a blaboceee....Strasne je ukecany.Tak spuli tu malu papulku.Lubka,sak ja sa uz neviem dockat,ked uz bude jar aby sme uz konecne vybehli na vandry.Aj chylani budu vacsi.A pockaj v lete v parku.Kolko tam bude deti.

babonr
8. mar 2010

Zajtra ans idu ockovat,tak som zvedava co nas caka.Trosku mam aj obavy 😒

noemi01
8. mar 2010

no baby sa hnevam ☹

iwka - že neuprimna ☹

musela osm si to prečitať ako som to napisala

zuzitka - ani nahodou som nenaražala na tvoje kila
ale na Alexa aky je macko 8 kilovi že maš čo robiť aby si ho odniesla 😉

už 3 hodiny my tu dominička plače už neviem ako jej pomocť
ma pupačik v pusinke infekciu
v poslednej dobe sa jej opakuje skoro každe 2 tt
aj som kupila herbadent tu vodičku aj jej to potieram strpne to na pol hodinku a potom ju to zase štipe
poradte čo na to ešte treba a treba isť aj s tym k lekarovi????

babonr
8. mar 2010

Moje malinke-Dominika 😢 ja by som asi isal k dr.ked sa jej to opkuje.Mozno jej da nieco co jej zaberie

noemi01
8. mar 2010

babo - no sa aj čudujem že maly spi ked my tu plače

ona barz čo chita a potom pcha prsty do ust a sa jej spravy pupačik
ale vymišla ako keby ju rezali
ešte že je manžel doma on na rukach jedneho a ja zase druheho

boise
8. mar 2010

noe https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea... tu annag pise o niecom...to ma tu "zabu"?

noemi01
8. mar 2010

alebo ju boli zub??? lebo ma na tej strane kaz 😒
ale ked tam ma pupačik asi to bude infekcia

noemi01
8. mar 2010

boise - dominika ma cez 3 roky
a gencianka sa dava babetka pre nu je už herbadent a niejak jej nepomaha

zvalka
8. mar 2010

noe, cucoriedky na to su dobre, myslis aftu?

noemi01
8. mar 2010

neviem čo to ma ma tam biely pupačik z vnutra na ličku

saska73
8. mar 2010

noemi- B-komplex kúp, to je dobré na tie vyrážky, afty v ústach

boise
8. mar 2010

noe tam dalej pise jedna aj o dietatku co ma cez dva roky...vsak "zabu" alebo teda aftu moze mat...este aj hypermangan na to zabera ale to neviem ci deti mozu...

pandula
8. mar 2010

noe - chudatko dominika. dufam ze sa to coskro polepsi

boise 😀 😀 😀 som sa zasmiala ze prve prijmanie

boise
8. mar 2010

jo a b-komplex ano..ten tiez pomoze ako pise saska

boise
8. mar 2010

pandula no ja som sa tiez zasmiala ale ona to myslela vazne (asi kapanek naslepla teta) a presvedcila som ju az ked som je otrcila brucho ze som tehu 😀

pandula
8. mar 2010

to je dobre ze vyzeras mladucko xixi

boise
8. mar 2010

tak ja idem varit a starat sa o mangela...prajem pekny vecer a uzite si dnes svoj sviatok damy 🙂

babonr
8. mar 2010

boise,prid navarit aj k nam 😉

boise
8. mar 2010

babo ked mi povarujes maleho tak nemam problem, ja straaasne rada varim 😉 😉 😉

pandula
8. mar 2010

caute

moj spi uz 3.5 hodiny !!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje zlatucke babo !!!!! tak som rada ked pekne spinka ale musela mi ritka koli tomu omrznut dnes nikto nebol v parku len ja

vlastulka
8. mar 2010

no vy ste toho popísali 😅

No mne sa tiež raz stalo, že mi Viki priradili ako moju mladšiu sestru 😀

noemi01
8. mar 2010

B komplex asi doma mam
skusime dakujem
no inak vam poviem udržať 3 ročne dieťa ako sa myka a nechce si to dať natreť je umenie
muž sa boji ju silnejšie chytiť 😒

ešte sa čudujem že vladze plakať
a že susedia nezavolali socialku lebo ruči ako keby ju rezali ☹

vlastulka
8. mar 2010

My dnes nevaríme na večeru, obedík sme spapali zo včerajška, tak sme si teraz objednali a čakáme čo mi prinesú vypražaný syr 😀

babonr
8. mar 2010

My sme mali zdravu veceru.Mm spravil ovocny salat-plnu misu.A ked sme tp vsetko zjedli kukli sme na seba a hned sme vedeli.Tak som sa postavila a isla spravit este nejake zemle 😀

aela
8. mar 2010

noe, ale ak ma dominicka pokazene zubky, moze ju to boliet aj z nich, to by kvoli jednemu aftu tak neplackala, neivem, moja laura uz v dvoch rokoch bola opuchnuta od zubov

lubkaeck
8. mar 2010

noemi - to sommavala aj ja, nad pokazenym zubom, mne pomohlo to prepichnut, aby hnis vytiekol 😉 a potom k zubarovi zubok osetrit 🙂 🙂

ja som dnes piekla bagety v pekarnicke, mnamkove su, skoda ze len 4 a z toho 2 idu mm zajtra na desiatu, aj ked som dnes nedostala ziadny kvet ☹ ale kupil stolicku pre krpca 😉 tak som mu odpustila 😀