icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
9. mar 2010

zvali ved dobre sa mi lubi z 🙂

zuzankaro
9. mar 2010

zvali diki za kompliment 😉
pandul tak okolo 29 som davno isla 😀

zvalka
9. mar 2010

ja viem 😉 a hej, tu co mam doma je erik ciapocka, to je ona. fakt je dobra 🙂
len neviem, ci mam dvoch bobikov, ci jednu...ach jaaj 😅 😕

iwa1
9. mar 2010

zuzankaro ja viem, ze to sitie boli dole, lae zase ta rana po cisarskom a este stale mam take male previsnute brusko nad jazvou, necitim si cca 10 cm nad a ani pod jazvou a to mi bolo povedane, ze je to velka rana, tak ze do konca zivota to tak moze ostat 😉 ☹ ja z vlastnej skusenosti viem, ze po normalnom porode som bola skor fit 😉

pandula
9. mar 2010

no ved v nedelu dojdu capicky aj kavicka ( zuzanka) !!! uz ju mam kupenu mami utekala do avionu ze vsetko pre moje dieta. zlata !!!! fakt ju potrebujem sem tam. minule som si dala slabu lebo ma hlvinka bolela a maly spal v poriadku celu noc ani s nim nepotriaslo

zvalka
9. mar 2010

no zuzi, kafe 😉

pandula
9. mar 2010

ja by som cisaraka nechcela ... je to ako iwa hovori velka rana a tiez to zotavovanie musi byt horsie kamosku stichy bolely este 2 mesiace zle sa jej vstavalo z postele atd...

lubkaeck
9. mar 2010

juuj boze vas docitat, to je vazny uspech 😉 a maly mi tu mrnci uz cize len tak rychlo 🙂

ciapky su krasne, tiez nad nimi dumam

porod - ja som mala zrazu sekciu a zrazu syna, ani neviem ako to vsetko rychlo prebehlo, no prve tri dni su strasne, najma to tahanie tych svoriek na bruchu 😖 ale da sa to zvladnut 😉 a ak sa dam ukecat na druhe dieta, tak len cisarom, nechcem byt vsade dojazvena 😅

noemi01
9. mar 2010

no bola tu svokra zase my pokazila naladu 😠
ako ja tu žensku neznašam

pandula
9. mar 2010

haha chuda noe !!! ja svokru nemam chvalalbohu 😉

pandula
9. mar 2010

a zvali myslis ze ta velkost 3 nam vydrzi aj do jesene. ja objednala obidve trojky kedze maly ma 40cm hlavicku a nechcela som aby mu to bolo male

hermiinka
9. mar 2010

noe 😀
my uz okupany dnes tato kupal 🙂 a maly spinka som zvedava ako dlho, tak konecne oddychujem 😉
inak kedysi sa tu pisalo o tych supinkach v hlavicke aj my to mame a kupila som v lekarni taky sampon , dnes sme ho prvy krat pouzili tak som zvedava ci zmiznu

zvalka
9. mar 2010

hadam vydrzi trojka aj na jesen, ved to je poddajne a nepodsite, snad ano 😉
na tie supinky ze je super aj pripravok z biodermy
no idem sa venovat malej, tak tu na mna pozera tymi ocickami velkymi 😵 😵 😵

pandula
9. mar 2010

no my tu biodermu sampon pouzivame a supinky miznu mne lekarka povedala ze v ziadnom pripade neolejkovat a vycesavat ze to dorasta a zatial vyzera ze mala pravdu

noemi01
9. mar 2010

pandula - šťastne to dievča

ja mam niektore čapičky ani neviem ake veľkosti a niektore my znosila aj 3 roky v kuse a to fakt

tak viete čo my vyviedla mrcha
velice my ho stale dava na bruško reku ja ho nedavam lebo on mi zvikne ešte grckať a jeduje sa tak
a ona ho jak na just dala na bruško no dobre ale ako mu dala ruky ???na bok reku to neni dobre musi ich mať skrčene a pod sebou a ona že to nie že to davam zle tak sme sa hadali ako mu dam ruky jasne tvrdila si svoje
nakoniec muž povedal že mu ruky nedava dobre tak bola ticho 😠
stale sa bude so mnou doťahovať za slovička 😠
a ešte chudačik ako som predpokladala sa tak pogrcal a povedala aspon ho už netlači bruško 😠

pandula
9. mar 2010

no ja si tiez myslim ze to vydrzi zvali !!! su krasne a rada by som ich vyuzila urcite kupim od tej pani viac v lete mava krasne satky cakam kedy bude mat tovar

pandula
9. mar 2010

noe zabila by som ju

noemi01
9. mar 2010

pandula - šampon si kupila v lekarni určeni pre deti ???
lebo mam pocit že sa aj nam pomaly to objavy

noemi01
9. mar 2010

pandula - 😀
počkam na muža a sprdnem ho chudaka že čo si to dovoluje svokruša 😀

aela
9. mar 2010

noe, to ti nezavidim taku svokru, ja uz svokrovcom nemam a nasa hana, teda nevlastna mama, lebo moju uz tiez nemam, tak ona nemohla mat vlastne deti, tak ta by malu najradsej naobliekala ako cibulu aj doma s ciapkou a von by s nou v zime snad ani nesla 😀 ale zas da sa to s nou, lepsie je, ked je opatrna, akoby mi mala s malou robit hokusy pokusy, aj mi malu postrazi, ked idem k lekarovi

noemi01
9. mar 2010

baby tak vam zavidim 😀 😀
no raz mesačne stači ju vydieť všetkeho veľa škody 😀
ja si nepomožem len ju zbadam a už mam pokazenu naladu
asi preto čo my v minulosti spravila nemožem na to zabudnuť

ideme my spať lebo dominika už je unavena z celeho dna a v noci tiež nepospala

dobru noc

pandula
9. mar 2010

noe u nas to mali v tescu v detskom ale mne to predpisala lekarka z lekarne ale ja kupila v tescu bol 2.5 libry docela pekne voni a mame pouzivat kazdy den kym to nezmizne a potom sem tam ako jediny sampon podla mna to funguje supinky a 4 den zacali miznut si take mensie a mensie

pandula
9. mar 2010

moj na brusku len chvilu vydrzi aj hlavku sem tam zmizne ja ho pocuvam ked zacne protestovat prevratim ho nebudem ho mucit !!!!

ciefulik
9. mar 2010

čítam, že ste rodili 😀
mne Pánbožko vynahradil ľahkým pôrodom náročné tehotenstvo
ja mám na pôrod veľmi dobré spomienky - iba 2,5 hodinky)), sedela som po pár hodinách, šitie len trošku 🙂

ciefulik
9. mar 2010

všetci ste išli kúpať, čoo 😀

tak idem aj ja

j777
9. mar 2010

aj my mame ciapocky bobika smotanovu a cervenu a este tusim miko taku bezovu 😵 ja som objednala velkost 2 ale nebol problem vymenit, ale uz su vygnetky dole, oprane, ozehlene, uz len nech sa otepli...ja ich chcem vyuzit na jar a velkost 3 by nam bola velika...aj ked sa sprali trosku ale ved to sa natiahne nosenim 😉

beruska.zuzanka
9. mar 2010

Čaute maminečky 😵

Teda, to sú zasa debaty tuná, o pôrodoch 😀 tak ja som si užila 20 hodín, fajné bolesti, ale zato malilililinkaté šitie 🙂 bez epi, ale aj druhé budem bez som si povedala, dalo sa to vydržať 🙂 a neviem, kto tu písal, že pohrýzol mm pri pôrode 😀 tak ja som mu "len" ruky lámala pri kontrakciách a raz som seba pohrýzla do ruky 😀 😀 😀

Na materskej chcem zostať do troch rokov, aj keď financie mizéria, ale tie rôčky mi nik nenavráti čo s ňou budem 🙂 a zatiaľ teda bývať máme kde, aj jesť čo, takže nestresujem, no uvidíme ako bude 🙂

Noe, o mojej svokruši už ani písať nejdem..... snáď len, že ona sa na krstinách vyznamenala a to už bola posledná kvapka, keď večer povedala, že sa u nás cítila ako posledná pi*a... no comment... akurát môj ocino poznamela, že prečo ako posledná a nie ako prvá 😀 😀 😀 a to on je mierny človek a doteraz ju bral, akože veď rodina, tak v pohode 😀

My sme dnes mali uvítanie do života, super bolo, také zlaté to bolo 🙂
Furt nás fotili, sedeli sme v prvom rade a malá celý čas zývala, ako starosta vyprával 😀 😀 😀 sa nudila asik 😀 Dostali sme kytičku, knižku pamätnú, pamätný list a poukážku na 33 eur do detského obchodu s oblečkom hračkami a inými detskými potrebami 😵 takže super 🙂

Vigantol som aj pár ráz zabudla dať, ale snažím sa nezabúdať 😅

Tak pekný večer prajem, ak tu niekto bude, rada pokecám, my spíme už od pol siedmej 🙂

aela
9. mar 2010

tak my uz davno okupali a mala uz hodku spinka jupiii 😀
ja som si najskor myslela, ze druhy porod bol horsi ako prvy, lebo bol iny, ale ked tak spetne nad tym rozmyslam, tak vobec nebol horsi, vecer mi odtiekla voda a dali mi lieky na spanie, lebo som nebola otvorena, ani kontrakcie som nemala, rano mi zacali kontrakcie a medzi nimi som pospavala vdaka liekom na spanie 😀 a vlastne som aj rodila este taka odriemana, dali mi injekciu od bolesti a isla som rodit, ani som nevedela ako, viem, ze pri prvom porode som sa zapovedavala, ze uz nikdy viac 😝 😀 a teraz som si akurat tak vydychla, ze konecne je vonku a nedbala by som ist o rok znova 😀 😀 😀

aela
9. mar 2010

ozaj kocky ten vigantol davate kazdy den? ja len pracovne dni a sobota, nedela pauza 😉

rush
9. mar 2010

tak my dnes uz asik kupat nebudeme 😔 maly konecne zaspal..dnes bol zas nejaky mrzuty...poobede spal iba pol hodku, uz bol unaveny, tak mi zalomil po siedmej...budit ho nebudem...iba sa napapa a dufam bude spat dalej 😕

porod...u mna kratky ale komplikovany....sediet som nevedela viac ako 2mesiace...sita az po zadok...takze ziadna slava...nabuduce by som isla asi be epi...aj tak si myslim, ze zabrala az neskoro, vsetky kontrakcie som citila...a kedze som sa otvarala dost rychlo tak to aj fest bolelo...znecitlivela som az ked som potrebovala tlacit 😝 ale tiez neplanujem skor ako 2/3 rocky...uvidime co prinesie zivot...

a vigantol davam celkom dobre...ale fenistil, co dostal teraz, lebo sami akosi vyhadzal (asi som nieco pojedla 😅 )stale zabudam 😝 mam davat 3xdenne, ale podari sa mi nezabudnut iba vecer 😅 tak neviem...hadam mu zle nerobim....