Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja vigantol kazdy den 2kv
ja sa snazim vigantol kazdy den ale uz som aj zabudla..ale najnovsie herecka vypluva, tak neviem kolko sa z toho dostane tam kam ma 😀
preco mi zmizla fotka? 😕
milli, zval, vy c.3 ciapocky objednavate? sak ja som teraz na jar kupila malemu c.1, lebo tie c.2 co som mu objednala budu asi az na jesen 😅
noe, aj môj mm sa už konečne ma zastal, už to nezniesol, ako ma furt jeho mamka podpichuje a robí mi len napriek... prečo sa tak cítila netuším,,, akurát malú som jej moc nedávala, bo som ju kŕmila po príchode z kostola a ona mi furt stála za zadkom a do ucha mi furt vravela, že ona ju nakŕmi.... a potom si ju hneď po kŕmení popýtala na ruky a hondŕľala s ňou a malá sa dogrcala, keď som jej vravela, nech ňou nehumpá, tak ma nepočúvala... joj a toto furt robí, mne napriek, ja poviem A, ona urobí B.... ☹
ja som mu tieto kupila c.1 a dobre mu sedia
https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
beruška - presne nemame tu istu svokru 😀
moja tiež natriasala ked som jej povedala my sa nepestujeme tak povedala jej deti sa pestovali bude sa aj maly 😠
no ja mojmu poviem že či mu to nevadi ako ma tiež stale podpichuje si ma akurat vypočuje ale nič nepovie
mein - tak hentaki typ čiapočky je najlepši perfektne sadne aj na uška aj šiltik ma
peknučke
ja som bola spokojna s cisarskym, som sa normal porodu strasne bala tak mi to niekto ulahcil 😀
ja som zavisla na sladkostiach vseobecne, ale teraz konkretne na keksikoch stracatelky /alica/ take jemne pecivo 😵
ako sa sustredil na fotenie 😉 🙂 malinky markus (teda dlhi markus ) 😀
lubka to tahanie svoriek ta bolelo? mna nie, len tu poslednu mi dr. dal zapamatat 😀
ja cisaraku vycitam len to, ze som nemala hned pocit, ze som porodila dieta. musela som si k nemu najst cestu 🤐
mein, malý je aký feši v tých čiapočkách 😵 u nás v obchode som videla podobné, myslím, že maminka moja Emule kúpila dnes 🙂
noe, no, tú istú asik nemáme... ale veeeeľmi podobnúúúúú 😀 😀 😀 ale našťastie, teraz sa asik dlho neozve, ani neukáže.... nuž... len ma to štve, že Emuša má druhú babku takúto... ☹
noe 😀 dlhy markus 😀
len ten dlhy markus uz 2 dni stvara nejake divne veci. vobec mi nechce cez den spat v kociku, rsp. za hodinu sa 4x zobudi s placom. no dnes som normalne grogy, spal dokopy 4hod aj to kazdych 20min rev. ja nechapem, nemate niektora taky problem??? pomooooooooooooooooooc ☹
noe no som teda riadne zvedava, kolko cm bude mat na poradni 17-teho, ci si mu pravom pridala tu prezyvku 😀
beruška - ale ma o emku zaujem
to aj moja sa teši z damianka aj z dominiki no len my si nesedime
mein - nie nemame
ja viem že mne zaspi na hodinku a to ešte s nim nejdem do kočika lebo viem že sa zobudi a bude chcieť papať dam druhy krat papať až potom virazim von a vtedy spi aj 3 hodinky
a ukludni sa to ako??? daš dudlik ??? papať ???
mein - určite viac ako my
my ideme 15 sa merať a hadam 55 cm my už budeme mať 😀
vy aj o 10 cm viac 😕
no dudlik pomoze, ale ked uz sa mi zobudi 4x tak uz ho beriem dnu, ked dam papat tak ano, ale kym dam papat tak nejaky cas prejde. zeby dobre neodgrgol, lebo on velmi vela grga aj po hodine niekedy, ale ma ten rastovy spurt, ze chce vela papat, alebo je uz velky chlap a cez den uz nechce spat????? netusim. ale predtym pekne aj 3hod potiahol v kociku 😕 😕 😕
no tak 65 urcite pocitam
noe, to hej, má o Emušu záujem, len ona sa na ňu až moc naviazala, všade po byte má jej fotky v rámikoch, rozpráva sa s nimi 😅 furt na ňu šušle keď je u nás, ja som jej povedala, nech to nerobí a zas na mňa zazerala.... a akoby ona nemala dieťa nikdy, minule sedela u nás na pohovke s malou v náručí a zrazu sa z tej pohovky nejako vysypala, bo furt sedí na pol zadku úplne na kraji aj s malou na rukách 😠
ja som dnes malu merala pred kupkanim na prebalovacej podlozke a uz ma 60 cm, no ona mi asi len do dlzky rastie zirafka moja mala 😀 , ale na hmotnost si tipujem, ze ma tak maximalne 4,6 kg, k dokymu sa pojdeme vazit vo stvrtok, tak som zvedava
mein - aj mne niekedy odgrgne aj po hodinke alebo ked sa zobudi dam ho na plece a odgrgne ked sa zobudi
aj my davame dudlik
ked ho vypluje zase dame a tak dokola
tak už nam toľko spať nebudu ako babetka. ako 3 mesačne už maju ini režim
ani mne moc nepospi
vieš čo ako sme my boli chori 2 tt nebol v kočiku a teraz ked som ho dala do kočika tak sa išiel zblazniť ale zvykol si po 2 dnoch
každy den je iny raz dobre raz horšie
my sme mali ťažku noc dnes hadam sa bude spať dobre
moj napriklad papkava aj 5 krat za noc ale nevadi my to
beruska, aj mm susle na malu a veru ma to uz niekedy aj dopaluje, lebo co jej narozprava hluposti niekedy 😀 😀 😀
Mein, môže byť, že si odgrgnúť potrebuje, to naša veeeľmi kričí, keď chce grgnúť a niekedy chce grgnúť aj po dvoch troch hodinkách 🙂
beruška - no popisali by sme o našich svokrach hotove romany 😀
mohli by sme sa pretekať ktora svokra ma najblbšie napady 😀
čo už hadam my take nebudeme 😀
beruška tak fotky ked som na tej fotke s detmi mna prelepi no čo povieš na to 😠
podľa mna naša sestrička mera zle ved neni až taki hadam krpček
no ja nešušlem s deťmi 😀
ale zdrobnenini použivam moc a všetko čo konči na ČKA😀
noe, ja už svokru nebudem riešiť, teda my obaja nie.... bo to by sme sa furt len rozčuľovali 😉 to že ťa prelepuje na fotkách? mne do očí povie, že dieťa moje... akože ja, to som skoro dopadla a za chrbtom ma volá "tá tvoja", keď s mm rozpráva... 😠
berus, no vy sa mate. moja svokra byva daleko za morom takze ja len tak 1tyzden v roku 🙂
aj moj velmi krici, ked si potrebuje odgrgnut, vlastne takto vyzera kazde jedno papanie, odtahuje sa od dudy, dvihnem, krici, grgne, dam naspat a tak dookola, takze papame dlho a grgame velmi vela. ale som ho aj vyberala z kocika a nic.
noe a strkanie dudlika dookola je u nas furt na poriadku
noe, moze merat zle, ja ked som minule videla, ako doktor meral malu, tiez nameral malo podla mna, lebo vobec nemala vystretu nozicku 😉
mna svokra nema aka jedovat, ale nasi ma raz dopalili este pri laure, zobrali si ju asi 4-mesacnu v nedelu kocikovat, mlieko nemali na jedenie, uz bol vecer a ich nikde, som ich nervozna cakala a oni prisli vysmiati, ze malu natlacili presnidavkou s piskotami a ona chuda male jedla, kedze bola hladna, no aka som bola vtedy vytocena 😠

beruška - a prečo sa tak svokra citila
moja pre zmenu ani neprišla iba dakde v zadu stala a ked sme išli z kostola rychlo zdupkala no comment tiež
ešte že maš ocina ktory si otvoril usta moj muž iba je ticho
on my povie že načo jej bude niečo vravieť že ona je taka sa jednoducho nezmeni
aela - každy den davam 2 kvapky
na tom som pedant ešte som nezabudla
deti my už spia unavene
😉