Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
to ako sa susle s detmi, dajte priklad
serte na svokry zeny 😝
aela - no zajtra si ho premeram ja 😉
tak 4 mesačnu porazilo by ma penila by z každej strany
noe do kufra ju napchame 😉 😀
no ja by som ich zabila, keby take daco urobili aela, fuf riadne nervy si musela mat
mein - berem pošlem ti adresu 😀 😀 😀
ako sa šušle asi všetky priteple slova 😀
noe, no uz su na dochodku, tak uz snad dostali rozum 😀 😀 😀
aela - ved ty dochodcovia su horši ako male deti čo nevieš 😀
idem ja off, bo mi chrbtica uplne ochrnie bru nocku
😔 dobru nocku všetkim
noe, to uz ich beriem s rezervou a sa len smejem pod fuzy, ked mala kychne, tak oni hned zima jej je, ciapocku jej daj, svetrik jej daj a von dve ciapky a nie tu tenku ale tu hrubsiu a nie overal ale do perinky... sa v duchu zasmejem, pomyslim si svoje, obleciem jej, co uznam za vhodne a je, ich uz dost moja svagrina, teda bratova zena vycvicila, ze nemozu hocico s detmi robit, lebo ona im chlapcov do dvoch rokov nedala domov a aj teraz len niekedy
No, šušlanie.... napríklad... oooj Emuška, aké máš malinké lučičky, nodžičkyyy, aké klášne vláškyy a podobne... no odpor, bleeeeeeee 😠
aela, zachloštila by som, keby mne také spravili...
Nuž, poberiem sa i ja, papapa 🙂 🙂 😉
ze by som tu bola prva? a to som Adusa udrzala v posteli do siestej 😉
lubi vy tiez tak skoro vstavate? 😀
Dobré ránko,
lubka- Aduško je také ranné vtáčatko?
mein- malý strašne zlatý na tých fotkách v čiapočkách (daj link na ne, kde si objednávala, páčia sa mi)
Ja som si na mmb dala jednej kočke uháčkovať, už mi ich posiela a ešte mi napísala, že mi namiesto jednej spravila dve 🙂
aela - kua, že piškóty v 4 mesiacoch
noe,beruska - svokry len rozdýchať, pokial s nimi nebývate v jednom dome, je to ok 😉
Moja svokruša - v sobotu mi doviezla auto, ešte sa tvárila urazená, že ho musí vrátiť. Som tu písala: svoje rozbila, muselo sa odtiahnuť do šrotu, moje si požičala podľa jej slov na 2 alebo 3 dni a mesiac sa neozvala 😅 Keď má malého na rukách, tak s ním poskakuje (to som ju nechala, reku bodaj by ju ogrcol 😀 a chcela ísť kočíkovať, išla som s ňou, snažila sa kočiarikom stále triasť a každých 10 metrov zastala, zdvihla kočár na zadné kolieska, pozerala či spí, chudák malý nemohol spať, keď sa tam vo fusaku posúval - tak toto som ju stopla.
dobre ranko,
aela-jak keby som mamu pocula, ked si kychne, furt, ze zima jej je a dokolecka a jak by jej uz dala papat neviem co, ze ved pride k nej a da jej rozok ... no commet, ziadny respekt, ale ta presnidavka s piskotami je ine kafe 😉
..ja neviem co s krpatou..jak ju dat na poradok 😀 ona je hore uz od takej 3-4 tej posledne dni, do 5-6tej len dudel strkam spat do pusi kazdu minutu a potom rezignujem a vstanem... ja to nechapem, kde je jej krasny spanoK? 😀 😠 a poobede v kociku uz tiez nenaspi skoro nic, este ze si na ten dudel zvykla lebo inak by kricala na celu ulicu 😀
j777 pokazili sa tie nase deti,tiez vstavame o 4 rano do siestej je to boj vydrzat v posteli a v kocari len hodinu spi 😒
a k tym svokram, zatial som sa na nu nikdy nestazovala az kym minule nestrazila maleho a ostrihala mu nechty 😠 mi to pripadalo ako keby som sa ja o svojho syna nevedela postarat
dobre ranko,
no pokazili sa detuchy- asi uz rastu 😉 aj Simcadlo vystraja od 5,45 a vcera ani bohovy od piatej zaspat...az o pol deviatej som ju zlomila 😀 des a hruza a hlavne, ze nasla hniezdo na postielke, tak sa k nemu prisuchce a snazi sa ho zjest bez pouzitia ruk 😀 😀 😀 normalne aby som ju kontrolovala ci sa neudusi koza mala 😵
ja mam svokrusu v pohode, len kazdy z muzovej rodiny je mudry, ze ved ju nenos, poloz ju, nechaj ju vyplakat a ano mama ta na ruky naucila a poobne a ved jej uz mozes davat prikrmy a podobne...to ich vzdy veeelmi rychlo zrusim, ze toto je moje posledne dieta a uzivam si ho a ja si ju na tych rukach ponosim 😀 😀 😀 kym mozem, ked bude vacsia , tak ma posle niekam 😉 😀 😀
lauru uz ani kolotoc nezaujima ,ze by som ju aspon nim ukecala v postielke este chvilocku 😒
dnes pojdeme von asi az o pol deviatej ....huraaaa, to je pokrok 😀 😀
j777 preto ti zmizla foto, ze si tam nie ty odfotena- no tato veta jak od madarov 😀 😀 zachvilku ti admin, ked na to dojde, zmaze asi aj tuto, lebo mne tiez zmazal, ked som is simcu dala ako profilovu foto 😉 tu je to jak u drbkovcov na dvorku s tymi fotkami...
hermiinka - aj tak si tie staršie ženy myslia, že my sme menej schopné, s tým nič neurobíme
A s tým, že malý kýchne, tak to ma furt mama a sestra džube, obleč ho viac a pritom je mu teplúčko, lenže keď si pchá ručičky do pusy a poolizuje si ich a potom nimi kmitá, tak ich má niekedy studené
Včera čo mi muž povedal: Večer hovorím, že som nejaká hladná a on ma chytil za brucho, že choď si dačo prihodiť do kotla, nech má čo malý tankovať. 😀 😀 😀
iwa, doslo mi potom, toto je ta demokracia? 😀 😀
ja som taka sprostaaaa. vzdy si hovorim ked by som tak spala a mala vyvadza, ze hned ako ju co i len na pol hodku dam zdiemnut, ze taham caru za nou aj ja si zriemnut, ale vzdy je nieco dolezitejsie ako ta postel...potom sa ani stazovat na unavu nemozem 😀
moja tiez uz rano pred siestou je hore, mm ju prebali a ona potom lezi pri mne na posteli a pozera sa do okna, az pri tom zaspi
iwa, ja si aj tak myslim, ze na ruky sa neda naucit, jednoducho bud to dietatko chce byt na rukach alebo nechce, moju sme zo zaciatku dost nosili, lebo plakavala, ked som ju kojila, asi aj od hladu ☹ ale teraz, odkedy je na UM, tak je spokojna a najradsej je, ked ju polozim v kuchyni na stol na prebalovaciu podlozku, to si kuka do okna, na mna ked varim a vobec nechce ist na ruky, aj teraz som ju dala grgnut a uz sa mrvila, uz nechcela na rukach byt, tak sup do lehatka alebo na postel, jej staci len ked ma vidi v blizkosti 😀
j777 to nie si sama, ja som taka ista, kym mala cez obed spinka, ja rychlo varim a ked si chcem potom lahnut aj ja, tak uz je neskoro a vstavame 😀
ja neviem, moja mala ma stale studene ruky a nemyslim si, ze jej je zima, ona ich ma skoro stale studene 😀
dobre ranko
my vstavame o pol 7
saska - rozdychavam aj 2 dni ked odide 😀
byvali sme s nou pol roka a už som viac nevydržala
aj my mame studene ruky
detičky si nam prehodili už čas 😉
aj ja všetko robim ked spinka a dokonča mu ani vysavač nevadi počas spanku ani mixer 😀
ahojte 🙂
marco ma tiez skoro stale ruky ako zaba studene. Ale zima mu rozhodne nie je, telicko ma teple
ja nestiham robit takmer vobec nic. Ked ulozim kiku, musi byt chvilu ticho, teda nie uplne, ale ziadne buchoty, vysavace a podobne. A to je vacsinou este marco hore a ked nema dobru naladu, tak vyzaduje moju pritomnost. A ked konecne zaspi marco, tak sa uz kika zvykne budit 😝 takze vacsinou stiham len pracku nalozit a riadov sa zbavit 😅

mein - nech zobere aj moju dakte na rok 😀