icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

saska73
10. mar 2010

noemi - ani môjmu nevadí vysávač, či mixér 🙂

aela - včera si sa pýtala na diétne recepty, že ti dr. nakázal diétu kvôli cholesterolu a pod.
Vysaď zo stravy všetky umelé ruky - ako margarín, rama,...radšej poctivé maslo a masť. A do čoho môžeš dávaj olivový olej, do zeleninovej polievky, na osmaženie kuracieho mäska,...A skús si spraviť olivovú kúru, každý deň ráno 1 lyžicu olivového oleja a jednu večer, za 2 týždne ti klesne cholesterol - ja toto robím pravidelne a potom ďaľšie 2 týždne zase ráno šťavu z jedného citróna s vodou ( teraz nemôžem kvôli kojeniu)

pietra
10. mar 2010

jejda, vam deturence dobre skoro vstavaju 😅 moje buntosia okolo 7 a to mam pocit, ze co strasia "uprostred noci" 😀

saska73
10. mar 2010

robí sa mi zeleninová polievka s krúpkami a postavila som vodu na cestoviny - v pláne je cestovinový šalát - ako stihnem neviem, lebo už sa malý začína budiť 😵

aela
10. mar 2010

saska, vsak ja ani nejem ziadne margariny a na varenie pouzivam mast aj to v minimalnej miere a ziadne rezne, hranolky ani nic vysmazane nejem, akurat tu olivovu kuru mozem vyskusat, len ten citron neviem, ci mozem, ked mam aj reflux a zaludocne vredy a beriem na to lieky 😝

j777
10. mar 2010

aj my mame studene rucicky nonstop

boise
10. mar 2010

ahojte 🙂
a ja myslela ze to len ten moj maly terorista vstava s vychadzajucim slnkom a s mojimi vyliezajucimi kruhmi pod ocami...Az sa bojim co to bude cez leto...Zaspi o jedenastej a vstane o stvrtej? 😅
Inak vcera som v carrefoure vyuzila ten kupon na zlavu, stacilo to vytlacit cb a trojky premium care vysli na nieco pod desat euro za jedno balenie, takze dnes idem s dalsimi kuponmi 😵

boise
10. mar 2010

a studene rucky ma stale..a este sa mu aj potia 😒

millada
10. mar 2010

ahojte, ako tak pozeram, tak odkedy vase detičky dosiahli 3 mesiace, tak skôr vstavaju 🙂 Tak počitam dni, kolko sa ešte vyspim do siedmej 😀

nasu som odhalila hned, ze studene ručky ma vtedy, ked sa pocika, a ľadove ked sa pokaka 😀 Inak ma teplučke. Takze podla toho viem, či prebalovat alebo nie 😵

som sa nasmiala na tych vasich svokrach. Noe, to ona ta fakt prelepuje na fotkach? 😀 😀 😀 Som myslela, ze to len vo filmoch su take svorky, lebo ja mam super 🙂

včera vzal mm malú na prechádzku a dali si turistiku na najblizší kopec a boli von 4 hodiny! 🙂 No postihala som vsetko, čo som mala v plane vratane oddychu na gauči 😉

noemi01
10. mar 2010

milada - to je realita
no iba na jednej som bola zatiaľ zakrita 😀

mne kamoška tiež vytlačila kupony pojdem na nakupi ale neviem ked u nas nič take neni

saska73
10. mar 2010

millada - ja nikdy neviem kedy vstane, včera buntošil 6.15 a dnes 8.30 a minule, čo mi výnimočne spal od 13.20 do 18.30 som sa bála, že nebude spať v noci a spal a zase včera išiel spať až 22.50 a o režim sa mu snažím stále aj cez deň, ked vidím, že zíva a je hore už 3 hodky, dávam ho spať aj pri ňom ležím a on si zaspí na 10 minút

noemi01
10. mar 2010

ale plienky možem kupiť za tie kupony alebo vlhčene???

aela
10. mar 2010

kocky, mohli by ste tu este dat link na ten zlavovy kupon? ja som si to nemala kde vytlacit, ale poslem brachovi, vytlaci mi to v praci

pietra
10. mar 2010

noemi, vsetky druhy pampers od velkosti 3. A niektory z obchodov v okoli snad mate 😕 vsak to plati v hypernove, carrefoure, 101 drogerie a dm, a vlhcene dokonca aj v bille

myounghee
10. mar 2010

ahojte... dnes vazne ze iba na kuk.
mala buntosi od rana, ale vecer pekne papala aj 2x 🙂. Typ na vyuzitie poukazok: v 101 drogerie maju pampers sleep and play v akcii i 2ks+1ks zadara. Plus si vytlacim kuponiky a aj to mi odrataju. takze super. idem sa venovat malej, boooze ta sa uz tak vie stazovat. a a á ajgú 😀...velka rapotacka bude 😉
Pekny dnik

noemi01
10. mar 2010

pietra - tu je iba 101 a bila

akože kupiš 3 baliky a na každy ti odrataju po 100sk alebo za všetky 3 baliky

myounghee
10. mar 2010

na 2 baliky mi odrataju 2eur. na treti neviem kedze to je akcia tiez. Urcite ich skusim ukecat, ved si tam zoberiem aj 4kuponiky 😀

myounghee
10. mar 2010

myslim na kazdy jeden bali 2eur

noemi01
10. mar 2010

prečo dve eura nepišu že 105 sk 😕

j777
10. mar 2010

baby aj vase krpce maju vzadu na hlavicke taku plesinku?teda tie co maju vlasky.. mala tam ma v strede vzadu taku 4x6cm 😕

barbarka
10. mar 2010

ahojte, skoda ze uz mam doma 4baliky plienok, inak by som tie sleepandplay kupila, ale uz to nie je kde skladovat
aj davidko ma furt studene rucicky
ja so svokrou problem nemam, mozno bude maleho rozmaznavat tak to jej budem musiet zatrhnut, ale do veci mi keca moja mama- je mu zima ma studene ruky, aha ved si kychol ako to kojis v takej polohe mu je zle .... atd

barbarka
10. mar 2010

my dnes oslavujeme stvrtrok 😵

noemi01
10. mar 2010

j777 - jasne to stoho ako ležkaju
to im vlasky dorastu

pandula
10. mar 2010

ahojte

barbarka gratulujeme

ked o plienkach vcera som kupila huggies c 3 vyuzila konecne kupon z porodnice a nie su az take dobre ako pamper zdaju sa mi mensie a viacej papierove zato vyzeraju krajsie ale to mna nezaujima

uz nekupim zostanem verna pamperskam

saska73
10. mar 2010

barbarka - všetko najlepšie Dávidkovi, daj mu pusu na líčko aj odo mňa 🙂 😉

boise
10. mar 2010

jej barbarka gratulujeme..neprenasala si ty tiez tak ako ja? my sme to potiahli az do 12.12., takze oslavujeme az v piatok 😵

hermiinka
10. mar 2010

tak uz som obed uvarila konecne
marko ma tiez studene ruky ako lad 🙂
davidkovi vsetko najlepsie 🙂
nam uz dochadzaju pampersky, musime sa vybrat na nakup zasa

noemi01
10. mar 2010

barbarka - gratulujeme
štvrťrok za vami

barbarka
10. mar 2010

dakujeme
sasi odovzdala som 😵
boise, hej 5dni po termine sme ho odtial nejak vystvali 😉

pandula
10. mar 2010

moj sa vykadel nahlas a spi dalej 😕 😕 😕 😕 😕

to je divne ja ze sa hned zobudi dufam ze neprekakal spi v novom spacom vaku bielom macko pooh je krasny