icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

noemi01
10. mar 2010

herminka - taki kolačik robievam je fakt dobry

pietra
10. mar 2010

zase reagujem priebezne, tak mozno neaktualne, alebo odpoved odznela 😀
na tom kupone je predsa napisane, ze na jeden nakup jeden kupon 😕 a vacsinou sa to neda kombinovat s inymi akciami, tak dajte potom vediet, ako to v tej 101 dopadlo

pietra
10. mar 2010

to ste vazne nemohli pit? 😕 mne este kazali, nech vela pijem, ale po malych duskoch

noemi01
10. mar 2010

ale na spestrenie davam čokoladovi puding

ja tiež myslim že ked je akcia na plienky nemože sa aj kupon uplatniť no som zvedava

noemi01
10. mar 2010

mne tiež zakazali piť veľa ale koli tomu že som mala veľa mliečka a prsia ako kamen tak aby som ešte viac nepodporovala to
ale nepomahalo ani tak či som pila či nie

lubkaeck
10. mar 2010

caute

boli sme na vystave nabytku - chcem novu kuchynu, mam letakov ze kurit mozem 😉

vigantol - ja davam kazde rano po zobudeni ked sa ideme kojit 🙂 vraj je to kvoli tomu, ze babo narastie o cca 25 cm, tak aby nemalo osteoporozu a krivicu a co ja viem co 😖 moja babka davala mojmu tatovi aj tete kady den lyzicu rybieho oleja a nic nemali zlomene, teda teta laket a chrbtovu platnicku, ale ako decka nic, len kopa modrin 😉 a tu slnko malo svieti, keby byvam v pri mori niekde dole, tak tiez nedavam 😉

pandula - mne dnes zazrak pos.al tri plienky rano o tretej - cakala som kedy donaklada - tvaril sa ze spi, plienku som vymenila a ani zapnut som ju nestihla a nakaladal znovu 😠 😀 a to mi urobil 2x 😀 😀 😀

a pri porode som ja nepila - rano po ranajkach mi povedali, ze mam byt nalacno a nic nepit a o pol tretej uz bol krpec vytiahnuty z brucha 😉

meinka - no mna tie zvorky tahali kym tam boli, a ked ich vyberali tak to stipalo a potom uz bola ulava 😉

noemi01
10. mar 2010

už je vystava nabytku v nitre???
škoda že je taka zima 😖

pandula
10. mar 2010

tu sme museli pit vela v malych duskoch stale mi prikladala baba pohar aj ked ma nesmedilo ale poviem pri tom tlaceni som tolko vypotila ze som potrebovala tekutiny. ja som tak spotena asi nikdy z nicoho nebola 😀 😅

myo porod dobry ale to utrpenie pred nim dnove bleee nepravidelne kontrakcie neodporucam a neprajem teda nikomu !!! aj na psychiku to bolo vela. sak rodim ci nerodim co sa deje ??? a kedy mam ist do nemocnice ?? milion otazok a noc cela prebdela len lahky spanok medzi kontrakciami no hnus to bych zazit uz nechcela ale zevraj nepravidelne kontrakcie sa stavaju len prvorodickam. tak dufam 😉

pandula
10. mar 2010

lubka adrian a sebastian maju dnes kakacie zavody 😀

pandula
10. mar 2010

moj spi som ho uspala bez placu asi prvy krat po dlhej dobe 😕 snad trosku pospi kuriatko moje furt vymysla

betyna8
10. mar 2010

ja som po cisarskom sice nemala dlho bolesti a jazva sa mi velmi rychlo a pekne vyhojila,vytahovanie svoriek som necítila,tak či tak by som chcela druhe rodiť normálne a užiť si to zrodenie 🙂 Inak baby po cisarkom,aj vás svrbieva jazva?? mna niekedy strašne,by som sa rozškriabala 😒
čiapočky mám tiež tu bobika a neviem aku ešte su fajn a dnes som neodolala a objednala som mu aj dve háčkované,s autíčkom a slimáčikom,tak sa teším 🙂
inak,velmi rychlo to uteká,len toť sme tu preberali starosti a radosti v tehotenstve a podaktore už máte viac ako 3 mesačné babenka 🙂

pandula
10. mar 2010

bety presne tak aj my coskoro oslavujeme 3 mesiace ved ty si den predomnou tusim nie?

lubkaeck
10. mar 2010

no prave som uspala krpca, som zvedava dokedy 😅

betyna- niekedy ma ta jazva neskutocne boli 😖 ael fakt to neboli take strasne bolesti, aj som bola prinutena skoro vsat, lebo ved o krpca sa treba starat 😉

pietra
10. mar 2010

tak my sme sa pred chvilou vratili z poradne, marco zjavne patri medzi lahsie vianocne darceky, ma len 5070g, takze hotovy chrustik oproti "chlapom" tu 😅

o mesiac nas caka ockovanie a mam sa rozhodnut, ci chceme aj rotavirusy. Ja fakt neviem 😒 Doktorka nam to tentokrat odporucala, vraj ked kika zacne chodit do skolky, tak je vacsia pravdepodobnost, ze domov nieco privlecie
tie, co ste to uz davali, kolko stoji jedna davka?

lubkaeck
10. mar 2010

pietra - jedna davka stoji 55 eur, tak nejako, davaju sa dve 😒 no a ja som dala, chcela by som s nim chodit medzi deti ked sa bude dat, a ja sa hnaciek bojim 😨 tak kym su prasule, tak som dala 😉

lubkaeck
10. mar 2010

pietra - no ja 5 kil je co nosit 😉 nesmut, este z neho bude isto chlap ako hora 🙂

bratrancova zena povedala na naesho adusa ze je tlsty a podla jej mudrych nacitanych veci by mal schudnut 😠 ale to ze ona rocnej dcere dava len piskoty a mliecko, vraj ine sa smie az po roku, tak to jej divne neprislo 😖 😀 no co, hlavne ze su deti zdrave 😉

saska73
10. mar 2010

čaute, prídem z mesta a myslela som, že vás ani nedočítam a vy ste sa tu ulievali 😀

čo vám poviem dm- drogérka u nás vybrakovaná, skoro nič nemali na tie zľavové kúpony ani tie členské, kde je 50% zľava a potrebujem novú mascaru, dotrepala som len prsné vložky a vlhčené vreckovky a šampón. Sranda je, že mám kupon na zľavu L´oreal špirály a túto značku u nás nevedú
Ale mám nízke športové čižmičky mustangy v akcii a malý nové bodynká.

pietra
10. mar 2010

lubkaeck, vdaka 🙂 no je to sice dost, ale snad to nejako naskrabeme. Ja som pri kike nedavala,lebo sme to nestihli kvoli komplikaciam po ockovani tbc. Medzi deti chodi, a nastastie sme nikdy nic nedostali. Ked ja neviem, ci to zas nie je len nejaky reklamny tah, lebo som pocula, ze tych virsusov je neviem ake mnozstvo, ale ta vakcina chrani aj tak len proti niektorym najbeznejsim, takze vlastne nezaruci, ze hnackovat nebude,len riziko znizi

pietra
10. mar 2010

ja nesmutim, ked ho porovnam s kikou, tak je aj tak tazsi, v porovnani s nou mi pripada maly macko, ale ked ho porovnam s ostatnymi vianocnickami, tak je to taky chrustik malicky 😀

saska73
10. mar 2010

lubka - to je blbosť, ja som zase čítala, že deti do 1 roka môžu byť aj tlsté, je to individuálne, každé dieťa je iné ale zato ona múdra to aké stravovacie návyky zavádza 😝

pietra
10. mar 2010

to jej vazne nic ine nedava len mlieko a piskoty? 😕 a to jej nedochadza, ze to akosi nie je vyvazena strava? 😕

a to co je za hlupu radu, zeby mal schudnut? 😠 😀 vsak si vypije mliecka tolko, kolko potrebuje. Tak je baculatejsi, no a co, ved z toho vyrastie, len co zacne behat

saska73
10. mar 2010

Včera ste počúvali tv ? prevakcinácia na tbc, čo sa robí v 10 rokoch sa zrušuje a európska únia odporúča aj zrušenie očkovania 4 dňových detičiek proti tbc. Konečne akceptujú výskum, že je to nanič. Čo sa robila štúdia na obyvateloch Indie, 30 rokov, ukončili to o niečo skôr - tak zistili,že dokonca o troška viac tbc chorých bolo v zaočkovanej vzorke ako v nezaočkovanej

lubkaeck
10. mar 2010

saska- ved to 😉 oni to potom vybehaju a ked je cisto kojeny tak nevidim problem 😉 ona je trubka 😀

saska73
10. mar 2010

lubka ešte pred takými 2 tt na môjho každý povedal, že aký malý bugriško 😠 bacuľko 🙂 a nechceli veriť, že je len kojený a teraz mu už troška líčka pochudli ako troška narástol

lubkaeck
10. mar 2010

saska - vo fann parfumerke majo max factorky- 1+1 zadara za 10,99 😉

no parada s tym ockovanim 😖 ale aspon neskoncime u svokry v robote (dufam), ked ho ockovali, aj ked tbc je teraz dake rozsirene ☹

saska73
10. mar 2010

lubka - mne zase mama aj svokra skoro pri každom rozhovore, sa pýtajú, či už pije čaj a prečo mu ho nedávam, chudáčik vysmädnutý, že nech si to vyskúšam na sebe ako musí trpieť 😅 No neviem, či by sa týrané decko smädom usmievalo od rána do večera 😀

pietra
10. mar 2010

saska, nepocuvala som tv. Ale ked kika pred tymi 2,5 rokmi mala komplikacie po ockovani, tak sme sa o tom bavili na plucnom a doktorka prave vravela, ze s par kolegami bojovali za zrusenie povinneho ockovania u nas. Lebo to ockovanie vraj nebrani tomu, aby tbc dieta dostalo, ale zarucuje, ze neskonci umrtim. Zaroven vsak dodala, ze jej kolegovia, co su proti argumentovali tym, ze v osadach a medzi imigrantami je tbc rozsirena a zvysok populacie je chraneny prave tym povinnym ockovanim. A ze ona by bola potom za dost diskriminacny zakon, skratka ockovat len v problemovych oblastiach

saska73
10. mar 2010

mrkla som fotky na FB - však Adriánko je akurát 🙂 😉

pietra
10. mar 2010

saska, mna sa toto pri kike pytala svokra pri kazdej navsteve a kedze byva kusok od nas, tak sa ma to vlastne na moj vkus pytala dost casto. A po druhom mesiaci pridala aj otazku s kasou 😠 Tak som ju zacala vitat slovami "ahoj, nic noveho nemame, caj ani kasu nedavam" 😀 na tretikrat jej to trklo a otazku na caj a kasu som uz v zivote nedostala 😀

lubkaeck
10. mar 2010

saska- no aj nam lica trochen pochudli, natiahol sa fesak, aj brucho uz nema ako pavuk 😀 o tyzden mame poradnu a ockovanie tak som zvedava 😉

pietra- noo to je sice pekne, len kto napise co je problemova oblast? 😕 no ved uvidime ako sa to vyvinie 😉