Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
barbarka ze vystvali :- 😀 😀 aj my sme ho vystvali 3 dni po termine !!!!! 😀 😀 ale zase take jednoduche to nebolo
to vyzera dobre hermi
ja neviem kde beriete cas piect baby a vobec varit ja si ledva nachystam nejaky obed. upratat neni az taky problem maly kuka co mama robi a vsetko mu vysvetlujem tak ma zabavu no ale varit vecere to si neviem predsavit to tato zvlada sikulak a teraz vari 2 hrnce mne jeden lebo ja uz prestala jest cervene mesko lebo sa mi zdalo ze prdkal moc z neho a tiez zo zohrievaneho kuracieho tak jem len cerstve kuracie mozno raz za tyzden a rybky a vela vele zeleninky a zemiakov a ryze neviem ale zda sa mi ze je lepsie
noe ? 😕 uplne dole je kupon na 105sk ale len na pampers premium care. dufam, ze to dobre pozeram.
Na ostatne : active baby, sleep and play, active boy a activ girl je zlava 2eur. Potom na cistiace obr.0,80eur
Barbarka - gratulacia, posielame pusinku 🙂
baby tie plienky sa mi zdaju na slovensku lacnejsie 🙄
pandula keby si videla ako varim, to musi byt riadna rychlovka 🙂
no a co sa tyka pecenia tak to budem az ked tato pride z roboty, bude pri synkovi a ja si budem oddychovat pri peceni 🙂
pandul, ved ja som tu skusala vsetky rady ako ho odtial dostat(isla som do extremov- klystir yal 😀 ) neviem ci je nieco co som neskusila asi nie.
myo odovzdala som 😵
hermiinka mnaaaaaaaaaaaaaam...teraz mam chut na sladke...asi nacriem do zasob horaliek, tatraniek, mila keksikov a cokojogurtov... 🙂 Kedze novy sporak mi privezu az v sobotu a v tomto starom by pecenie znamenalo samovrazdu...
boise 😀
barbarka to si pamatam tie tvoje experimenty 😀
pandulka - mas pravdu.. ja som dostala 2baliky huggies 3. Hned som jednu aj rozbalila aby som mohla porovnat a tiez sa mi zdaju take papierove. Kamoske sa zasa nepacia pampersky, indy vindy 😉
tieto chcem vyskusat, zevraj su naj naj plienky (lenze u nas sa nedaju zohnat, jedine v rakusku) - http://www.mothercare.com/Pampers-Active-Fit-na...
dam potom vediet!
barbarka ja som tiez skusala vsetko, ale teda na ten yal som si netrufla 😀 😀 😀
my zatial trubu nemame tak peciem nakupmi sladkosti v obchode 😉 , mame iba elektricku platnu
hermi, som sa bala ze bude chlapcek strasne veliky, lebo som mala aj cukor vysoky, nakoniec bol akurat, aj ked plodovu vodu mal uz chytenu, museli ho odsavat, kyslik a tak
cafte maminy,
my ideme dneska do AT, tak nakúpim aj plienky...sú tie Pampers 3 o veľa väčšie ako 2? Máme 5,6kg, to už nám budú 3 dobré,nie? Poraďte..dik
My po krátkej pauze zas nejak moc priberáme, ja neviem, veď tak takmer 100g za 2 dni je dosť..ale to asik preto, že cez deň chce každé 2hodiny jesť 😅
ciefulik nie su o moc vacsie...a my sme mali dvojky len jedno balenie a potom sme sli rovno na trojky...A s tou vahou urcite budu v pohode...
active fit pouzivame stale katka
tie su uzasne maju dobru tu suknicku takze nerpecika neprekaka urcite ich ber !!!
ja mam otvoreny balik doma a este dnes pojdem asi na nakupy znova kedze su posledny den 2 baliky za 9 libier
cief markovi davam pampers 3 od piatich kg a su mu ok, teraz ma 6kg 🙂
myo skusim kuknut ci v polande tiez nebudu mat tie plienky co si ukazovala
babrbarka marko sa tiez naslopkal plodovej vody, chudak ked mi ho prvy krat priniesli stale nou grckal
barbarka - no aj my poskusali vselico ani o tom hovorit nebudem 😅 a asi fungovalo lebo potom sa to rozbehlo klistir som nemala vobec ani doma ani v nemocnici tu to neodporucuju a nemyslim ze bolo treba
baby vasi maly ako drzia hlavicku?
ozaj pandula teby som sa chcela opytat ze ako sa rozpravas s maly anglicky alebo slovensky?
hermi davidko zase na zaciatku nedychal, bol sivy a museli odsavat, az ked mu dali kyslik tak zacal kricat
opustam vas maly sa tu zlosti, ze uz chce ist na prechadzku. ahojte 🙂
diky pandulka 🙂 🙂 - to je ina cena na tie plienky! V rakusku su trocha drahsie, no zacnem sledovat akcie. U nas doma su hrozne podmienky v nemocniciach. Co sa tyka aj porodov a tak. Ak sa dobre pamatam, tak si mohla papak coko aj pit. Tu ked rodis 2dni tak ta nechaju umriet hladom, smadom. 😠
len po slovensky hermi 😀
myo no mne v ruzinove dovolili normal pit nebublinkavu vodu 😕 a ine baby ktorym sa to pomaly rozbiehalo boli normalne aj ranajkovat 🙄
presne katka
tiez som mala uzasne porodne baby. jednu mladucku v zacviku a starsiu skusenu. mlada ma hladkala drzala mi ruku povzbudzovala ma s priatelom a starsia ta to tam s kludom vsetko zvladala kontrolovat no nemozem sa stazovat na porod ale potom ta starostlivost v nemocnici nebola najlepsia kedze pred vianocami vsetky porodne baby isli na dovolenky nebolo ludi co by sa postarali tu sestricky nie su nakoniec sme museli sami odist z nemocnice kedze ani z kojenim nam nepomohli ! no ale porod bol super velmi pekny den aj ked bolelo nemam zle spomienky
akoze ja behala v nemocnici s malym na rukach od narodenia. neviem si predstavit ze by som bola zasita ja som o 3 dni ani nevedela ze som rodila
co si tu pisem sama?
no idem lebo pradlo treba vyvesat maly je uz davno hore mi tu vyprava zase kakal 😕 😅 jaj to som ho nedavno prebalovala 🙄
sak neskor babule
ty si mala super porod!!! 🙂 aspon niekto znas
boise - tu v GA porodnici sa nemoze rodicka ani napit a jest uz duplom nie.
idem mala sa zobudila a pustila rev 😀
myo ja som si tajne logla, ale tajne 😉
uz som ju dala na manz.postel a hra sa s hrazdickou, tak idem upratovat trocha. manzel ma dnes narodky, tak mu pojdeme von daco kupit. Piect nebudem, kupim milka tender, dam mu nato jednu malu sviecku a bude 😅 .
Barbi - dobre si spravila!! GA sa da ale nic moc ☹

mam chut dnes nieco upiect nasla som tento recept chcem skusit ci je naozaj taky dobry ako ho tu vychvaluju
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971