Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no ked sa pusti prave vo faze ked je pustene mliecko tak som cela mokra, vtedy to ide urcite lepsie ako z flase
presne barbi, ked roztaha a potom pusti, lebo nestiha, tak celu tvaricku ma od mliecka 😀 vtedy len rychlo jej davam spat do pusinky
saska - zlati mužiček
cez den papame po sediačky
v noci po ležiačky nemanipulujem s nim ked sa pohmiri dam papať a pokračuje v spanku
kocky s tou mrchou mi neviete poradit, kedy asi by som ju mala dostat, ked uz nekojim?
millada - pije ako kedy od 60 do 180 ml, asi záleží či je smädný alebo hladný, a ráno strašne hltavo, normálne to až prská naokolo a keď mu vypadne, tak ho to niekedy ostrieka, aj ja mokrá.
ahojte maminy, ako sa držite a bábatka rastu? my pomaličky, ale nepriberáme vela. maličká ma dnes 10 tyzdnov a len 4670 gr, zda sa mi málo 😒
aela veru neviem, to je asi indivindi, nie?
mata, nebud smutna, aj moja je taka modelka, strazi si liniu 😀 som po troch tyzdnoch musela zacat prikrmovat, lebo mi nepriberala a teraz uz sme uplne na UM a ty kojis alebo UM?
no aj nas sa sam odtiahne niekedy mi tecie mliecko moc rychlo sa zacne trosku az dusit a odtiahne sa a mliecko strieka po tvaricke potom ho hned prilozim rychlo lebo zacne jacat
zatial kojim, ale občas ked bola nervozna som uz aj dokrmila. A aké davas UM?
mata, davam nutrilon, tym ich dokrmovali aj v porodnici, tak v tom pokracujem 😉
mata a tebe sa malicka vlastne kedy narodila, ked mame rovnaky vek? moja je silvestrova 😀
ja som rodila 29.12 u nás v porodnici dávali bebu. Ale tebe sa Miška narodila vačšia 🙂
mataklinec, tvoja mala je narodena na moje meniny? 😵
baby, to si ani neviem predstavit, ze tak moze mliečko striekat z prsnika ☹ Ked si predstavim, ze ja som ledva par kvapiek zo seba dostala 😢 Som zvedava pri druhom babu, či sa mi podari kojit. Ak nie, tak neverim, ze kazda zena moze dojčit 😠
sasi, to je asi rôzne. Niektore aj rok nemaju, ked koja 😨
a čo tie tampony? Mozem uz pouzivat? Co myslite? 😕
millada, ale ja uz 2 tt nekojim
mata a preco sa ti zda malo? kolko mate porodnu?
ahoj mataklinec 🙂 mne uz pribera malicka pomalsie,ale myslim si, ze je to v pohode. mame vyse 6kg a mame 3 mesiace a 2 tyzdne uz 😕
aela - to je individualne, ja kojim plne a uz som mala mrchy dve, takze tak 🙄
aela, ja uz viac tyzdnov vobec nekojim ☹ A kolko vypije tvoja mala za den?
ja som dostala prvu mrchu uz hadam po mesiaci od porodu. A teraz som dostala druhu...
millada, dnes zatial vypila 430 ml + este jedno papanie do polnoci, tak to bude cca 530 ml
jo milli, aj ja tak nejako skoncilo 600nedelie a potom dako hned aj mrcha dosla,aj druha uz. takze som krasne plodna opat 😵 😉 😀
aela - ja som rodila 11.12., maly papa um, ale si este odstrekujem a tiez mrchu este nemam 😨 ale nechyba mi 😅
aela....ja som dostala vcera prvykrat,6 tyzdnov po tom ako som prestala kojit,ale cele tie tyzdne som sa citila akokeby som ju uz mala hned dostat 😎
milada...pokial mas uz druhu,tak tampony uz mozes pouzivat,iba pri prvej po porode by sa nemalo....
baby,nic si nerobte z vahy..nasa mala ma 4890g a 61cm(2830 a 47cm),takze tiez nie je taky bugris,skor rastie do dlzky ako by priberala na vahe 😅
ahojte....
tak leuska je okupkana a bojuje s dudlikom v postielke v snahe zaspat 🙂
zajtra mame to ockovanie...neviem ci nam spravi hned aj poradnu..ze vazenie...nechame sa prekvapit....
a po ockovani ma chce ist mm vyvencit do ba...vy,co uz mate po ockovani...myslite ze mozme malu zobrat do obchodov?chcem zobrat kocik,nech si v nom pekne spinka.len neviem ci by nebolo lepsie byt s nou doma...
ako to zvladali vase deticky?
triminka, podla mna to nie je dobry napad. Po ockovani ma byt dieta v klude. Moze byt trosku ubolene alebo nesvoje z ockovania, takze by malo byt hlavne v klude domova a nie ho brat do hlucneho obchodneho centra 😔
pietra, ja som aj vravela mm ze sa mi to moc nepozdava,ze radsej doma s nou byt...a absolvovat prechadzku vonku?to by snad mala zvladnut,nie?
triminka, to ano, prechadzka jej neuskodi 😉
trimi, vraj bude buvat, no moja spala len cestou domov vo vajicku, potom uz nechcela.
a tiez si nemyslim, ze je to dobry napad. bude potrebovat klud a ja by som sa bala, aby nieco nechytila niekde 😕 a po ockovani by teda fakt nemala ochoriet, a vies ako to je s obchodnymi centrami, kde je vela ludi, je aj vela bacilov. ja nechodim radsej s malou, ani ked je zdrava, nie to este po ockovani 😕
zvalka a mas aj ovulku? 😕

milli, jasne, ze sama pusti, ja ju aj prehovaram, ale ona sa uz len vyskiera do oci napapana 🙂 saska minule pisala, ze maly majko jej vypil za 3 min. 180ml 😕 takze v pohode vypiju oni dost aj za taku kratku dobu