icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

barbarka
10. mar 2010

trimi ja to tiez nepovazujem za dobry napad, lebo moze zareagovat aj horuckou a ked ti tam dostane vysoke horucky budete mat stres,radsej v klude a ked bude dobre chodte na prechadzku

zvalka
10. mar 2010

barbi, co ja viem...nesledujem to az tak 😅 ale ktovie no 😅 na druhe bejbi je este skoro 😀

zuzankaro
10. mar 2010

zvali min. vikend sme sa tam nedostali ale tento pojdeme, uz aj mne dochadza 😝

zuzuxx
10. mar 2010

aela, ano, moja je o tyzden mladsia, vidis aka je to pazroska, predbehli sme vas 😀

baby, ja sa neviem dojest, furt do seba nieco tlacim, hlavne sladkosti... pomoooc... to asi to kojenie... uz som aj pribrala 😠

mala konecne zaspala, cele poobedie bola jak sova, len kukala a nie a nie zaspat...

v nedelu som skusala davat moje mliecko z flasky, no ale velky rev, neslo jej to tahat z flasky... aj to sa moze stat? ako ju naucit tahat z flasky? 😀 ona len moje dudky pozna 😀

barbarka
10. mar 2010

dievcence kupovali ste niektora penove puzzle, ja chcem kupit aby mohol sa na tom na zemi valat, ale niektore su v zozname nebezpecnych a chcem vediet ceny

aela
10. mar 2010

zuzux, ja som mala zo zaciatku pri dokrmovani problem malu naucit papat z flasky, tiez nechcela ani moje mliecko z cumla, musela som vyskusat zopar cumlikov na flasku, nakoniec jej najviac vyhovuje cumlik od mam a teraz ma aj taku dudku, lebo ani dudku nechcela, az ked som uplne prestala kojit, tak jej asi zacalo nieco chybat a zobrala dudku

zvalka
10. mar 2010

jeeejda zuzux, a naco si jej to z flasky chcela dat?? 😕 😕
aj ja ZEREM sladke, a aj som uz pribrala nejake kilecko 😔 za chvilku budem ako tank 🙄

pietra
10. mar 2010

zuzuxx, a preco ju chces ucit na flasku? 😕

zuzuxx
10. mar 2010

zvalka, strasne ma zaujimalo kolko vypije, lebo stale vypytuje, aj 20 min po papani. Ale klop-klop dnes aj vcera to bolo celkom v pohode 1,5-2hod.

moja dudel tiez nechce. Tie cumliky na flase, to ma kazda flasa svoj? Takze musim skusat rozne znacky flasiek? 😲 Mam len avent, som myslela, ze si vystacime 😕

zuzuxx
10. mar 2010

pietra, nech aj manzel nakrmi, ked budem potrebovat odbehnut. Lebo pri nej clovek nikdy nevie, niekedy nevydrzi ani hodinu 😀

triminka
10. mar 2010

no zatial sme boli v obchode s malinkou len 2x v ikea a tescu....zajtra sme do ikea chceli ist...ale asi zostaneme doma pekne...dakujem baby...ste ma utvrdili v tom o com som bola vnutorne presvedcena...len pokusitel mm 🙂 ale on to myslel dobre,lebo sme velmi malo spolu a zajtra si zariadil volno,aby siel s nami na ockovanie.tak hned ma chcel vyvencit 🙂

sladke??? heheh na kila zerem....to sa ani inak povedat neda 😝

pietra
10. mar 2010

zuzuxx, kazda flasa ma iny cumel, ale niektore sadnu aj na inu flasu. Napr. na avent ti sadne cumel mam

zvalka
10. mar 2010

my papame bezne cez den po 1,5 hodke - podla mna je to normalne 😉
radsej jej flasku ani nedavaj, lebo nahodou sa jej zapaci a didu uz nechyti 😕

triminka
10. mar 2010

zuzuxx ked chces vediet kolko vypila,radsej ju odvaz pred a po kojeni....na flasu ju neuc pokial nemusis...

pietra
10. mar 2010

ja ani nie sladke, aj ked aj to si rada dam 😀 , ale ja furt chodim a zhanam, co by som si este dala. Ja mam kazdu chvilu hlad, akoby som bezodna bola 😠

aela
10. mar 2010

zuzuxx, no kazda flasa nemusi mat svoj, mne ten cumel od mam pasoval na flasku z odsavacky avent, je taka sirsia

lubkaeck
10. mar 2010

nookrpan okupany, nakojeny a buva 😉

my sa kojime fakt " na poziadanie" niekedy kazde dve hodiny, niekedy po hodine, niekedy po troch 😝 zo zaciatku mi to liezlo strasne na nervy ale uz som si dajako zvykla 😀
krmenie nam trva cez den tak 5-10 minut - lebo on vsetko mozne okukava a vecer po kupani aj hodinu - popapa, pospi, grgne, zisti ze sa mu tam este zmesti, tak zase popapa, pospi grgne a potom este podudluje a zaspi 😉

no nas dudel zatial nechcel, tak mu ho uz nenukam 😉

pietra
10. mar 2010

zuzuxx, podla mne nie je dobry napad ju ucit na flasu, ked na to nie je vazny dovod. Moze ti potom zacat odmietat prso 😔 Vsak predsa teraz nejako casto nemusime nikam chodit bez deti a o par mesiacov uz budu aj prikrmy papat, takze sa bude dat na dlhsie odist 😉

zuzankaro
10. mar 2010

ja som verna babynove aj s flaskami aj s cumlami a hodi sa mi to aj na rucnu odsavacku, maly nema rad silikonove len kaucukove male okruhle cumliky, vela sme toho vyskusali dokym si mlady panko vybral 🙂

aela
10. mar 2010

zuzankaro, veru kazde dieta je ine, moja laura mi tiez ine cumliky ako okruhle gumene nechcela a miska zas pravy opak, okruhly ani do pusinky nevezme, musi byt splosteny 😅

zuzuxx
10. mar 2010

to samozrejme nechcem, aby uprednostila flasku pred prsom, ale fakt moze nastat situacia, ze bude nutne ju nakrmit z flasky a co potom, ked sa neprisaje 😕 no asi moc filozofujem 😀
inac, skusala som aj striekacku, ale to bolo este horsie, vrtela sa na vsetky strany, tak by si poranila dasna a v porodnici to krasne vedela, cucala z toho sosacika 😀

triminka, taku vahu nemame 😒 ale papanie sa nam uz zlepsuje, len dufam, ze to je dlhodobejsi stav 😎

triminka
10. mar 2010

zuzuxx ja som vahu kupila ked sme prisli z porodnice....a som spokojna,lebo mam prehlad kolko spapala...
a teraz som ju pozicala kamoske,lebo jej mala najskor nepriberala,len si drzala hmotnost(ale rastla do dlzky) a teraz zacala chudnut...

zuzuxx
10. mar 2010

timinika, fuu tak chudnutie je urcite problem, chuda malinke 😒

no idem ja do postele, kto vie, aka bude noc... a sme same doma, mm na slluzobke 😔

aela
10. mar 2010

trimi, ja som bola tiez dost vyplasena, ked mi na zaciatku malo pribrala, bala som sa, aby nezacala chudnut, sme chodili vazit k doktorovi kazdy tyzden niekedy aj dvakrat, aj teraz sa este stale bojim, ze malo priberie, no ale snad to nebude take zle 😔

pandula
10. mar 2010

zuzuxx kup si kapsulky na zvysenie produkcie mliecka. moj jedol kazdu hodinu velmi dlho a nasadila som si jednu bylinku co je aj v more milk a od vtedy je kazde 2-3 hodiny. tiez ho nakojim hocikde. dnes utata v praci v kancelarii vedla sefa 😅

sme boli dnes na vylete v centre. vam poviem ten hluk... skoro mi uska praskli aj maly sa hned zobudil to je blazninec. tolko aut a ludi a sanitiek a policajtov boze tak dlho som v centre nebola az som zabudla ake je to tu crazy.

maly bol v praci hviezda kazdy ho obdivoval ... velky sef ho aj na ruky zobral ale po chvilke sa mi rozplakal 😀

som si kupila farbu na vlasy dnes konecne. sa tesim si coskoro nafarbim uz to mam hrozne

pandula
10. mar 2010

pisem ako dilino !!!!!! fuj idem docitat

triminka
10. mar 2010

ta kamoska uz kupila vahu,aby mi mohla vratit nasu...a mala konecne zacala pit 40ml z prska...doteraz 20-30ml tahala...tak ju musi dokrmovat.zatial jej dava striekackou,od zajtra ide skusit hadickou....

aela ja mam doma vahu a tiez sa bojim ci dost priberie 😉 strasne jak sa bojime o tie nase poklady 😵

pandula
10. mar 2010

my uz mame doma 6 dudlov, 4 silikonove rozne tvary a 2 latexove a nechce ani jeden vsetko leti von

niekedy si myslim ze by mu fakt pomohol ked sa nevie ulozit cez den ale nutit ho nemozem mozno sa raz toho chyti 😔

triminka
10. mar 2010

pandul aku bylinku si si to nasadila?na produkciu mliecka?

pandula
10. mar 2010

pockaj prelozim ti to trimi