icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

zvalka
10. mar 2010

milli, jasne, ze sama pusti, ja ju aj prehovaram, ale ona sa uz len vyskiera do oci napapana 🙂 saska minule pisala, ze maly majko jej vypil za 3 min. 180ml 😕 takze v pohode vypiju oni dost aj za taku kratku dobu

barbarka
10. mar 2010

no ked sa pusti prave vo faze ked je pustene mliecko tak som cela mokra, vtedy to ide urcite lepsie ako z flase

zvalka
10. mar 2010

presne barbi, ked roztaha a potom pusti, lebo nestiha, tak celu tvaricku ma od mliecka 😀 vtedy len rychlo jej davam spat do pusinky

noemi01
10. mar 2010

saska - zlati mužiček

cez den papame po sediačky
v noci po ležiačky nemanipulujem s nim ked sa pohmiri dam papať a pokračuje v spanku

aela
10. mar 2010

kocky s tou mrchou mi neviete poradit, kedy asi by som ju mala dostat, ked uz nekojim?

saska73
10. mar 2010

millada - pije ako kedy od 60 do 180 ml, asi záleží či je smädný alebo hladný, a ráno strašne hltavo, normálne to až prská naokolo a keď mu vypadne, tak ho to niekedy ostrieka, aj ja mokrá.

mataklinec
10. mar 2010

ahojte maminy, ako sa držite a bábatka rastu? my pomaličky, ale nepriberáme vela. maličká ma dnes 10 tyzdnov a len 4670 gr, zda sa mi málo 😒

saska73
10. mar 2010

aela veru neviem, to je asi indivindi, nie?

aela
10. mar 2010

mata, nebud smutna, aj moja je taka modelka, strazi si liniu 😀 som po troch tyzdnoch musela zacat prikrmovat, lebo mi nepriberala a teraz uz sme uplne na UM a ty kojis alebo UM?

pandula
10. mar 2010

no aj nas sa sam odtiahne niekedy mi tecie mliecko moc rychlo sa zacne trosku az dusit a odtiahne sa a mliecko strieka po tvaricke potom ho hned prilozim rychlo lebo zacne jacat

mataklinec
10. mar 2010

zatial kojim, ale občas ked bola nervozna som uz aj dokrmila. A aké davas UM?

aela
10. mar 2010

mata, davam nutrilon, tym ich dokrmovali aj v porodnici, tak v tom pokracujem 😉

aela
10. mar 2010

mata a tebe sa malicka vlastne kedy narodila, ked mame rovnaky vek? moja je silvestrova 😀

mataklinec
10. mar 2010

ja som rodila 29.12 u nás v porodnici dávali bebu. Ale tebe sa Miška narodila vačšia 🙂

millada
10. mar 2010

mataklinec, tvoja mala je narodena na moje meniny? 😵

baby, to si ani neviem predstavit, ze tak moze mliečko striekat z prsnika ☹ Ked si predstavim, ze ja som ledva par kvapiek zo seba dostala 😢 Som zvedava pri druhom babu, či sa mi podari kojit. Ak nie, tak neverim, ze kazda zena moze dojčit 😠

sasi, to je asi rôzne. Niektore aj rok nemaju, ked koja 😨

a čo tie tampony? Mozem uz pouzivat? Co myslite? 😕

aela
10. mar 2010

millada, ale ja uz 2 tt nekojim

tami_tami
10. mar 2010

mata a preco sa ti zda malo? kolko mate porodnu?

zvalka
10. mar 2010

ahoj mataklinec 🙂 mne uz pribera malicka pomalsie,ale myslim si, ze je to v pohode. mame vyse 6kg a mame 3 mesiace a 2 tyzdne uz 😕
aela - to je individualne, ja kojim plne a uz som mala mrchy dve, takze tak 🙄

millada
10. mar 2010

aela, ja uz viac tyzdnov vobec nekojim ☹ A kolko vypije tvoja mala za den?

millada
10. mar 2010

ja som dostala prvu mrchu uz hadam po mesiaci od porodu. A teraz som dostala druhu...

aela
10. mar 2010

millada, dnes zatial vypila 430 ml + este jedno papanie do polnoci, tak to bude cca 530 ml

zvalka
10. mar 2010

jo milli, aj ja tak nejako skoncilo 600nedelie a potom dako hned aj mrcha dosla,aj druha uz. takze som krasne plodna opat 😵 😉 😀

zuzankaro
10. mar 2010

aela - ja som rodila 11.12., maly papa um, ale si este odstrekujem a tiez mrchu este nemam 😨 ale nechyba mi 😅

aotrnavska
10. mar 2010

aela....ja som dostala vcera prvykrat,6 tyzdnov po tom ako som prestala kojit,ale cele tie tyzdne som sa citila akokeby som ju uz mala hned dostat 😎

milada...pokial mas uz druhu,tak tampony uz mozes pouzivat,iba pri prvej po porode by sa nemalo....

baby,nic si nerobte z vahy..nasa mala ma 4890g a 61cm(2830 a 47cm),takze tiez nie je taky bugris,skor rastie do dlzky ako by priberala na vahe 😅

triminka
10. mar 2010

ahojte....

tak leuska je okupkana a bojuje s dudlikom v postielke v snahe zaspat 🙂

zajtra mame to ockovanie...neviem ci nam spravi hned aj poradnu..ze vazenie...nechame sa prekvapit....
a po ockovani ma chce ist mm vyvencit do ba...vy,co uz mate po ockovani...myslite ze mozme malu zobrat do obchodov?chcem zobrat kocik,nech si v nom pekne spinka.len neviem ci by nebolo lepsie byt s nou doma...
ako to zvladali vase deticky?

pietra
10. mar 2010

triminka, podla mna to nie je dobry napad. Po ockovani ma byt dieta v klude. Moze byt trosku ubolene alebo nesvoje z ockovania, takze by malo byt hlavne v klude domova a nie ho brat do hlucneho obchodneho centra 😔

triminka
10. mar 2010

pietra, ja som aj vravela mm ze sa mi to moc nepozdava,ze radsej doma s nou byt...a absolvovat prechadzku vonku?to by snad mala zvladnut,nie?

pietra
10. mar 2010

triminka, to ano, prechadzka jej neuskodi 😉

zvalka
10. mar 2010

trimi, vraj bude buvat, no moja spala len cestou domov vo vajicku, potom uz nechcela.
a tiez si nemyslim, ze je to dobry napad. bude potrebovat klud a ja by som sa bala, aby nieco nechytila niekde 😕 a po ockovani by teda fakt nemala ochoriet, a vies ako to je s obchodnymi centrami, kde je vela ludi, je aj vela bacilov. ja nechodim radsej s malou, ani ked je zdrava, nie to este po ockovani 😕

barbarka
10. mar 2010

zvalka a mas aj ovulku? 😕