icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
11. mar 2010

mein, netrap sa s plienkami, vyluc tie, ktore robia sarapatu alebo mu nesadnu a zo zvysnych nakupuj podla akcii 😉

pietra
11. mar 2010

mein, to si kde citala taky blud? 😕 😖 dieta sa nema posadzat, kym sa samo neposadi a to by musel byt genius, aby to zvladol v 4. mesiaci 🙄

pietra
11. mar 2010

inak ani dvihat za rucicky by sa nemalo, len prilezitostne, napr. pri lekarskom vysetreni

iwa1
11. mar 2010

mein ja ju len nosim tak, ze pozera dopredu, ale sediet ju nedavam- to je este skoro 😀 a simca je lenochod, takze sa ani neotacame 😉

aela normalne som bola v soku, kolko uvedomenia sa v nej naslo, ale nie- poslednu dobu je ok...normalne sa divim 😀

pietra
11. mar 2010

ten moj chlap je horsi ako zenska, uz nam cez pol hodiny blokuje kupelnu 😠 uz som ho dvakrat bola aj popohnat, ze aj ostatni by sa radi umyli 🙄

betyna8
11. mar 2010

pripájam sa k pietre, babatko sa nema davat nasilu do sedu a ani natahovat
boze,nasi susedia dnes menia okna,no parada,vonku pocasie otrasne,pojdeme sice von,ale len tak na dve hodky,dlhsie asi nezvladnem,tak som zvedava ako to dnes prezijeme 😒

zuzuxx
11. mar 2010

pandul, nedostatkom mliecka to nebude, zacne tahat a potom sa odtiahne lebo strieka kade tade 😀 asi nestiha pit, ked sa odtahuje... no ani vela mliecka nie je dobre 😒

ja tiez rano soky, ze co to biele zase vonku je 🙄

baby, moja sa asi po hodinke po prvom nocnom krmeni strasne vrti, chce si grgnut, zdvihnem ju a nic, je tuha. Polozim naspat a zase sa vrti. Nevie si dobre odgrgnut v perinke a ked ju rozbalim, tak sa zacne natahovat, si mysli, ze uz vstavame a je po spanku. Cim dalej horsie spinkame 😒

meinkonka
11. mar 2010

nemate niektora link na nejaku stranku na rozvoj motoriky a psychiky pre deturence?

pandula
11. mar 2010

zuzuxx tak skus jej nedat az za 2 hodiny ! vyskusaj mozno vydrzi

saska73
11. mar 2010

ahojte,
meinkonka - prišli mi tie jarné háčkované čiapočky, mrkni na facebook, malému som vyskúšala aj také neoprané 😅 Objednávala som si ich u Yfky z mmb
ďakujem ti za link na stránku, nedá sa odtial objednať,
aspoň si zistila, čo mu vadí

zuzuxx - v noci zväčšq nedávam odgrgnúť a niekedy ked sa mi zdá, že hltavo pil, tak ho zdvihnem, lenže chce spať a tak robí krik nahnevaný, ale väčšinou pije pomalšie ako cez deň a prebytočný vzduch nadránom vyprdká 😀

saska73
11. mar 2010

zuzuxx - asi si potrebuje tvoja malá behom papania viac razy odgrgnúť

saska73
11. mar 2010

baby z BA - tuším ste tu písali, že sa dá v Ikey niekde kojiť poležiačky, kde dole alebo hore pri reštaurácii ?ďakujem

meinkonka
11. mar 2010

to sa fakt nema robit? no tak uz nebudem. a o tom sedeni, mam doma jednu knihu a tam to pisu

pietra
11. mar 2010

saska, dole. Hned pri wc je prebalovacia miestnost a je tam aj taka postel so zavesom

hermiinka
11. mar 2010

mataklinec aj ja som rodila 29.12. 🙂
aela ty si sa pytala o mrche tak ja som mala prvu hned na konci sestonedelia a teraz cakam druhu ale ta nechodi 😕 tak neviem po kolkych dnoch mi pride 😉

saska73
11. mar 2010

pietra - ďakujem, ideme zajtra do BA na kontrolu na chirurgiu a potom máme v pláne Ikeu - kúpiť si matrace, najesť sa

hermiinka
11. mar 2010

baby vy este balite nasiroko?

millada
11. mar 2010

ahojte, super počasie dnes, nie? Dlho nesnezilo 😀

iwi, netrap sa. Ja som si tiez poplakala, aj teraz ma to sem-tam chyti 😢 Aj tak si lepšia ako ja 😉 Ja ked som videla, ze sa mala uz nechce chytit a odsajem 30 ml, zbalila som odsavačku a koniec. Dr. mi chcel pichnut injekciu na zastavenie laktacie, ale nebolo treba. Same sa to zastavilo 😔
Ale poviem ti, teraz kazdy večer davam pohar vinka a tlačim kyslu kapustu pri kazdej prilezitosti 😀
Uz si objednala bebilon? 😀

herminka, ja balim nasiroko. Teraz koncom marca ideme na kontrolu, tak uvidim, čo povie. Ale tu je taka dr., ze kaze vsetkym davat dve bavlnene plienky, nie len jednu. A po kontrole, ked je vsetko OK, aj tak kaze balit nadalej nasiroko 😒 Takze ak nam dobre dopadne kontrola, tak ešte asi budem balit, ale na noc uz nie. Nech sa aspon vyspinka volne 😉

meinkonka
11. mar 2010

sasi krasne ciapocky, my mame podobnu ako tu pasikavu kuk 😉
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

millada
11. mar 2010

hermi, tak aj tvoj je narodeny na Miladu? 😵

a tiez viem tak, ze babätko sa ma davat sediet, az ked sa same posadi. Vtedy uz ma chrbticu na to pripravenu 🙂

zvali, ja tiez milujem čoko jogurty. Prave som jeden dotlačila 😀 By som ich aj na tony zjedla 😅 Hlavne tie jednotacke huste smotanove. Alebo aj zvolensky čoko-višna, čoko-rum 🙂 A minule som objavila Rajo tiramisu smotanovy - niečo úzasné 😀

meinkonka
11. mar 2010

my uz nebalime nasiroko cca mesiac. a tiez mame o 2t kontrolu tak uvidime

saska73
11. mar 2010

mein - krásny je malinký 😉 🙂 😵

hermiinka
11. mar 2010

my mame kontrolu noziciek az v maji, dovtedy balit, ale uz by som najradsej nebalila lebo potom nam je vsetko male 🙂
mili nam v nemocke tiez kazali davat dve bavlnene plienky davala som tak 6 tyzdnov, teraz davam uz len jednu, pretoze sa mu pipik velmi potil 😅 , a mali sme na kontrole dobre nozicky tak myslim, ze sa to uz nepokazi.
mili ani som nevedela kto ma vtedy meniny, az teraz ked pises 🙂

millada
11. mar 2010

tie, ktore davate UM, ako sterilizujete flase? Lebo ked to vyvarim vo vode, tak totalne je to pokryte vodnym kamenom, taky biely povlak, tak to mozem oplachovat vo vode zasa. Tak neviem, či to ma zmysel 😒 Asi kupim ten tesco sterilizator.
A inak mam len dve flase,ktore raz za den vysterilizujem a potom cez den uz len umyvam. A minule čitam, ze do 4 mesiacov by sa malo sterilizovat po kazdom papani, takze najlepšie je mat 7 flias 😕 No keby som mala kupit 7 AVENT flias, tak skrachujem 😅

rush
11. mar 2010

my nebalime nasiroko uz dobre davno...vlastne sme balili iba tych 6/7 tyzdnov 😕 aky kraj taky mrav 😀 som citala na tom linku co davala dnes iwa ze uz sa mozu babatka kupat s rodicmi...myslite ze je to vhodne? resp. je tu nejaka mamina ktora sa kupala so svojim babom? to by bol krasny zazitok najma teda pre nas 😅

rush
11. mar 2010

som myslela babatka od 4mesiacov 😎

millada
11. mar 2010

mein, ty si len dva mesiace naširoko balila? 😕 Ja doteraz len jednu plienku naširoko davam a aj to sa bojim, či bude kontrola OK, ked az dve kazala davat 😔

rush
11. mar 2010

nas uz vyrastol 2 vanicky...jednu po dlzke...druhu po sirke...sa mi tam s nim uz nezmesti ruka, ked ho chcem chytit popod chrbatik pod pazuskou...no uuuzas...tak by sa mi celkom hodilo svacnut ho do velkej vane 😀

rush
11. mar 2010

milli a vy ste mali nejake problemy s klbami v rodine, ze tak kazali balit tolko nasiroko?