icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pandula
10. mar 2010

semeno senovky greckej !!!
tak sa to vola. tu to volame fenugreek, skoro kazda co koji take berie. ja som ich predavala kedysi ale som si nemyslela ze bude treba ale fakt ma stvalo ze casto je a prisiel mi ze naprazdno niekedy taha. ale fakt odvtedy je mliecka akurat proste papka a je napapkany ...

triminka
10. mar 2010

a to semeno papas? a ako to uzivas? kolko a ako casto...a jak dlho sa to moze brat? o senovke som citala ze je dobra ....

pandula
10. mar 2010

trimi

toto tu niektore baby brali a zevraj tiez dobre a obsahuje tu senovky tiez 😉

http://www.babydepo.sk/e-shop/action/productdet...

pandula
10. mar 2010

ja jem len 1 kapsulku denne ale moze sa jest az 3 ale jedna mi uplne staci !!! a k tomu 1 salku fenikloveho niekedy 2 !!! ja som momentalne spokojna s kojenim vynimocne a urcite mi to pomohlo

triminka
10. mar 2010

tie tablety moc nechcem...drahe mi pridu....
http://www.mojavitalita.sk/obchod/semena-na-nak...

taketo nieco papas? a ako si to "davkujes" ?

pandula
10. mar 2010

trimi tu dostat kapsule a tie mam stalo ma to nie vela ale neviem ci na sk ich dostat tie klicky by si musela najprv vyklicit ak sa nemylim neviem ako to davkovat v tom pripade ale asi vela zjest aj lyzicu dve denne ... bohvie s tym ti neporadim. skus hladat kapsule

pandula
10. mar 2010

klicky vyklicit 😀 semienka !!! ja som mimo dnes idem lebo unavko. caute

triminka
10. mar 2010

a tie kapsule obsahuju len senovku alebo aj nieco ine....

zuzitka
autor
10. mar 2010

ahojky

ten môj drobček má kašel. nemá vôbec teplotu, len chrchle. dávam mu Sinupret. a to nedávam Samka do škôlky, aby neochorel a Alex to chytí od babky, no uznajte 😒

našťastie to neni až také hrozné, vyškiera sa na mňa aj počas kašlania 😀 😀

ja mám nejakú depku ☹ asi mi už zašibáva z tejto zimy ... fúúj

hermiinka
11. mar 2010

dobre rano 🙂 my dnes zasa medzi prvymi 😅
akoze baby kedy bude jar?uz mi to pocasie lezie na nervy, snezi 😠 😠
vcera som malemu kupila teplakovu supravu, joj uz sa tesim aky v nej bude peknucky 🙂
akoze ja sa snazim schudnut a mm vcera dotrepal dve pizze 😎 no nedaj si 😠 , chlap je povodca vsetkeho zleho 😀

hermiinka
11. mar 2010

zuzi tak hadam to alexkovi rychlo prejde 🙂

meinkonka
11. mar 2010

ahojte

saska tie ciapocky som kupila u nas v obchode ale dam ti stranku vyrobcu. a prosim ta pofot tie tvoje hackovane, nech sa inspirujem, som strasne zvedava 😉
http://www.euroterm.sk/ciapky.html

iwa1
11. mar 2010

helof,

my este spime 😀 😕 daco neskutocne,daco nenormalne 😀 😀 😀

zuzi nech mu to rychlo prejde chlapatku velkemu 😉 ja mam depku z toho, ze sme vcera dokojili ☹ akoze kvoli 20ml sa pol hodinu odsavat asi uz nema zmysel... ale zase z tej pozitivnej stranky - dam si kafco, kapustnicu a zacnem chudnut 😀 😀

pietra
11. mar 2010

krasne zasnezene rano sa praje 😀

rush
11. mar 2010

zuzit...nech maly skoro vyzdravie...
inak aj ja uz mam dost tohto pocasia...a vraj este aj velka noc ma byt studena a mozno aj so snehom 😝 bossse mooooj....

iwa / ale si obrovska bojovnicka kolko si toho spravila pre to aby mala dostavala tvoje mliecko...mas moj obdiv 😉

moj zase pomaly zaspava...ale neviem co to ma za modu posledne tyzdne zaspava tak nepokojne...kmyta hlavou z jednej strany na druhu...nelubi sa mi to...

baby mojmu je vsetko maleeeeeeeee ☹ 😲 som mu kupila bodynka 74ky...na 6/9mesiacov v tescu...take obyc biele a len tak tak...som z toho zuuuuuuufala...co mu budem obliekat? som nakupila veci na 6/9mesiacov ze s tym do leta vydrzime...no nevim nevim...ufff ja uz som vytriedila dve krabice oblecenia 😝

zuzankaro
11. mar 2010

ahojte
tak my sme dnes precikali aj matrac 😝 a vstali sme pokakaniii ze az, a to bol prebalovany oa pol piatej rano, a som rada ze sa mu to kakanie rozbehlo a netrapime sa rurkou
my nosime 68 a zachvilu aj 74, rastu tie deticky ani dive 🙂
skoro ma piclo ked som videla sneh 😠 dufam ze to je maximum co dnes napadlo, aby sme nechodili 100x len po jednom odrhnutom chodniku a v zime
iwa ja si este odstriekam okolo 130ml denne ale cim dalej tym je toho menej ☹

zuzankaro
11. mar 2010

ako v zime som chcela napisat

rush
11. mar 2010

zuzi ty tiez este bojujes s odsavackou...baby klobuk dole...to musi byt na nervy...a tiez mate doma kus chlapa 😀 nasmu su uz 68ky bodynka male...nohavice a pulovriky sa este ako tak daju...ale body ho uz taha na pliecku a medzi nozkami 😝

zuzankaro
11. mar 2010

a dnes mame 3 mesiackyyy 🙂 🙂 🙂 tak som ho poriadne vybozkavala chrustika 😵

rush
11. mar 2010

gratulujeme 😵

zuzankaro
11. mar 2010

rush dakujeme, no mas pravdu je to na nervy odsavat, hlavne vycerpavajuce 😝 co si mozem oddychnut to musim odsavat, ale spon nejaka slaba naplast na neuspesne kojenie ze ma aspon trosku mojho mliecka denne
tiez mu planujem na leto pokupit nejake oblecenie ale pockam este, neviem aky dlhan to bude 😉

iwa1
11. mar 2010

zuzanka gratulujemeeeeee 😀 ja sa uz netrapim s odsavanim po vcerajsku, akoze uz dost...to sa neda donekonecna na dve smeny, takze od dnes sme oficialne len na UM- uz som objednala ten Bebilon 😀 😀

Simcadlo tiez asi zacne nosit veci od 6/9 mesiacov, lebo vsetko je jej kratke 😀 😀

pietra inak aj tebe krasne rano, ale neviem ci som taka nadsena z toho snehu 😒

rush
11. mar 2010

joj zuzi letne veci som sa este ani ja neodvazila kupovat...ved ktovie na akom cisle skoncime...aj ked tipujem, ze sa ten rast mozno teraz spomaly trochu, ci nie? 😨 😅

zuzankaro
11. mar 2010

iwa diki 🙂
rush ano mal by sa spomalit, hlavne sa tesim na leto ze nebudem musiet maleho trapit s obliekanim lebo sa vzdy tak hneva, a sme spoteni obaja 😝
boze ako sa mi dnes nechce rozbehnut, umyt, prezliect ... to je asi tym pocasim 🙄

pietra
11. mar 2010

iwa, ja nie som nadsena, mne je to strasne smiesne 😀 rano sme vstali, odhrniem zaluzie, ja som skoro infarkt dostala (a ostatni ludia asi tiez), len Kika zacala nadsene poskakovat, vyskat a v pyzame bezala ku dveram, ze ideme hned von 😀 😀 to sa urcite ona dohodla s perinbabou 😀 😀

iwa1
11. mar 2010

pietra takze za to moze Kika 😀 😀 😀 😀 srandujem...akoze moje dieta sa vratilo prezut sa, lebo vysla von a kuka sneh, tak si dosla po cizmy 😀 😀 😀

pietra
11. mar 2010

ja sa prave preto nikdy neodvazim kupovat veci dopredu, lebo neviem odhadnut, ako mi deti podrastu. Niektore veci neboli ani oblecene, ze bola zle odhadnuta velkost 😒 Takze dopredu len take veci, co sa daju vynosit cely rok a len par kuskov

aela
11. mar 2010

iwa, to mas dobre dieta, ked sa pride prezut, laura pojde v teniskach, ze ved ich aj tak potrebuje umyt v snehu 😀

meinkonka
11. mar 2010

zuzankaro ja my gratulujeme 😵

som nakoniec zistila, ze tu alergiu malemu nerobili huggiesky premium, ale tie huggies vlhcene 😝

a este furt bojujem s plienkami. som dokupila pampers active ale su skoro uplne rovnake, ako sleep and play, tak neviem, na ktore sa dat. katastrofa plieny 😒 😝

meinkonka
11. mar 2010

som sa vcera docitala, ze v 4 mesiaci by uz mali deti vzpriamene sediet s oporou 😕 . davate ich takto?

ja zatial len dviham za rucicky a maly uz pekne drzi hlavicku rovno pro zdvihani 😵