Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
zuzankaro - videla som to sedátko nažive v tomto obchode a určite ho kúpime aj my, máme síce len sprchový box ale s veľkou a hlbokou vaničkou
booooze clovek ide na hodku von a vy tu pisete romany 😀
milladi na to vinko sa veeelmi tesim a budem vyzerat ako alkac, ale aj na fernet s tonikom 😝 😀 a povedala som, ze v nedelu je kapustnica- musim mysliet pozitivne, inak by som len revala v kutku 😉 objednala som 8ks 😉a vyskusam aj tie utierky, plienok mame dost 😀
flase sterilizujem v tom cestovnom sterilizatore z Tesco 😉 lacne a skvele riesenie a neostava vodny kamen 😉 vyskusaj to...bud to dam do mikrovlnky alebo tam dam tabletu a 24 hodin, tam mozes davat flase do toho roztoku na sterilizaciu 😉
rushik aj mne simca zacala strajkovat a myla s tou hlavkou, hlavne rano...akby sa ulozit nevedela, tak si ju dam k sebe do postele a pritulim a spime dalej 😀
ze myla...to malo byt myka a akby= akoby 😎
j777, ale potom to musim asi oplachnut, ked to bude octova voda, nie? 😕 A aj ja flakam tu sterilizaciu 😅 Ale ved hadam budu aspon odolnejši 🙂
no ja som nebalila nasiroko vobec, v nemocnici povedali, ze uz netreba, na kontrole ze tiez netreba, tak nebalim 😝
jaj, mala vykrikuje z postielky, chudatko... no ale je jej cas na spinkanie, musi si zvyknut aj v postielke spavat 🙄
dnes sme boli v poradni, takze modelka ma 4,5 kg presne, ako som predpokladala
iwa, no na moje prekvapenie isla dnes laura v cizmach a dokonca aj v ciapke 😨 ale odkedy som vyhlasila, ze mi hrozi rakovina zaludka, ked ma bude stale rozculovat, tak je ako med 😀
iwi, a kolko stal ten sterilizator? 😕
aela - dávaj si na seba pozor, asi by to chcelo postupne zmeniť stravovacie návyky
no nevydrzala som to, isla som za nou a ked ma zbadala, tak o 2 stupne este vacsi rev... som ju zdvihla a grgla si, ako mam vediet, ci place kvoli grgu 🙄
teraz spi v kociku, ale to budu take 10minutove spanky, jak zisti, ze sa nehybe, bude plac...
zavidim vam, ze polozite do postielky a same zaspinka...
saska, stravovacie ani velmi nie, mozno viac ovocia a zeleniny zaradit do jedalnicka, ale je fakt, ze ja sa niekedy dost stresujem, ono si to clovek niekedy ani neuvedomi, ale na tom zaludku som to citila, hlavne ked som chodila do prace a teraz doma, ked ma laura vytaca niekedy a niekedy aj mm sa podari ma vytocit 😀
ahojte
5 stran zapisanych 😕
zuzitka - nech maličkemu kašlik prejde čo najrychlejšie
zuzankaro - blahoželame k 3 mesiačikom
my nosime stale to iste 😕 ale ja som nakupene ani tie mini vecička nemala
to počasie je strašne inak rano bolo krasne ani nefukalo prijemne snežik poletoval
mne sa nechce isť do zimi budeme dnes doma
od rana som sa trapila s bločikmi ukladala , triedila .............
😝
millada, ja neoplachujem, nemyslim, ze ta kvapka octu na velky hrniec daco urobi... 😉 skor bojujem s mastnotou, nakolko som omylom s vareskou co vyberam flase z hrnca miesala slaninku na bryndzaky 😀 😀
zuzu ja uspavam hojdanim, sam zaspi iba vecer v postielke a to tiez iba niekedy 😉
j777 😀 Ja som tak minule namiesto octu do termosky naliala olej 😀
hermi, moja zaspi v postielke doobeda 2x a večer, ale poobede ani za zivy svet. Keby aspon na pol hodku, ale ona nechce vobec a potom je to do večera hruza, lebo je nervozna a ja natahujem, aby nešla skôr jak o siedmej spat 😒
mein - mne decka dala toľko brožurok pitaj si od nej tam maš všetko popisane alebo nedostala si ten kufrik v nemocnici tam je dobra knižka o deťoch
určite nedavať dieťa sedieť ani za svet
sedieť sa začneme učiť len v 5 mesiaci
aj ked dominika my už v 5 mesiaci sedela sama
a tiež nedviham za ručičky
mne sa včera krat pretočil z chrbatika na bruško 😕 ale to bola len nahoda
my sa ešte balime na široko aj ked tento tyžden to flakam lebo v stredu ideme na kontrolu
😉
milada - aj my sme mali klbiky v poriadke a tiež nam pre istotu kazali ešte baliť
mne to nevadi pre istotu ešte balime
deti maju veľa energie
koľko krat ja už nevladzem a dominika chita druhy dych 😀
mili mne marko doobeda tiez lepsie spi, poobede vobec nechce spat a vecer je to hruza presne ako pises 😀
marko chodil vecer spavat o siestej som ho okupala napapal a spinkal a teraz tak vymysla, okupe sa, naje sa a je sviezi ako rybka, este hodinu ma vydrzi trapit a potom to vzda a zaspi 🙂
milli ten sterilizator cca 4 € a tablety tiez tak, takze sa oplatilo 😉
aela nestras ju, mna sa moja furt pyta ci jej nezomriem alebo ci nebudem podvadzat muza 😠 🙂 to ked pocuva kamosky, tak potom ma depky... strasna doba 😀 😀
zuzux ani nahodou. ja vecer a v noci nakojim, zabalim do perinky aj s ruckami, dam dudlik a musim hojdat jemne a pridrziavat dudel, inak nezapsi. lebo ked necumla dudel, tak sa puci, skruca takze hruza des. nechcem si ani predstavit, ked ho uz nebudem davat do perinky, ale do spacieho vaku
..a bolo mi divne ked to bolo mastne, aj som kukala jak sprosta na flasu s octom ci som tam fakt nauliala olej...ale doslo mi ked som cuchla k vareske..sama slaninka 😀 😀
Ahojte.nemam docitane. Ale my nebalime nasiroko od 7tyzdnov.
Milli,ja ciste coko jogurty coop alebo zvolenske 😵 😝
iwi no som rada, ze nie sme sami s tym mikanim...lebo potom je to asi v poriadku...vacsinou ked zaspinka tak uz potom je dobre...ja mu davam taky srdieckovy vankus z jednej strany aby mal pocit, ze sa tulim...lebo sak cely den s nim lezat nebudem...ale tiez sme si zvykli ze od pol piatej...kedy zacinaju vetriky spime spolu vo velkej posteli...ja to tak milujem 😵 hadam si ho tym nepokazim...ale zatial klop/klop dobre spi aj v postielke aj v kociku...
sme papali...tak si grgol a tak ma ogrckal ze som bola mokra este aj v podprsenke 😝 no ale aspon sa mu ulavilo...a som si tak nahlas povzdychla, ze bossse mooooooooooj....a on taky usmev na mna hodil, ze som ho skoro zozrala...zlatino moje...ja tak citim, ze uz so mnou kominukuje...mam taky pocit, ze si uz celkom dobre rozumieme 😵 milujem ho betara jedneho....teraz uz pol hodku keca s hrackami a chyta ich...jej zase zaspava...aspon sa naobedujem...dnes som este nic nespravila, len tu chatujem 😅
Mein,a vidis,ze to boli obrusky a nie plienky! 😉
baby , ja mam taku fajn depku uz zo dva dni...mala sa akosi moc neskeri na mna, teda kasle na mna, mozem si aj hubu zodrat, nespokojna je, ani na rukach mi moc nechce byt...si tu pripadam jak navyse, na mm ide oci nechat....co som pokaslala?ja ze jej uz ako tak rozumiem a tot zas total bezmocnost....ciste zufalstvo ... ☹ ☹
neporadi mi niekto? ale co tu radit, ked to nejde,tak to nejde...
aela davaj si moja pozor na seba...neopovaz sa rozculovat...
rushik, aj ja zboznujem, ked s malou kecame spolu. To sa tak tvari, ked sa jej niečo pytam a potom akoby mi odpovedala, ešte tak pliecka podvihne, ze "čo ti ja viem" 🙂 No úzasnéééé 😵
zvali, mnam! 😀
iwi, prave som dotlačila karbonatky z kyslej kapusty a k tomu dusena kysla kapusta 😀
j777, hlavne sa tym netrap a nestresuj, ja mam pocit, ze tie nase deticky to vedia velmi vycitit, ked je mamina v strese a nervozna a prave vtedy aj mala je nervozna a umrncana
mna zas rano az bolelo srdce, ked som malu nechala s mm v posteli a ona mu tam mrncala stale a ked som prisla ja, tak take usmevy hadzala na mna a ked som si predstavila, ze pojdem od nej do prace ☹ , dnes idem na pohovor 😝
ja nuram, co fajne by som zjedla. dajake palacinky, puding alebo krupicu 😵
idem dnes asi s malou na vyter, lebo kaka 2-3x denne a vraj je to dost vela. Uz sa jej to zlepšilo, lebo pred tym par dni aj 4-5 x, potom uz len raz a dnes mi uz 2x kakala. Preto dr. aj odlozila to očkovanie rotavirusy 😒
j777, to ma asi take obdobie. Neboj, prejde ju to, potom bude len ta tebe zavesena, az budes rada, ked ta muz vystrieda 😀

ja som maleho uz 3x kupala vo velkej vani, mala vana ja nam mala 😀