Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
j777 neboooooooooooj...ona len objavuje svet...podla mna si nic zle nespravila...aj moj ma niekedy take chvilky ze otca ide ocami zozrat a na mna ani kuk...ale je to aj tym, ze mna uz ma okukanu...vela krat mu hovorim, ze ci som mu len mliekaren a nic via? z toho si nic nerob...on teba citi, teba miluje ...ty si pre neho c.1...to som si ista...aj ked ma taketo chvilky...akurat je vtom stadiu, kedy zacina vnimat aj okolie a lepsie fixuje veci...tak je to mozno nachvilu zaujimavejsie ako ty...co si s nim stale...ale to nic zle neznamena 😉
j777 sorry...som presla do muzskeho rodu 😅 ouuups...
iwi, ano dopredu som platila. Dokonca asi tyzden dopredu, ešte ani na nakup v PL nebola. Takze mozes doverovat 😵 A tie utierky som ešte neskusala, lebo mam ešte tie lidlove otvorene. Ale pre mna utierka, jak utierka 😀 Poslala mi dva druhy - levandulove s panthenolom a potom natural s lanolinom, 72 ks za 1,50 € 🙂
rush presne, teraz spi uz tri hodky oblozena vankusmi 😀 😀 dobra finta 😉
j777 aj simcadlo ma take chvile, ale potom na dalsi den je zase smejko 😉 an ty nemas kazdy den vianoce nie? 😀
aela 😒 ja budem doma do roka a potom tiez asi pojdem a tiez si to asi odrevem ☹ hlavne nestresuj, ked nejde o zivot, nejde o nic a mm nech makackuje 😉 😀 😀
milli a to je zle, ze toko kaka, alebo len u prikrmovanych deti je to zle? lebo moj kaka aj ovela viac
milada - na vyter 😕
my kakame 6 krat a viac
a decka vravela že ked veľa papa je to ok
a že mame rozdelovať male a veľke stolice
tak my nakakame vždy plnu plienku
j777 - tak to si viem predstaviť to robila aj dominika
možno je to tym že stale je stebou v kuse už si neni zaujmava pre nu 😀
dik baby...noe, to mi odlahlo, niezeby ma to tesilo ze aj dominika to robila, ale aspon ze niesom sama 😉 a ja ze sa hormony so mnou uz vyhrali za sestonedelie ale ako vidim asi nie ☹ 😖
mein, noe, vraj by tolko nemala, ze je to uz hnačka. Ale moja je len na UM. Kojene deti vraj mozu aj do kazdej plienky, alebo aj tyzden nekakat. Ale na UM asi nemoze tolko. Aj ked mi to bolo čudne, lebo prave MM dokazu stravit cele, ale UM nie, takze ho musi vykakat 😕 No ved opytam sa dneska, či 2-3x je vela 😔
j777 zvykaj, to uz bude stale taketo 😉 a ked sa budu osamostatnovat, to bude- moje decka neplakali ked sli do skloky, iva ta sa este tesila, ale ja som si teda poplakala aj za nich 😉 😒 a tu sme 😀
no, iwa, ved to ..a ja ze som neni taka citlivka 😀 ale nie je to moc prijemne, ked sa snazite ako viete a prd z toho..
..k tomu kakaniu, nasa dnes vypudila taky bobek jak zajac, normalne tvrde a do zelena 😕 a to je vsetko, nic viac, iba jeden bobek 😖
Ahojte!My sme boli predvcerom na ockovani.Matusko ma 7260kg a 64 cm-papkacik.Dr.mho chvalila aky je vnimavy a aj mna rekvapil,ked si na brusku krasne zvdihal hlavicku-vie kedy sa ma predviest 😀 Trosku sme si poplakali pri ockovani ale potom zalomil a zatial nejavi ziadne znamky ze by to zle znasal.Ale predvcerom aj tato prisiel domov s chripkou,takz eked je teraz maly nejaky iny-napriklad ze menej spapka,tak neviem ci je to z ockovania alebo na neho nieco ide.Vcera aj dnes mi doma spinkal 2hodiny.Nie ze by som nebola rada,ale bojim sa,ci na neho nieco nelôezie.A viete co sa mi stalo v noci?Matusko sa napapal odgrgol,v momente zaspal a o 4:15 ma zobudilo pipanie senzora dychu.Skoro som odpadla,tak som len maleho chytila za hrudnicek ci dycha a on sa tak strasne zhlboka sa nadychol.Ani sa nezobudil nic.No a do rana som uz nespala len som ho sledovala.Teplotu nema vobec ale aj v noci sa potil aj teraz cez den ako spinkal.A aby toho nebolo dost aj ja som bola u dr.aby mi dala antibíotika bo zacinam citit priedusky-reku nech mi to neprepukne.Tato je vystahovany v obyvacke a po byte sa pohybuje len s ruskou.Tak nam drzte palce nech to maleho obide.
zval, aha aku hracku som nasla. nie je to nahodou znakovanie. hladam ju na sk ale nikde nevidim 😒
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?produc...
..ale aspon ze lame rekordy ked uz kasle na mna, uz 2 hod spinka v postielke..si asi mysli, ze radsej budem spat jak kukat na ten ksicht co chce neviem co odo mna.. 😀
neviete ked sa posiela balik v ramci SR ci to pride na druhy den ci ako? lebo som objednala z mnbazara a tak ci cakat, ci necakat... ci som sa odrbkala alebo co 😕
j777,z alej si nic nerob,moj maly prisiel na to,ze mam mamu az po dvoch mesiacoch.Dovtedy len tatinka v nimal 😀
vy ste riadne ukecane, vsak to kym docitam, tak aj zabudnem, na co chcem reagovat, tak zase priebezne 😀
pri kike som flasky sterilizovala v sterilizatore, lebo presne ako pisala millada, pri vyvareni bol na nich povlak. Ale flase som mala len tri, vysterilizovane to bolo za chvilku
marca som nasiroko balila len asi tyzden, bol z toho strasne nepokojny, a kedze od r. 2009 sa vydalo nejake rozhodnutie, ze netreba preventivne balit, tak som sa spolahla na to, co lekari schvalili a balit som prestala. Na prvej kontrole ortoped povedal, ze balit nemusime. Dnes ideme na druhu kontrolu
deti sa samozrejme kupat s rodicmi uz mozu, ale rodic by sa mal predtym osprchovat. Mne to aj tak pripada take zvlastne, asi som v tomto precitlivena, ale aj s kikou sme spolocne kupanie zaviedli az v polroku a tak to bude aj pri marcovi
idem citat dalej
babonr, len my sme mali tazke prve 4-6 tyzdne tak ja reku uz je to najhorsie za nami, doteraz bola pohodicka,ale posledne dni ma vyvadza z omylu...a prisam fakt nemam pocit, ze robim daco inak...noo, asi to nebude take jednoduche 😉
a ja nie aby som isla robit daco uzitocnejsie, ale sa tu len flakam 😠 ..aleeee, uz sa budime, idem kuk, hadam sa ma nezlakne 🤐
j777 dobre bude uvidis, to je tym pocasim 😉 😀
hej a rozmyslate niektora nad tym zankovanim, ze ucit babatka? 😕
babo no pekne sa vam sype 😒 malicky moze byt ospaly po ockovani 😉
zuzankaro, to sedatko je dobre, ale je az pre deti, co uz vedia sediet, takze to este nejaku dobu potrva
My sme balili na siroko prve tri tyzdne potom povedali ze uz nemusime,teda nam to povedali uz v oprodnici,ale pre istotu som balila.A druha kontorla bola tiez o.k.takze uz tam nemusime chodit....j777,nemali ste lne vy tazke prve tyzdne,my sme v tom s vami 🙂 Maly ma tolko krat prekvapi,ze dovi dopo.Ale stale si hovorim,ze bude lepsie.
a ked je to sedatko pre vacsie deti a teraz sa vam uz nezmestia do vanicky ale davate do vane tak to ako? sa tam ohybate nad vanu? vsak mne uz vypadnu stavce potom ☹
inak iwa, ja uz treti den dako nekojim, som to vzdala a prve co bude bude KAPUSTNICA 😀 😀 teda dnes som jej dala pozuzlat doobeda nech sa ukludni trosku a uvidim co to s nou porobi lebo som mala 2 kavy pred tym ..dobieham straty kofeinu za posledny rok 😀
iwa - mne sa to znakovanie moc nepáči - príde mi to také divné ich učiť tie znaky, načo, však aj tak sa dosť rýchlo naučia rozprávať
j777 - nikto učený z neba nespadol a aj my sa len učíme byť rodičmi 😉
neviem ako mi dnes prešiel 1/2 deň - uvarená polievka, ožehlená 1/2 prádla a viac nič 😅
no to kupanie zaujima aj mna lebo dako prakticky si to neviem predstavit v tej velkej vani 😀
millada a preco na vyter? 😕 Kiku som mala prikrmovanu a nalozene mala skoro v kazdej plienke (tak ako teraz marco) a nikto nam nikdy ziaden vyter nespominal 😕 a zdrava je ako repa, vobec nebyva chora
iwa moja svagina naucila maleho znakovat, teraz ma dva roky a jeden mesiac a odmieta aj hlasok vydat, vsetko si pyta posunkami 😒 tak my radsej nebudeme...
znakovat ani ja nechcem...nech sa uci rozpravat 😎

milladka ty si jej platila dopredu na ucet? a ake su tie utierky vlhcene?