Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ahojte ja sa konečne dokopam a išla som na kontrolu ku gyndošovi a on neordinoval 😒
barbarka - tie puzzle su tiež krasne ale kup si take do ktorich može vkladať a tym sa učiť kde ide autičko , lodka ..........
iwa, mne nikto nic nepovedal, tak som nastvana, lebo som jej chcela radsej davat to HA, lebo ja som alergicka a aj laura je 😝
Ja viem, ze v tych HA mliečkach je ta bielkovina uplne rozstiepena, ale ze ako to pôsobi proti alergii nechapem. Ked by sa zistila alergia u babätka, tak hej, lebo nevie stravit tu bielkovinu. Ale ked nema alergiu, tak ako to moze pôsobit proti jej vzniku nechapem 😕 Veta jak naozaj 😀
aela, ale ak ti dobre znaša obyčajne mliečko, tak myslim, ze by to mohlo byt v pohode, nie? 😕
noe ale ja nechcem aby to vytahoval a pchal do pusy, iba aby sa na tom hral, take vytahovacie mozno ked bude vacsi
Inak mne v nemocnici povedali, ze mam začat s nutrilonom HA, ale ja som ani nevedela, ze su rôzne druhy nutrilonu a to HA som nejak prepočula, tak som začala dokonca tym extra pre lepšie zasytenie 😀 Tak dufam, ze som Ninuške nenarobila sarapatu v traviacom trakte 😅
ahojte
barbi aj ja som minule kupila to penove puzzle so zvieratkami v hypernove
millada, no ved hej, ale v porodnici jej davali to HA, aj som jej asi dve krabice kupila, ale ked bolo take drahe, tak som presla na obycajny nutrilon, tak som nastvana, ze ked sme tolko behali sa vtedy vazit, tak mi mohol povedat, ze ten HA je na predpis lacnejsi, sme mohli na nom ostat 😠
rush ani mm sam nekupe len asistuje, ale vzdy. beztak ani ja by som sa sama neodvazila.
aela, aj ja dnes rizoto idem robit 😉 mnam
barbarka - pchať do pusinky to bude aj tak 😉
Barbi,no ak sa mi podari odsat... Ja neodsavam vobec.mame akurat na spotrebu.
Aela,ano preplaca cast poistovna.neviem ale tie sumy.
no neviem, ci su tie puzzle prave vhodne na pchatie do ust 😒 kazdu chvilu je nejake zaradene medzi nebepecnymi vyrobkami. Kike stacilo asi dvakrat povedat, ze to do ust nepatri a nedavala. A prave si myslim, ze ked sa z toho nebude dat nic vyberat, tak im nenapadne to pchat do ust, hlavne ak ten kobercek bude vcelku
dobre ranko...no ako komu...lebo ja som mala celu noc hnacku a aj rano som uz 2xbezala 😝 ☹ nechapem...co sa to deje???? dufam, ze nic vazne...a dufam, ze mozem kojit, ze malemu neublizim 😨 no idem zavolat rychlo radsej dokine ☹ ach jaj...a to mame na sobotu nahlasenu navstevu, musim upratovat, chystat jedlo a este aj maleho vyvencit....to nemam sancu 😖 som poprosila mm aby prisiel aspon na pol dna domov...tak uvidime...by som ho vyslala s kocikom...potom na nakup a doma si uz ako tak porobim...len dufam, ze to prejde...inak to bude zaujimave ked tu bude navsteva 😝 😀 😢
ja som zacala davat Bebu HA az ked mal maly asi mesiac, dr. mi ju prepisala lebo mal vyhadzanu tvaricku a ma suchsiu plet tak povedala ze radsej nech davam HA aby sa to nerozvinulo do nejakej alergie, doplaca sa cca 50% ale stalo sa mi ze som isla raz kupit do inej lekarne a predstavte si ze cena jedneho balenia bola o 2eurace menej, skoro ma rozhodilo ako mozu mat lekarne taky velky rozdiel
aela, oni tí doktori to asi nechcu velmi predpisovat, nechapem prečo 😒 Ale tak v okoli vsetky mamičky, davali mozno mesiac HA a potom prešli na obyčajny. A ked ho male znáša dobre, tak je to v pohode 😉
Ninka dneska spala od pol osmej do pol osmej s jednou prestavkou o štvrtej 🙂 A teraz spinka zasa, zlato moje 🙂
idem dat čoko jogurt 😅
no a zabudla som pointu ze napriek tomu mame stale nieco na tvaricke, bud na cielku nejake pupaciky alebo na brade take suche flaky, kazdy povie natierat niecim inym, tak neviem, sa bojim aby sa mu to nezhorsovalo a aby nemal problem s pletou ked bude starsi
nemoze sa este stale cistit, ci to uz asi nie?
rush - zajtra bude dobre
pietra - no moja dlho pchala všetko do pusinky
ešte dnes pcha aj ked jej to opakujem dokola
až pokim sa jej nespravil pupačik v pusinke tak už dava pozor
pietra tiez si myslim ze ho to nenapadne, teda nepojde to tak lahko rozobrat a to su velke kusy tak by to do ust nemusel davat, to chcem vyslovene na zem, nech sa na tom uci lozit
lussyla - a bola si na kožnom???
no ja neviem ale moja fakt všetko skušala najprv do ust davať 🙂 😉
a hlavne ked pojdu zubky
vtedy poohrizala všetko 😀
aj nas maly krasne spinkava uz v noci...s jednym kojenim...a spi dalej...joj ale asi sa nam to zase narusi ked zacnu rast zuuuubky....no sak ale vydrzime...ked sme vydrzali sestonedelie, tak nejake zubky nas nerozhodia 😎 aspon ze viem normalne sediet a fungovat ako clovek...nie ako vtedy...
som si dala smectu...tak hadam mozem...lebo ked som bola tehu, mi ju dali v lekarni...som si brala vtedy na dovolenku kdyby neco...ale nemusela som pouzit tak zostalo...tak hadam mozem 😕 mam to zatial potvrdene iba od jednej kamosky sestricky...lekarke sa neviem dovolat....
lussyla, mas pravdu, uz som tu o tom pisala, tiez som si uz obehla zopar lekarni tu a tiez cena na jednom baleni je az o 2 eura rozdielna
tip na hracku pre babo. take koleso budem mat od kamosky, len s inymi obrazkami, celkom fajn nie?
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7311294&tab=11
to su take svine...take drahe su tie mlieka a este aj taketo rozdiely robia...vobec nemyslia na mamincky...ze mame iba rodicovske a materske a ze nie vsetci manzelia su generalny riaditelia... 😝 hocico co ma privlastok detske...je nehorazne predrazene 😝 😝
presne nad tym som sa rozculovala ako mozu takto hnusne zarabat na detskom jedle prave to by malo byt zadarmo ked dieta nemoze jest nic ine ked zena nemoze kojit.
noe bola som u koznej a dala mi kortikoidovu mast, vtedy co mal preslo ale stale sa nam nieco vyhadzuje, asi budem musiet ist zase, myslite ze by to mohla byt reakcia na mlieko?
mein ta farma je krasna, uz aj idem rodine povedat na co sa maju zbierat 🙂
ahojte. vidim ze sa bavite o um. ja davam bebu HA od narodenia, v nemocnici povedali ze staci mesiac ale doktor povedal ze mu ju budem davat cely rok, ze ked nebol kojeny, teda len 2 tyzdne bol ☹, tak nech ma radsej tu HA dlhsie
najviac budu zarabať na deťoch 😠
či na oblečeni či na jedle ..............
mein - pekne koliesko
ja chcem bazenik a dať tam loptičky
http://www.zlatarybka.eu/detail.php?zbozi=344960
http://www.zlatarybka.eu/detail.php?zbozi=344973
dobre ceny maju
lussyla - neviem my sa neprikrmujeme
a decka ti nevie poradiť viac???
noe aj my take nieco chceme, uz som nakazala brachovi nech zozenie 🙂

aela, ano na predpis je to myslim o polovicu lacnejšie. Takze 400 g balenie HA mliečok vyjde tak, ako obyčajne. Bez predpisu, je raz take drahe 😒 Len ked si uz začala normalnym, tak myslim, ze uz nema az taky zmysel prejst na HA. Aspon tak som čitala. Ze bud treba od narodenia dat to HA alebo potom uz netreba 😕
Ale ak by si nahodou prechadzala na HA, tak začni postupne primiešavat, napr. 3 odmerky normal + 1 odmerka HA, lebo tie HA mliečka su o dost horkejšie ako obyčajne 😉
zvali, presne ako barbarka pise, ak mas vela mliečka, tak si potom začni zamrazovat a mozes kasičky robit z MM 😵