Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ešte super vec je bazen s loptičkami to malu strašne bavilo vyhadzovať loptičky
mame 200 kusou loptičiek a bazen musim dokupiť 😉
moj ma už prax občas okupe večšinou dominiku a ja maleho
a potom uz len vacsia sranda je zbierat tie lopticky po celom byte 😀
no sikulak manzelicek...aj moj je sikovny...ale na toto si este netrufol 😕
pozerali ste spravy o tom babetku ??? ako umrelo od hladu ??? ☹
neskutočni ty ludia
rush - no zbierala som po celom byte to je pravda
ale ked sa jej to pačilo ja hadzala do bazena a ona von z bazena 😀
j777, ved napis odkaz tej pani, ze co je s balikom, mne sa uz stalo, ze mi prisiel hned na druhy den po odoslani a niekedy az na treti den a tiez nie kazda pani posiela balik okamzite, ako pridu peniazky, treba citat aj dodacie podmienky, mne sa stalo, ze balik prisiel az vo stvrtok a bol posielany v pondelok, mozno neskoro poobede
Aj moj mm kupka 🙂
noe,to su krasne puzzle 🙂
babule otazka: tie,co mate nutrilon alebo bebu ha na predpis,ako vam to dali? Dali ste nej.doklad,ze ste alergici?
ahojte
dnes sme boli na poradni + ockovanie....mame 5220g a 59cm heheh modelka...a potom ten rev pri ockovani...no chuda moje...zatial teplotu nema,ani ju tie vpichy nebolia,lebo to nema ani opuchnute a ked som ju po tom hladkala,tak sa usmievala 🙂
a dnes mm prvykrat prebalil sam malu 😉
barbarka, mysme volajake take penove puzzle dostali od bracha po detoch, mame ho na skrini v igelitke, este som ho velmi nepozerala, ake je 😀
Aela,vy nemate um HA?
aela, ved som jej pisala doobeda a este nist 😉
zvalka, ja davam obycajny nutrilon
j777, a bola tam odvtedy? ked kliknes na jej profil, tak tam vidno, kedy tam bola naposledy, a pisala si jej meil alebo odkaz tam na mmb, mne sa uz stalo, ze som pisala emaily z azetu a tej pani nic neprislo, niekedy zblbnu meily a teraz naposledy sa mi tiez stalo, ze som si objednala babyvak, aj zaplatila a tej pani neprisiel ani meil ani sms o peniazkoch, zblbol orange a ona mi pisala, ze ci ma drzat objednavku a ja uz tyzden cakala na balik, nakoniec mi ta pani volala a velmi sa omluvala a balik poslala prioritne a doporucene na vlastne naklady, tak tiez zalezi aj na pristupe, tak som jej nepisala zle ohodnotenie, ked som videla, ze sa snazila mi to potom poslat cim skor
zvali ja davam obyc. bebu 1 premium
mne sa pacia tieto, na plavacku do obyvackokuchyne nech sa hra kym varim http://www.malygenius.cz/index.php?page=shop.pr...
noe ja som nepozerala, co sa stalo?
nas maly sa nam zobudil a plaaaaceee som tam teraz poslala mm lebo uz som zacinala byt nervozna. nechce ani cecok ani dudel, asi ho nieco bolka 😔
u nas kupe vacsinou mm, ja sa tesim ze mam chvilku klud, ale chodim ich pozerat 🙂
si tu sama pisem? uz je ticho zo spalne idem skontrolovat ze kto koho uspal 🙂
zvali, ja davam tiez obyčajny nutrilon. Ale vraj to zalezi aj od dr. Niektorý chce potvrdenie, ze aspon jeden rodič je alergik, niektorý zasa, ze obidvaja su alergici 😕
j777, tak ti poviem, ze pred sviatkami som objednala plienky bavlnene. Zaplatene dopredu, nič neprišlo. Tá baba, čo mi to posielala, vyreklamovala na poste, poslala mi to ešte raz, neprišlo. Tak zasa vyreklamovala a poslala mi naspät peniaze, objednala som inde na dobierku. A potom som objednala lehatko, neprišlo. Zasa musel odosielatel vyreklamovat a vratit mi peniaze. Tak si predstav, ze tri baliky dopredu zaplatene, mi neprili. Az mi to bolo podozrive. Ked som kontaktovala centr. poštu v BA, tak pozreli podacie čislo a vraj adresat nezastihnuty, balik je na poste. A tam nič nebolo 😠 Mam pocit, ze nam niekto tie baliky šlohol 😒
Ale inak balik prvou triedou pride na druhy den, obyčajne poslany za 2-3 dni 😉
barbarka, u nas kupem ja za vydatnej obsluhy a pomoci mm, lebo on sa ju boji vyzliekat a kupkat sam 😀
Diky milli.lebo potom od 6.mes. Na tie kasicky,ze ake mliecko davat.aj ja aj mm sme alergici,tak nam hadam potom predpise
nam ked este predpisovala UM...tak sa len opytala ci je niekto alergik...a kedze mm povedal, ze je, tak dala Bebu HA...vraj nutrilon klamu s tym imonofortis...ze co propaguju, ze nejaka mriezka dokaze neviem co, tak zevraj to vobec nedokaze...no netusim co zmatala 😝 😅 😝 ze zavadzaju ludi...ze sa na nich velmi hneva, lebo ze vobec to UM nedokaze to co hovoria...tak neviem...ked budem riesit UM...tak asik tu BEBU teda...fakt bola dokina dost rozhorcena na nutrilon...aj kamos robi vo farmaceut.fi hovoril, vraj je lepsa BEBA...ale v dnesnom svete uz one never knows....
akoze neberte to vzlom tie co krmite nutrilonom...ja len sprostredkuvam jedno vyjadrenie...mozno 1000dalsich lekarov sa postavi za nutrilon 😉
maly spinka, ja okupkana...idem za nim do spisa 😎
barbarka, tie puzzle su super, co si hodila link 🙂 My sme pri kike mali, teda este asi niekde v pivnic su, ale kupime nove uz, take rozoberacie s cislami a zvieratkami a liezlo mi to na nervy, lebo casom to v tom vobec nedrzalo a ked som to chcela posunut, tak mi tie casti z toho stale vypadavali
zvalka, zalezi od doktorky. Kamoske odmietla napr. doktorka predpisat HA mlieko, aj ked jej mm je alergik, vraj ak malemu nic nerobi obycajne um, tak je to zbytocne 😕 A nam doktorka pri kike sama HA navrhla, kedze mm je alergik a ziadne potvrdenie sme nenosili
ja nejako stale nechapem, ako moze HA mlieko branit alergii 😕
rush, kazdy dr. ine hovori. Ja ked som porovnavala zlozenie mliek, tak vsetky obsahuju presne tie iste latky, len jedno ma viac toho vitaminu, druhy zasa toho. A nutrilon obsahuje naviac vlakninu, HIPP zasa probiotika, inak je to vsetko to iste.
Len bio mlieka neobsahuju jednu dôlezitu latku taurin, to som si zistila. Ale kedze sa testuje na zvieratach, tak ju do bio nedavaju. Preto bio nekupujem 😅
ahojte 🙂
dnes som prva? 😕 😀
my mame az dnes privitanie na urade. Tak som zvedava, ci to tam marco prespi alebo bude hlasno davat najavo svoju pritomnost 😀
millada, v ha mliekach je nejako inak upravena bielkovina kravskeho mlieka a teda by mali byt setrnejsie k traviacemu systemu. Ale ci to aj funguje alebo je to len reklamny tah, netusim
ahojte kocky, tak ja uz mam skoro navarene rizoto, vyuzivam prvy spanok, malej som pustila kolotoc a zaspinkala pekne v postielke 😎
ahojte
zvali na kasicky mozes dat aj mm, aspon kym ich nepapa nejak moc vela 😉
pietra, tiez sa mi pacia, uz som ukecala mm, ze ich mozem kupit 🙂
hej tam v HA mliekach je uplne rozstiepena ta bielkovina a v obycajnych je len nastiepena 😉
no ideme sa vychystat do toho snehu- akoze vobec sa mi nechce, ale mlady mi asi nepospi dioma tri hodiny tak idem 😅
inac ja som alergik a som trocha nahnevana na nasho dokyho, lebo ma len odbil, ze mam malej dat UM nutrilon, bebu alebo sunar a ja som jej zacala davat ten obycajny nutrilon, lebo ten HA je strasne drahy a vlastne, keby mi ho predpisal, tak neplatim celu sumu, ci ako to je? poradte mi
sevas,
akoze my sme dnes rano pokadili az na bradavky 😀 😀 😀
aela pri predpise mlieka platis len 50% z ceny 😉 takze sa to oplati 😀

barbi este nemame...ale ja kupim...sa mi to lubi 😉 uz nech je leto...ja sa uz tak tesim ked sa budeme moct valat kade/tade, po zemi, v trave, vo vode...
u vas manzelia kupu? to je super...moj iba asistuje 🙂 zatial...hadam sa k tomuto cinu aj on odhodla...mne akurat zaspal maly...takze spravime len rychle kupanie okolo 8mej....hadam sa zobudi...ze sa este nedal na nocny spanok...a potom este napapame a dufam bude spat dalej...