icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

myounghee
12. mar 2010

karamelove kocky - zneju dobre 🙂 ! Nevadi ze tam pojde viac surovin, posli mi ho 🙂! Vyskusam zajtra, ajked niesom velka pekarka. Ja skor z kysnuteho cesta, buchty, knedlu a kolace.

myounghee
12. mar 2010

Jeej pietra, diky to fakt? hmmm 2.12 🙂 , chuda moje to by malo vsetko v jednom mesiaci. Narodky, vianoce, meniny, mikulas. Necham to radsej takto, uz som poblaznila aj babky a zajtra pridu gratulovat 😀 .

myounghee
12. mar 2010

dakujeme noe 🙂 uz som ju vybožkala 😵

noemi01
12. mar 2010
noemi01
12. mar 2010

pietra - viem najšla som to v českom
ale v našom nie 😕 v našom je napisane 27.9 CYPRIAN

noemi01
12. mar 2010

myo - napišem ti ho počkaj 😉

zuzankaro
12. mar 2010

takze v tescu maju tie korbace no musim tam najblizsie nabehnut 🙂

myo aj toto vyzera dobre, ja sa na to chystam niekedy:
http://dobrejedlo.pluska.sk/dobre-jedlo/clanky/...
a ako zdrobnele hovoris malej vivien?

tu novorodenecku vlozku sme vybrali asi pred 2t

zvalka
12. mar 2010

jeej, damianko je krasnucky s tym korbacikom 🙂
no lius ma choru havinku, tak nema cas na forum 😔
pietra, ja ta obdivujem, ty si taka scitana, ty vies na vsetko reagovat 😉 o vsetkom vies 🙂
ked som aj googlila nejake fora k nejakym temam, tak si v nich aj ty vzdy prispievala 🙂 aj pred 2 rokmi
tak som na teba natrafila v cyklovozikoch aj um HA 😉

zuzankaro
12. mar 2010

hehe noe ten maly je suprovy s tym korbacikom 😀 😀 😀

aela
12. mar 2010

noe, aj ja si prosim ten receptik

noemi01
12. mar 2010

FRANCUZSKE KARAMELOVE KOCKY
6 vajec, 6 lyžic kryš. cukru , 1 lyžica kakaa, 5 lyžic polohrubej muky, 50ml oleja , kypriaci prašok
plnka : 1l vody , 3 zlate klasy, 130 g cukru , 1 vanilkovi cukor , 7 bielkov , 2 lyžice kakaa
Šlahačkovy krem: 300ml mlieka , 2 šlahačky v prašku , 4 lyžice kryš.cukru

postup .: bielky z cukrom vyšlahame na tuhy sneh pridame olej, žltky a zlahka vmiešame mukus praškom do pečiva a kakao. cesto rovnomerne rozotrieme na vymasteny plech a mukou posipania pečieme.
večšiu časť vody dame zovreť pridame 70g kryš . cukru a baliček vanilkovehoa vo zvišnej vode rozmiešame zlate klasy. do horucej kaše postupne zapracujeme sneh zo 7 bielkou a 60 g cukru
po polovice plnky vmiešame kakao
na upečene cesto natrieme najprv svetlu plnku potom tmavu plnku a nakoniec karamelovy krem
::: cukor upalime zalejeme mliekom , rozvarime a do vychladnuteho vmiešame 2 šlahačky v prašku a povrch možeme ozdobiť struhanou čokoladou
je to veľky zakusok kedže tam ide toho veľa

noemi01
12. mar 2010

a tie korbačiky su v roznich farbach
a maju aj prutene maličke ale to som sa bala kupiť

pietra
12. mar 2010

noemi, u nas je v kalendari na kazdy den ovela viac mien ako iba jedno. Pozri napr. sem http://sk.wikipedia.org/wiki/Meniny_na_Slovensku

pietra
12. mar 2010

ako si damianko pekne drzi korbacik 😵

pietra
12. mar 2010

zvalka, teraz vyzeram ako majster capko, vsetko videl, vsade bol 😀 😀
a zdaleka neviem vsetko, ale asi si sa vzdy zaujimala o temy, ktore zaujimali aj mna 😉

zvalka
12. mar 2010

no asi pietra, mame spolocne zaujmy 😉 ale pravda je, ze fakt si celkom fajn v obraze 🙂

lubkaeck
12. mar 2010

pietra - no ved mas druhe dieta, tak si uz zbehla matka, ziadny majster capko 😉

noemi - tie kock vyzeraju bozsky 🙂 musim si to ulozit

myounghee
12. mar 2010

diky noemi 🙂 !! malinky je strasne zlatunky 😉
zuzankaro- ako kedy. Ked je zla tak Vivien 😅 , inak Vivuska, Vivi

noemi01
12. mar 2010

no nam dava mesto kalendare nekupujem a tam nemame to napisane 😒

noemi01
12. mar 2010

lubka - aj chutia božsky 😀

myounghee
12. mar 2010

isla som... pekny vecer vam prajem a hlavne pekny weekend 🙂
inak by uz mohli mat vtom tescu akciu na oblecenia pre deticky! Od septembrasa ziadna velka akcia nekonola 😠

pietra
12. mar 2010

myo, ved v januari malo tesco velke vypredaje na oblecenie, marco ma z nich zasobu oblecenia 😀

pandula
12. mar 2010

noe, myo, suy !!!! tak krasny stvrtrok prajeme posielame vsetkym pusinky nech pekne rastu deturence.

noe stale neverim ze si ma s liou podviedla a rodila do trojky s nimi 😠 😠 😠 😠

inak ja som nakoniec rodila do dvojky s mojou byvalou kolegynkou australcankou ona si to isla odrodit domov pre istotu jej bratovi a jeho priatelke tu totiz zomrelo zlou starostlivostou babetko hned po porode 😔 😔 ale to bolo uz 2 roky do zadu ale ona sa tak bala tu rodit ze isla domov a vsetko dobre dopadlo

rush
12. mar 2010

baby pekny w/e zelam...dnes tu bola cele doobedie kamoska, tak som sa konecne vykecala dosytosti 😵
ja urcite chcem aby maly vedel kym pojde do skoly po madarsky a po anglicky..po madarsky ho naucia stary rodicia a po anglicky by som ho chcela dat aspon na jeden rok do anglickej skolky...ale uvidime ako na tom budeme financne...

tak zatim holky...

pandula
12. mar 2010

tu ma tesco stale vypredaj. maly ma nejake tricka za libru a rifliky peknucke 3-6 odtial

pandula
12. mar 2010

cau rush ! no aj mne mala dojst kamoska ale ochorela ☹ jaaaj nestastie ale ved uz v nedelu tu bude mama huba sa nam nezavrie 😵

pandula
12. mar 2010

no mi urcite chceme dvojazycne babo ... ved jak inak. ja rozpravam po slovensky tato po anglicky !!!!!! uviidime ako to pojde dufam ze sa chyti oboch jazykov a nebudeme mat problem. ked pojde do skoly moze pridat treti to uz je na jeho vybere ale este jeden jazyk by mohol zvladnut !!!! 😅 nie ja nie som narocna

noemi01
12. mar 2010

pandula - ved sme sa dohodli na lucku budeme rodiť a ty nič 😀

rush - u nas v školke sa už deti učia anglicky ja hotovy antitalent 😀

pandula - vy tam mate ine akcie
kamoška mi tam chodi každe 3 mesiace a vždy my tam nakupi
a tie ceni
barbie tričko mi kupila za 2 libri u nas okolo 200 sk
aj teplačky ...........
a nevieš o niejakej dobrej stranke z vecičkami???
už osm jej nakazala nech nakupi my pre maleho niečo pekne lebo u nas fakt bieda 😖

noemi01
12. mar 2010

pandula - on sa nauči pekne trošku možno neskor ale bude hovoriť hned oboma jazykmi 😉

pandula
12. mar 2010

no to je pravda detske vecicky su tu naj !!! si chcem nakupit do 2 rokov zasoby ked budu nejake akcie ale tu su akcie furt !!! na nete nekukam veci ale v obchodoch noe. na nete pozeram vsetko ostatne 😅

h&m je dobre na detske veci a dobre ceny chcem tam ist na buduci tyzden