Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
pandula, mne presli velmi rychlo, annag mi poradila, co mam robit
ahojte, ja periem tiez na 30 alebo 40, a davam niekedy program sensitive - dvojite plakanie a len lovelu a bez avivaze. a potom zehlim vecicky.
ved aj mne ale ja som o nej nevedela az kym som ju neoslovila na worldpress stranke uz zufala 😒
pandula, u teba sa asi stihli nejako rozvinut, ja som sa jej pytala hned, ako som zacala mat cudny pocit a do par dni bol pokoj, nastastie
ja tiez nedavam avivaz, uplne som si od nej odvykla, pouzivam ju len obcas, ked napr. periem pulovre
aela a vyhovuje jej daná výživa, možno z inej značky by priberala lepšie ale však videla som foto, chutná je maličká. Niektoré detičky sú tučnučké do roka, iné nie, dôležité ako prospievajú, či sú spokojné, napredujú vo vývine
saska, ja ti neviem, ale myslim, ze to asi nezalezi od mlieka, mozno je to uplne normalne, niektore deticky priberaju rychlejsie, ine pomalsie, len ja sa stale bojim, ze pribera malo, ale ona aj menej papa na jej vek, ale zas uz aj podla laury viem, ze nespapa viac, pokial sama nebude chciet, asi jej tolko staci
pietra ja som mala ranky a ja tava ze sa mi zle prichytava a mi to tam trha. a to sa nehojilo koli infekcii ☹ a to mi to nikdo nevedel pozriet ked som tu plakala midwife ake je kojenie hrozne. 😢 troska smutne ta starostlivost skoro som s tym prestala vela krat a potom sa to dalo vsetko do poriadku ! dufam ze to vydrzi
ja periem 40tku dlhy 2 hodinovy program a nekvalitnejsie veci sa zmolkuju kvalitne vyzeraju ako nove tak neviem. ale ais zacnem prat 40kratky program kedze moj negrcka tiez to skor od spinky treba preprat a avivaz davam len troska potom sa mi to zda moc tvrde, tu je velmi tvrda voda. zehlim len babetkovske veci a plienky na nase uplne kaslem ja na to nemam cas
ahojte, ja uz nezehlim 😅
periem na 40tke, iba ked je nieco pokakane tak to hodim na vyssie alebo to vyperiem z nasimi v persile a potom pridam ked periem davidkove veci
kojenie je narocne, tiez viem o tom svoje, este stale s nim bojujem aby mi papal aj z laveho prska, a dnes ma kojenie dost bolelo asi mi dosekal bradavku 😕
tak sme prisli z vonku, dnes sme len nieco cez hodinu boli, hnusne tam fuka 😝
barbarka, ja to s pokakanymi vecami robim takisto, operiem s nasimi a potom este raz s marcovymi
pandula, skus pridat do prania ocot namiesto avivaze, ma rovnake ucinky a nie je takym silnym alergenom
a nebude smrdet?
ahojte 🙂
noemi aj ja velmi rada peciem francuzske karamelove kocky, je to nas najoblubenejsi kolacik 🙂
ja zehlim len plienky markove oblecenie nezehlim 😅
vcera sme mali hrozny vecer, marko mi hodinu vkuse tak strasne plakal, uz som nevedela co s nim mam robit ale nastastie potom zaspinkal
my mame inak naturalnu avivaz taku lepsiu nie chemicku ! tak neviem ale zda sa mi ze ma trosku drsne nozicky taka suchsia p;;okozka zeby to bolo z toho?
ja uz poprala 3 davky a povysavala este kuchynu spratat a o hodinku a pol snad budeme vonku na dlhsej prechdzke moj nejak dnes odmieta spat aj tych 45minut !!! jaaaj
hermi asi bol moc unaveny moj to tak raz urobil a potm odpadol a spal 6 hodin. tak neviem teraz bojujeme nech spi viacej cez den a problem uz vecer nebol ani raz
pandula urcite bol unaveny, ja sa ho snazim pocas dna uspavat ale nechce zaspat. maximalne na 30 minut a potom je fit ako rybka
no hermi tu podobne. ale sem tam sa mi zadari 2-4 hodiny poobede. kocik pomaha !!!
pandula, nebude to smrdiet, vobec ten ocot nebude citit
ja periem na 40-tke a polhodinovy program, pouzivam lovelu bez avivaze, zehlim vzdy body a ost. len ked je na to cas a chut
caute 😉
ja periem na 40 tke na bavlne, rychly program - 40 minut 😉 a zmolky mam len na bodynku co bolo za 1,5€ a n apatach, ale robi maly, ked s nimi nonstop kopcuje a sucha ich o podlozku 😉 mam aj program na rucne pranie, aj jemne, len to spotrebuje straaasne vela vody a kedze periem skoro kazdy den,tak aj tak bude nedoplatok za vodu poriadny 😝
no nas dnes nechcel dopoludnia spat v kociku, vydrzal cca 45 minut a potom reval ako pavian 😖
ahojte,
tak ja periem na 40tke s extra plakanim
a zehlim vecicky este stale, ale len raz za cas, mame vela veci 😉. a na pranie pouzivam len lovelu. pokakane hodim do lavora na noc s nasim praskom a potom periem s malymi vecickami.
aky je to ten kratky 40stupnovy program? lebo mne perie 1.50h 😕 . je to zbytocne
kojenie? je to makacka na zaciatku ale prave predchvilou som mm hovorila, ze je to najjednoduchsia vec - strava pre dieta.
mne sa maly vyborne prisava na lave prso, dokonca az velmi, ma to casto bolieva, ale nemam ziadne trhlinky ani nic, asi len tak silno drzi a na prave sa prisava horsie, ale to takmer pri papani necitim. napr. dnes ked papal z praveho a ja som kukala telku, ja ze on normalne pije a kuknem a on si rucku papa. ale dotykal sa mi bradavky a cmurkal, tak som myslela, ze papa 😀 😀 😀 😀 😀
a vcera vecer maly pekne spinkal a mamka s ockom sa hadali do krvi, chudatko az sme ho zobudili a v noci potom nie velmi dobre spinkal. ja sprosta, bolo mi toho treba 😢
ta co tu zdochol pes? ja odpadnem 🙄
mein, ja dnes hackujem 😀 uz mam malej jednu ciapocku hotovu a ked bude aj druha, dam do albumu 😅
aela ty sikovnica, sak aj nam uhackuj 🙂
vsak uhackujem, ked sa mi tieto vydaria a ked bude zaujem 😉
meink - uplne ze pes zdochol !!! a co ste sa hadali ??? 😒
aela - uz tesime na fotky malej v capicke, je velmi zlata mimochodom
meink - a kojenie je fakt jednoduche raz to ide a nie su problemy. tiez ti poviem vytasit prso je jednoduche flaskovat a sterilizovat by sa mi nechcelo. takto mi to vyhovuje 😉
ahojte ako ste sa dnes mali???????
pandula - bacha na teba ty maniačka internetova 😀
vlastulka - to bolo tym oddychom ale tie teple kupele inak fakt pomahaju ja som musela v nemocnici robiť každu chvilu
milada - moj nema problem s roťkou ale preventivne davam sudokrem a zatiaľ sa ani dominike ani damiankovi riťka nezaparila
moja pračka tiež perie asi 2 hodiny 😒 ale ked dam iny program pereme pol hodinku ale to len take menej špinave veci
no mne sa žmolky robia asi na všetkom aj na drahych veciach 😠
a prach na pranie už nepouživam pre deti ale klasiku ako predtym aj avivaž
moc ste nepopisali
my sme boli pozrieť prababku a mali sa tam tak prekakal až hroza
ja som nemala nič na prezlečenie tak ocino musel utekať do mesta kupovať nove vecičky 😀

pietra ja som mala kvasinky vela tyzdnov ignorovane od lekarky a porodnej tak pozor na ne. mna bolelo tak velmi ze som plakala 😒