icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
13. mar 2010

j777, jasne, daj si na rozhodnutie tolko casu, kolko potrebujes 😉

j777
13. mar 2010

trimi, lubkaeck, ja uz dako na rukach neuspavam...stacilo prvych 6 tt 24 hod denne na rukach... 😀 😀 ona si doobeda aj zdriemne na 30-60min v postielke, ale poobede uz nie...vonku tiez v kociku tak kratko...doobeda este potiahne tie 3 hodky... v kociku samozrejme 😅

trimi, ja s tym placom tak isto...aj posledny tyzden som este chytila depku ze kasle na mna, ze je nespokojna pri mne, ja uz vseliake scenare v hlave.... 😉

..jazvicka ci ranka po tbc -tgake to ma tvrdsie, lekarka pred tyzdnom ze to je ok, ze to len nesmie hnisat...

lubkaeck
13. mar 2010

trimi - no spi, ale musim mu este chvilu tie ruky podrzat- trochu sa pomrvi a buva 😉 aj teraz spinka v postielke, ale zachvilu sa bude budit a zase bude spat pri mne az do rana 😀
to ja neviem, dat ho v noci naspat do tej postielky, vzdy sa tam mrvi a vrti, ze sa pri nom spat neda 😅 😕

j 777 - nebude to len laktacna kriza? ja uz som si tolkokrat povedala, ze na to kaslem a maly potom ako keby tomu rozumel sa spraval ako najlepsie dieta na svete - pil po 4 hodinach, ani mrzuty nebol 😉 tak kojim dalej, a ked bolo mlieka malo, dala som mu sunar a potom este pocucat z prsnika 😉 ale rozhodnutie je na tebe a verim ze je to velmi tazke 😕 😅

lubkaeck
13. mar 2010

j777- no on inak nezaspi, moc mava rukami a nohami a budi ho to strasne 😖

j777
13. mar 2010

lubkaeck, my fungujeme od 4 tt tak ze jeden cecek, druhy, potom um...ale posledny mesiac flasu s um len babrala a ked uz bola unavena a konecne zaspinkala, tak o 20 min sa zobudila s revom hladnaa dokola.....ziadny spanok, ziadny system v papani...potom aj nevrla na cecku byvala, ved to odo mna mala iba tak od smadu..ale aj to je nieco...a tento tyzden som zaspava nad nou a bez kavy som to dako nezvladla tak som sekla aj tou troskou...aj cajov na kojenie mam doma jak keby som do dochodku chcela kojit 😀 😀

..a ja nie aby som si isla lahnut ...potom sa stazujem ze som nevyspata... 😀

j777
13. mar 2010

lubka a dudlik nechce?

triminka
13. mar 2010

lubka aj nasa dost sermuje rukami nohami....hmmm este im tak rozumiet...detickam nasim....

j777
13. mar 2010

trimi, vasa mia spava s vami v posteli? 😉

j777
13. mar 2010

ok pietra 😉

janinka25
13. mar 2010

baby tak ja neviem, každa už mate po očkovani tomto prvom? mali vsetky vase detičky zahojenu ranku? 🙂

triminka
13. mar 2010

j777 ano, spava v posteli,preco? leusa je v postielke...ale ked si ju nad ranom dam do postele obcas,tak mia sa ulozi tak,aby bola opreta o mna aj o malinku 🙂 alebo je malej pri nohach...ale najskor si ju onucha a potom spokojne si k nej lahne 😉

triminka
13. mar 2010

janinka nas ockovali tento tyzden...a ranku ma taky cerveny fliacik a dr povedala ze ukazkovo zahojene....tak neviem

janinka25
13. mar 2010

aj my mame červeny fliačik a taku maličku chrastičku na tom tak ja neviem ☹

triminka
13. mar 2010

jani ved dr sa na to pozrie a zhodnoti

lubkaeck
13. mar 2010

j777- nie dudel ani omylom, akurat tak na hod dudlom, lebo mu ho dam do pusy a on ho vystreli do 5 sekund 😖

no idem ja do hajan, tiez som od pol druhej nespala poriadne 😝 maly mal ranecko telocvik s nozkami a o styroch uz tiskal 😅

dobru noc

janinka25
13. mar 2010

ved hej, ale nas pred mesiacom operovali, tak mal oslabenu imunitu, nas chcela už minuly tyzden očkovat, len ja som sa este bala a teraz som si vsimla to ramienko tak ja neviem, určite bude tvrdit, že sa môže, uživame este aj antibiotika a hovorila, že sa môže očkovat aj tak.

j777
13. mar 2010

trimi, lebo u nas je to podobne, tak reku ze nie som jedina, lebo podla tvrdeni niektorych ludi aby sa clovek aj bal, ze na nas zavolaju socialku 😀 u nas je Laura v postielke, v posteli nasej iba obcas, malokedy, ale to sa urcite velmi rychlo zmeni akonahle uz bude vediet urobit kukuc ponad hniezdo a kukne, ze vy traja ste tam a ja tunak na samotke tak potom to este len bude zaujimave... 😀

triminka
13. mar 2010

jani jedine este s inym lekarom prekonzultovat

millada
13. mar 2010

j777, nasa ešte v nasej posteli ani raz nespala. Jediny raz som si ju rano dala na chvilku, ale aj to ked sme vstavali 🙂 A hlavne potom, ked uz budu väčšie kukat z postielky treba odolat, lebo budu chciet aj nabudúce, aj nabudúce, aj nabudúce... 😀

j777
13. mar 2010

lubka, u nas zacal fungovat dudel az teraz, pred tym iba na nocne zaspinkanie...ale tiez ho aj vystreluje... 😉 ja uspavam tak, ze dam do postielky, dudlik, a rucicky si ona tak zmoli akoby sa modlila a aj si pridrza dudlik tak ja trosku pridrzim rucicky, ale zvacsa uz odchadzam prec aj ked sa niekedy musim aj castejsie vratit - vratit dudlik do pusy...ale najnovsie som jej dala aj za hlavicku bavl. plienku a tu si zmoli v rucickach....tak hadam nemusim az tak stresovat, ze by sa s nou pridusila ked si ju aj na tvaricku stiahne... 😕

pietra
13. mar 2010

janinka, ale vsak dieta musi byt pri ockovani uplne zdrave a minimalne 10 dni bez liekov, priznakov choroby, ... 😕 fakt sa este porad s inym lekarom. Nechapem, kam sa ta tvoja tak ponahla, ved to ockovanie mu neutecie

pietra
13. mar 2010

no my sme odolavali pri kike az do jej choroby a odvtedy ju tam mame kazde rano 😀 a pri marcovi sme uz ani neodolavali 😀

triminka
13. mar 2010

j777 no co ja viem,neriesim to...nevidim na tom nic zle. vzdy sme pri nich,ked je mia pri malej...este ani raz nespravila agresivne gesto...to skor na cudzich ludi,ked sa priblizia k malej zacne stekat 😀 tak ju snad aj vonku bude ochranovat xixix

j777
13. mar 2010

millada, ved to, odolat... 😀 uvidime, ja som neodolala pri hafanovi, tak uvidim aka silna budem pri baby.. 😀 😀 nasa byvala par krat v nasej posteli ked som sa na zaciatku snazila kojit po leziacky, ale od vtedy tam bola asi len raz s tatinkom...

janinka25
13. mar 2010

tak my nie sme chory, antibiotika uživa len ako zabezpečovacie, alebo ako to mam napisat

j777
13. mar 2010

trimi, toho ochranovania sa vonku ja aj trosku bojim 😀 aby az moc neochranovala..najnovsie sa pridava na vychadzke k druhym kocikom a ide s nimi 😀

ciefulik
13. mar 2010

ahojte,
tak my sme boli dnes u svokrovcov celý deň 🙂 , malá hádzala úsmevy jak filmová hviezda, zlatá bola
okupkali sme a povážili, tak máme 5650g, super

pietra, pandul, dajte vedieť, čo poradila annag na tie prská! dik

j777 tak my sme našli už takými všelijakými kúskami na tváričke 😅 , som sa párkrát až zľakla, či je ok. naposledy čiapočku na spanie /po kúpaní/ pekne rozprestretú na xichtíku, šnúrky za ušami, ruky rozhodené a fučalaa :o))

vlastul - až teraz som pozerala, my sme tuším spolu rodili :o)) 3.12.? a prosíme si fotky z wellnesu

pietra
13. mar 2010

janinka, to som pochopila, ze ich beriete len kvoli tej operacii, ale aj tak by som lieky a ockovanie nekombinovala 😔

ciefulik
13. mar 2010

a ja som sa babky rozhodla, že od zajtra obmedzím sladké, nech ma aj roztrhá..však to neni možné tie kilá, ja som neni ochotná takto vyzerať v lete..nemám čo na sebe a väčšie kupovať nemienim!! takže min 5kg dole a hotovo

janinka25
13. mar 2010

dobre si pochopila, len že mi ich budeme uživať este 2 mesiace