Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
trimi, lubkaeck, ja uz dako na rukach neuspavam...stacilo prvych 6 tt 24 hod denne na rukach... 😀 😀 ona si doobeda aj zdriemne na 30-60min v postielke, ale poobede uz nie...vonku tiez v kociku tak kratko...doobeda este potiahne tie 3 hodky... v kociku samozrejme 😅
trimi, ja s tym placom tak isto...aj posledny tyzden som este chytila depku ze kasle na mna, ze je nespokojna pri mne, ja uz vseliake scenare v hlave.... 😉
..jazvicka ci ranka po tbc -tgake to ma tvrdsie, lekarka pred tyzdnom ze to je ok, ze to len nesmie hnisat...
trimi - no spi, ale musim mu este chvilu tie ruky podrzat- trochu sa pomrvi a buva 😉 aj teraz spinka v postielke, ale zachvilu sa bude budit a zase bude spat pri mne az do rana 😀
to ja neviem, dat ho v noci naspat do tej postielky, vzdy sa tam mrvi a vrti, ze sa pri nom spat neda 😅 😕
j 777 - nebude to len laktacna kriza? ja uz som si tolkokrat povedala, ze na to kaslem a maly potom ako keby tomu rozumel sa spraval ako najlepsie dieta na svete - pil po 4 hodinach, ani mrzuty nebol 😉 tak kojim dalej, a ked bolo mlieka malo, dala som mu sunar a potom este pocucat z prsnika 😉 ale rozhodnutie je na tebe a verim ze je to velmi tazke 😕 😅
j777- no on inak nezaspi, moc mava rukami a nohami a budi ho to strasne 😖
lubkaeck, my fungujeme od 4 tt tak ze jeden cecek, druhy, potom um...ale posledny mesiac flasu s um len babrala a ked uz bola unavena a konecne zaspinkala, tak o 20 min sa zobudila s revom hladnaa dokola.....ziadny spanok, ziadny system v papani...potom aj nevrla na cecku byvala, ved to odo mna mala iba tak od smadu..ale aj to je nieco...a tento tyzden som zaspava nad nou a bez kavy som to dako nezvladla tak som sekla aj tou troskou...aj cajov na kojenie mam doma jak keby som do dochodku chcela kojit 😀 😀
..a ja nie aby som si isla lahnut ...potom sa stazujem ze som nevyspata... 😀
lubka a dudlik nechce?
lubka aj nasa dost sermuje rukami nohami....hmmm este im tak rozumiet...detickam nasim....
trimi, vasa mia spava s vami v posteli? 😉
ok pietra 😉
baby tak ja neviem, každa už mate po očkovani tomto prvom? mali vsetky vase detičky zahojenu ranku? 🙂
j777 ano, spava v posteli,preco? leusa je v postielke...ale ked si ju nad ranom dam do postele obcas,tak mia sa ulozi tak,aby bola opreta o mna aj o malinku 🙂 alebo je malej pri nohach...ale najskor si ju onucha a potom spokojne si k nej lahne 😉
janinka nas ockovali tento tyzden...a ranku ma taky cerveny fliacik a dr povedala ze ukazkovo zahojene....tak neviem
aj my mame červeny fliačik a taku maličku chrastičku na tom tak ja neviem ☹
jani ved dr sa na to pozrie a zhodnoti
j777- nie dudel ani omylom, akurat tak na hod dudlom, lebo mu ho dam do pusy a on ho vystreli do 5 sekund 😖
no idem ja do hajan, tiez som od pol druhej nespala poriadne 😝 maly mal ranecko telocvik s nozkami a o styroch uz tiskal 😅
dobru noc
ved hej, ale nas pred mesiacom operovali, tak mal oslabenu imunitu, nas chcela už minuly tyzden očkovat, len ja som sa este bala a teraz som si vsimla to ramienko tak ja neviem, určite bude tvrdit, že sa môže, uživame este aj antibiotika a hovorila, že sa môže očkovat aj tak.
trimi, lebo u nas je to podobne, tak reku ze nie som jedina, lebo podla tvrdeni niektorych ludi aby sa clovek aj bal, ze na nas zavolaju socialku 😀 u nas je Laura v postielke, v posteli nasej iba obcas, malokedy, ale to sa urcite velmi rychlo zmeni akonahle uz bude vediet urobit kukuc ponad hniezdo a kukne, ze vy traja ste tam a ja tunak na samotke tak potom to este len bude zaujimave... 😀
jani jedine este s inym lekarom prekonzultovat
j777, nasa ešte v nasej posteli ani raz nespala. Jediny raz som si ju rano dala na chvilku, ale aj to ked sme vstavali 🙂 A hlavne potom, ked uz budu väčšie kukat z postielky treba odolat, lebo budu chciet aj nabudúce, aj nabudúce, aj nabudúce... 😀
lubka, u nas zacal fungovat dudel az teraz, pred tym iba na nocne zaspinkanie...ale tiez ho aj vystreluje... 😉 ja uspavam tak, ze dam do postielky, dudlik, a rucicky si ona tak zmoli akoby sa modlila a aj si pridrza dudlik tak ja trosku pridrzim rucicky, ale zvacsa uz odchadzam prec aj ked sa niekedy musim aj castejsie vratit - vratit dudlik do pusy...ale najnovsie som jej dala aj za hlavicku bavl. plienku a tu si zmoli v rucickach....tak hadam nemusim az tak stresovat, ze by sa s nou pridusila ked si ju aj na tvaricku stiahne... 😕
janinka, ale vsak dieta musi byt pri ockovani uplne zdrave a minimalne 10 dni bez liekov, priznakov choroby, ... 😕 fakt sa este porad s inym lekarom. Nechapem, kam sa ta tvoja tak ponahla, ved to ockovanie mu neutecie
no my sme odolavali pri kike az do jej choroby a odvtedy ju tam mame kazde rano 😀 a pri marcovi sme uz ani neodolavali 😀
j777 no co ja viem,neriesim to...nevidim na tom nic zle. vzdy sme pri nich,ked je mia pri malej...este ani raz nespravila agresivne gesto...to skor na cudzich ludi,ked sa priblizia k malej zacne stekat 😀 tak ju snad aj vonku bude ochranovat xixix
millada, ved to, odolat... 😀 uvidime, ja som neodolala pri hafanovi, tak uvidim aka silna budem pri baby.. 😀 😀 nasa byvala par krat v nasej posteli ked som sa na zaciatku snazila kojit po leziacky, ale od vtedy tam bola asi len raz s tatinkom...
tak my nie sme chory, antibiotika uživa len ako zabezpečovacie, alebo ako to mam napisat
trimi, toho ochranovania sa vonku ja aj trosku bojim 😀 aby az moc neochranovala..najnovsie sa pridava na vychadzke k druhym kocikom a ide s nimi 😀
ahojte,
tak my sme boli dnes u svokrovcov celý deň 🙂 , malá hádzala úsmevy jak filmová hviezda, zlatá bola
okupkali sme a povážili, tak máme 5650g, super
pietra, pandul, dajte vedieť, čo poradila annag na tie prská! dik
j777 tak my sme našli už takými všelijakými kúskami na tváričke 😅 , som sa párkrát až zľakla, či je ok. naposledy čiapočku na spanie /po kúpaní/ pekne rozprestretú na xichtíku, šnúrky za ušami, ruky rozhodené a fučalaa :o))
vlastul - až teraz som pozerala, my sme tuším spolu rodili :o)) 3.12.? a prosíme si fotky z wellnesu
janinka, to som pochopila, ze ich beriete len kvoli tej operacii, ale aj tak by som lieky a ockovanie nekombinovala 😔
a ja som sa babky rozhodla, že od zajtra obmedzím sladké, nech ma aj roztrhá..však to neni možné tie kilá, ja som neni ochotná takto vyzerať v lete..nemám čo na sebe a väčšie kupovať nemienim!! takže min 5kg dole a hotovo
dobre si pochopila, len že mi ich budeme uživať este 2 mesiace

j777, jasne, daj si na rozhodnutie tolko casu, kolko potrebujes 😉