icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

aela
14. mar 2010

pietra, ja davam tiez vigantol priamo do pusinky pred papanim, sice sa vrti, ale na tu chvilku podrzim tvaricku, kvapnem a je to 😀

meinkonka
14. mar 2010

pietra, ved moj marky uz davno ma ten koniec len tak volne v zavinke, nohy mu trcia.

este otazka, ked davate, alebo budete davat do spacieho vaku, budete davat aj ponozticky?

pietra
14. mar 2010

mein, podla toho, ako bude teplo. Ale myslim, ze mu ponozky nebude treba. Teraz davam len preto, ze ked zacne kopat a je mu ta zavinka uz kratka, tak mu z nej trcia nohy a mal by ich studene

vlastulka
14. mar 2010

Tak ja už obedík navarený, idem ešte troška poupratovať..

Cief hodím večer foto na FB 😉

My ešte spávame v zavinovačke, ale prikrývam ešte dekou, bo sa už dosť odkopáva 😅 Sem-tam je aj v tom spacom vaku, ale je vnom akosi utopená 😅 A Viki my tiež v tom spávala tak cca do roka, potom ako začala behať, tak už sme jej dali riadne paplon, lebo chcela v tom zliesť z postele, no a nepodarilo sa jej to 😅 Ale niekedy sa tom plazila po zemi ako malý červík 😀

A vigantol som Viki dávala tiež do pusiny, no ale tu ste spomínali, že je lepšie na lyžičku do mliečka, tak už Sofi dávam takto 😅

vlastulka
14. mar 2010

Cief hej, my sme rodili spolu v ten istý den 🙂

noemi01
14. mar 2010

no ja si dominiku neviem predstaviť v spacom vaku
ona za noc vystrieda všetky možne polohy 😀
za noc ma kopne aj 10 krat , buchne ................ 😀
a nohami v kuse musi šuchať a nadvyhovať ich 😀

ja dnes nevarim včera my navarila babka 😉

mein - ja davam aj ponožky sebe aj malej aj cez leto
ja som strašne zamrznuta
ale v školke my mala spava s holimi nohami už teraz

a malemu teraz davam ponožky + poldupačky

pietra
14. mar 2010

noemi, to robi aj kika a vak ju vobec neobmedzuje, je nanho zvyknuta. A ked bola mensia,mala vzdy vacsi, aby tam mala dostatok priestoru. Ona si v nom aj z postele zlezie, odkraca prec 😀

kike tiez davam teraz ponozky, lebo inak ma chladne nohy. Ale ona uz ma normalne pyzamo, predpokladam, ze babatka maju vsetky pyzamka s uzatvorenymi nohavmi, take to dupackovite zakoncenie. A tam mi uz ponozky pripadaju zbytocne

zvalka
14. mar 2010

Vlasti,no malo by sa do mliecka,alebo tesne pred kojenim.ja davam radsej priamo.ale mohlo by sa asi aj tak 😉 sestrina mala dostavala do pusy a bola naucena,sama otvarala hned,ked videla 😀

aela
14. mar 2010

zvalka, aj moja uz je naucena, otvara pusinku ako zobacik 😀

zvalka
14. mar 2010

Hej,to je zlate.ja do lyzicky a tamarka na nu otvara pusinu 🙂

millada
14. mar 2010

noe, dominika spava s tebo v posteli? 😕 🙂

a v čom spinkaju vase babätka, kym su v zavinovačke? V pyzamku (taky overalik) alebo len bodynko? 😨

zvalka
14. mar 2010

Ja davam bodynko a overalik.ale zacala som len overalik.

millada
14. mar 2010

ja zasa davam len overalik, ale rozmyslam dat len bodynko a prip. ponoztičky... 🙂

noemi01
14. mar 2010

milada - jasne spia obe deti so mnou
ja v strede a jeden z lava a druhy z prava 😀
mne to nevadi
a neriešim či je to dobre či zle
večer sa vypravame prečitame si knihu a spolu všetci zaspime 😉

a mali ma ponožky +body + poldupačky v noci
alebo ten overalik

vlastulka
14. mar 2010

Viki by tiež už teraz nemohla byť v tom spacom vaku. Ona má vo svojej izbičke veľkú akoby manželskú posteľ, no a aj tam má zábranu, lebo nám zo začiatku aj odtial padala 😀 Proste aj veľká postel je jej malá 😀 Ona tiež mení tie polohy, raz má hlavu na jednej strane, raz na druhej 😀

A ponožky na spanie mám aj ja, a aj Viki dávam, tiež som taká zmrlinka 😀

pietra
14. mar 2010

marco ma body s kratkym rukavom a na tom overalikove pyzamko. Lebo sa vzdy vyhrabe zo zavinovacky a skoro cely hrudnicek ma nezakryty, tak nech nie je studeny

noemi a nebojis sa, ze ti spadnu z postele?

pandula
14. mar 2010

jaaaj ste sa rozpisali

idem docitat ked prebalim a uspim maleho

dnes je tu den matiek !!!

ja viem ze vy oslavujete az v maji ale aj tak

pekny den matiek mamicky krasne, nech vas dietatka posluchaju a robia radost kazdy den 😉

ja uz dostala kyticu kvetov a vymuckala maleho...

aela
14. mar 2010

ja davam na spanie bodynko a overalik, ona sa mi uz niekedy vykope, tak jej nemozem nechat hole nohy, lebo by jej bolo zima 😀 ponozky nedavam, ked ma overalik, tie len cez den, ked nie je zabalena v zavinke, nech si kopka

pandula
14. mar 2010

na spanie, bodinko, pyzamko a spaci vak a priklijem lahkou deckou kedze byvame na prizemi v dome bleeee

ale dnes je tu krasne

pandula
14. mar 2010

ciefulik - presne to poradila annag co pietre ale ja som si canesten nedala sa mi zdal zakerny isla som si dat predpisat dartakol zevraj je lepsi pri kojeni lebo nesmrdi aby babo neodmietlo prsko nahodou a za 2 dni bola infekcia prec !

ja som infekciu dostala od odsavacky alebo od maleho kedze pijaval odsate mliecko z flase. hovorila ze sterilizovanim sa neznicia vsetky bakterie a hned mi zakazala pouzivat odsavacku a flasky od vtedy som sa jej nechytili nemam dovod ved pekne kojime a bradavky som vetravala vzdy aj potierala mlieckom tak v tom to nebolo

pandula
14. mar 2010

noe - ta deka je super a maly je riadny svalnac pekne ho chovas 🙂

noemi01
14. mar 2010

vlastulka - naše baby su si ake podobne 😉

pietra - nebojim mali sa ešte neotača a mam stoličky po okrajoch

vlastulka
14. mar 2010

Hodila som foto z toho wellnesu na FB: http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?a... 😉

Noe aj ja to stále vravím 🙂

vlastulka
14. mar 2010

hmm, tak ani tak to nehodilo celý link.. tak ho treba skopírovať alebo teda nájsť si album v mojom profile 😉

noemi01
14. mar 2010

vlastulka - tak tam bolo krasne a určite skvelo
krasne fotky ty si aka kočka
a mate asi uplne celu zbierku z hello kitty čoooooooooo??????? 😀
a tu tašku barbie mame aj my 😉

vlastulka
14. mar 2010

Noe hej bolo.. vydržala by som tam aj mesiac 😀
oooo, dakujem 😅
To áno, čo je hello kitty, to kupujeme 😀 Síce už teraz u Viki letí hanah montana, lazy town a pod. 😀

lenuska11
14. mar 2010

cafte baby som len na skok, pisem bc pracu, jedli ste uz brokolicu? 🙂 tata kupil, ja lubim, len netusim, co to urobi s bruskom cervicka 😅

meinkonka
14. mar 2010

ja davam na noc len overalik, a ak je ten overalik bez noh, tak aj tenke ponozky a do perinky. a prikryvam dekou, ale len od kolienok dolu.

lenuska11
14. mar 2010

moja uz davno nespi v perinke, nehcela, vrtela sa tak ju nenutim, dam na nu deku, aj spaci vak som uz vyskusala, super, odporucam 😉