Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
Leni,u mna bola asi v poho. Ale ciefina linda mala asi bolave brusko,tak potom si odstriekala a dala jej zamrazene...
vlasti, v tichosti zavidim ten wellnes 😵
Diky Zvalka, ved ja sa tu zase ukazem ,peknu nedelu 😉
vlastulka - nam sa pači jahodka
ale je tu ešte malo veci od toho
lazy town pozerame aj my
lenuska - to je podobne ako karfiol že vraj zduva ale ja si dala aspon 2 kusky ale stonku nie
ale fakt to vizera vlastulka krasne čo to koštovalo??????na den ???
my sme boli na vychadzke v lese, som jak zbity pes..nohy ma bolia, do kopca s kocikom....budem mat nohy jak atlet a k tomu to brusisko co visi aj za dvoch 😀 😀
ja davam na noc pyzamko-overal co ma aj nohy, spaci vak a deku a radiator je v podstate vypnuty.... ale nieje jej zima...a chcela by som zacat s otuzovanim..ja so bola zvyknuta spavat pri otvorenom okne a akosi mi ten vzduch velmi chyba, ale bojim sa za malu, lebo predsa ja sa schovam cela pod paplon a ona nie je az taka zababusena a aj hlavicku-uska aby ju neofuklo,,no uvidim.. 😖
millada, od koho si brala ten bebilon? ja co som objednala od jednej, tak pisala, ze nie je, ze nemali 1. 😒
dnes sa vam nechce pisať???
ja už jedno dieťa okupane druhe ma čaka 😉
zase sme cely tyžden sami v noci doma 😒
mame tu babku a deda. doniesli darceky, plno hraciek. hrkalky a kluciky vyhravajuce, malelho som nemala uz dlho na rukach.
bobik a erik capicky su uzasne taaaaak mu seknu a su skoro akurat a to mame c 3 tak som rada ze sme nekupili dvojky
ja som dostala pyzamko na kojenie z gombikmy peknucke...
idem kukuc fotky vlastine. caute
peknucke fotecky vlasti. no hello kitty u vas fici 😀
si kocka mama sstihlucka ze 2 babo za sebou 😕 manzel si ta musi strazit
pandula - no to si viem predstaviť
aj my včera u babky v kuse ho mali iba na rukach
ahojte,
vlasti krasne fotecky, z mojich pismenok citit slepu zavist 😉 😀 😀
j777 ja aj milli sme brali od xaga ten Bebilon 😉
no nase dievcatko uz odfukuje, som zvedava kedy da budicek.... 😠 ako poobede nespi, potom je mrzuta a takto skoro odkvacne...ale ma dobry apetit - dostala 180 ml a nie a nie sa pustit prazdnej flase tak som dorobila 60 ml a tie dala tiez cele dole 😀 som zvedava aka bude vypasena z um, aj ked by som tomu nebola rada....
iwa dik, idem mu napisat
j777 booooze , moja Simca da max. 120 ml...bezne davame 90ml a to jej staci,ale zase v noci vstava v priemere kazde tri hodky na krmenie, stiahne a spi dalej 🙂 ale o dva tyzdne uz dame kasicky, tak hadam ju zasytia viac pred spanim 😀 😀
a nam asi idu zubky,lebo simcadlo slinta o dusu a furt si pcha palceky do pusinky a je nervozna 😒
aela suhlasim s tebou, ze na ruky sa naucit atke male mimco neda, lebo mala si posledny tyzden vyslovene vynuti, aby som ju dala so postielky zaspat 😉 sice pol hodku sa tam myka a myka...doprava, dolava,, ale potom zaspi 😉 😀 😀
my spime v spacom vaku uz dva dni, lebo simonka beha po celej postielke a dviha nozicky, takze tak sa mi aspon neodkope 😉 a mame pyzamko=body s dlhym rukavom a nohami 🙂
iw, my sme davali 120 ked sme boli aj na mm 😀 😀
nas je nervozna uz vyse tyzdna, mozno uz aj dva, dudel je zrazu velky kamarat, inak by si ruky zjedla a slinta na litre 😀
j777 tak to je moj sen, radsej by som brala vacsiu davku naraz a dlhsiu pauzu medzi jedenim 😀 Simca ani mm tolko nevypila, my sme sa niekde okolo 6O pohybovali 😵
od 17teho je v carrefoure akcia na pampers plienky...dlho tu nebola taato tema 😀 😀
ty kokso, mne by za take davky v poslednej dobe asi vlasy trhala 😀 ale ako som hovorila, dlhsiu dobu len babravala flasu, nedavno sa dako rozjedla..
ale papulka je krasnucka 😀 😀 sme sa vcera s mm na tej tvojej profilovej fotke smiali, ze jaky ksichtik usmiatucky vyskereny 😀 😀
iwa ten linka na kolacik som davala ja, este som ho nerobila, nemozem dostat kupit kokosovy puding 😠
moj maly uz par tyzdnov spinkava pod paplonikom, ma bodinko, dupky na spanie a ponozticky, mava casto studene labky
a papa tak okolo 130ml, a tiez v noci pyta papat kazde 3 hodky este; najdlhsiu prestavku mava ked zaspinka od 19:00 do takej cca 02:00
a v sobotu sme mali na navsteve svokru a svagrinu a kazda doniesla balik plienok (pampers active baby a huggies classic) tak mame fajn zasobu 🙂
vlasti pekne fotky, dcerky su zlatucke a ty si stiiiihla! 😉
dik iwa 😉
zuzankaro tak ja som tiez nezohnala, ale dala som smotanovy pudig a bol aj tak vyynikajuci a uz sa s prepacenim zoz@al cely 😀 😀 😀
ja som dnes v akcii v tescu kupila tie prve lyzicky od hami, mrkvicku a brokolicu 😀 😀 😀 juuuj sa uz tesim, ze su od 4. ukonceneho mesiaca 😀
pietra co som dozadu citala, tak ja som presne taketo ppocity pri kojeni mala ako ty,a le ja som mala aj bonus, ze malo mliecka, takze som si musela pre a proti mesiac v hlave zrovnavat 😒 no tazke je to a ze najprirodzenejsia vec na svete 😠
lenuska, brokolicu nemôžem ani ovoňať, to je jediná vec, z ktorej malú neskutočne bruško bolí ☹
iwa, ja len dufam, ze miska v jedeni nebude ako laura, ta mi do siedmeho mesiaca nezjedla absolutne nic, ziadny prikrm okrem sunaru a v siedmom mesiaci zacala tak odrazu ale ziadne ze mrkvicka, zemiacik, hned normalne polievocku taku zeleninkovu jedla, lekar mi aj odporucal, so sunarom zamiesat a tak, ale nic nechcela, az kym odrazu nezacala jest normalne skoro vsetko
mne už tiež spia unavili sa o 19:30
moj slince tiež a pcha cele päste ale pozerala som ešte dlho nebudu zuby 😀
iwka - ake lyžičky???
aela - my sme jedli všetko a veľa a zastavila sa nam v jedeni až teraz
ale už sa to zase zlepšuje
ten kolačik vizera dobre a jednoducho
akurat my pisala kamoška boli na očkovani a sa vyhadzal a zapalilo sa mu to ☹
a my ideme zajtra bojim sa
pri dominike sme maly horučky

poradte s tou brokolicou, skusali ste ci nie?
😒