icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
14. mar 2010

noemi a nejdete nejako skoro po chorobe na ockovanie? 😕

ja dufam, ze s marcom pri prikrmoch nebudu problemy, lebo prezivat to iste ako s kikou este raz a porazi ma. Ona doteraz velmi zle jedava

aela
14. mar 2010

mne sa zdalo, ze laura ma v sebe nejaky barometer alebo co, ona nikdy nevygrcla, vzdy vedela, kedy ma dost a tiez aj potom, nikdy som nemala s nou problem s jedenim alebo s priberanim ale proste ona jedla, kedy ona chcela a nie kedy mi doktor povedal, ze uz to a to moze 😀

iwa1
14. mar 2010

no aela ja som zvedava, ze ako bude papat..dufam, ze nebude s tym problem 😉

neomi to sa tak vola ta flasticka s mrkvickou, ze moja prva lyzicka 😉 😀 😀 potom mas aj maskove a ine prichute 😀 😀

aela
14. mar 2010

iwa, ja asi len take domace jej budem davat, zeleninu a presnidavky mame z vlastnej zahradky 😀

ciefulik
14. mar 2010

my tiež väčšinu z domácej produkcie, teda nie že ja by som pestovala)), ale naši a svokrovci
aj detské výživy nám porobia
ale láka ma aj kupované, takže určite časom aj z obchodu gebuzinky budeme mať 😀

pietra
14. mar 2010

ja budem urcite striedat aj kupovane aj domace, nech je zvyknuty na oboje.

noemi01
14. mar 2010

pietra - už to budu 2 tt čo je bez liekou
ale ja sa chcem s nou dohodnuť nech ešte počkame

no ja som chcela nakupiť tie kašičky za tie kupony obehli sme 4 teska v okoli a jasne nič nemaly všetko vypredane 😖

ja som malej kupovala v tych zavaranych poharoch rybu s cestovinkou......... alebo mesko s ryžou
a jedla my to ako besna
hlavne ked sme cestovali tak som jej to dala ale rychlo si na to zvykla
tak som prejšla na domacu stravu

inak to chuti strašne neslane
som zvedava aky to budu papkači
my začneme asi v maji davať papať na obed aspon

aela
14. mar 2010

ciefulik, tak ja mam teda vlastnu vyrobu 😅 asi ma chytilo v tehu nejake zveladovanie alebo co, ale co som ja vsetko minule leto pozavarala, tak to som dovtedy za cely zivot este tolko nezavarila snad 😀 😀

noemi01
14. mar 2010

a tie kašičky čo sa s vodou zarabaju tie som jedla aj ja
ale jedna krabica 100 sk 😕 ked som zratala koľko nas višli ranajky tak ja ba som mala aj obed za to aj večeru
a pribinačik 15 sk nevedia čo maju pitať 😠

zvalka
14. mar 2010

Cief, ja som si uz 100krat povedala,ze koniec sladkemu.a neda sa 😅
Ja ak budem kojit stale,tak az 26.5. dam prvy prikrm,mrkvicku 😉

noemi01
14. mar 2010

zvalka - od ukončeneho 6 mesiaca ??
som zvedava čo my povie decka lebo pri dominike som začala od ukončeneho 5 mesiaca a chcela by som aj teraz ale stale to posuvaju

zvalka
14. mar 2010

Ja od ukonceneho 6.mes. Skor nie hadam.ale uvidime,ako budem na tom s mlieckom. Podla toho.

iwa1
14. mar 2010

no ja budem aj aj davat, toto ma zlakalo, sak akcia bola 😀 😀 😀 no odolaj, ale je to strasne drahe vsetko..za tu alicku flasku chcu 0,99€ 😕 to ja budem radsej varit zemiacik a mrkvicku a tak, ale predsa len som jej aj kupila, nech vyskusame 😀

noemi tych kasi mame 8 ks, nakolko mi aj svagrova dala tie kupony, takze vsetko som mala dvojmo, ale pampersky uz nekupujem, sak mame zasobu 400 ks este a chcem kupit este tie premium na skusku, takze ten necham asi prepadnut...jedine, zeby ste niektora chcela 😀

ciefulik
14. mar 2010

zval, taky tak...myslíš, že som to dnes dodržala? 😝 aj zajtra je deňň)

a s kojením tiež tak, ako ty, 3.6. 😀

noe, vraj kojené uk. 6.m a UM ukončený 4.m

noemi01
14. mar 2010

iwka - aj mne podavali kupony ale teraz už akcia konči do 19 sa ma nakupiť za kupony a už je to vypredane
tie kukurične som nejedla ktovie ake budu
v tevose je ta ista akcia dvoje baliky za 3 eur pampersiek

noemi01
14. mar 2010

ciefulik - hej ale mne nakazala už od 5 mesiaca papať
aj tak sme pomaly na to išli pokim sme pridali ranajky olovrant ........... dlho my nevedela z flaše piť
tak som ju aj tak po papani dokojila

pietra
14. mar 2010

ja zacnem az po ukoncenom 6.mesiaci, podla mna sa nie je kam ponahlat. Kika ani cisto kojena nebola a tiez som zacala na odporucanie lekarky az v 6. mesiacoch. Vraj sa skorym zavedenim prikrmov zvysuje riziko alergie. Dokonca som niekde citala, ze aj pre deti cisto na UM je lepsie pockat az do 6 mesiacov

noemi01
14. mar 2010

za 13 eur oprava 😀

iwa1
14. mar 2010

aj tie hipp som nakupila, ze su od 4. mesiaca 😉

no keby som kojila, tak tiez az od ukonceneho 6. mesiaca...

my ideme vo stvrtok na ockovanie, tak som velmi zvedava ako dopadneme 😒

iwa1
14. mar 2010

noe normalne som bola v soku, ze jaka akcia????? 😕 😕 😕 😀 😀 😀

noemi01
14. mar 2010

a ja poznam mamičky čo kojili rok v kuse až po roku dali jedlo

noemi01
14. mar 2010

idem do postele
dobru noc aj detičkam 😉

zvalka
14. mar 2010

Cief,ja po najblizsej mrche nejem tolko sladkosti!! Ved za chvilu bude zo mna slonica ☹ uz len sem tam sladke jedlo,ale cokoladky,keksiky musim vynechat. A spotrebu cokojogurtov tiez znizit na 1 vynimocne 2! Ach jaj,to bude tazke ☹

pietra
14. mar 2010

tak to mi uz pripada prehnane, ze do roka byt len cisto na mlieko, to predsa tomu dietatu nemohlo uz stacit 😕

iwa1
14. mar 2010

zvalka a ty beries nejaku HAK?

millada
14. mar 2010

noe, iwka myslela asi take prve jedla, ze sa volaju "prve lyzičky" 😉

iwi, ja sa tiez tesim, ze tie kašičky mliečne, nemliečne ryzove su od ukonč. 4 mesiaca. Uz sa neviem dočkat. Tvoja bude prva, tak som zvedava. Potom budeme porovnavat uspechy a flaky na stene od pluvancov 😀

ako čitam, tak dost obliekate na noc babätka. Ja davam len ten overal s nohami a do zavinky a mam pocit, ze aj menej by mohla mat, nech je odolnejšia 😀 A ani nezakryvam, a ked nahodou vylezie zo zavinky, tak necham tak a nikdy nema studeny noštek. Rozmyslam, ze jej uberiem ešte a do spacieho vaku, len bodynko bez dupačiek, bez ponoziek... 🙂

pietra, ako pise iwka, je to tazke rozhodnutie prestat kojit. Ja som sa s tym tiez nevedela zmierit a ešte som skusala. Ale ked som videla, ze nič z toho, tak som si povedala, ze končim. Potom som zasa čitala tie "super" članky, ake je dojčenie dôlezite, ze kazda zena môze dojčit, ze nekojene deti su častejšie chore, ze je tam slabši kontakt s matkou, sú menej sebavedome a podobne hluposti a zasa smútok... ☹ Prestala som to čitat! Vidim kopec detičiek, čo su nekojene a neboli chore a naopak. A myslim, ze moja dostava rovnako lasky, nehy, cmukania, láskania ako ktorekolvek dojčene babätko. Beriem to tak, ze moja mala len neprijma potravu z cicika ale z flase. No a čo! 😵

iwa1
14. mar 2010

lebo mne ta mrska nechodi a nechodi 😕 zeby to bolo tou HAK?

ciefulik
14. mar 2010

iwa, ale šak berieš ten cerazet, nie?

iwa1
14. mar 2010

milladka presne tak...moja suseda kojila 24 hodin a potom sa na to s prepacenim vyprdla a mala ma 15 mesiacov a nebola chora 😉 aj tak si ale myslim, ze kojenie je dolezite pre to babo, ale zabijem sa ked som nesmrtelna 😀 uz tiez necitam tie clanky.....mala som dost tazke depresie z toho a tak radsej neriskujem a beriem to pozitivne 😀 hlavne, ze nie sme hladne 😉

ciefulik
14. mar 2010

..sa mi to odkleplo...

pri tejto HAK vôbec nemusíš mať, alebo sem-tam, alebo furt špiniť...tak buď rada, že nič. - ani ja 😀