icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
15. mar 2010

mein my sa s mm len smejeme 😀 😀 take vyskoty....

saska73
15. mar 2010

dobré ránko,
nemám šancu dočítať 20 strán dozadu 😕 ale to podozrivo dlhé kojenie je teda hláška 😀
Ja som bola kojená necelé 2 mesiace, potom Feminar a neskôr Sunar - ale ten mi robil ževraj veľký problém, odmietala som ho a do 12 rokov som mala 9 krát zápaľ pľúc a 4 razy zápal priedušiek, aj v Novom Smokovci na liečení som bola ako 4 ročná a manžel kojený vyše 1/2 roka a zdravý ako buk

....a u nás je už od rána do večera výskanie a vyprávanie veliké 😀 😀 😀

iwa1
15. mar 2010

trpezliva vidis som kuki malu v dietati 😉 krasna babulka 😀 a chcela somsa opytat tebe ju zapisali ako Johanku? alebo ako Johanu?

saska73
15. mar 2010

V piatok nám kontrola na chirurgii v BA dopadla dobre ale kvôli tomu chrčaniu nás pre istotu objednávajú na nejaké vyšetrenie do nemocnice v BA na krčné odd - boli ste niektorá na takom niečom ? bábatko má prísť nalačno 😖

noemi01
15. mar 2010

mein - vyžaduje si stale tvoju pozornosť
to robila aj dominika stale som jej musela kecať a biť pri nej
mali ten vydrži aj sam v izbe tichučko

trpezliva - bude mať pevnu chrbticu 😉

aela
15. mar 2010

iwa, mne tie nase male pripadaju take podobne, aj v tom papani, veru aj moja dnes v noci jedla presne kazde tri hodky, niekedy stiahne 90 ml, inokedy 50 ml a zalomi a nasilu do nej nenatlacim nic, cez den ked uz nechce, vytlaci flaskovy cumel a spusti take revy, ze uz mi nedavajte, mam dost 😅

noemi01
15. mar 2010

saska - neviem
kamoška bola na krčnom a nič nevravela iba pozreli či je to ta chrupavka
aj naš ešte chrči čakam že v 4 mesiaci to prejde
už aj menej grckame

meinkonka
15. mar 2010

noe ortopedicke uz davno nie, ale maly vela prdi a grga, takze asi mu to tam stalo chudacikovi

meinkonka
15. mar 2010

maly uz zasa strajkuje, este ani hodinu nie je von a uz sa 2x zobudil s placom 😠

betyna8
15. mar 2010

tak to my mame každú noc pučiacu etapu,buď o tretej alebo o piatej,masírujem a cvičííme kým sa nevykaká.No a dnes sme hore od 4:50, pred chvílkou konečne zaspal.Ale už som si zvykla,ako sa vraví,malé deti malé starosti,veľké deti velke starosti......takže sa uspokojujem,že je všetko ok 🙂
ja osobne som odrástla na umelom,resp.kravskom mlieku a vobec nebývam chorá, moja zdravotná karta má asi 5 strán.....ale každopádne chcem kojiť kým sa dá.Malinky je zatial uplne v poriadku,ešte nemal ani soplíky...

trpezliva
15. mar 2010

iwa, mame Johanku v rodnom liste..ale co nas to stalo...hmm..vybavovacky, obehavacky, po znamostiach atd.
LEbo inac sa to nemalo, v ziadnej krajine nie je v kalendari Johanka. Preco sa pytas, chces mat druhe Johanku? 😵

noemi01
15. mar 2010

mein - asi hej
my sme to robili ked sme boli menši
už asi zo všetkeho konečne vyrastame už nas prechadzaju tie stavy grgania , grckania , krčenie sa .........
mein - čo papaš ked ti tak prdi a grga???? 😀

trpezliva
15. mar 2010

prepac, nie druhe...stvrteeeeeeeeeeeee 🙂

rush
15. mar 2010

nemam docitane...ale ja som bola kojena tak 2tyzdne a nikdy som okrem klasickej chripky aj to iba sem/tam ziadnu vaznejsiu chorobu nemala...klop/klop

noemi01
15. mar 2010

baby to vam nezavidim
ja som maleho asi len raz marirovala inak nemal vobec problemy a to ma každy plašil chlapci budu plakať a bolesti mať
tak moj uplni opak
praveže ma hrešia aby som ho nechavala plakať ale ako ked jemu sa nechce 😒

iwa1
15. mar 2010

aela presne tak, alebo zacala posledny tyzden robit to, ze polozte ma, nechcem sa nosit...teda nosi sa rada, ale len ked je otocena dopredu a moze kukat an vsetko - zvedava babula 😀 😀 😀

aj vecer sama v postielke zaspava co este minuly tyzden bolo nemyslitelne, lebo som ju musela na rukach alebo v satke uspat 😕 a teraz pokrici v postielke a spi, len ju nesmiem na ruky vziat ani ked je zlostna, lebo potoom spusti taky rev , ze dovi dopo 😀

aela
15. mar 2010

my sme traja surodenci a neboli sme kojeni ani jeden, teda ja mozno aj nejaky tyzden bola a najmladsi bracho ani den a ja pri tom alergicka a brachovia su zdrAVI ako buci a malu som este kojila a uz musela ATB brat na dychacie cesty, presne to, na co aj mne chybaju protilatky 😠

iwa1
15. mar 2010

trpezliva hahaha 😀 😀 😀 😀 ziadne stvrteeee 😉 len ma to zaujimalo, lebo si to tu spominala 😉 takze mate Johanku 🙂 pekne meno...

babonr
15. mar 2010

Ahojte!Tak my amme za sebou strasnu noc.Maleho asi tlacilo brusko a od desiatej sa kazdu chvilu budil.O pol piatej sa zobudil s placoooom tak som ho cicikala na rukach a este zaspal.no ale taky je uz taz´ky ze som vydrzala 1,5hod s nim sediet a poom som to vzdala.A kedze celu noc poriadne nespal tak je umrncanyyy...Terza sice zaspal ale ta jeho 30minutovka mu urcute stacit nebude.A ja dnes musim skocit k dr.Zacala som krvacat po tyzdni 😠 Neviem ci su mi tie tabletky slabe alebo co....Ale nervy mam jak hovado.....Nestaci ze som chora este aj toto musi prist.Ja davam teraz uz len take latkove rukavicky tenke.To mu bohate staci.A tie budem davat aj ked sa oteply,len to uz fusak zas vyberiem a dam len decku.

rush
15. mar 2010

bosse...maly sa elegantne posral a hned aj zalomil 😨 mam ho budit???????????????? 😕

noemi01
15. mar 2010

aj maly je iba kojeni a už mal antibiotika
trošku ho ofuklo v autosedačke a pozri 😖
dominika do dnes kašlik nemala iba soplik ma ked moc fuka

aela
15. mar 2010

iwa, presne tak, odkedy sme pred par dnami objavili cumel, tak zaspava tak, ze si pekne lezka v postielke a zaspi sama a nosenie uz tiez veru ziadne, najlepsie jej je ani nie v lehatku, ale na rovnom na prebalovacej podlozke alebo na posteli, no ale uz na mna krici, ze sa zobudila 😀

noemi01
15. mar 2010

babo - neznervoznuj sa

rush - moj sa zobudi sam ked sa pokaka mu to vadi rychlo prebalim a pokračuje v spanku
ak mu to vadi ho prebal

babonr
15. mar 2010

Este sa chcem opytat-malemu sa niekedy v noci stane ze ako dycha tak vyslovene ako keby krochkal alebo chrapal,myslite ze to ma zapchaty nostek?Lebo rano som mu aj dala kvapky a tahala sopliky a nikde nic 😕

noemi01
15. mar 2010

aela - my tiež neradi v lehatku radšej na postely tak sa my vytoči ako paragraf najde spravnu polohu a spi

noemi01
15. mar 2010

moj sa tiež už vyspal a pozera telku 😀
moj sa jeduje že čo stale sleduje tie telenovely 😀

babo - to mame aj my
sopliky sa neodsali chrči riadne
im to všetko steka my ich vykakavame kedže deti nevedia chodiť
im sopliky ani nebudu tiecť ešte
nemaš sucho v byte??????,,,
kupila som gel do nošteka tym mu vytieram lebo decka my zakazala davať kvapky
vola sa to nisita

babonr
15. mar 2010

rush ked zaspal tak ho nebud.Ved on sa zobudi,ked mu to bude vadit 🙂

rush
15. mar 2010

babo 😀 no aj ja som tak myslela, ale ci mu to na ritku zle nespravi 😕 no necham ho vtom...asi sa mu lubi to teplucko na ritke ked tak fajne spinka 😅

meinkonka
15. mar 2010

noe papam vsetko okrom strukovi, kapusty, jahod a ani zeleninu moc nie. aj sladkosti vela, ale urcite viem, ze to nebude z mojej stravy, lebo toto robi zakazdym, bez ohladu na to, co zjem. ved aj na tom gastro vysetreni dr. vravel, ze je velmi zaplyneny. podla mna je to tym menej dobrym prisatim na prave prso, kde sa nahlta vela vzduchu. ale ved preto neprestanem kojit nie?

noemi01
15. mar 2010

mein - no maš to ťažke
ale prejde to
a keby si zmenila polohu by možno menej sa nahltal vzduchu ale to si asi skušala
moj začal papavať tak že cucne 2 krat vipluje zase chiti cucne 2 krat zase ho vipluje a tak dokola

rush - ved nebude spať pol dna
nič mu nevištipe