icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

babonr
15. mar 2010

Noe neviem ci nemam sucho..Ale v noci my vobec nekuprime v spalni.A kazdy vecer po kupani mu vytieram nostek morskou vodou takze som myslela,ze to mu trosku zvlhci sliznicu nosteka.No,neviem teda.Som z toho zmatena 😕 Lebo niekedy mam pocit,ze prave pre ten nostek tak zle spinka....

meinkonka
15. mar 2010

aj ja som bola kojena len cca 2tyzdne, som dvojca a mama nas nestihala kojit 😀 . a tiez ziadne vazne choroby, len obycajna chripka raz za cas

moj maly tiez este nebol chory, ked nepocitam tu zltacku a oblicky, ani sopliky este nemal. ale nechcem urieknut 🤐

babo to moje problemy oproti tvojim su nic 🤐 . moj tak chrapka, ked ma suche susniky v nose a mu zavadzaju

rush ja by som urcite nebudila, bud rada, ze spinka, ritku osetris ked vstane 😉

meinkonka
15. mar 2010

noe moj tak vypluva, ked mu treba grgnut, alebo ked je strasne unaveny. chyti pusti otoci hlavu prec od cicky zasa chyti a tak dookola.

noemi01
15. mar 2010

babo - aj my sa tym trapime
tiež sa my zdalo že zle dycha , aj u deckej som bola jej to vravim dokola ale na krčne ,nosne nas neposlala
hadam to bude ta chrupavka
kamoškinmu malemu to prejšlo v 4 mesiaci tak ešte počkam
ale mam pocit že sa to zlepšuje
aj ked hlieny v stolici my mame za každym
ani my nekurime

hermiinka
15. mar 2010

ahojte kocky.
iwa marko tiez max. stiahne 120, ale vacsinou zarabam 90 a pije kazde 3 hod. 🙂
a dnes som si dala veeelke predsavzatie, ze uz nejdem jest sladkosti, vcera vecer som vsetko zjedla, aby ma nic nelakalo. a idem od dnes zacat cvicit, ved za chvilu leto. ale uz mam navyse "len" 7 kg, jedno kilecko zislo dolu 😀

noemi01
15. mar 2010

mein - 😀 😀 no chuda mamina určite ste boli stale na ciciku 😀

a asi každa mamina si musia prejsť horučkami a chripkou a kiahnami so svojimi deťmi

noemi01
15. mar 2010

herminka - aj ja chcem take predsavzatie 😀 ale to by my museli ruky zviazať 😀 a usta zalepiť 😀
všetko si pojedla no pekne mna by asi tak zapieklo keby zjem všetko 😀

babonr
15. mar 2010

Mein preco?To som nepochopila 😒 Ved kazda mame nejake problemy.A pre kazdu su tie jej problemy velke.

hermiinka
15. mar 2010

noe som zvedava ci to vydrzim aspon dnes 😀 ppoobede urcite nieco sladke zosrotujem, no ale budem sa velmi snazit odolat

noemi01
15. mar 2010

herminka - no tak na to by som sa neodhodlala
ja by som určite v tomto nevydržala
a hlavne teraz sami veľkonočny zajačikovia , sliepočky , vajička .............. 😀
a tie zakusky 😝 ................ budeš to mať ťažke 😀 😀

presne tak každa mame starosti ale aj radosti 😉

babonr
15. mar 2010

Baby mne strasne padaju vlasy.Mam pocit,ze za chvilu budem plechava...Aj take tabletky si davam a nic....Poradte nieco.

hermiinka
15. mar 2010

noe ale zasa ked si predstavim leto, ze nechcem vyzerat ako hurka 😅 tak to mozno aj zvladnem, uz som minule kukala aj plavky ake si objednam 🙂

babonr
15. mar 2010

Tak tak radsoti aj staosti.Ale ved o tom rodicovstvo je.A s kazdym obdobim pridu ine starosti a na tych dnesnych sa budeme uz len smiat.Ze co ti sibe,nad tym sme sa zamyslali?To sme riesili?Sak to neboli starosti oproti tomu co je teraz... 🙂 A tak to bude s kazdym novym obdobim.A cim budu dorbci vacsi tak tym to bude hadam lepsie.Uz aj ta hnusna zima hadam prejde a hned bude veselsie.

saska73
15. mar 2010

Ja sa nemôžem sťažovať - 3 tt som zo začiatku nespala, čo vydržal byť Majko celú noc hore ale teraz je to maximálna pohoda - 2 razy v noci ho nakojím, dá požiadavku vedieť hlasitým cmukaním, pritiahnem si ho, odtiahnem a spíme, ani ho nedávam odgrgnúť (ak chce grgnúť, tak zareve), prdkať prdá často - ale už jem skoro všetko, aj surovú cibuľu aj strukoviny

ale teda cez deň má výdrž nespať, aby spal musím byť pri ňom, takže niekedy tak pozerám telku cez deň pri ňom alebo si čítam, to pospí aj 1,5 hodky, inak len po 10 minútach
a neustále chce pozornosť, takže veľa toho doma nespravím

iwa1
15. mar 2010

babo aj mne padaju vlasy, uz som aj skratila a vsimam , ze ich mam aj take jemnucke 😠 uz mam na hlave strasne malo vlasov, hlavne, ze kazdy den an podlahe chumace ☹ jedla som aj viaminy aj sampon na vypadvanie vlasov mam a nist...este vyskusam ten od vichy 😉

hermiinka no tak to sme narovnako na tom 😀

saska73
15. mar 2010

babonr - si myslím, že ešte to len bude vedelé, keď začnú chodiť - počkajte, ako sa tu budeme sťažovať, že nás kríže bolia 😀

noemi01
15. mar 2010

babo - to prejde mne to prejšlo same asi ked dominika mala rok
ale ja som kojila ty asi nekojiš
ale ty si dosť aj vyčerpana , unavena .......

herminka - ja nakupim radšej volnejšie trička 😀 ale čokoladka musi biť 😉

presne teraz si poviete nech su už velki lebo nosiť ich na rukach da zabrať na chrbat alebo stale grckaju ................. s toho vyrastu ale pridu zase ine starosti
to viem podľa dominiky niekedy mam fakt snou viac roboty ako s malim
toho kde dam tam kludne leži zato mala my tu beha ako šarkan a švetko bombarduje 😀

saska - podobne 😉

j777
15. mar 2010

iwa, odfot satocky nech sa inspirujem... 😀 aj ja som jej minuly tyzden kupila take karovane na leto 😉

..no herecka po vydatnych ranajkach si vynutila ani nie po 3 hod dalsi chod....a uz odfukuje na balkone...neverim,ze je zrazu taka hladna 😕

saska73
15. mar 2010

hermiinka - ja idem v máji s malým plávať a moje bikinky trojuholníčkové na mašličky si určite dať nemôžem 😀 😀 😀 takže musím pozháňať nejaké celé - najlepšie s čiernym pruhom cez brucho 😀 Váha sa mi nejako zastavila, stále mi zostáva 10+4 schudnúť

a vlasy ☹ ☹ ☹ sú všade a veľké chuchvalce, vitamíny jem stále tie prenatal od jamiesonu, a musím si ich dať už skrátiť

noemi01
15. mar 2010

ja už som si najšla dvojnikou pre moje deti 😀
dominika je ako mala viki vlastulkina 😀 a damianko cely mario saškin 😉

hermiinka
15. mar 2010

saska 😀 😀

meinkonka
15. mar 2010

babo nestresuj, myslela som tym, ze sa stazujem, ze ako mi je zle a ked citam vzdy tvoje prispevky, tak mam zlate dieta a je mi dobre. asi som to zle napisala 😅

noemi01
15. mar 2010

saska - 😀 😀
no ja neviem ako plavky ved mne by stade vypchavky stale vykukali
a bez vypchavok ani na krok bola by som hned mokra 😀

meinkonka
15. mar 2010

sladke som srotovala uz na ranajky 😀 kolacik, jogurtove chlebicky 🤐

vlasy sa chystam ostrihat uz cca 2t, ale furt to nejako preskocim. sak uz mam takmer po pas a maly ich lubi tahat

meinkonka
15. mar 2010

trojuholnickove na maslicky 😀 😀 😀 , preco nie 😀

j777
15. mar 2010

mne vlasy tiez zacali moc padat....ale zevraj to ani tak nezacali padat, ale ze pocas tehu prestali uplne padat tak teraz to vyzera ze paduju moc... fasa veta 😀 ale mne to pripada,ze padaju aj za dvoch..a to som sa dala pred 2 t ostrihat...

nasa sa akosi posledne 2 t nechce moc nosit na rukach...davam ju odgrgnut a uz uz sa trepoce a kruti..mam ja ten nosic vobec objednavat? 😕

j777
15. mar 2010

uz by som si aj bundu mohla vyzliect kedze spinka aj sama na balkone, nie? 😀

meinkonka
15. mar 2010

no nas zasa na ruky by chcel ist casto, ale snazim sa to obmedzovat. len ked uz je velmi nespokojny.

vlastulka
15. mar 2010

Dobré ráno 🙂 No my než zlezieme z postele, tak vy tu toho stihnete popísať 😅

Vlasy padajú aj mne, straaaaašne, ale to mi takto isto padali aj po Viki.. Už si nepamätám ako dlho... ale viem, že to bolo tiež takto hrozné.. až som ucpala vo vani sifon s mojimi vlasmi, a to sme sa zrovna vtedy nasťahovali do nového 😀 Takže treba len vydržať kedy to skončí... a prípravky žiadne nepomôžu 😝

My sa pôjdme pomali nachystať, dneska ideme na tie očkovania 😉

hermiinka
15. mar 2010

ten moj by zasa len na rukach bol a uz je tazky, nevladzem ho nosit, ale ked ho polozim tak plac neskutocny.
a k tomu obliekaniu na noc tak ja davam len body a ponozky a sup do zavinky a prikryjem dekou 🙂