Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
my mame od nej meno + 2 vili aj vešiak na chodbe decky aj v kupelni
ma na vyber bud samolep alebo magnet
my sme kupili obojstrannu pasku a zalepili a drži dobre
možeš aj navrtať ak chceš ale nebude to asi pekne
milada - mysliš bonduru ??? to maš pasik a tiež lepiš
noe to je pekne....a to si objednavala u tohto predajcu? ja len ze ci je to doveryhodny zdroj 😎 by som dala aj ja malemu spravit a presne taketo modrozelene by sa mi pacilo 😵
a prisli mi postou kupony na pampers platne do konca novembra a aj jedna plienka 🙂
a este som objednala vec drieku - poznate to?
http://www.profitrade.sk/product/balik-mix-3-v-...
je to fakt super, aj si to dnes dam, dnes idem na kozne, tak sa popytam aj ci nevie daco predpisat na to vypadavanie vlasov 😉
mein - hej jedno pismenko jedno euro možeš si vybrať akej farby chceš
vola sa katy kreativ
ona je veľmi zlata a ochotna spravila my všetko ako som si povedala do detailou
aj vešiačik som chcela žlty aj som napisala ake chcem uška ..........a nebol problem
Tak my už sme zaočkované.. trošička jej vybehli aj slzičky, ale ako som sa jej prihovorila, tak už sa aj na dr. usmievala 🙂 Teraz spinká, tak idem rýchlo poupratovať, navarané je zovčera naštastie 😅
Zvali kamoška to má 😉 Si to veľmi ona chváli.. 😉 Ja nosím dlhšie trička alebo mám také body-tielko, takže kríže mám schované 😉
saska, ty si mi radila kupat v otrubach na suchu pokozku....nevies, za kolko by to mohlo pomoct? mne sa zda, ze je suchsia cim dalej viac a viac... 😒
to jak si mam objednat tie pismenka? nema niekde vzorkovnik vsetkych?
mein - ma tam na boku ked si otvoriš jej stranku
ma na lavo ponuku či chceš pismenka , vešiaky , hodiny ..............atd
a potom bud ti niejake padnu do oka a napišeš jej presne take chceš len ine meno
alebo ja som si aj farbu vybrala
vlastulka - tak ste to zvladli na jedničku 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6957023&tab=11
mne sa pačia tieto autička pri postel + s menom
j777 - tak hádam týždeň by to mohol spraviť
hej to vidim noe, ale co jej budem pisat, z tohto obrazku chcem toto pismenko, z ineho toto..., myslela som ci nema nejak pismenka pokope ocislovane, aby som si rovno vybrala
zvalka - vec drieku som si objednala, už nosím nejakú dobu, je to super, kedže väčšina rifiel je bedrových a aj keď mám dlhé tričko stále mi bolo chladno, toto je super, len som si objednala jedno M a jedno L a stačilo by mi M
ja som Mko zobrala, a staci nastastie 😀 aj sestre som na narodky, tak som zvedava co povie, jej som take krasne fialove 😵
toto su moje oblubene hracky 🙂 , tu sa dokazem zabavit najdlhsie a mamka ma vtedy velmi lubi, lebo ju neotravujem 😀 /a moze sa konikovat 😀/
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
zaujimave ten pas driekovy, ale palka cena riadna 😖
sa dokaze pod tou hrazdickou riadne spotit 🙂
mein - to je pekne
nie však si najdi ake sa ti pačia farby a napiš v takom prevedeni chceš
alebo ma tam asi aj vzorkovnim farieb tam asi viššie kukni
a napiš jej ja som jej pisala že ako to chcem a dokonca bola rada že som jej to tak podrobne napisala aku mam predstavu
aspon sa ma nemusela 30 krat vypitovať ake uchitky , či samolep .............
Mein aj my máme takú takmer podobnú hrazdičku 😉
Ideme sa napapať a pôjdeme na prechádzku 🙂
Pozerali ste aké pekné počasie už hlásia na víkend? 😎
na vikend som este nevidela, ake?
ahojte 🙂
z vonku sme prisli uplne vyfukani, strasne studeny vietor fuka a do toho este snezi 🙄 Ale koncom tyzdna sa ma oteplit a cez vikend byt nadherne, az 17C 🙂 Tak snad im predpoved vyjde. Ale potom sa ma zase ochladit ☹
no tak vyfukana som aj ja riadne 😒
rush - aj nas by len sedel, ked mu dam prst, tak sa ho ani poriadne nedrzi a uz sedi 😖 vobec sa mi to nepozdava, ale to mm a moja S draho ho to naucili a teraz by len sedel, lezat je uz nuda 😀 a mne v obycajnej postielke nevydrzi, davam ho do cestovnej pod hrazdu a tam sa do sedu netaha a kluden sa moze, lebo matrac je uplne dole 😉 😀
noe - take podobne pismenka som dostala od kamosky pre Adusa- su tam pirati, krasne to je, ked bude mat detsku tak mu to tiez polepim 🙂
no a mne teraz mami pisala ze cez vikend prehanky 😕
lubka, teraz ako si to napisala, som pozrela znovu predpoved a uz je to fakt zmenene na prehanky 😕 este rano to bolo bez dazda. Ale teplo ma ostat, tak aspon nieco, vsak aj v dazdi sa da ist na prechadzku 😀
pietra - no to hej, da sa, aj ked slniecko mi viacej pasuje 😉
baby otazka: kedy treba zacat pouzivat opalovaci kremik pre deti?
inak nastudovala som si, ze najlepsie je "daylong baby" /pietra, aj teba som tam nasla 😉 /
mein, tak to uz vyzera, ze som naozaj vsade 😀
daylong je fakt jeden z najlepsich, nam ho aj doktorka odporucala, ale kika ako mala mala nanho alergicku reakciu, takze som pre nu pouzivala potom Bubchen a este nejaky, ale teraz si neviem spomenut na nazov.
Neviem, ako presne opisat, kedy zacat pouzivat opalovaci krem. No ked zacne slnko pripekat 😀 Tak okolo maja by som povedala
Tak sme už späť, tiež riadne vyfúkané 😝 Ale Sofi ťahá dalej 🙂
Ja pozerám predpoved na shmu.sk a tam je zatial iba do piatku, no a v piatok ukazuje slniečko a až 16st. 😎 , tak dúfam, že to tak aj bude 🙂 My ideme v stredu na kontrolu s nožičkami a chystáme sa zbehnúť aj do Obi, že si už nakúpim nejaké jarné kvetinky do kvetináčov ku dverám 🙂 Tak už musí byť pekne a zima nech už ide preč 😅
Ja používam všetko iba niveu, takže aj opal.krémy mám niveu detskú 😉 A vždy som Viki natierala v kočíku nôžky, lebo na ne vždy jej najviac svietilo slniečko 😎
zval, ja som tie driekové pásy nosila v tehu, vďaka tomu som znosila netehunohavice a aj tričká, ktoré mi pri veľkom brušku boli automaticky krátke. mám čierne a biele, ale v lete mimo zimy znosíš aj pestrejšie farby 😉

sme s5
na ten kolac som konecne zohnala kokosovy puding - v Bille mali 😀 tak v sobotu peciem, lebo maju decka narodky, tak bude oslava 😀
rush , ze je to normalne, ked zacne hlavu dvihat 😉