Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
nam sa pači najviac pred zrkadlom
tak sa bude na sebe smiať a smiať 😀
my ideme po obede sa očkovať som zvedava čo povie
oprate už mam aj upratane ešte dovaram
a rozmišlam nad tym zakuskom eskimo rezy
betyna - veru, každý má svoje trápenie ale tie radosti prevažujú, keď sa ráno malinký zobudí a usmeje sa 😵 😵 😵 všetko nepríjemné je preč 🙂 😉
noemi - ale v zrkadle sa usmieva na teba, nie? seba ešte nespoznáva alebo áno ?
noe, eskimo rezy su fajn. Ja som včera piekla taký kiwi zakusok - kakove olejove cesto, navrh tvaroh vymiešany s cukrom a jogurtom (smotanovy z Lidlu je super, alebo kysla smotana), na to kolieska kiwi a navrh zelatina (kiwi dzus so zlatym klasom). Super sviezi 😉
saska - a čo ja viem 😀
milada - taki by som mohla spraviť ale s jahodami lebo dominika stale vipituje jahodovi 😉
milli ten kolac milujem mnam
ja som v sobotu piekla tiez z olejovym cestom s tvarohom, cernicami a posypkou
ahojte, taky kolac milli mam aj ja rada, ale ja moc nepeciem, kedy to stihate? 🙂
a plavky som si minule kupila v tescu cherokee za 10 e 😅 🙂 ze postacia, ak by som sa nahodou niekam v lete vytiahla. samozrejme, ze su cele, kedze mam "pamiatku" na brusku po tehu a bikiny mozem uz akurat tak odlozit 😢
a vlasy - padaju aj mne dost teda, mam huste, tak hadam daco ostane, DUFAM 😕 lebo ja musim mat dlhe vlasy, to ja tak odjakziva... 😉
a dnes nam prisiel cyklovozik, jupiii 😵 😵 😵 uz nech je jar 🙂
čafte:o))
no nestrašte s tými vlasmi, mne zatiaľ ništ nepadá, práveže sa mi zdá, že ich mám nejak viac a to mi vždy padali neúrekom 😅 a to všetkým musia začať padať?? 😅
ja som bola kojená iba 6tt + 6tt dokopy s UM a nikdy mi nič nebolo 😉 mm vôbec a je zdravý ako buk
tie kg sú nočná mora, fuj, keď vidím fotky zo svadby z 2008 a teraz, no živý otras 😀 jak 2 Lucky v jednej
ja vlasy ok, zatial som nepostrehla zeby zacali viac padat. akurat sa chystam tento tyzden ostrihat.
zvalka a uz ti prisli tie kremy z avonu?
baby pomooooc...moj maly sa normalne natahuje dopredu zdviha sa ako by si chcel sadnut 😕 😕 😕 netvari sa ze by mal nejake krce...normalne si pritom vykecava s hrackami...
je to normalne? a niekedy mam pocit ze mi vyskoci z postielky...tak sa trepoce...
no plavky...budeme ake budeme...mame krasne babatka...to je hlavneeee
rush - aj moj dviha hlavičku
a niekedy sa zapre nohami a dviha zadok a tak sa posuva
rush - posadiť ? 😕 a nechce sa len prevrátiť na bok alebo na bruško ? sedieť - to by bolo priveľmi zavčasu
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7879241&tab=0
dominika ma meno pri postieľke dam aj malemu spraviť
ma tam pekne ´veci
Prečo si tí vaši v pohode vykecávajú s hračkami a môj si chce vykecávať len so mnou ? 😅 😀
rush, aj moja ked ju drzim sa dviha do sedu 🙂 Neviem, čo sa tak ponahlaju tí krpci naši 😵
cief, presne aj ja som na ne myslela - zuzit, lia, mazu - zanedbávajú nás riadne. A to patrili medzi "líderky" 😀
noe, to je ake krasne. A ako sa to pripevnuje? Lepi sa to na stenu alebo montuje? 🙂
Aj moja sa zapre na nozičkach a posuva sa dozadu, hlavne ked prebalujem. Potom jej neviem tu plienku poriadne zapnut 😀
nemate niekto v detskej taku samolepku alebo tapetu, čo ide pozdlz celej steny vodorovne a deli stenu na dve časti, taky pas, asi viete čo myslim 😕 Kde sa to da kupit?
tak dobre...som sa bala, ci to nie su nejake krce...ale sa mi nezdalo, ze je pri tom v pohode...no sasi, mozno sa chce obratit, len sa neviem presupnut 😎 no moj sa ponahla so vsetkym hned od zaciatku...ved aj na svet prisiel o 3tt skor 😀
aj ja som uz myslela na nase odpadlicky...zuzitka, lia, mazu, suy...ale asi maju ine starosti...tak nech sa im dari a stale dufam, ze sa raz k nam vratia 😵
rush, to je asi v pohode. aj mojej kamosky syn, rovnako stary toto robi. uz chce sediet 😉
plavky? 😀 😀 😀 tie som na sebe nemala uz par rokov 😀 😀 😀
suy uz nema mamu u seba ze? tak asi nestiha
moj sa teraz vyprava z lehatkom s hrazdickou

noe,my mame starosti s bruškom a vy ste sa zas trapili s grckanim,to moj malý negrcal ani raz,teda ak nerátam,že sem tam mu vybehne mliecko,ked sa napije viac ako treba. Každá máme svoje starosti aj radosti s drobcom,ale tak ci tak,byt mamou je užastné. 🙂