icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
15. mar 2010

ja som pri kike vystriedala tiez viac kocikov, prvy bol kupeny unahlene, strasne tazky na kazdodenne nosenie po schodoch, tak sme ho vymenili za dalsi. Ten ale ma siroky rozchod kolies, takze neprejde rozlozeny dverami do bytovky, tak ked vyrastla z hlbokeho, kupili sme dalsi sportak a potom golface. A pre marca tiez planujem novy sportak

j777
16. mar 2010

ahojte 🙂

..krpata uz ma lepsie ten vysev 😕 , davam jej fenistil kvapky, minule nam ich dala lekarka ked bola vyhadzana...tak uvidim co dnes a ak by to nepreslo, tak ficim k nej
..tu prsi, ja by som spala, mala bola hned z rana nevrla, tak som ju dala do postielky a chrni dalej 😉

aela krasne ciapocky, sikulka, ta duha je super 😉

millada, dik za info s tym hungary nutracom, vcera som akurat objednala 5 skatul bebilon 😀 😀 😀

triminka
16. mar 2010

ahojte maminky

este tu je ticho?
my dnes ideme do ba pomotat sa po obchodoch a dokupit slecne vecicky c68 🙂 ocino dnes bude mat na nas trosku cas,tak teraz lezia v posteli a debatuju 🙂 ja idem trosku upratat,potom malu nakrmit a sup na cesty

inak vcera som dala malej dole tie chirurgicke nausky co jej nastrelili a dala som jej zlate a trosku nam to zacalo hnisat....asi ju to neboli,lebo ked to cistim liehom tak sa zatial nejeduje.dufam,ze jej to rychlo prejde

tak vam zelam pekny den a vela toho nepopiste,nech stihnem vecer docitat 😀

millada
16. mar 2010

ahojte 🙂
j777, nevadi, ja mam tiez 5 ks bebilonu doma, ale idem objednat ten milumil. Predsa len o 100 g väčšie balenie a cena o 1,50 menej, to je dost podla mna 😉 Dam ti kontakt zasa, ak chces.
A doma mam krabic od nutraču dost, takze si ten milumil presypem, kedze on je len v sačku a klasickej krabici 😵

zvali, a jasne, potom dam kontakt, ked budes chciet davat UM 😵
Ja tiez planujem minim. do dvoch rokov davat. A súhlasim s pietrou, ze mliečne vyrobky nepokryju to potrebne mnozstvo. Ak mi mala nebude odmietat jogurty, pribinačky, kašičky a pod., tak chcem aj UM aj tieto vyrobky 😉
A presne, ved nemusi z flase, moze aj z toho poharika pit mliečko, ak je dlho kojena a nezvyknuta na flašu 😉

aela, veru šikovnica si ty riadna. Chystaj sa na nase objednavky 😀

trimi, aj mojej hnisali uška trochu. Potierala som liehom, kamilkovym čajom, ale nepomahalo, tak mi dr. predpisala framykoin na ušká a za dva dni to mala krásne 😉

millada
16. mar 2010

A teraz vam napisem, čo sa mi snivalo:
Mali sme spoločne stretko, taky vikendovy pobyt niekde pri vode. A vy vsetky ste boli stihle jak modelky, v bikinach ste sa tam premavali, len ja ako basa tučná. Zvalka mala dokonca tanga plavky a ja som len kukala, ze zadok na zahryznutie, ziadna celulitida 😀 A ked sme lezali na plazi, tak pozeram a zvalkina Tamarka v overaliku a v zavinovačke. Tak som pribehla, ze jej musi byt teplo, začala som ju rozopinat, vyzliekat, ze nech si kope nozkami holými. A zvalka nastvaná mi vraví, ze jej bude zima. Hned na to malá Tamarka 3x kýchla a zvalka,ze "no vidiš, som ti vravela, ze je jej zima!" a nahodila jej hrubú zimnú štrikovanú čiapočku 😀 😀 😀 A pandulka naša naturalna hned komentar, ze treba robit veci prirodzene a ked chce babätko v lete hrubu čiapku, tak nech nosi 😀 😀 😀 Dobrá blbost, čo? 😀 😀 😀

lubkaeck
16. mar 2010

juuj baby ja som taka nakapata, dutiny ma bolia strasneeee 🙄

aela- krasne ciapocky 😉

kocik- na jesen asi budeme kupovat, bo tento sportak je uzky, ale juvidime

j777
16. mar 2010

millada 😀 😀 😀 😀 dobre sa ti to kombinuje v tej hlave 😅

j777
16. mar 2010

no ja zatial kocik novy neriesim, ale co mame sportovu cast tak niektory sa stazuju ze je uzka, tak som zvedava ako sa tam natrepeme bud. zimu s fusakom, ale ved uvidime...snad to zvladneme, lebo inak som spokojna 😉

noemi01
16. mar 2010

ahojte
milada - ja mam kočik po dominke ešte a kombinovani tym padom je ťažky chcela som už iba športovi

a stoličky na papanie mame plastovu je to super veľmi som s nou bola spokojna
da sa zložiť velky pultik ma tak mohla veľa rozlievať 😀 ma aj pasy kedže moja bola špekulantka som ju musela priputavať stale sa my v nej stavala

no ja som včera tak zaspala ani neviem ako

ja planujem kojiť rok 😉 a potom prejdem na kakavko

zvalka
16. mar 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

barbarka
16. mar 2010

ahojte.
ja som vcera soferovala teutoniu a totalne som sa do nej zalubila. my mame polsku potvoru co si robi co chce. dnes rozmyslam ako prist k peniazkoum na teutonku, neskusali ste niektora darovat mm, ze vraj davaju 200sk za liter, tak nad tym uvazujem. kupila by som samozrejme pouzitu, ach ale ked tolko inych veci by nam trebalo. no ale keby som zarobila na mlieku +predala nas kocik mozno by sa to dalo.

hovienka smrdia to je normalne- nepoznam nikoho kto by mal vonave 😀

ciefulik
16. mar 2010

millad aké sny 😀 😀

mne sa snívalo, že mám nie jednu, ale 50 korytnačiek 😀 a že som pohorela na štátniciach 😝
a to boli ešte v pohode sny, mávam oveľa horšie ☹

noemi01
16. mar 2010

milada - som sa pobavila na tvojom sne super 😀 😀 😀 až my slzi vybehli
ta pandulkina hlaška nema chybu
ale je sranda ako sa už pozname že ktora čo povie 🙂ani sme sa nevydeli

a dominika my kakavko pila asi 2 roky z flašky ešte do dnes pijeme z flašky
možno niektore mamičky hned flašu zahodia že už je dieťa veľke my sme ešte stale na nej ale iba kakavko v noci
cez den pekne z poharika
decka my vravela že ked jej zoberem flašu nemusi my chcieť piť toľko veľa kakavka tak sme pri nej ostali 😉

j777
16. mar 2010

barbarka, my sme pri vybere kocika pobeha, poskusali snad vsetko a jediny ktory splnal vsetko co sme chcli bol prave teutonia...takze pre mna no1 a tisko zavidim na ulici kockam co ho maju...ale zdalo sa mi to byt predsa len vela penazi..skoncili sme pri bertini x6 a zatial nelutujem

noemi01
16. mar 2010

inak aj mne sa dnes snivalo ale take hlody pred niekym som sa schovavala
čo to bola za noc 😕

lubkaeck
16. mar 2010

no bol nov kocky 😉

millada- aky kupon chces z dmka? poslem, lebo my aj ked prejdeme tak na sunar, tak kto chce mliecne kupony tak poslem 😉

ciefulik
16. mar 2010

j777, bola drahá, ale však ju potom napr. predáš mamičke, čo nechce alebo nemá na novú a si v pohode podľa mňa

mojho mm dostali tie veci ako silikónové koliečka s vlastnosťami fúkacích, ale nedostaneš defekt, ľahko sa skladá, záruka je až 3 roky, 50 UV filter na látku, korba sa dá otočiť v oboch smeroch atď, je toho dosť...proste neľutujem tie prachy, keďže podľa nás tromfla aj jané..ale to je môj názor 😉

hermiinka
16. mar 2010

ahojte baby. teda vy ste toho popisali neviem ci stihnem vsetko precitat.
vcera mi svagrina v polsku kupila 186 pampersiek modre active baby je to riadny balik, ide na ne aj reklama v telke, ale este neviem cenu idem kuknut. tak mozme kakat a cikat. 🙂

ciefulik
16. mar 2010

ozzaj maminy, tu vidím reklámuš na geneton, všetkým vám pravdivo "vyveštili" ?? nám joo, že ružový a hen Linduš 😀

zvalka
16. mar 2010

cief, a kolko stal?

saska73
16. mar 2010

ahojte,
millada - 😀 😀 😀 ty čo si večer pojedla, keď sa ti také sny snívajú
aela - krásne čiapočky
j777 - bertoni som dosť dlho obzerala ale nie a nie dosať mm do BA pozrieť si ho naživo, tu ho nemali ale zatial som max.spokojná s brio go

babonr - skúšať skúšať skúšať, čo sa malinkému nepáči, prečo plače, možno potrebuje spinkať a mať ťa blízko pri sebe alebo sa chce hrať, byť na brušku,....U nás bol včera výnimočne uplakaný deň 😒 (ani som nebola na nete), už som sa začínala báť, že mu idú zúbky ale nakoniec som na to došla - mala som 2 dni silnú migrénu a včera ma už hlava nebolela ale bola som úplne paralyzovaná bolesťou a malý to musel cítiť, že tie maminé úsmevy sú len také cez slzy

saska73
16. mar 2010

daylong - používam už celé roky aj pre seba k moru alebo na hory - výborný je - vodeodolný

ciefulik
16. mar 2010

zval, hlboký+šporťák+vajco,ktoré sa dá pripnúť na podvozok, no a s príslušenstvom /taška, pršiplášť atď/cca1200evry

hermiinka
16. mar 2010

aela tie ciapocky su krasne, si sikovnica 🙂
babo moj marko je tiez velmi uplakany, kazdy den mame zachvat placu,niekedy uz fakt neviem co s nim preco place, napr. vcera som ho okupala a spustil taky plac, ze som mu dala len pampersku a holeho zviazala do zavinky lebo tak strasne plakal a nakoniec zaspal na 30 min a potom sa zasa usmieval.

ciefulik
16. mar 2010

my sme také "plače" mali asi zo 6 krát, keď sme mali 2 mesiačiky, je to strašné, keď tak plačú ☹

ciefulik
16. mar 2010

juj saska, tie migrény, to je hrúza, asik sa s tým nedá nič moc robiť, že? chúďa

hermiinka
16. mar 2010

no takze za tych 186 pampersiek je 700 sk,tak celkom dobra akcia 🙂

hermiinka
16. mar 2010

milada uz nejedz vecer 😅 dobry sen 😀

j777
16. mar 2010

saska, ale nemam bertoni ale bertini 😉 to su ine..

cief, jasne , ze to potom mozes predat,ale mala som daky strop kolko som bola ochotna dat za kocik-teda vlastne nam ho zaplatili rodicia,ale aj tak by som nechcela dat az tolko..ale srdco mi pistalo za nou 😉 ale nemusim mat vsetko... a nasli sme tieto bertini a splnali tiez vsetko co som chcela, tak sme sli do toho lebo asi by sme nemali doteraz kocik 😉 aj ked, ako tak zistujem, ten kociar nie je az taky dolezity, clovek ukocikuje asi v hocicom, ale mozno by som sa na to divala inak keby som mala daky ktory by mi pekne liezol na nervy 😉

ciefulik
16. mar 2010

hermi dobrá cenaa 😲