icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

aela
15. mar 2010

ja mam hlboky jane na golfacoch, je velmi fajn lahucky, tak rozmyslam, ak by sa dala dokupit len ta sportova cast, by bol taky sikovny skladaci do auta, inac mam este chicco sportak na zimu taky fajn masivnejsi s velkymi nafukovacimi kolieskami

vlastulka
15. mar 2010

Noe 😀 😀 😀 dobre si to napísala 😀

Tu je web na tú predajnu v Hlohovci:
http://shop.aladdin-kociky.sk/

ciefulik
15. mar 2010

tak som pozrela ten link na obchod, sa tam zastavím tento týždeŇ 🙂 idem pomaly mapovať stoličky na kŕmenie))

baby, otázočku mám, ja síce len kojím, ale kedy sa dáva cumlík s 2 dierkami, ja mám kúpený iba taký pre najmenších s 1 dierkou - avent

lubkaeck
15. mar 2010

cief - ja mam od tomme tippee a tam su dve dierky od 3 mesiacov a dve dierky jedna vacsia od 6 mesiacov- ale tiez len kojime, no ale mam doma 😉 ine neviem

ja som okukovala dnes gesslein kocik, a straasne sa mi paci, je mohutny, nie je tazky, ma velke kolesa, juuj ale maju ho len kombinovany a ja by som len sportak chcela 😅 msim nurit, mm uz gulal ocami 😀

aj nam kaka smrdi (a vraj kojenym nesmrdi 😀 ) a mavame aj zelenu farbu aj zlatu a dr povedla,ze je to oki, tak neviem 😅 😕

babo - sikula si 😉

pietra
15. mar 2010

ciefulik, avent ma 2 dierky od mesiaca, 3 dierky od 3 mesiacov a 4 dierky od pol roka

tami_tami
15. mar 2010

ahojte ja len tak na skok sa pochvalit ze mame dnes tri mesiaciky 😵 😵 😵 a sme prespali vcera celucku noc od desiatej do pol siestej rana 😉

zajtra ideme do poradne na prevazenie tak podam info o vahe - som zvedava strasne lebo si myslim ze pribral vela 😅
no utekam sa najest a s blchou von papa

pietra
15. mar 2010

tami, to teraz ides von? 😕

aela
15. mar 2010

pietra, no ved tami s havom ide 😀 😀

pietra
15. mar 2010

aela ahaaaa 😀

iwa1
15. mar 2010

uz spite? 😕

vlastulka
15. mar 2010

Pietra to by bola iná sranda, keby kočíkuje s 3-mesačným vonku po 20h 😀 😀

vlastulka
15. mar 2010

iwi deti áno, ja nie 😀

pietra
15. mar 2010

vlastulka, vsak mi to prave neslo do hlavy 😀 😀

iwa1
15. mar 2010

aj u mna...aj tatino uz pili kubiky dreva 😀 😀 😀 pojdem aj aj zachvilku 😉 😀

zacala som dnes 90dnovu dietu a musela som si dat teraz vecer sladke, lebo som myslela, ze mi hlava praskne 😕 asi to nemozem tak naraz prestat - no pisem jak drbko 😀

noemi01
15. mar 2010

no ja som zaspala s deťmi
zabudla som vipnuť počitač
tu stranku pozrem zajtra dik vlastulka
pietra - je to pre deti je na nom pisane že pre detičky ale asi nie vyslovene pre babetka
to skor ako som pisala kupim ten daylong

iwa1
15. mar 2010

noe 😀 😀

idem do rise snov, kym mozem....dobru nocku maminy 😀

millada
15. mar 2010

iwi, a ostatne, čo dokrmujete nutrilonom, objavila som niečo nove 😀 Polsky bebilon je lacny, ale madarsky milumil ešte lacnejši. Tiez je to to iste, čo nas nutrilon, ale vola sa inak, to iste zlozenie a balenie väčšie - 900 g za 8,60 €. Sice obyčajna krabica, nie taka luxus ako nutrač, ale to je jedno. Asi zmenim krajinu expedície 😀

Inak mam doma 3 balenia Babylove prsne vlozky. Ja nepouzivam 😔 Darujem, ak niektora chcete 😉 Alebo vymenim za nejaky DM kupon na kašičky alebo mlieka 😅

millada
15. mar 2010

baby, uz minule ste tu pisali o kočikoch. To uz menite tie, čo ste v tehu kupovali? Lebo uz som v niektorych forach čitala, ze mamičky aj 3-4 kočiky vymenia. To prečo???? 😕 Jasne, ze nemusi nejako vyhovovat, ale ked ho uz mam, tak ho vyuzijem. Kazdy ma nejake vyhody, nevyhody... Ved teraz hlboky, potom sportiak a potom mozno len nejaka lahka skladacia buginka. Neviem, asi som mimo trochen 😀

rush
15. mar 2010

som sa smiala ako ste tu pisali o tych hovienkach.... 😀 tak nase smrdka ako jogurt 😀 a tiez to citim aj cez deku 😅 hovienko predsa nemoze vonat 😅

mne sa paci bugaboo bee ...ten zlty...ale netusim kolko stoji...este som sa vobec nepozerala...ale mm by vystrelo keby som zadrela ze chcem dalsi kocik...musim na neho tak pomaly a postupne 😎

idem kuk FB a potom aj ja do spisa...bru nocku...zajtra pridu prababky a pradedo maleho...tak tu budeme mat rusno a hluk...oni su taki ukecani...jeden hluchsi ako druhi...ale su zlati...tesim sa uz na nich 😀

zuzankaro
15. mar 2010

milladi pls daj vediet ak vypatras bebu 😉

millada
15. mar 2010

ake kupujete stoličky na papanie? Viete nejaky rebriček kvality? Viem, ze fabula je z tych lepšich... 😕

rush
15. mar 2010

tak som kukla cenu toho kocika...stoji vyse 15litrov...takze no way! http://www2.predeti.sk/?idmenu=771
...ked tak nejaky pouzity 😎

millada
15. mar 2010

zuzankaro, myslim, ze aj bebu predava. Pozri tuto 😉
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=102409

rush
15. mar 2010

milli...ja tiez tak ako to...teraz pojazdime na tom co mame a neskor nejaku lahku buginu alebo golfac...ale to si este tiez bude veda...to zase vsetko prestudovat 😕 no ale zatial mame co mame...

este raz dobru 😎

zvalka
15. mar 2010

pekny rush, pekny, ale ta cena 😖 no postaci mi ten patron za stvorku 😵 😵 😵
milli - potom mi das kontakty na tieto tvoje "nutrilony" 😉 nerada by som davala po roku uz kravske mliecko, asi do 2 budem davat um potom 🙂
a k tym kocikom: ja to tiez nechapem, preco niekto ma aj 2-3 kociky pri JEDNOM dietati 😕 😅 😕
my sme kocik nekupovali - mam po neterke - 7 rocny - je hlboky aj sportovy sa da urobit - ale je taky vacsi. cize do mesta, zbalit do auta dost vela miesta zaberie. tak chcem taky golfac len 😉 aj to za max. 4 tis. 🙂 a som sa dnes zalubila do toho co som davala link, tak asi aj ten kupime 🙂

millada
15. mar 2010

zvali, tak ak je to taka laska na prvy pohlad, neda sa nič robit. Musite kupit 😵 😉 🙂

zvalka
15. mar 2010

milli, asi je 😵 fakt som sa do neho zalubila 😀 farba, tvar, ovladatelnost, no uzasny 😉

vlastulka
15. mar 2010

Rush tomu kočíku som akosi nemohla nikdy dojsť na chuť.. ale čo je tam to video, tak som normálne zmenila názor. Fakt vyzerá super, hlavne teda tá manipulácia s ním a pod. No ale tá cena.. 😅

Ja som mala pri Viki hlboký ten klasický ťažký.. , tak sme kúpili druhý lahký športiak, no ale potom sa mi veeeľmi zapáčil ten golfáč chicco, tak som predala ten druhý a kúpila si ten 🙂 Tak ja preto 3 kočíky 😅 No ale predala som aj ten prvý, tak mi už ostal len ten golfáč 😉
A pre Sofi som kúpila nový chicco, kvôli tomu, že bola dobrá cena, že je lahký a hlavne že sa dá nakliknúť aj autosedačka 😉 Takže teraz už neplánujem kupovať další 🙂

vlastulka
15. mar 2010

Zvali ak budeš kojiť vyše roka, tak už potom nemusíš dávať ani UM. Ja som Viki kojila 16 mesiacov a už som nedávala nič... A to by mi už v roku a pol ani flašu s mliekom nechcela, kedže nebola nikdy na flašu zvyknutá.. To už papala úplne všetko, a namiesto mlieka stačí podávať - jogurty, maslo, syry a pod. 😉

pietra
15. mar 2010

ja si myslim, ze ked dieta mlieko neodmieta, tak je lepsie mu mlieko davat co najdlhsie, len samotne mliecne vyrobky nepokryju naroky. A nemusi predsa mlieko pit z flase 😉