icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

babonr
16. mar 2010

Ahojte!Takl my mame za sebou zas zvlastnu noc.Maly sa od deviatej prebudzal.KAzdu noc si to posuva o hodinu,takze dnes hadam ani nezaspi 😕 Ale boli sme pre istotu u detskej,bo v noci dost kaslal.Ale nastastie,zas to bola iba moja paranoja a maly je v poriadku-dychanie ciste,nostek tiez,ale rpitom stale krochka...Zaspal cewstou domov v aute co je asi 5min a asi si myslel,ze ma za sebou 45min spanku bo nie a nie zaspat.Tak sme spolu doteraz bojovali a konecne zaspal.U nas rano svietilo slniecko,ale teraz sa nejak zamracilo,tak dufam,ze nebude prsat.

meinkonka
16. mar 2010

caute kocky.

no my dalsia hrozna noc. to kojenie v polospanku nam robi len neplechu. maly sa sice 2x napapal v polospanku, ale dokopy bol 5x hore, lebo sa strasne pucil, 1x som ho musela vybalit z perinky a boli sme hore cca 45min. on sa totiz pri polospankovom kojeni nevygrga a nevyprdka a potom sa strasne kruti v perinke a casto sa budi. chudacik, a tak sa nevyspime obaja. asi sa vratim k tomu povodnemu 45minutovemu horebytiu, ale budeme vstavat len 2x ☹

ciefulik
16. mar 2010

my dnes čakáme našich, tak sa princeznička bude nosiť a hrkútať s babkou a dedkom)) prvé vnúčatko a ja jedináčik, tak možno aj posledné..sú z nej takí vytešení, že ich až xichty bolia od úsmevov, keď idú domov 😀 😀

hermiinka
16. mar 2010

cief to poznam u nas tiez prve vnucatko 🙂
ja to stale vravim cim je marko starsi tym je horsi, nam sa nocny spanok tiez pokazil a pritom nespava ani cez den, ja neviem ci on nepotrebuje spat, len chudak tatino nas ten sa nevyspi 🙄

babonr
16. mar 2010

Jaj baby a este som vam chcela povedat moj novy poznatok 🙂 Dnes som sa s dr.rozpravala aj o tych prikrmoch a tak,bo ved my uz zacneme za 2tt.Takze tym ze je maly nekojeny zaciname ovocim.Mam mu dat tak 5dni mrkvovu,jablkovu stavicku po lyzickach a potom mliecko a ked budem vidiet ze je dobre tak normalne malu 125g vyzivu-ze vraj celu by ju mal zjest,a potom este mliecko a oi dvoch tyzdnoch uz velku vyzivu a bez mliecka.No a tie prikrmy co sme sa tu minule bavili ze mrkva zemiak a tak tak to je az od piateho a potom aj masicko.Ale je mi divne,ze preco kojene deti zacinaju zeleninou a my ovcim 😕 No,ale ved necham si poradit od doktorky,hadam vie.

meinkonka
16. mar 2010

tami blahozelame k mesiacikom 😵

o akych dierkach v cumloch ste vcera tocili? na flasku?

ja neplanujem novy kocik. sak 16tis som za neho dala, tak o rok ho mam vymenit??? 🙄 neexist, nie je z coho

milli, kuknem si tie dm-kove kupony, ak tam bude nieco, co nepotrebujem, mozem ti poslat - darujem

inak aj na tu hrazdicku keby ste chceli niektora kupon darujem

j777
16. mar 2010

aj u nas prve vnucatko 😉
hermi, aj mne pride mala za posledne dva tyzdne daka horsia..blleee, hovorim, jak keby som ju chuda mala znamkovat v skole 😲

babonr
16. mar 2010

Herminka a ani v kociku ti nespi?Lebo ja som Matuska odhlila,on sa tvari ze nechce spat,ale to uz je taky unaveny.Aj teraz so mnou bojoval pol hodinu a nakoniec zaspal.Aj ked len na 45min 🙂 A v kociku spi skoro stale,aj ked ten poobednajsi spanok uz nie je taky tvrdy,alebo sa zobudi a chvilku si blaboce,ale potom spi dalej.A ja verim tomu,ze ked deti nespia cez den,tak o to horsie spia v noci.Takze Marco mozno preto nemoze v noci spinkat ze ma nedostatok spanku cez den a je taky unaveny ze nevladze zaspat.Aspon ja si myslim.

saska73
16. mar 2010
https://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

pustam malemu gummy bear - kýva sa do rytmu, aj rukou udava rytmus - no na zožratie je 😀 😀 😀 😀 😀 a anglickú verziu ma radsej ako slovensku 😀

j777
16. mar 2010

zvalka, na teba mam jednu otazocku alebo baby co konikujete cez mobil...ja teda neviem, ci mam daku sunku mobilnet / orangeworld/ alebo co , ale ked si aj dam vyhladat napr. temu vianocne deticky, tak ma to hodi na stranku spred dakych 10 dni a ked by som sa mala po stranach posuvat az na aktualnu stranku tak by som to robila do vianoc...neda sa to dako inak?

meinkonka
16. mar 2010

milli 😀 😀 😀

barbi viem, ze pata predavala MM 😉

hermiinka
16. mar 2010

babo vy uz zacinate papat?my tiez nekojeny ale az od 6 mesiaca. no a v kociku tak spinka tak max 45 minut 😒 no on je unaveny preto je zly, on zaspi jedine na rukach a ked ho polozim je hore, takze ked chcem aby co to pospal tak ho musim hodinu drzat na rukach, niekedy sa stane ze ked ho polozim tak este 30min zostane spat. ale my to mame asi v rodine taky zly spanok aj svagrinin maly takmalo spaval

noemi01
16. mar 2010

saska - ja som mala tiež migrenu
a počula som že tehotenstvom druhim by mohla zmiznuť
a u mna je to pravda klop klop

herminka to maš ako 3 baliky v jednom ???
dobra cena ked u nas vinde 15 eur jeden

noemi01
16. mar 2010

saska - ja mam všetky videa gummi maci v telefone aj cd v aute
a dnes som im to rano tiež pušťala 😉

meinkonka
16. mar 2010

ked uz o tych chudych maminach sa milli snivalo, ja mam prave pred sebou carte d'or mascarpone a uz polovica z neho chyba 😅 😅 🤐

noemi01
16. mar 2010

mein - 😀 ja už od rana vyjedam zakusok čo som včera robila 😀

babo - tak už budete papkať som zvedava my až v maji

mali si stale pogrgava 😕

hermiinka
16. mar 2010

hej noe tri baliky. akcie je do 17 tak sup sup do polska baby 😀 😀

saska73
16. mar 2010

mne sa snivalo, že som sa hadala s manželom, ani nie, že hádala ale povedala som mu v tom sne, že je koniec 😕

mein - ja sa už 5 dni drzim, čo sa tyka sladkosti ale chutím si na jeden koláčik z mmb - len ho nemam cas urobit

meinkonka
16. mar 2010

noe v sobotu som piekla kolac a vcera som sa kupala a dosiel za mnou mm, s poslednym kuskom, ze kde som odlozila kolac, ze ma chut a este len na mna pozrel a uz vedel, ze je odlozeny v mojom bruchu 😀 😀 😀 tak sme sa riadne nasmiali 😀 ze som nenormalna

hermiinka
16. mar 2010

saska nejes sladkosti? ja dnes uspesne zacinam druhy den 😀

noemi01
16. mar 2010

herminka - tak nam kup 😀
to mame daleko 😕

herminka - 😀 už druhi den vaaaaaaaaaaau

mein - to aj moj tak pozera na mna
ale čo to necham pokaziť 😵

hermiinka
16. mar 2010

vidis, nabuduce ked pojdem tak vam dam vediet
noe veru druhy 😀 😀

zvalka
16. mar 2010

j777, no ja normalne mam v mobile operu mini, dam si modrykonik.sk, a tam kliknem na forum a tam na posledny prispevok, klasika ako v pc. a potom uz vzdy dam len nanovo nacitat a zaktualizuju sa mi prispevky.
ja som malokedy na konikovi cez pc, vacsinou cez mobil. preto aj reagujem niekedy strucne a nevyjadrim sa k fotkam, lebo tie nevidim az tak dobre a pod. teraz som na pc, tak aj prispevok je dlhsi,a idem kocikovat 🙂
ale pri kocikovani sem tam kuknem aj na konika 😀 tak je to 😉

tami_tami
16. mar 2010

ahojte vy pisete jak dracice 😀
mein - dakujeme 😵 😵 😵
u nas dnes brutalne snezi az sa mi nechce ist ani do poradne aj ked to je ani nie 5 minut cesty - tu len cez cestu... 😅 ale som zvedava kolko maly vazi vcera sme sa tolko nasmiali - prisla som na to kde je steklivy a on sa vam tak rehotal ze nam vsetkym az slzy tiekli od smiechu - no na zozratie 😀
ja tiez neplanujem menit kocik - a nie len teraz ale vobec - ak sa nejak nerozpadne alebo neposkodi tak ze by sa nedal uzivat... preto som aj taky kupovala aby nam vydrzal az kym nebudeme pekne chodit bez kocika 😉

rush
16. mar 2010

som tu na skok...neda mi nereagovat...milli ten sen....som sa nasmiala ako uz davno nie 😀 si cislo...
no ficim dovarit, dnes mame big navstevu...prababky a pradeda a babku, dedka...takze makam od rana 😎
pekny dnik...a maly mi spi uz od rana...zlatusik...asi citi, ze mamina potrebuje cas aby nachystala vsetko....je k sezraaaaaaaaaani.... 😵

noemi01
16. mar 2010

aj u nas rano nasnežilo teraz už iba člapkanica ostala
idem von šeky poplatiť 😀
papa

saska73
16. mar 2010

sneh - no pekné, v marci 😠

dnes o 13.00 idem k dr. rehabilitančnej, už by tú rehabilitáciu mohla ukončiť 😒 , aj tak sama s malým už neuvládzem cvičiť, tam sú také hmaty, žeby som potrebovala 5 rúk a malý sa bráni a vzpiera a potom na mňa vyčítavo pozerá ☹ 😲 , však ma bude nakoniec neznášať 😢

lubkaeck
16. mar 2010

saska - noo to cvicenie ti nezavidim 😒 nas maly je svetovy ked s nim robim koleno- laket- tak sa pekelne sustredi 😀 😀 😀 a zacina sa plazit 😕

neboj - nebude ta neznasat, ved si jeho milovana mamina
😉

millada
16. mar 2010

sasi, dufam, ze uz nebudete musiet dlho rehabilitovat. Ved majko je uz sikovny a ohybny jedna radost. A určite napriek jeho nesuhlasu s cvičenim tusi, ze je to pre jeho dobro 🙂 Určite ta nebude neznášať 😵

rush, som rada, ze som ta pobavila 😀

lubkaeck
16. mar 2010

millada- inak aj ja mam divne sny 😕 to bude asi z unavy 😅