Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
millada- nie tie som si uz kupila 😉 ja len ze to vyhodim ak ich nebude niekto chciet, nemame v rodine take dieta co by bolo na mliecku a ani kamosku taku nemam 🙂 takze zk chces, tak ti poslem, len posli adresu cez IP 😵
Tak ten sen nemá chybu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dik,zvalka, musim sa s tym dako pohrat lebo takto doma nic neporobim.. 😉
..mala bola najprv na balkone, potom sme boli v obchode, na poste, vyvencili hava a pokracuje na balkone...u nas nonstop fuka vetrisko, hadam od septembra v kuse 😠 😀
j777 aj u nás fúka, ale ja som z dedinky pri BA :o))
cafte, ideme sa pochvalit- uz mame 46oo 😀
co sa tyka snov- uplne horory aj ja 😒
vlasy mi padaju neskutocne, co s tam robite baby ? 😕
ahojte 🙂
to pocasie vonku mi uz zacina liezt poriadne na nervy, vsak je uplne aprilove, chvilu ma ide odfuknut, chvilu prsi, potom zase slnko svieti, do toho snezi, ...
s vlasmi sa podla mna neda robit nic, to padaju tie, co cez tehu nevypadli. Treba len vydrzat, ony zas padat prestanu. Este som nepocula o nikom, kto by kvoli poporodnemu vypadavaniu vlasov ostal plesaty 😅
ten sen nema chybu 😀 😀 😀
ja ani neviem, co sa mi sniva, vobec si to teraz nepamatam 😕
ja ich mavam tiez velmi zive 🙂
no aby som nebola prva plesata 😀 😀 😀
lenuska, no aspon by si sa dostala do vsetkych odbornych publikacii 😀 😀 😀
ale priznam, ze po prvom porode som tomu ani ja neverila, ze mi na hlave moze aj nieco ostat 😀 😀 Ale teraz mi tusim aj menej padaju ako vtedy 😕 to mi cele hrste ostavali v rukach 😖
ahojte,
lenuska ja len svoje vlasy vysavam 😒 a dnes som si kupila od vichy sampon na vypadavanie vlasov 😉 tak uvidime ci pomoze..
no to aka by som bola herecka 😉
vcera som robila palacinky, kupila som omylom dia dzem, mala sa mi rano zobudila, v brusku jej krutilo, ani papat nechcela, katastrofa, som ju na rukach nosit musela a potom sa pokakala tak, ze to mala az v ponozkach 😖
Iwus potom podas cenne informacie 😉
ale uz cecame o sto tristo, ta nechut ju rychlo presla, ked som ju prebalila take usmevy hadzala, od soboty ma nas usmev aj zvukovu podobu, je to rozkosne 😀
hehe lenuska taku vahu sme mali na zaciatku 2. mesiaca 😀
aj mne padaju vlasy a dokonca aj samkovi tie co sa s nimi narodil, zostavaju mu v mini mnozstvach na plienocke ktoru ma pod hlavou
tak nas ked pustali z nemocky sme mali okolo 28oo, ved vas dobehneme, neboj nic 🙂
tak marcovi vypadali skoro vsetky vlasky s ktorymi sa narodil ☹
no ja si myslim, ze nam nevypadaju vsetky, bo rastu stale do dlzky, zbledli jej a zostavaju kucerave 😵
simca ma vzadu plesinku 🙂 ale taku, ze ked jej prejdete ruku, tak sa vam na holej pokozke zasekne 😀
som si vsimla ze to ma viac deticiek, myslim, ze vzadu ani nas neobide, to bude z lezania 😉
babonr, presne tak som mala prikrmovat aj lauru kedysi, v 4 mesiacoch stavicky, potom presnidavky a potom pomaly polievocky, ale ona ako zacitila nieco ine ako mlieko, tak mi nevypila nic a mohla som sa aj na hlavu postavit, az v siedmom mesiaci zacala jest aj ine ako sunar 😕
Iwus ako si spokojna so satkou?
kocky a ktora to minule pisala, ze caka balik z mmb, ktory nechodil, prisiel nakoniec?
lenus uplne super je ta satka, posluzila na uspavanie a ked ideme na navstevu tak ju beriem tiez so sebou a uspavam ju v tom, ked je uz protivna 😉 😀 naucila som sa sice zatial len jedno viazanie, ale postacuje a svagrova sa uz tiez tesi, ze ju vyuzije 😉
tak sme doma od dr. rehabilitačnej - už nemusíme chodiť, jupííí 😀 ešte v máji na kontrolu a cvičiť mám doma len občas, pretože mladý pán tam mal ruky zovreté v päsť a nie a nie ich otvoriť, pritom doma otvorené má. Ale inak tam predviedol svoje úsmevy, držanie hlavičky, smial sa na zrkadlo (sa ma pýtala, či sa nebojí zrkadla, to sa deti boja, však oni sa tam ešte ani nespoznávajú), výskal, prekotúlil sa krásne na chrbátik, na bok...a nakonci sputil rev, taký ten svoj nahnevaný bez sĺz
lenuska - krásne priberáte, ty si mala malé bábatko ako ja, neboj oni všetko doženú, môj má cca 5900 g v 4 mesiacoch a 62 cm a všade mi hovoria, že je akurát, je pevný samý sval
dnes je tu nejaky utlm 😀 co vsetky robite?
nasmu malemu tiez pomaly vypadavaju vlasky ale uz mu rastu take malinke 🙂
saska to su dobre spravy 🙂
mne sa tak nic nechce, dostala som mrchu je mi hrozne 😒
aela tvoja mala ma jamky v lickach ked sa smeje? je zlatucka 😵
hermiinka - ja už som na mrchu aj zabudla 🙂
iwa - dobrý opis vydratých vláskov na hlavičke - presne ako u môjho - úplne nahladko zošúchané
lubka - plazenie, ak má oporu nožičiek, tak sa odráža a snaží sa plaziť, funí pri tom, sliny tečú, no sranda a odráža sa aj ráno pri prebaľovaní od môjho brucha 😀
aela - tá čiapočka posledná je perfektná a malá na tej fotke "idem sa kupkať" je úplne na spapanie 😵

lubi, asi 🙂 Niekedy sa zobudim na to, ze mala strasne nahlas plače a ked sa preberiem, zistim, ze to bol len sen 😅
A tie kupony mi nemusis posielat. Prsne vlozky ti poslem aj bez toho, ak ich chceš 😉