icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

fialka
16. mar 2010

ahojte dievcata, ja zase len na skok,
pietra, ak mas problem s predavajucou na MMB, napis adminovi. ten to riesi velmi epxresne. mne sa to stalo pred vianocami, predavajuca nechcela pristupit na to, ze jej vratim nekvalitny tovar, oslovila som admina, ten zasiahol a peniaze mi dosli.

saska - pokusitelka, ten kolac vyzera fantasticky. uz si upiekla? je taky dobry ako vyzera? mne zajtra prdie mama a brat, tak napeciem. ale neda sa vylucit, ze sa neovladnem a napeciem uz dnes 😉
chystala som sa na muffiny, ktore sa mi v sobotu mimoriadne vydarili, ale toto vyzera laaaaaaakavo

noemi01
16. mar 2010

ja psa by som asi nechcela na byte aby my doničil nabytok a ten pach a chlpy ............
na dome ešte hej

pietra
16. mar 2010

fialka, problem nemam s nedorucenym balickom ja, ale j777

fialka
16. mar 2010

jaj, tak pardon, tak j777, kontaktuje admina, on to vyriesi za teba : )
ja som rychlo precitala, co ste popisali a bleskovo reagovala, tak preto ten omyl

zvalka
16. mar 2010

ahojte 🙂
sasi, super, ze uz nemusite chodit na rehabilitacie 😵 😵 blahozelam k pokrokom 😉
psika do bytu - s takymto malym babom asi dost narocne, ked tak mozno neskor, ale teraz by to bola asi makacka vycvicit ho dobre popri babatku 😅
pandula, vidis, ake hlavne akterky sme boli v milladkinom sne? 😀 ale kiezby to bola pravda a mala by som ritku na zahryznutie v tangacoch 😅 😕 😀

ciefulik
16. mar 2010

ešte som nedočítala, ale lenuska 5600g nie?

noemi01
16. mar 2010

dnes sa my mali tak prekakal že plienka skoro sucha všetko na chrbte a počas utierania som bola od hovna aj ja aj muž 😀

noemi01
16. mar 2010

dominika ma maluje že spravi zo mna prišerku 😀 ako keby som už dosť nevyzerala divno (strapata)

ciefulik
16. mar 2010

už som dočítala

janula, so šteniatkom určite počkaj!! ja mám poľovné plemeno s viacerými skúškami poslušnosti, je aj v dome, ale má aj voliéru s výbehom vonku, no predsa je to starosť...a duplom šteniatko. susedovci takto vrátili psíka po 2tt a to som sa ich viackrát pred kúpou pýtala, či naozaj chcú pri 6 a 2,5 ročnom dieťati šteňa 😉

ciefulik
16. mar 2010

lenuska, my máme 5800g, tak preto som myslela, lebo sme tuším rovnako starí
j777 Alžbetin dvor

lubkaeck
16. mar 2010

noemi - juuj to aj my mame take kakania 😀 😕

zvalka - ked budes tolko behat s kocikom, tak budes aj tanga nosit 😉

konecne som pozehlila 😒 a o tri dni znovu 😅

iwa1
16. mar 2010

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971

uz mi chladne,lebo vcerajsie eskimo rezy sa s prepacenim nezjedli,ale zoz@ali zase 😀 😀 😀

a ten druhy co dala saska link, cez vikend vyskusam 😀 😀

mne sa simca pokadila az na bradavky zase...akoze pampersky nam to na nohy nepustia, ale hore uz gumicka nie je, tak to tecie tam 😀 😀 😀

ciefulik
16. mar 2010

no ja iq som zistila, že na Slovensku sú žlté pampersky iba č. 1 a 2, v Rakúsku aj č. 3 = u nás Pampers premium, čiže viac prachov, že áno... 😠

baby neviete niekto, či môže zlá cytológia ovplyvniť tehotenstvo /6tt/?

noemi01
16. mar 2010

lubka - a my to iste s tym žehlenim
moj sa už dva krta pretočil z chrbatika na bruško 🙂 😉
iwka - na bradavky ???? 😀 a to sa ako podarilo

boise
16. mar 2010

cief cyto neovplyvni tehu ale v tehu maju az dve maminy z troch zle cyto pre prebiehajuce zmeny na krcku=aj moj pripad...

lubkaeck
16. mar 2010

cief- treba to riadne sledovat ci sa to nemeni, ale da sa donosit 😉 len chodit casto na kontroly, lebo neviem co si predtvaujes pod pojmom zla - svagrina mala trojku a pekne porodila, dokonca sa to moze upravit 😉

aela
16. mar 2010

j777, ved jej napis zle hodnotenie a daj aj sem nick, ak sa ti vobec neozve a nic neposle, mne sa teda stalo, ze nebola ziadna komunikacia a potom ta pani si nasla moje cislo v orange podla mena a nakontaktovala sa na mna cela nestastna, ze jej blbli meily a nechodili jej a poslala mi balik prioritne doporucene na vlastne naklady, tak som videla, ze ma snahu, tak som jej ani zel hodnotenie nepisala

aela
16. mar 2010

noe, pes nenici nabytok, ak je bytovy vychovany a chlpy tiez nie su, ak je dlhosrsty a kefuje sa, no ale ved to kazdemu podla jeho vkusu, ja som tiez kedysi psa nechcela a potom som si zvykla a teraz mm ho nechcel ani za nic mat pri malej 😒

pandula
16. mar 2010

pridala som par novych fotiek... nejdu mi pridat na FB >>>???

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

aela
16. mar 2010

pandul maly ja naaaadhernyyyyy, ake ma kukadielka a taky mudry pohlad, toho mi zarezervuj za zatka 😀 😀 😀

pandula
16. mar 2010

diky aela. 😀 rezervujem miske.

iwa1
16. mar 2010

noe no tak, ze slecna si robi nocnik z autosedacky 😀 😀 a nevytecie to po bokoch ale furt po suske hore...lebo tam pampers nemaju gumicku a to mi uz druhykrat spravila 😠 😀 😀 takze ona spinava, bod spinave 😀 😀 radosti po kosice....

cief ja som mala 3 a dokonca som furt pri styku krvacala, tak mi ho zmrazoval doki a hned nato som ostala tehu a zlepsilo sa mi to na 2 a teraz po porode mi zase kontrolovali krcok a bol ok 😉 😀

lubkaeck
16. mar 2010

pandula - maly je kjasnyyy, tie hnede kukadla, juuj posielam mu boztek , ked urobite dievku, tak na nas mysli 🙂

iwa- nas ked sa prese.ie tak dozadu a vajciska tiez 😖 proste najradsej az po lopatky 😕

no mam doma stolicku - Kenguru Kid z Baby expresu a je svetova, taka masivnejsia, polohovatelna, dve taky ma 😉 a 5 bodove zapinanie, paci sa mi a platila som za nu 72 evri

iwa1
16. mar 2010

pandula fesacisko veliky je 😀 😀 no na zozranie 😉

lubka ja nechapem jak sa moze na tak vykadit, ze az na prsicka 😀 😀 asi jej to nechce ist po chrbate, tak to tecie po bruchu...a zasadne vykonavame potrebu len v autosedacke 😀 😀 dam ju posediet a za minutku uz slecna tlaci do peluchy 😀 😀

j777
16. mar 2010

pandul, maly je nadhernyyy...som sa zamilovala 😵 😀

j777
16. mar 2010

a predavajuca je vanesina ,pisala som adminovi tak uvidim... a dik 😉

j777
16. mar 2010

inak k tomu zrkadlu...niekde som pocula, ze deticky sa nemaju pozerat do zrkadla, ale netusim preco, a saska ako pisala, ze deti sa zevraj boja a nepoznaju sa tam este....no,ja neviem, nasa sa tam rehoce ci na seba, ci na toho kto ju drzi na rukach tak neviem.. 😉

iwa1
16. mar 2010

j777 ten bebilon si u xaga objednavala?

zvalka
16. mar 2010

pandulka, sebastian je krasny 😵 😵 😵 a ciapocka erik mu teda fakt sekne 😉 aj my mame erika ruzovu 🙂
lubi, daj link alebo odfot stolicku 🙂

j777
16. mar 2010

ano,uz je objednany a aj zaplateny, hlavne ,ze dnes sem pridala millada kontakt na ten hungary este lacnejsi 😀 😀