Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
j777, tak by ti mala vratit peniaze, ved ak sa jej vratil prazdny balik, tak to uz je len medzi nou a postou 😠
Ahojte!Takze my mame za sebou lepsiu noc.Maleho sme dali do vyvisenej polohya assi mu to pomohlo.Aj ked trosku pokasliaval,ako som si ho zobrala pred siestou k sebe.Neviem,ale nejako sa mi to nezda.Zdrave dieta predsa nema preco kaslat,nie?A keby su to slinky co mu zabehnu,tak to je iny kasel.to uz poznam.....
A cytologia krcku z mojej skusenosti:Ja som mala tusim trojku aj na biopsiu som musela chodit a preto ma dr. aj nahanal cim skor otehotniet,bo ze po porode sa to zlespuje.A teraz je to o.k. 😎
hej, dala mi na vyber,, bud si vyberem daco ine alebo ze posle peniaze spat....vybrala som si ine, s tym, ze by som doplatila rozdiel az ked mi to pride...uvidim ci bude suhlasit...ked nie,tak uvidim ci ich posle spat...podla mna tiez si dava nacas s promtnym reagovanim...
Dobré ránko maminky 🙂
j777, hodíš sem link na tú predávajúcu? Bo ja ju neviem tam nájsť, nech si dám na ňu bacha, dosť často tam nakupujem... respektíve nakupovala som, teraz nie je za čo a zatiaľ ani čo 😀 😀 😀
Ako sa máte maminy?
veru ja som ju tiez nevedela najst 🙄
no,tak mi mame 30minutovku spanku za sebou,takze koncim 🙂 pekny den vam vsetkym prajem.
http://www.minibazar.sk/inzeraty-user21813
ale ved mozno bude v poho, len jej chyba trosku zodpovedneho jednania... 😉
j777 len aby ti to neposielala dovtedy az to bude malej uz male 😉
ahojte maminy.
saska ten kolacik co si tu vcera dala link som uz upiekla, a ta cokolada na vrchu je vyyyyyyyyybooooooorrnnnnnaaaaaaa!!! mnam mnam takze uz som skoncila s tym ze nejem sladke 😀 neodolala som cokolade 😀
j777 to je neprijemne s tou babou ☹
j777, ahaaa tak uz chapem to je minibazar a nie mimibazar 😀 no drzim ti palceky, nech sa uz toho dalsieho tovaru dockas, ja by som teda po zlych skusenostiach chcela vratit peniazky
hermi 😀 😀 😀 aj ja sa naň chystám v sobotu :-P
j777, jaaaaaj, minibazár, ja som ju hľadala na MMB 😀 tak tuná až tak často nechodím, ale dobré vedieť, vďaka 😉
beruska som zvedava ako bude chutit zatial sa chladi 🙂 ale vyzera super
j777 toto si videla?
http://www.minibazar.sk/Vanesina-neposiela-tova...
☹
baby, čo prikrmujete. Kolko mate flias doma? 😕
ja mam jednu na cajik a dve na mlieko 🙂
millada, teraz sice neprikrmujem, ale kiku som a to som pri nej mala na zaciatok dve male flase. Potom neskor 3 flase a ked sa nejakym nedopatrenim stalo, ze som nestihla vysterilizovat, tak som pouzila tie avent pohariky s redukciou na odsavacku/cumel. Takze celkovo som mala k dispozicii vlastne 5 flias
ja mam asi 8 roznych flasiek, ale pouzivam len 2, lebo len na tie mi pasuje cumel od mam 😝 😀
ahojte vy ste toho popisali
milada - tie stoličky su krasne
ja som zase počula že dieťa sa nema pozerať do zrkadla lebo bude neskoro vypravať
tiež myslim že je to blbosť ale s tymi zubkami som nevedela
dnes už na každu hrkalku davaju tie zrkadielka
pandula - mali ma krasne vlasky jej stale by som mu ich iba motala 😀
a ty si bola aka kočka ked si bola blondinka 😉
herminka - neodolala si ???!!!! 😀
babo - ja som tiež pozorovala či mu iba slinka zabehla alebo moj často pcha ručičky do ust z toho do napne a pokašle si
my spime v šikmej polohe od narodenia ved aj v nemocnici tak boli
skus zavolať deckej ked kašle veľa my sme kašlali nad ranom iba
my 😉 ideme po obede na nožičky tak sa idem dať do poriadku pa
noe vydrzala som dva dni 😀 ale idem ich obmedzit na len raz za den 😅
ja mam flase: 2 male do 125ml a 1 veľku do 250ml
pandula veru ten tvoj maly aky fesi, krasny chlapcek. a ked vidim londyn az ma srdce boli, je tam tak krasne, raz sa tam urcite este vratim 🙂
cavte, hermi gratulujem aj k tym dvom dnom, ja by som vydrzala tak dve hodiny 😉
babo aj nas dost casto pokaslieva, ale nie ked spinka
dakujem barbarka 😀 😉
zuzankaro, to mas avent alebo inu značku? Lebo chcem objednat aj nahradne cumle a neviem, či tie čo su od 3 mesiacov - 3 dierky, nebude velmi rychlo tiect... 😕
Kočky, ktorá máte kolotoč od FP Žirafa? My sme ho dostali v sobotu, mal by sa vraj točiť a náš sa netočí ☹
berus, a netreba tam posunut nejaky gombik? Lebo aj nas je taky, ze natočim, ale mozem ho stopnut takym posuvnym gombikom... 😕
milli, nie, mal by sa bud tocit tri minuty s hudbou, alebo sedem minut s hudbou, alebo len tocit, ked dam ze len tocit, tak sa nic nedeje ☹ malej sa teda paci, len ja jej to furt musim roztocit a potom zasa a zasa...
noe, ty kde vidíš pandul blonďavú? 😅 , však to nemôžem nájsť..

1777 a vrati ti peniazky alebo ako to ta pani vyriesi? myslim, ze aj tak nie je od nej pekne, ze sa ti vobec neozyvala
inac ja teraz tiez cakam peniazky, som vydrazila kolotoc na postielku a bol pokazeny, tak som vratila naspet a pani mi slubila vratit peniazky aj s postovnym, tak som zvedava, pockam do konca tyzdna a ak neposle, tak to budem urgovat 😎