icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

beruska.zuzanka
17. mar 2010

A fľašky máme dve malinké, 125 a 150 ml, prvá avent druhá anticolic mam a potom dve veľké avent a dve veľké mam, ale aktívne využívame len tie veľké mam fľaše, avent len v prípade "núdzeô 😀

myounghee
17. mar 2010

ahojte 🙂
mili - ja pouzivam 3dierkove cumliky (avent) uz vyse 2tyzdne. A malá mala 3mes. min.sobotu. Netecie rychlejsie mliecko, len viacej naraz- ved su tam uz 3 dierky. Ja som zmenila mliecko, tak kvoli tomu som musela aj cumliky. Nove mlieko je asi hustejsie, cez 2dierky tahala a nist netieklo.
Noe - tie karamelove kocky su super 😵 😵 , dakujem za receptik. Chvalili ma 😀 odusu, len do pudingu pridam viac cukru nabuduce. A nemoze sa dat namiesto zlateho klasu, karamelovy puding?
Idem sa chystat, dnes mame poradnu. Dufam, ze ju este neb udu ockovat :(
Pandy - malinky je fakt bozsky. Juj uz sa tesim na stretko (ak sa podari zorganizovat), na babatka nase
idem, paaaa

zvalka
17. mar 2010

berus, a s hudbou sa toci??
my mame FP rainforest a bud sa toci s hudbou, alebo len hudba.

beruska.zuzanka
17. mar 2010

zvalka, nie, on sa vôbec netočí ☹

hermiinka
17. mar 2010

ja mam stale cumlik 1 😅 , ked som mu dala 2 tak nestacil papat

lubkaeck
17. mar 2010

milli- stolicka stala 72 evri 😉

zuzankaro
17. mar 2010

milli ja mam babynovu kvoli tomu ze sa da flaska upevnit na odsavacku medelu, cumliky su u tejto znacky len s jednou dierkou ale odstupnovane podla veku a podla toho co papa ci caj, mlieko, kasu

nam pozicia stolicku na papanie svagrina, nie je sice polohovatelna ale aspon nemusime kupovat

noemi01
17. mar 2010

ciefulik - na face ma fotky ako blondinka 😉 pristalo jej to

noemi01
17. mar 2010

myo - to som rada že sa ti kolačik lubil

kim_rossi_stuard
17. mar 2010

ahojte
my mame flasiek asi 8- tommy t. anticolic a este asi 6 avent, aj male 125ml a aj velke 270ml, davam na striedacku aj tie a aj tie, a cumliky mame v avente 3 a na Tommyho vcera doniesol mm z anglicka take od 3mes, a este ze vario...co ma aj avent ze ako ho natocis, podla toho tecie prietok 🙂

my asi niekde mame este tu staru stolicku - pamatate sa co sa dala poskladat na stolcek a stolicku a bol v sedatku otvor aj na nocnik 😀 😀 😀

kim_rossi_stuard
17. mar 2010

mamicky
co ste si davali robit cez scrapbook poradte neaku, co to robi pekne! vdaka 😅

pandul--no ten tvoj maly - krasavec a ako sa usmieva🙂

barbarka
17. mar 2010

stolicku my budeme kupovat asi ikea
kolaciky zatial nepeciem ale snad tento mesiac vyjde na trubu tak potom budem aj ja vypekat, raz za cas 😅

beruska.zuzanka
17. mar 2010

Kočky, ak chcete, hoďte detičkám registráciu, súťaží sa o zaujímavú cenu 😉

http://www.mcdonalds-sutaz.sk/galeria/

My súťažíme tu:

http://www.mcdonalds-sutaz.sk/detail/id/2233/

🙂 ďakujeme za prípadný hlas

barbarka
17. mar 2010

berus zahlasovane 😉

barbarka
17. mar 2010

ja potrebujem vyhrat kocik nie zajazd 😀 aj ked ani to papanicko v mckaci by nebolo odveci

beruska.zuzanka
17. mar 2010

barbarka, vďaka 😉 s tým kočíkom... aký máte vlastne? my sme kúpili taký Poľský, trojkombi... takže ťažký jak fras a robí si čo chce... 😠 ale tak zasa zvykla som si, aj keď nejaký ľahší by nebol odveci športiak na leto 😀
potom daj tip 😉
aký máte kočár vy?

barbarka
17. mar 2010

polsky v max, tiez je tazky robi si co chce a vytrepat ho na obrubnik makacka. soferovanie jednou rukou nehrozi a preto som chcela otocne kolecka 😒

j777
17. mar 2010

my mame 4 ks lovi 250 ml flase a sterilizujem ob den aeste 2 ks tommy tipllee ci aj to je a tie nepouzivam, sila zvyku 😉 ale uz musim ist kupit na to cumle od 3 mes 😀 😀

a vanesina... - 😠 no uvidim, ma odo mna 3,70 € tak uvidim, preto nemam az taky nerv, ale ved ani tuto sumu na ulici nenajdes... 😉 uvidim, jak sa vykokce 😉

lubkaeck
17. mar 2010

caute - uz sme doma z poradne - 8kg a 64,5 cm 😉 a od 5.4. zaciname s prikramami 😅 sa tesim 😉 aj nas zaockovali, takze najblizsie az ako 10 mesacny

beruska.zuzanka
17. mar 2010

Fuu, Ľubka, tak teda máš riadneho chlapíka doma 😀 a to nejako skoro s príkrmami začínate nie? Či to preto, že je taký urastený? 😵

pietra
17. mar 2010

beruska, my mame ten zirafovsky a toci sa aj bez hudby

beruska.zuzanka
17. mar 2010

Tak to ten náš je asi nejaký zlý, asik pôjdeme reklamovať ☹ a taaak sme sa z neho tešili ☹

j777
17. mar 2010

pietra, tak ak mas stale zaujem o tie kapsule moremilk 35 ks, tak ako sa dohodneme? 😉

kim_rossi_stuard
17. mar 2010

lubka- no teda poriadny chlapik ten vas maly 🙂 dobre sa mu dari 🙂 a uz zacinate papat aj akoze zeleninku, ci este len kasicky???? aj ja sa uz tesim na to, hoci si este musim pockat 😒

berus - zahlasovane 🙂 drzim palce, my sme v disneylande uz boli, je tam kraaasne a kedze obaja s mm milujeme kolotoce a hlavne take kde sa vozis dole hlavou, bol to pre nas raj! Skoda ze vela sa tam nevravelo po anglicky, viac po francuzsky, comu az tak nerozumieme. Ale raz si to zopakujeme, ked deti narastu, aby si to uzili poriadne aj ony🙂

kocik - my mame letnu verziu nasho, tak uvidime ci posluzi dobre 🙂

j777- ved ked nic ine, napis jej aspon do referencii tvoju skusenost, nech ine vedia, ale verim ze sa dohodnete 😉

zuzankaro
17. mar 2010

beruska zahlasovane 😉

beruska.zuzanka
17. mar 2010

Vďaka vďaka všetkým za hlasy 😀 😉 😵 ideme my von, len čakám, kým sa princezná dohrá s hrazdičkou 😀

lubkaeck
17. mar 2010

beruska, kim- my uz mame 4,5 mesiaca, a vraj uz mozeme zacat, tak sme sa dohodli, ze ked ukoncime 5ty mesiac, tak zacneme mrkvicku 😉

j777
17. mar 2010

lubka a ty kojis, ze? len tak sa zamyslam, ze niekde od 5.mes niekde od 6 mes.. 😕 jak u hotentotov 😅

myounghee
17. mar 2010

berus zahlasovane 🙂 . Uz sme doma z poradne. Mala ma 5350g a 61cm. Aj nas ockovali 1x, chuda moje ☹ . strasne plackala. Dala som na vaticku octan.krem a ma to na miestach vpychu + jej to tam drzia pancusky. A este Nurofen sirupcek. Vecer jej este dam ztoho sirupceku.
Lubi - malinky je fakt velky 🙂 , mas co doma nosit na rukach 😉

myounghee
17. mar 2010

uf pisem ako hotentot, idem si trocha zdriemnut