Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
aela - no vidis 😉 my uz sme mali doma 8 tyzdnove cudo 😀
kocky, som chcela piect ten cokoladovy kolac a nemozem najst ten link, mozete mi ho tu este poskytnut 😉
boise bud rada ze ti maly tak prespi super. moj vydrzi maximalne do 3am ked zalahne o osmej vecer !!! a to nie kazdy den
ahojte koculdy. takze zatjra konik neide ??? spravne som to pochopila?
som konecne ostrihanaaaa juhuuuuu a mam bundu do dazda, tato mi kupil mesiac dopredu k narodkam ale potrebovala som kapucnovu ked budem kocikovat
dnes sme zase pobehali kade tade
pandula ja sa len bojim ze tak dlho nepapa..inak nemam namietky 😀
noe - blond ma drzalo dlho 😀 aj by som sa k tomu vratila ale neviem dost mi to ponicilo vlasy a je z tym prplania
ahojte,
len sa pochvalim, ze dnes sme mali poradnu tak vazime 5.550g a meriame 62cm. za 5t sme narastli len 1cm 😨 , ale dr. vravela, ze to je dobre sak aj tak je uz dlhan dlhy. a pochvalila ho, ze krasne reaguje, smeje sa a rozprava - ze ako z knizky 😵 😵 😵 no cely cas sa tam smila zlatusik moj. a dohodli sme sa o odlozeni ockovania az ked bude mat 1 rok
boise, ak krasne pribera, tak je vsetko ok a uzivaj si, ze sa mozes vyspat 😉
boise - jemu je dobre ved ani mi v noci nejeme. 😉 len mne by prasklo asi prso keby som tolko nekojila
pandi ze od 8 do 3 prespi??? no moj tak max od 6 do 11.
a od piatku ideme na tvrdy rezim, mam knizku "kazde dieta sa vie naucit spat" takze skusim podla nej maleho trosku prerobit , som zvedava
dik pietra..a este som ti chcela podakovat za tip na lehatko do vane, uz som ho objednala 😵
teraz som malemu kupila totok: http://bobacik.mimishop.sk/detail.php?zbozi=159... tak dufam ze nam to ulahci zaspavanie lebo to je des...nemate niektora s tym skusenost??
mein tu knizku mam aj ja v maily...este som sa k nej nedostala 😒
pandul no vsak ja mozem tiez potom prsami orechy rozbijat...ale on potom vsetko vycuca, zvycajne hodi sablu a spi dalej 😒
ahojte
my sme tiež boli na nožičkach tiež v poriadku ako vlastulka ešte 2 tt pre pripad na noc baliť
no idem kupať deťurence
ak nezaspim s nimi večer tak vas dočitam
a zajtra nepojde konik či čo?????? 😕
tak boli sme na kontrole klbikov, a uz nemusime chodit 🙂 je to oki 🙂
a kedze sme uz boli nedaleko predajne kocikovej 😅 tak sme ho boli kuknut s mm ten moj vysnivany a veru sme uz bez neho domov neodisli 😅 😵 😵 😵 tak uz kocikujem tamarku po obyvacke a kuchyni 😀 😀
mein - len opatrne s tou knizkou, aj je super, aj to nemusi platit na kazde dietatko,aby si mu nejaku traumu neurobila 😉
rush, a pandulkinmu sebastiankovi idu zubky uz- vykuka jeden normalne 😕 😕 takze vsetko je mozne 😉
a rush, podla mna dobre robis, ze ho zobudis, takto keby si nemala aspon jedno nocne kojenie, tak by ti mohlo zacat mliecko ubudat, su take pripady, takze super podla mna.
no a my spime zle uz. zobudi sa mi o polnoci, o 2, o 4, o 5.30 takze kazde dve hodky, dost blbe, ale co uz, snad to prejde cim skor...
čauky
rush ... alex sa mi prevracal z boku na bruško, ale len v pondelok či utorok mu to išlo 😀 😀 😀
dnes ho riť prevaluje nazad, nie a nie prevaliť na brucho 😀 😀 😀
ale vidím, že sa snaží, ... leží na boku, tvár zaborí do postele a trepe sa, chce ísť na brucho ... len ho to vždy hodí naspäť 😀 😀 ale je to otázka pár dní a bude to ok.
aj hlavičku nevedel dvihnuť a o týždeň už to bolo 😉 😉 😉
pandulka ... cinkni sebastianovi lyžičkou na ten zub, či to je fakt zúbok 😎 😎 🙂
zvali presne toto robi simona poslednu dobu...neviem co sa s nou deje 😠 ale som z tych noci unavena 😖
zuzi aspon sa snazi, simca ani to...no lenochod veliky, sak vie hlavu dvihnut, tak co viac chceme 😀 😀 😀
pnduli no fakt, vezmi lyzicku a cinkaj 😉 😀 😀
http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm=64635&a...
asi simone objednam toto 😀 😀 kamosa postielkoveho 😉
zvali aj vam sa to spanie tak rozhadzalo? takze asi mozem cakat aj ja nejaku zmenu...no teeeda..
..no to je pravda, ze kebyze nenakojim v noci asi by som praskla....takze zatial radsej vstanem 😎
pandul...tak obrovska gratulacia k zubku 😵 😵
boise / ty to mas v maily o tom zaspavani? by ma to zaujimalo co pisu 😎 supnes to aj mne? 😅 ak hej...poslala by som ti mail cez IP....hm?
iwka - podobneho som vydela takeho macika tiež sa my to pačilo
jasne rush napis mi do ip mail 😉
no zuzit aspon ze tak...nas sa zacal tocit na bok...ale teraz prestal aj to...a ze na brucho? ani nahodou 🙄 😅
a meinka gratulujeme...pekne rastiete a priberate 😎
boise/diky diky 😵
rush nie je zac 😉
boise aj mne aj mne 🙂 prosiiim, posielam IP 😉
iwa uuuuuuuz 😉
cinkat nebudeme 😀
zvalka gratulujem ku super nakupu 😉
boise dakujem 🙂
zvali daj foto 😉
zval, mas nejake zle skusenosti rsp. poznatky?
ale vcera v noci 2x sam zaspal rsp. len cumlik som mu musela drzat a teraz som sa ho ani nedotkla, polozeny vedla mna v posteli, zabaleny do zavinky, ani cumlik nevyplul, len som mu zaspievla a potom bola ticho a on zaspinkal si predstavte. ooochchch to snad ani pravda nemoze byt. len keby chcel pekne spinka aspon 3h
rush dakujeme 😵
a bolo tam s nami jedno 2-tyzdnove chlapciatko, no to ani nepravda, som nechcela verit, ze nas bol taky maly. ani neverim, ja si ho takeho ani nepamatam
iwa aj ja som nad tym ufonom spiacim uvazovala

aela aj ja gratulujem a daj si aj za mna 😉 😀 😀