Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ja furt nad tym cumlikovym maznacikom uvazujem, kedze moj bez cumla nezaspi
Tak, deťúrence už spia, tatino išiel na futbal, tak večer pre seba 😀
Zajtra nejde koník? 😕 No ale asi sa dám okna umývať k veľkej noci, a kedže ich mám požehnane, tak si to ufam rozdelím aj na 3 dni 😀
Mein aj ja to mám dakde ešte v PC tú knihu, že každé dieťa sa vie naučiť spať.. som to chcela praktizovať pri Viki, no ale na nej to teda nezaberalo, kežde ona bola telkový maniak, ona nám zaspala vždy pri telke 😅
No a teda pri Sofi to už praktizujem snad cca od týždna jej narodenia, a darí sa 🙂 To zn. , že ju po kupšaní položím do postieľky, dám cumel, zhasnem a odídem preč 🙂 Sem-tam zamrnká, ked jej vypadne dudel, tak raz-dva krát sa vrátim, dám jej ho naspäť, dám božtek, poviem dobrú noc a idem opäť preč.. a do 10 minut vždy zaspí 🙂 Takže mi to už praktizujeme cca 3 mesiace a zatiaľ s úspechom 🙂 Uvidíme, ako jej to dlho vydrží 🙂
Sa mi ale zdá, že v tej knihe to je písané, že dieťa až od polroka rozumie tomuto, že ked sa zhasne sa má spinkať... no ale teda Sofi zatiaľ tomu rozumie 😀
vlastulka, ako tak citam, ze asi ani knihu o zaspavani citat nemusim 😀 aj ja to tak robim daky ten mesiac , ze dam cumel, zhasnem, pusinka a papa ...a niekedy sa vratim dat cumel do pusy 10 x , niekedy ani raz...len tie noci sa nam pokazili...ona je okolo 2-3 tej vyspana a potom len cumel kazdu chvilu vstavam a do pusy davam... 😖
....a my sme sa vykrucali na bok pred dakymi 2 tt a potom sa na to vykaslala a dnes pred vecerou robila taku gymnastiku zrazu, ze sranda...na bok, na chrbat a dokola, sme sa smiali na nej... 😉
my klop-klop ako o 19h zaspí, tak sa obudí až ráno o 7h, a kojíme sa teda každé 4h zhruba. A to o 7h ako ju nakojím, tak pustím kolotoč a si pospevuje sama 🙂 , nás nechá cca do tej 9h vyspať 😀
..ze som ja hubu nedrzala, zakon schvalnosti, dnes som uz bola za nou asi 15 x a to som asi este neskoncila.. 😀 😀
co to o tom konikovi? preco zajtra nejde?
pridam foto 🙂
mein, my mame cumle mam, a tie nemaju karicku, tak ten cumlikovy maznacik by nam nebol 😒
ale ten FP dino vyzera super 😵
noo ten uspavac vyzera fajne 😉 no hodim rec s mm a kedze mame zachvilu meniny tak asi dostane krpan darcek 😉
boise - aj ja si prosim 😉
lubka mas to tam 😉
tu je https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
😵 😵 😵 ja som bez neho uz odist nemohla 😀
j777, že som aj ja nedržala hubu 😀 Od 19h spinkala a o 20h mrnkala, aj dudel vyplula, tak som ju nakojila a spinká teda dalej 🙂
No idem aj kuken Modré z neba 🙂
Zajtra že nejde koník kvôli spúštaniu toho nového systému či čo.. takže ufam celý den 😅
zvalka, vyzera super 😉
pekny kocik zvalka, dobre ze ste vybrali zltu farbu ta bude pripadne ak budete mat chlapceka 😉
konik nejde zajtra? no aspon sa dokopem aj k inej cinnosti ...
moj maly ma so spanim rozne vykyvy, ale total nespave noci a skore rana ma vzdy ten certik cez vikendy 😝
Keďže nejde zajtra koník, tak vás aspoň v rýchlosti pozdravím.
hermiinka - šikulka - už koláčik upečený, ja som sa k nemu ešte nedopracovala, dnes som bola celý ceň z domu preč, poobede u našich, aspoň som sa najedla a variť nemusela 😀
teraz som malého položila k mužovi nech ho zaspinká ale zatial neúspešne - dúfam, že ho bruško nebude bolieť, lebo som schalovala pečené buchty 😅
pandula - malý je krásny
zvalka - v lete budeš už teda behať s novým kočiarikom, pekná farba
Zrkadlo a deti - to sú len blbé povery, my&slím, že sám seba zatial v ňom nespoznáva ale na mňa sa škerí v ňom jedna radosť 😀 😀 😀
Dakujem 🙂 ocaril ma a neriesila som.je velmi variabilny.
No mm sa mi smial,ze si zajtra konikarky budeme nechty obhryzat,ked nepojde 😀 som zvedava,ako to den prezijem 😀
mein,par kamosiek skusalo spinkacie metody a neskoncilo sa to dobre.ale kazde dieta je ine,musis odhadnut opatrne 😉
boise - dikes 😉
zvalka - pekny kocik, len mne sa nepacia male kolieska 😅 a nepojdu ti na zltu musky? lebo mne velmi zakazovali kupovat zeleny kocik, vraj nan velmi idu musky 😒 tak neviem ci aj na zlty 😕
fiha, zeby som konecne nieco navarila poriadne zajtra? 😀 😀 😀
Lubi,ani ja male kolieska nemusim 😉 ale sportak s velkymi mam.chcela som spratny do auta,ked niekam pojdeme,napr.k svokrovcom do BA. 🙂 hocikam.
A on nema vela zltej toto je zimna verzia.to vnutro zlte sa cele v lete vyberie,a ostane take sietkovane 😉 je skor cely sedy a len kruzky su zlte 😉
zvalka - tak potom oki 😉 😵 no my mame velke auto, tak sa nam tam kocik zmesti 🙂 a my toho moc nepocestujeme 😉 rodicov a svokrovcom mame 30 km od nas a ked pojdem k starkej tak ani x.lander by mi nepomohol na tych lazoch 😀 tam pojdem s nosicom 😉
no idem hodit slofika, isto sa prave vtedy Ado preberie 😅
dobru noc
lubka ja mam zeleny kocik 😕 no som zvedava na tie musky
zajtra nepojde konik? sak budem mat abstaky
zvlai pekny kocik 😉 taky skladny...mozte v lete behat 🙂
Aj na jar 😉 tam moze pekne lezkat. Je pouzitelny aj v zime 😉
pozeram modre z neba a placem ako dazd 😢 ach jaaaj... 😢
zvalka velmi sa mi paci ten kocarek...
bosse baby to modre z neba...rever ako tur ☹ 😢 😢 😢
a ja uz vecerne kojenie robim po tme...uz mi len odkvicne na prsku...odgrgava v spanku, este mu vtlacim do pusinky gastrotuss a spi dalej...uz asi mesiac takto fungujeme....prosim/prosim aby to takto aj ostalo 😀
no idem kuknut tu knizku...lebo potrebujem po tomto dojemnom pribehu trocha roptylenia...
zval a ty nebývaš v BA?? ccc a kde to ja žijem, som doteraz myslela, že si tu..
my nič nového, tak vám prajem dobrú nocku a zajtra pekný deň 😉
aj ja som myslela zvali ze byvas v BA 😕
cief, ale zvalka je potvorka, ona mala zo začiatku v profile BA. Alebo sa mylim? 😕 🙂
sak bola aj na stretku pri auparku 😕 zvali ako to je? 😎
sa neviem dokopat do sprchy...a som stale hladna 😅
dobru nocku maminky, prajem kľudnú noc a pekný slnečný pohodový zajtrajšok 🙂 🙂
pomooc asi musím zjesť buchtu

ein sa mi celkom lubil, ze hraje a svieti a nie je zla cena 🙂 sak uvidim, necham si to prejst hlavou a ked tak objednam 🙂