icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

iwa1
17. mar 2010

ein sa mi celkom lubil, ze hraje a svieti a nie je zla cena 🙂 sak uvidim, necham si to prejst hlavou a ked tak objednam 🙂

meinkonka
17. mar 2010

ja furt nad tym cumlikovym maznacikom uvazujem, kedze moj bez cumla nezaspi

vlastulka
17. mar 2010

Tak, deťúrence už spia, tatino išiel na futbal, tak večer pre seba 😀
Zajtra nejde koník? 😕 No ale asi sa dám okna umývať k veľkej noci, a kedže ich mám požehnane, tak si to ufam rozdelím aj na 3 dni 😀

Mein aj ja to mám dakde ešte v PC tú knihu, že každé dieťa sa vie naučiť spať.. som to chcela praktizovať pri Viki, no ale na nej to teda nezaberalo, kežde ona bola telkový maniak, ona nám zaspala vždy pri telke 😅
No a teda pri Sofi to už praktizujem snad cca od týždna jej narodenia, a darí sa 🙂 To zn. , že ju po kupšaní položím do postieľky, dám cumel, zhasnem a odídem preč 🙂 Sem-tam zamrnká, ked jej vypadne dudel, tak raz-dva krát sa vrátim, dám jej ho naspäť, dám božtek, poviem dobrú noc a idem opäť preč.. a do 10 minut vždy zaspí 🙂 Takže mi to už praktizujeme cca 3 mesiace a zatiaľ s úspechom 🙂 Uvidíme, ako jej to dlho vydrží 🙂

Sa mi ale zdá, že v tej knihe to je písané, že dieťa až od polroka rozumie tomuto, že ked sa zhasne sa má spinkať... no ale teda Sofi zatiaľ tomu rozumie 😀

j777
17. mar 2010

vlastulka, ako tak citam, ze asi ani knihu o zaspavani citat nemusim 😀 aj ja to tak robim daky ten mesiac , ze dam cumel, zhasnem, pusinka a papa ...a niekedy sa vratim dat cumel do pusy 10 x , niekedy ani raz...len tie noci sa nam pokazili...ona je okolo 2-3 tej vyspana a potom len cumel kazdu chvilu vstavam a do pusy davam... 😖
....a my sme sa vykrucali na bok pred dakymi 2 tt a potom sa na to vykaslala a dnes pred vecerou robila taku gymnastiku zrazu, ze sranda...na bok, na chrbat a dokola, sme sa smiali na nej... 😉

vlastulka
17. mar 2010

my klop-klop ako o 19h zaspí, tak sa obudí až ráno o 7h, a kojíme sa teda každé 4h zhruba. A to o 7h ako ju nakojím, tak pustím kolotoč a si pospevuje sama 🙂 , nás nechá cca do tej 9h vyspať 😀

j777
17. mar 2010

..ze som ja hubu nedrzala, zakon schvalnosti, dnes som uz bola za nou asi 15 x a to som asi este neskoncila.. 😀 😀

zvalka
17. mar 2010

co to o tom konikovi? preco zajtra nejde?
pridam foto 🙂
mein, my mame cumle mam, a tie nemaju karicku, tak ten cumlikovy maznacik by nam nebol 😒
ale ten FP dino vyzera super 😵

lubkaeck
17. mar 2010

noo ten uspavac vyzera fajne 😉 no hodim rec s mm a kedze mame zachvilu meniny tak asi dostane krpan darcek 😉

boise - aj ja si prosim 😉

boise
17. mar 2010

lubka mas to tam 😉

zvalka
17. mar 2010

tu je https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
😵 😵 😵 ja som bez neho uz odist nemohla 😀

vlastulka
17. mar 2010

j777, že som aj ja nedržala hubu 😀 Od 19h spinkala a o 20h mrnkala, aj dudel vyplula, tak som ju nakojila a spinká teda dalej 🙂
No idem aj kuken Modré z neba 🙂
Zajtra že nejde koník kvôli spúštaniu toho nového systému či čo.. takže ufam celý den 😅

j777
17. mar 2010

zvalka, vyzera super 😉

zuzankaro
17. mar 2010

pekny kocik zvalka, dobre ze ste vybrali zltu farbu ta bude pripadne ak budete mat chlapceka 😉

konik nejde zajtra? no aspon sa dokopem aj k inej cinnosti ...

moj maly ma so spanim rozne vykyvy, ale total nespave noci a skore rana ma vzdy ten certik cez vikendy 😝

saska73
17. mar 2010

Keďže nejde zajtra koník, tak vás aspoň v rýchlosti pozdravím.

hermiinka - šikulka - už koláčik upečený, ja som sa k nemu ešte nedopracovala, dnes som bola celý ceň z domu preč, poobede u našich, aspoň som sa najedla a variť nemusela 😀
teraz som malého položila k mužovi nech ho zaspinká ale zatial neúspešne - dúfam, že ho bruško nebude bolieť, lebo som schalovala pečené buchty 😅

pandula - malý je krásny

zvalka - v lete budeš už teda behať s novým kočiarikom, pekná farba

Zrkadlo a deti - to sú len blbé povery, my&slím, že sám seba zatial v ňom nespoznáva ale na mňa sa škerí v ňom jedna radosť 😀 😀 😀

zvalka
17. mar 2010

Dakujem 🙂 ocaril ma a neriesila som.je velmi variabilny.
No mm sa mi smial,ze si zajtra konikarky budeme nechty obhryzat,ked nepojde 😀 som zvedava,ako to den prezijem 😀
mein,par kamosiek skusalo spinkacie metody a neskoncilo sa to dobre.ale kazde dieta je ine,musis odhadnut opatrne 😉

lubkaeck
17. mar 2010

boise - dikes 😉

zvalka - pekny kocik, len mne sa nepacia male kolieska 😅 a nepojdu ti na zltu musky? lebo mne velmi zakazovali kupovat zeleny kocik, vraj nan velmi idu musky 😒 tak neviem ci aj na zlty 😕

fiha, zeby som konecne nieco navarila poriadne zajtra? 😀 😀 😀

zvalka
17. mar 2010

Lubi,ani ja male kolieska nemusim 😉 ale sportak s velkymi mam.chcela som spratny do auta,ked niekam pojdeme,napr.k svokrovcom do BA. 🙂 hocikam.
A on nema vela zltej toto je zimna verzia.to vnutro zlte sa cele v lete vyberie,a ostane take sietkovane 😉 je skor cely sedy a len kruzky su zlte 😉

lubkaeck
17. mar 2010

zvalka - tak potom oki 😉 😵 no my mame velke auto, tak sa nam tam kocik zmesti 🙂 a my toho moc nepocestujeme 😉 rodicov a svokrovcom mame 30 km od nas a ked pojdem k starkej tak ani x.lander by mi nepomohol na tych lazoch 😀 tam pojdem s nosicom 😉

no idem hodit slofika, isto sa prave vtedy Ado preberie 😅

dobru noc

barbarka
17. mar 2010

lubka ja mam zeleny kocik 😕 no som zvedava na tie musky
zajtra nepojde konik? sak budem mat abstaky

iwa1
17. mar 2010

zvlai pekny kocik 😉 taky skladny...mozte v lete behat 🙂

zvalka
17. mar 2010

Aj na jar 😉 tam moze pekne lezkat. Je pouzitelny aj v zime 😉
pozeram modre z neba a placem ako dazd 😢 ach jaaaj... 😢

rush
17. mar 2010

zvalka velmi sa mi paci ten kocarek...
bosse baby to modre z neba...rever ako tur ☹ 😢 😢 😢

rush
17. mar 2010

a ja uz vecerne kojenie robim po tme...uz mi len odkvicne na prsku...odgrgava v spanku, este mu vtlacim do pusinky gastrotuss a spi dalej...uz asi mesiac takto fungujeme....prosim/prosim aby to takto aj ostalo 😀

no idem kuknut tu knizku...lebo potrebujem po tomto dojemnom pribehu trocha roptylenia...

ciefulik
17. mar 2010

zval a ty nebývaš v BA?? ccc a kde to ja žijem, som doteraz myslela, že si tu..

my nič nového, tak vám prajem dobrú nocku a zajtra pekný deň 😉

rush
17. mar 2010

aj ja som myslela zvali ze byvas v BA 😕

millada
17. mar 2010

cief, ale zvalka je potvorka, ona mala zo začiatku v profile BA. Alebo sa mylim? 😕 🙂

rush
17. mar 2010

sak bola aj na stretku pri auparku 😕 zvali ako to je? 😎

rush
17. mar 2010

sa neviem dokopat do sprchy...a som stale hladna 😅

saska73
17. mar 2010

dobru nocku maminky, prajem kľudnú noc a pekný slnečný pohodový zajtrajšok 🙂 🙂

pomooc asi musím zjesť buchtu