Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
kocky, som chcela piect ten cokoladovy kolac a nemozem najst ten link, mozete mi ho tu este poskytnut 😉
boise bud rada ze ti maly tak prespi super. moj vydrzi maximalne do 3am ked zalahne o osmej vecer !!! a to nie kazdy den
ahojte koculdy. takze zatjra konik neide ??? spravne som to pochopila?
som konecne ostrihanaaaa juhuuuuu a mam bundu do dazda, tato mi kupil mesiac dopredu k narodkam ale potrebovala som kapucnovu ked budem kocikovat
dnes sme zase pobehali kade tade
noe - blond ma drzalo dlho 😀 aj by som sa k tomu vratila ale neviem dost mi to ponicilo vlasy a je z tym prplania
ahojte,
len sa pochvalim, ze dnes sme mali poradnu tak vazime 5.550g a meriame 62cm. za 5t sme narastli len 1cm 😨 , ale dr. vravela, ze to je dobre sak aj tak je uz dlhan dlhy. a pochvalila ho, ze krasne reaguje, smeje sa a rozprava - ze ako z knizky 😵 😵 😵 no cely cas sa tam smila zlatusik moj. a dohodli sme sa o odlozeni ockovania az ked bude mat 1 rok
boise - jemu je dobre ved ani mi v noci nejeme. 😉 len mne by prasklo asi prso keby som tolko nekojila
pandi ze od 8 do 3 prespi??? no moj tak max od 6 do 11.
a od piatku ideme na tvrdy rezim, mam knizku "kazde dieta sa vie naucit spat" takze skusim podla nej maleho trosku prerobit , som zvedava
dik pietra..a este som ti chcela podakovat za tip na lehatko do vane, uz som ho objednala 😵
teraz som malemu kupila totok: http://bobacik.mimishop.sk/detail.php?zbozi=159... tak dufam ze nam to ulahci zaspavanie lebo to je des...nemate niektora s tym skusenost??
mein tu knizku mam aj ja v maily...este som sa k nej nedostala 😒
pandul no vsak ja mozem tiez potom prsami orechy rozbijat...ale on potom vsetko vycuca, zvycajne hodi sablu a spi dalej 😒
ahojte
my sme tiež boli na nožičkach tiež v poriadku ako vlastulka ešte 2 tt pre pripad na noc baliť
no idem kupať deťurence
ak nezaspim s nimi večer tak vas dočitam
a zajtra nepojde konik či čo?????? 😕
tak boli sme na kontrole klbikov, a uz nemusime chodit 🙂 je to oki 🙂
a kedze sme uz boli nedaleko predajne kocikovej 😅 tak sme ho boli kuknut s mm ten moj vysnivany a veru sme uz bez neho domov neodisli 😅 😵 😵 😵 tak uz kocikujem tamarku po obyvacke a kuchyni 😀 😀
mein - len opatrne s tou knizkou, aj je super, aj to nemusi platit na kazde dietatko,aby si mu nejaku traumu neurobila 😉
rush, a pandulkinmu sebastiankovi idu zubky uz- vykuka jeden normalne 😕 😕 takze vsetko je mozne 😉
a rush, podla mna dobre robis, ze ho zobudis, takto keby si nemala aspon jedno nocne kojenie, tak by ti mohlo zacat mliecko ubudat, su take pripady, takze super podla mna.
no a my spime zle uz. zobudi sa mi o polnoci, o 2, o 4, o 5.30 takze kazde dve hodky, dost blbe, ale co uz, snad to prejde cim skor...
čauky
rush ... alex sa mi prevracal z boku na bruško, ale len v pondelok či utorok mu to išlo 😀 😀 😀
dnes ho riť prevaluje nazad, nie a nie prevaliť na brucho 😀 😀 😀
ale vidím, že sa snaží, ... leží na boku, tvár zaborí do postele a trepe sa, chce ísť na brucho ... len ho to vždy hodí naspäť 😀 😀 ale je to otázka pár dní a bude to ok.
aj hlavičku nevedel dvihnuť a o týždeň už to bolo 😉 😉 😉
pandulka ... cinkni sebastianovi lyžičkou na ten zub, či to je fakt zúbok 😎 😎 🙂
zvali presne toto robi simona poslednu dobu...neviem co sa s nou deje 😠 ale som z tych noci unavena 😖
zuzi aspon sa snazi, simca ani to...no lenochod veliky, sak vie hlavu dvihnut, tak co viac chceme 😀 😀 😀
pnduli no fakt, vezmi lyzicku a cinkaj 😉 😀 😀
http://www.biga.sk/index.php?page=6&itm=64635&a...
asi simone objednam toto 😀 😀 kamosa postielkoveho 😉
zvali aj vam sa to spanie tak rozhadzalo? takze asi mozem cakat aj ja nejaku zmenu...no teeeda..
..no to je pravda, ze kebyze nenakojim v noci asi by som praskla....takze zatial radsej vstanem 😎
pandul...tak obrovska gratulacia k zubku 😵 😵
boise / ty to mas v maily o tom zaspavani? by ma to zaujimalo co pisu 😎 supnes to aj mne? 😅 ak hej...poslala by som ti mail cez IP....hm?
no zuzit aspon ze tak...nas sa zacal tocit na bok...ale teraz prestal aj to...a ze na brucho? ani nahodou 🙄 😅
zval, mas nejake zle skusenosti rsp. poznatky?
ale vcera v noci 2x sam zaspal rsp. len cumlik som mu musela drzat a teraz som sa ho ani nedotkla, polozeny vedla mna v posteli, zabaleny do zavinky, ani cumlik nevyplul, len som mu zaspievla a potom bola ticho a on zaspinkal si predstavte. ooochchch to snad ani pravda nemoze byt. len keby chcel pekne spinka aspon 3h
rush dakujeme 😵
a bolo tam s nami jedno 2-tyzdnove chlapciatko, no to ani nepravda, som nechcela verit, ze nas bol taky maly. ani neverim, ja si ho takeho ani nepamatam

aela aj ja gratulujem a daj si aj za mna 😉 😀 😀