icon

Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!

zuzitka
12. jan 2010

🙂 🙂 🙂

kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉

tak podte a píšte 😀

pietra
19. mar 2010

beruska, co sa stalo?

noemi01
19. mar 2010

dobry prispevok je od lenoc na druhej strane 😀

beruška - a čo vam je ??? ☹

pandula
19. mar 2010

haha ten prispevok ... haha

pandula
19. mar 2010

pandula
19. mar 2010

beruska.zuzanka
19. mar 2010

noe, to som sa pobavilaaaaaa 😀 😀 😀

aela
19. mar 2010

ozaj kocky, musim sa pochvalit, vyhrala som konkurz a po velkej noci nastupujem do prace v novej firme, ktora sa sem stahuje z bratislavy 😀

noemi01
19. mar 2010

pandulka - 3 krat to iste 😀 😀

noemi01
19. mar 2010

aela - to je super nech sa ti dari v praci

no tak ešte šťastie že som nič podobne nezažila u doktora

aj dalej jedna opisuje ako si nechala lodičky na nohach a ako zoskakovala...............

vlastulka
19. mar 2010

Ahojte 🙂 Tak už ide koooonečne koník 🙂 Len teda sa mi akosi nepozdáva, no musím sa sním ufam lepšie zoznámiť 😀

j777
19. mar 2010

aela, gratulujem 😉

beruska.zuzanka
19. mar 2010

No a čo nám je.... ono je mi blbé o tom rozprávať, poznám vás síce len takto virtuálne, ale i tak mi hanba, aj keď mne možno ani byť nemusí....

No skrátka, keď sme s mm ešte chodili, tak sme si o sebe všetko rozprávali a tak som sa aj dozvedela, že má nejaké dlhy, len sme to nejako nerozoberali, domnievala som sa, že sú to nejaké mini sumy po kamarátoch, tak sa on aj vyjadril...

Lenže minulý rok cca v júni mu blokli účet v banke, on má živnosť, čiže podnikateľský účet a blokol mu ho daňák.... Akože taká suma, ako bola na tej blokácii, o takej sa mi nesnívalo... a teraz sa to znova vystupňovalo... ja už nevládzem, on si trieska hlavu, že sa mu to všetko nabaľuje už niekoľko rokov a nie a nie sa všetkého zbaviť.... ono nie je to len o tých daniach, ale dlhoch kade tade.... ☹ byývame v podnájme, mne o chvíľu končí materská a neviem, ako budeme ďalej, preto, keď tu nedávno niektorá písala, že sem na fórum chodia len "dobre situované mamičky" a že ju to teší, tak som sa len "pousmiala"....

Ani neviem ako som sa dostala do situácie, v akej som, teda vlastne sme ☹ ale tak môžem si za to sama asi... ono mm nie je zlý človek a ani sa to tu nedá všetko vysvetliť, čo sa vlastne pred tým všetkým udialo, len je to prosto zlé 😢

beruska.zuzanka
19. mar 2010

aela blahoželááám 😵 😵 😵 😵

zvalka
19. mar 2010

cropi, no presne ako Matejko - jeme 5 minut a kazde dve hodky aj v noci, nastastie potom spi dalej hned, ale aj tak nic moc, ked kazde dve hodky musim sa postavit a kojit...ale tak budme rady, ze je to aspon takto 😵 😵

vlastulka
19. mar 2010

Čože? Vám tu už takto zúbky rastú? 😕 Ja sa ešte nato akosi nepripravujem, pretože Viki narástol prvý zúbok až po 1.roku, tak ak bude Sofi po Viki, taaak sa máme ešte načakať 😅

noemi01
19. mar 2010

beruška - ☹ a neda sa to niejak riešiť??? splatkovi kalendar
no my mame tiež toľko šekou že s nimi možeme hrať karty
už my ide to tiež na nervy už sa chcem toho zbaviť
ved do teraz sme splacali svadbu to sme spravili taku blbosť (5 rokou)

cropina
19. mar 2010

Noemi perfektný je aj ten príspevok, že ocko má pipík ako Samkova noha 😀 😀 😀 Ja sa tu kosím ako šibnutá 😀

Zvalka ale teraz sme začali užívať lieky kvôli anémii a jeden z nich - pyridoxin - vraj aj zvyšuje chuť do jedla. A veru sa mi zdá, že trochu lepšie papá a túto noc bol hore len o 22:30, 2:00 (to sa ale po prebalení a napapaní rozhodol kakať, takže sme cvičili asi do tretej) a potom až 6:15. Ja som až nechcela veriť, keď som pozrela na hodinky. Tak som zvedavá, či mu to vydrží.

pietra
19. mar 2010

beruska, ☹ ☹ drzim palce, nech sa situacia aspon nejako obrati k lepsiemu a najdete nejaky sposob, ako sa dlhov zbavit

vlastulka, tiez som si povedala, ze ak bude marco po sestricke, tak my si na prvy zubok este pockame 😀 Kike prvy narastol tiez az po prvych narodeninach a este stale nema vsetky, prave teraz jej rastu posledne zadne stolicky

noemi01
19. mar 2010

cropina - to som nečitala asi ktora strana
????

noemi01
19. mar 2010

nam prvy zubok vyšiel v 6 mesiacoch a posledny v 2 rokoch
a už v 3 mame o jeden menej 😉

aela
19. mar 2010

beruska, ale nebolo to od neho pekne, ked ti nepovedal vsetko ako je a aj sumu dlho, sa mi to zda take nezodpovedne

my sice nemame dlhy, teda mame len mensie a chceme opravit dom po rodicoch a mm je bez prace, tak tiez som nutena ist do prace, inac by som nesla od malej, no ale nejako to zvladneme 😉

zvalka
19. mar 2010

berus, no to mi je luto ☹ hadam sa najde nejake riesenie cim skor 😉 budem vam drzat palce

iwa1
19. mar 2010

huraaaaaaa, konecne!!!

sa mi podarilo prihlasit sa 😠 😀 sak uz tu hodku maturujem, restartujem 😠

berus tak to ti nezavidim 😒 hadam to nejako vyriesite a hlavne rychlo...my tiez mame nejake dlhy a chceme aj stavat, tak sa asi zase zadlzime a o hypotekach ani nevravim ☹ tak drzim pasticky...boooze kazda si talcime tu svoju "gulicku" pred sebou...

aela blahozelam - lepsie sa vam bude dychat 😉 aj keby mohol by ist ato ze? ja chcem po novom roku nastupit a uz teraz mi trha srdce 😒 ale co ked evrace treba? 😉

pietra
19. mar 2010

aela, gratulujem k praci 🙂 aj ked radsej by som gratulovala k dobrej praci tvojmu mm, aby si ty mohla ostat s miskou doma 😔

zuzitka
autor
19. mar 2010

čafte

tak som tu už aj ja 🙂 ale nejak dlho trvalo, kým som sa prihlásila, kým mi album otvorilo 😅

berus ... mrzí ma to. aj ja som išla do vzťahu, kde už juro mal nejaké dlhy ☹ ☹ doteraz to nemá splatené ..... ako sme sa rozišli, slúbil mi, že mi bude platiť nájom, platí si aj svoj nájom, kedže si musel nájsť nejaké bývanie .... takže pekne krásne si musel nájsť ešte jednu prácu, aby to zvládal všetko. ale zatial nič moc teda 😝
chodí z práce do práce ☹

a niekto povie, že peniaze nie sú dôležité .... 😖

noemi01
19. mar 2010

to prve je omyl 😉

j777
19. mar 2010

berus, prajem ti nech sa najde nejake prijatelne riesenie.. 😉
zuzi, nnoo, peniaze nie su dolezite...ano, podla mna nema problem tento nazor zastavat clovek, ktory denno denne nemusi riesit problem ci kupit radsej to namiesto toho a pod...proste, nemusi ten clovek ani dako extra minat, ale ked nieco potrebuje a moze si to ist hend kupit, tak to nevnima tak ako keby si na tu vec musel pockat daky ten cas ked na to penaze budu....

rush
19. mar 2010

cele to tu je ineeeeeeeeeeeee pomoooooooooooc....musim zajtra prenurit...som docitala zatial iba poslednu stranu...chuda beruska...to je taka patova situacia...co s tym? nezavidim....moji znamy takto prisli o dom...je to hrozna situacia...manzel musi do prace a na brigady...aj dve/tri roboty...no bolo to od neho nefer..ale ty vies, co a ako bolo...nechcem sudit...ale uz ma rodinu, tak sa musi cinit...

iwa1
19. mar 2010
https://www.youtube.com/watch?v=AOeAkmj-p2Q

pozrite si toto, ja som pri tom plakala od smiechu, ale toho reportera za to vyhodili z prace 😒

pandula
19. mar 2010

aela - gratulujem. ty si sikula. otecko sa bude starat a mama makat pekna moderna domacnost. nech sa ti dari ale budes nam tu chybat

beruska zlatinko bude zase dobre ! nejak sa to da dokopy. moc vam drzim palceky. ste mladucka pekna rodinka zivot mate este pred sebou. ty si hlavne nelam hlavinu nech si tvoj manzel pekne da veci do poriadku a ty sa pekne staraj o malu urcite ked podrastie mozes ist spat robit a pomoct domacnosti. neboooj nas caka tiez tazka chvilka po prichod na sk obaja bez prace a jeden ani po slovensky nehovori. bude to tazke ale ideme do toho sme sa rozhodli 😉

rush
19. mar 2010

aela super...sikula...gratulujem...ale skoda ze nie manzel ide pracovat 😔
...a kto uz len dnes nema dlhy? ...ale sak nejak vzdy bolo a bude...hlavu hore 🤐

rush
19. mar 2010

aela super...sikula...gratulujem...ale skoda ze nie manzel ide pracovat 😔
...a kto uz len dnes nema dlhy? ...ale sak nejak vzdy bolo a bude...hlavu hore 🤐

beruska.zuzanka
19. mar 2010

Kočky, vďaka za podporu 😉

aela, hej, nebolo to pekné od neho... len čo už s tým teraz.... ja by som ho nevedela nechať, "len" kôli tomu ☹
Ale už som dnes vážne začala premýšľať, že nastúpim do roboty 😢 ale som si pri tom porevala straaašne 😢 😢 😢
Neviem teda, čo mám robiť, či ísť do práce či nie, každopádne situácia je v riešení, aj my sme chceli stavať a čo ja viem čo ešte... nuž, snáď sa nejako z toho vyhrabeme ... 🙄

zuzitka, som rada, že Ťa tu vidím 😵 😉

rush
19. mar 2010

pandul mas o 1000prispevkov viac ako ja? to kedy si stihla 😀 akoze odveci...len sa tu teraz rozhliadam a toto som si vsimla 😀