Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
caute caute aky zvlastny je ten konik 😀 ale hlavne ze uz ide
pietra, to aj mna vytaca s tym ostavanim uz pridaneho prispevku...ozaj, a prisla posta? 😉
..no tuto noc papala prvy raz 23.40 -skoro mi oci vypadli..a ze na um vydrzi dlhsie...
tento prispevok som poslala asi 6x 😀 😀 😀 uz mi sibe ja som zvyknuta posunut s tabs a enterovat a teraz mi to tu niekde skoci tak na profil
hovorim ze sa mi paci ze si mozme komentovat fotky aj tu nie len na FB jak pipinky lebo v home mam len vassss 😅 😀
j777, este neprisla, asi v pondelok
to nejak dlho ide nie? 😕
ahojte 🙂
vitajme na novom mk 😉 ako sa mame po dni bez mk? abstinencne priznaky ustali 😀 😀 😀
srandujem mamicky 🙂
no uz som aj ja dostala tie kupony a jednu vzorku pampers co tu tusim zuzankaro pisala, alebo zvalka, nepamatam 😵
bola som prekvapena 😒 asi to maju z toho Clinik boxu, ked mi ho davali musela som svoje udaje dat v porodnici 😎
ahojte kocky, no konecne to tu funguje, uz mi konik normalne chybal 😀 😀 😀
aj mne aela. ved som sa chcela uz dlho pochvalit ze moj maly spal poriadne cely tyzden kazdy den 3-4 hodinky v kociku a medzitym mensie slofiky 😀 total uspech !
moj maly drziiii hrkaaaalku a hrkaaaaaaaa s nou o dusuuuuu 😀
a v noci ako pandula?
zvalka ! v noci chrni furt. od kedy sme ho priniesli z nemocnice. momentalne uz dlho fungujeme ze sa pekne uspi sam po poslednom kojeni po tme a vydrzi 4-6 hodin potom prve kojenie dalsie 3 hodinky druhe kojenie alebo uz vstavame zalezi ... my sme od zaciatku nemali problem v noci !!! ufff
a tvoja malinka ako? vymysla?
Čaute baby, mňa porazí 😠 Napísala som dlhý príspevok, dala som odoslať a kôň mi napísal, že vyskytol sa problém, nenapísal si príspevok 😖
aj ja chcem aby hrkal moj
dominika už my aj knižky naťahovala a mali moc sa nechita
Ha, tento bol krátky, tak ho pridal 😀
Zvalka neviem či je to tým, že naši drobci sú narodení v jeden deň, ale čokoľvek napíšeš o Tami, platí aj na Mateja. On tiež v poslednom čase vstáva každé 2 hodiny na kojenie. A to už spával celkom slušne. Ale on tiež papá len 4-5 minút, takže asi mu to potom krátko vydrží a je zase hladný.
miska predvcerom asi drzala dietu, kazdy den vypije cca 500 ml dohromady a predvcerom vypila len 350 ml, normalne som z nej bola zufala, ze nechce jest a vcera a dnes akoby to dohanala, vypila 550 ml, ja si to uz pre istotu vsetko zapisujem, lebo stale mam pocit, ze malo je 😖
zistila som, ze slecna po kupani zle zaspava, neviem, cim to bude, ked nekupeme, tak pekne polozim do postielky a bez vsetkeho zaspinka, mozno raz dam dudku a ked kupem, tak este pol hodinu place v postielke a nemozeme ju utisit
aj vam štrajkuje ked kliknete na tie šipky v hornej lište aby to obnovilo
aj my sa krmime každe dve hodinky v noci 😉
Aela tak ju skús kúpať doobeda, alebo poobede skôr, nie tesne pred spaním. Možno ju to príliš rozruší.
ahojteee...my uz mame prvy zub! som myslela,ze zle vidim....nechapem,co tak skoro....ach jaj,uz zacinaju problemy okolo zubkov...este teraz sa Lili trapi,rastu jej zadne stolicky. tak sa nachystajte,coskoro to caka aj vas a najblizsie 2roky si uzijete slintania, okusovania a nervozity... 🙄
aela - tvoja malinka plakavala pri kupani???
no moj vimišla pri papani
cucne vypluje cucne .......................
a taki blbi zvyk ma odtiahne sa rukami od mojho ciciku a natiahne mi ho 😀 a nechce pustiť a boli a boli .......
pandi super, tie deturence robia pokroky kazdym dnom, je to radost 🙂
aj my papame v noci kazdu chvilku....niekedy aj kazdu hodku, vacsinou nadranom... 😒
trpezli va - vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau zubok gratulujeme
trpezliva, no pekne 😕 a mala to aj napuchnute pred tym ako vykukol?
dalsie "bejby" co mu rastie zubok, no super 🙂
trosku tato nova verzia blbne, chvilku to asi bude trvat kym sa to utrasie a vychytaju chyby
noemi, velmi plakavala, ale uz neplace, len sa tak sponuje, ale uz si asi zvykla, ze jej nic nehrozi, len ju musim kupat tak cca okolo piatej poobede, lebo ona o pol siedmej chodi buvat, dnes sme boli vinsovat mojmu tatkovi jozefovi a zdrzali sme sa a kedze sme boli na navsteve aj vcera a nekupali sme a zajtra zas pojdeme a nebudeme kupat, tak dnes sme kupali neskor a veru sa jej to velmi nepacilo, nemohla sa potom ulozit, ale jest nastastie jedla 😀
ako vydim všetci sa nahrnuli na konika aj v inych temach 😀 tak to nestiha 🙂
Juuuj baby, ani neviete, aká som rada, že už to tu ako tak funguje a že vás tu opäť mám... prežívame teraz doma ťažké časy 😢 tak trošku sa mi treba odreagovať a oddýchnuť 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
som sa pobavila až my slzi tiekli 😀 😀 😀

nejako mi to tu blbne, dlho mi načítáva stránku a ešte sa mi tu aj ukáže starý príspevok