Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
mein, ty uz ides spat??? Ja chodim az o jedenastej 😅 A mrzi ma, ze mate doma take nezhody. Je to škoda, ked je prave babätko pričinou, čo by malo byt naopak radostou... 😔
čo sa tyka manželovich penazi tak kreditky mam ja 😀 a on iba čita sms ako mu chodia vypisy kedy a koľko vyberam 😀
ja mam doma roztriedene obalky a vyčlenene paniaze na šeky stravu plienky najom .........a čo ostane ide bokom
mein - moj ako prestal grckať tak tiež zase začal 😒
a s tym že maličky sa neciti dobre lebo ho niečo boli ........... tak vy mu nepomožete že budete nervozni
no mne sa simca dnes konecneeeee otocila na bok 😀 😀 😀 huraaa a tri krat za sebou, ale tak sa rozculovala, ze koniec sveta 🙂 lebo sa jej zacalo lubit na brusku 😀 😀 😀 konecne , lenoska tlstoska 😀 😀 😉
jaja moja si uz zacina nohy tahat za kolena do pusinky 😉 a nech si pchaju co chcu do pusy...aj tak si budu, lebo budu musiet vsetko ochutnat, ci sa to nahodou neda spapat 😉 😀 😀 😀
jeeej a kupila som jej MAM cumel co potme svieti 🙂
aj mne každy vravi že som chuda ale vidia iba nohy ale pod bundou asi 3 pneumatiky 😀
milli, aj ja chodim po 22.hod. spat, ale dnes idem po Poste pre teba 🙂 lebo ta moja laska ma v noci prevetra, tak aspon vecer si trosku pospat 😉
mein, no tak to ma mrzi, hadam si to dako vyriesite 😉 ved mate na to minimalne JEDEN dovod - MARKUSA 😵 😵 😵
tini, dakujem. 😉 no ale tak ci tak musim dat dolu min. 5 kg. ako budem chodit taka slonica s takym peknym kocikom na jar a v lete 😅 😅 😕 😕 😀 😀
noemi - ahoj, a tvoj maličký, čo sa mu to stále vracia tá hnusná choroba ☹
jaja - všetko si bude dávať do úst, nielen prsty ale aj všetky hračky a všetko čo bude v jeho/jej dosahu
iwka - čo sa jej nechcelo hybať ???
moj sa otača od 2 mesiaca a inak ani nechce biť iba na boku
už sa my aj 3 krat pretočil na bruško
aj nam sa začalo pačiť na brušku
to sa my vždy pačilo ked tak nožičky dvyhali až k pusinke
jaja, to robia vsetky deti v tomto veku 😉 tak sa obrn trpezlivostou, neboj, vyrastie z toho 😀
saska - ja neviem rano kašlal ako o dušu a potom už nič ani naznak cez den ani teraz na večer iba nad ranom
ja už neviem čim to je
fakt u nas sucho neni ved nekurim
ja mam pocit že sa my nepodari už schudnuť 😒
poprve som moc pažrava a čas na cvičenie nemam
ahojte..
mein, to ma mrzi...ale snad sa to vykrystalizuje a bude fajn...neverim,ze exstuje dokonaly vztah..ani skoro dokonaly nech to nehrame na naivky... 😉 len zalezi na to, ci sa tym dvom ludom s tym nieco chce urobit... 😉 drzim palceky
a k tomu clanku od annaq,akoze normalne depka... my mame reflux potvrdeny a myslim, ze by mozno ani nebol potvrdeny ked by nebolo to sono robene tesne po nakojeni bez odgrgunutia...a lekarka mi vtedy povedala neprikladat casto na poziadanie, ale kazde 3 hod cca..krava som bola ze som ju posluchla..dovtedy som malu prikladala casto...a to vtedy mala dake 2 tt aj s cestou...ale ktovie ako by to bolo naozaj, teraz sme na AR um a aj tak grcka...no nic, nejdem sa zas nad neviem cim zamyslat lebo aj tak neviem ako by boo keby bolo keby... 😉 budem kukat dopredu a nie co uz nevratim spat... 😉
noemi - šikovná hospodárka 😀 voľakedy som si tiež výdavky aj zapisovala, len teraz nemám čas - no neviem, či nezačnem
Dneska v telke nič neni - všetko sme už videli
iwa - Simonka to bere hneď skokom aj na brušku aj nôžky do pusiny - ako môj na to ešte neprišiel ale predvčerom sme sa aj nasmiali - spinkal a pri ňom môj vankúš, zvalil sa na bék, stiahol z vankúša moju nočnú košelu, zaboril do nej tvár a úplne "blbol" s ňou, aj olizoval - chudáčik mliečko hľadal 🙂
caute 😉
iwa - tvoj muz je neskutocny 😀 😀 😀 😀 😀 som sa dobre zasmiala 😉
jaja - s tym nic nenarobis 🙂 proste ho nechaj 😉
zvalka - kocka si 🙂 aj ten kocik je fajny 😵
mein - nieco je asi vo vzduchu, dnes sme si aj my dvaja kapanek vliezli do vlasov- problem? obaja chcem to iste, len nejako nam nesedia casove pasma 😅 😅
no idem spat, od stvrtej som hore 🙄
papa
marco sa uz daval na bok a teraz dlho nic, prestal to robit. Lenivec krpaty 😀
aj laura sa dako prestala otacat na bok, za to s nozickami ide cim dalej vyssie a vyssie 😀
brusko zhodime baby len brusakmi. chudnut nemusime ale formovat 😵
len mne sa nejako nechce ale bojim dojde leto rada by som tiez trosku vyformovala
iwa - som sa tiez nasmiala na manzelovy chytrakovi 😀
lubka chuda ze hore o 4 rano !!! adrianko je certik maly 😉
mein - jedna pani my raz povedala ze ked budem mat dieta otrase to mojim vztahom akokolvek silny je ! ze prinesie medzi nas rozbory lebo sa menia nase pohlady a tiez je to unavne a narocne sa starat o male telicko. my sme sa tiez uz par krat chytili ale nic vazne ale bolo to hlavne vtedy ked malemu nebolo dobre atd... treba vydrzat a zatnut zuby a ospravedlnit sa a mysliet na to pekne co medzi vami je 😉 ako j777 povedala ziadny vztah neni dokonaly lebo mi ludia nie sme 😉 drzim palceky
tak ja toto leto stravim este vo volnejsich trickach, ja sa cvicit bojim, kedze pri kike to dopadlo stratou mlieka. Radsej nech este par mesiacov zle vyzeram, ale ma marciatko mlieko
noemi no nechce sa jej...ona je taka lenoska spomalena, sak aj dokina nam povedala, ze netreba ju nutit, ze to co ma vediet vie a zbytok dojde 😉 😀 ona je flegmatik strasny vyskereny 😀 😀 😀
saska aj ja mam pocit, ze nic nic a potom sup, nech mamina nie je nestastna 🙂 😀 Majko asi zacitil jedlo 😉 😀 😀
lubka akoze moj mm je neskutocn niekedy, ale aspon sa zasmejem, tak ako na tvojom na FB 😉 maju podobny humor 😀 😀
heeej a my sa ideme prikrmovat o buduceho tyzdna 🙂 zaciname mrkvou, ze kasicky jej nemam davat, lebo ma vahu na az az( co sa mne nezda 😕 , ale vpohode) a potom po troch tyzdnoch jej zacnem davat ovocie 😉 😀 a potom mozme aj kase a maso...tak som zvedava ako to slecne bude chutit/nechutit 😀 😀
panula, obavam sa ze aj chudnut do brucha musime niektore, nie len spevnovat, lebo ked by som toto spevnila tak by to uz nedal dole ani ...ani nikto... 😀 😠
lubka - dobru noc
pandula - a kto my ho vyformuje ??? 😀 dve deti stale na mne zavesene
ja musim nakupiť trička dlhe volne 😀
na všetkych my brucho vytrča
saska - no puntičkarka musim mať prehlad lebo ani neviem kde sa pominaju
pandula to velmi pekne napisala a ta pani mala pravdu v tom, ze dieta je skuska vztahu 😉 aj psychologovia alebo kto, urcili iste zatazove medzniky vo vztahu a jednym bolo prave narodenie dietata
iwka - tak už mrkvička mnam mnam
no moj ma zase skritizoval že to čo mam aky zadok ????? 😠
tento refresh stranky ma neskutocne hneva, uz by to mohli konecne opravit
vam sa tiež neda ked kliknete na obnoviť???
..inak sranda s tou skuskou vztahu...ze aj narodenie dietatka...ono to je celkom logicke, ale u mna presne naopak...aj tym ze som cez 6 nedelie bola dost vyhukana a mala nam furt plakala a nespala tak prave vtedy som si uvedomila ako mm potrebujem...dovtedy som si vystacila sama 😀 😀
pekny vecer maminky 😉
tak my sme dnes boli na klbiky a uz nemusime nosit ortopedicke gatky, huraaaa 😀 😀 😀 ja som ich uz v poslednom case zabudala a dost casto 😒
bola som dnes v takko - a maju tam vypredaj detskych veci, tak som nakupila za 15e- ale mam v tom 2 sety, 2 tricka, 1 rifle, takze sa oplatilo 😀 😀 ak mate cas, skocte, nieco si vyberiete maju aj dievcenske aj chlapcenske, do velkosti 68, a potom uz zvlast aj na vacsie 😎
taka som bola rada, lebo ked som tam bola pred tyzdnom, tak som rozmyslala kupit ci nie, a odolala som, a moje"odolanie" bolo odmenene- takymto vypredajom 😀 😀 😀 a este ked tam pojdete, vyplnte pri pokladni taky papier ze- VIP klient a dostanete raz asi za 3 mesiace spravu a vdaka nej budete mat 30%zlavu na vsetko oblecenie v ten dany den, oplati sa, keby ste nieco mali vyhliadnute 😎
zvalka - no kocka si 🙂 a ake to je pekne ze mate taketo privitania deti, my nemame nic ☹
asi sa na to spytam pri volbach 😀 😀 😀
ani my sme este nemali ziadne privitanie obcou ci cim 😀 az ma uz stvu

jaja dava aj nas ale nie ze ho natahuje na v racanie a je to normalne, deti skusaju vsetko hmatom, ale aj chutou 🙂)
zvalka a si kocka, ja kabat ledva zapnem a zadok odstava jak ... vetrovku som uz dvakrat opravovat dala čo sa zips rozisiel kvoli mojmu bruchu 😀