Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
no bolo by to fajn, a ak by nevyhovoval vikendovy pobyt, tak to jednodnove v BB - to su moje typy 😉
no veru, chlapci by sa mohli postarat o krpcov a my by sme si pokecali a oddychli 😵 😵 😵
hihihi ja ani neviem kde to je 😀 pozrem na mape
saska - mne moj zase vyprava že by som iba lajbzovala
ale ja potrebujem niekedy vypadnuť sa isť odreagovať do obchodou 😀 nie cele dni sama s detmi
ja som už 4 rok doma to je už dlha doba 😀
neviem či moj zvladne 2 deti naraz 😀 😀 😀
ja nemožem oddychovať čo ked si zvyknem 😀
Noemi nemusela by si plávať, tam je taký vitálny svet 😉
No aj tá BB nie je zlá 😉 😉 😉 Ale už keď sa niekam trepať s deťmi, tak radšej aj s ubytkom, lebo do BB na otočku by to bolo pre niektoré príliš veľa asi...
sa teším, že sa tu podozvedám vaše tipy okolo príkrmov, kedy dávať, čo, ako ---a potom už budem frajerka pripravená 😀 keď sa nás to bude týkať.
Zvalka - malý mi teraz 3 dni papal aj v noci po 2,5 hodinách ( aj ty si spomínala, že malá chchela nejako častejšie) aj sa to prejavilo na jeho váhe, za týždeň + 520 g 😅 a mne na tvorbe mlieka - musela som si aj odstriekať 🙂
saska no veru ...akoze muzska logika na nezaplatenie 🙄 😀 😀 ist s nou normalne von by bolo mooooc jednoduche 😉
milladka no uz zaciname, potom dam info...tych kasiciek mam doma 8 sackov, kedze som mala kupony na 2+2 zdarma 😉 😀 😀 ale sak jest nepytaju, tak ich tam necham odlozene este chvilku a potom by som jej ich rada vecer davala 😉 nech ju oblbnem a nech pospi dlhsie ako tri hodky 😀
veru - ak s deťmi a mužmi, tak aspoň na 2 dni 🙂 som za 🙂 😉
mne decka dala toľko knižočiek že ani nestihnem prečitať všetko ohladom jedla
hami , sunar , nestle dobre knižočky
práve mi volala sestra, že malému v tescu kúpila nohavice a tričko - zlatá krstná 😀 Inak akože, môj malý keď už nebude papať moje mliečko, budú sa mi o neho trhať, sestra slobodná, babka, švagriné, už normálne všelijaké plány spriadajú, kde ho zoberú na dovolenku a pod. 😀 😀 😀
aj ja som za víkend niekde 🙂 Jááááj, sa tesíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím 😵
saska, tamarka moja milovana kazde DVE hodky !!! 😒 a tuto noc bola hore uz o 23hod, tusim o 2, o pol 4, o 5 ! to su uz 1, 5 hodinove intervaly, som zvedava, kedy to prejde ....
saska - nam až teraz začali bravať dominiku ešte stale sme ju nechceli davať pripadalo nam skoro sama bez nas
zvalke - presne ako my
to maju asi rovnako načasovane
prejde aj to 😉
no idem spat, dobru noc babulky 😉
dobrú noc, už by som aj ja mala vypadnúť ale tak sa mi nechce spať, lenže kto bude ráno vstávať, že áno. 😀
jaaaj, a este ma napadlo, ked mame tohto noveho konika, ci si temu neurobime ako sukromnu, nech nas necita "kde-kto", hm? 😕 dame si tam clenov len nas a mozeme sa vykecavat trosku sukromnejsie....kto si mysli, ze by to bolo ok? ci blbost? 😕
no uz idem fakt, majte sa. 🙂
my sme sa kiku este neodhodlali dat s niekym na dovolenku, ani na noc nebola este sama bez nas. Sama som zvedava, ci to pri marcovi bude ine
zvalka, mne je to jedno. Ako sa rozhodnu ostatne. Iluzie si nerobim o tom, ze keby nieko velmi chcel, tak sa tam dostane aj napriek tomu, ze to bude v sekcii sukromne, takze na internet aj tak nepisem nikdy velmi doverne veci
pietra - jasné, že ho nepustím tak skoro na dovolenku s niekým , na to si ešte pár rokov počkajú 😀
zval - dobrý nápad, aj mňa to už napadlo, akurát som si pred chvíľkou čítala aké sú nové zmeny na koňovi. Keď vám poviem, že na poslednej poradni sa mi prihovorila jedna mamička, že ma pozná odtiaľto, tak ma skoro vystrelo, hocikto si tu pozerá naše albumy a aj čítajú ale neprispievajú. Jedna moja kamoška si plánuje svadbu až na buúci rok ale mojasvadba má pustené každý deň už skoro 5 rokov a ani raz tam ešte neprispela, sa asi hanbí či čo.
zvalka - dobry napad aspon aj fotky by nemusel bars kto pozerať nie???
dobru noc
zvali mi prideme koniec septembra asi natrvalo ale nikdy nevies. v lete by nebolo odveci ale chce to riadne zoorganizovat tiez peniazky su potenko momentalne a ked na vikendovy pobyt tak urcite z chlopom 😉 ved nech sa oteckovia staraju a my mozme kecat 😀
mne je tiez jedno, ak budete chciet sukromnu, tak v pohode. Inak mam pocit, ze vsetky taketo "aktívne" temy prejdu do súkromných 😀 Do súkromnej môze vojst len ten, komu da zakladatel povolenie 😉
saska - to mas pravdu viem ze tu vela bab cita a nic nepovie niektore ma kontaktovali ! no a tie ablumy by mohli byt na heslo
saska - ja nečitam druhych iba temy do ktorich pišem tuto našu a ešte jednu
no ja z maleho mesta neviem či ma niekto pozna z konika ešte my nikto nič nevravel ale kamošky vedia že si tu pišem ale ani jedna sem nepiše
len my vždy povedia vizisti na konovi to a to 😀 asi sa hambia
ale stalo sa my už viac krat že my na konikovi do pošty napisali cudzie baby že si nas čitaju .................
noemi, album si uz teraz mozes cely "zablokovat", aby ho videli len ti, komu ty dovolis
No je to asi dobrý nápad s tou súkromnou témou, rozoberáme tu dosť osobné veci a naozaj je strašne veľa takých, čo iba čítajú a neprispievajú...
a kto je zakladateľ u nas zuzitka čo???????
to je ako vratnička koho pusti k nam 😀
Saši náš papá každé 2 hodiny v noci už asi mesiac a na váhe sa to nejako extra neprejavuje.
Idem si asi aj ja ľahnúť, som zvedavá, aká bude noc...
mne ani nevadi, ak si temu cita niekto "cudzi". Mozno sa len hanbi prispiet, alebo stiha len citat, .... Podobne ako noemi sa mi stalo, ze mi prisla IP, ze temu len cita (ale nie tuto) a v podstate to boli baby, ktore mali rovnako stare dieta a citali, lebo mali podobne problemy a tak

milada - tak skus niečo vypatrať v tej teme
fabula - je dobra
aj my začneme mrkou a zemiakom .......... neskor kašičku na ranajky asi po 2 tt