Vianočné detičky 2009. Maminy, pridajte sa!
🙂 🙂 🙂
kedže sme si už každá svoj "najkrajší vianočný darček" rozbalila, je načase prejsť do novej témy, kde budeme riešiť radosti i starosti našich detičiek 😉
tak podte a píšte 😀
ako pietra???
ked si predstavite sme sa tu už bavili o prsiach , šušurach , bruchach , ......... ak to čitaju chlapy tak neviem neviem 😀
noemi, co ako? myslis tu sukromnu temu? no jedna z nas by zalozila v sekcii Sukromnych tem temu a ostatne tam nejako vpustila. Ale uz existujuca tema sa neda presunut do sukromnych
no pochybujem, zeby nas cital nejaky chlap 😀
pietra - nie tie fotky
dala som ale tam je na vyber iba kto može fotoblog vydieť a bud ragistrovani uživatelia alebo nie
myslela som že bude viac na vyber
to chapem 😉
noemi, jaaaj, fotky, to neviem, to som neskusala. Ale vraj to idu este nejako vylepsit
chlap nás nemôže čítať - to by nestíhal čítať, ako rýchlo píšeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀
noe - to ty furt o susurach rozpravas 😀 😀 😀 a ja ta podporujem 😀 😀 😀
verim ze ziadny chlap toto necita ak cita tak neni chlap
Správny muž, nekúpi si rúž. Ak toto číta chlap, ak mu zdochne vták. 😀 😀 😀
nie ak, ale tak 😉
saska 😀
idem sprsit a nasledny spanok
saska 😀 😀 😀 😀 😀 😀
🙂 😉 🙂 😉 🙂 😉
Idem do sprchy a zachvíľku sa aj bábatek zobudí na svoju dávku 🙂 dobrú baby
ja mam taku pediatričku čo stale hovori ktore babo čo uz moze papat a tak 🙂 takze si nelamem hlavu a my sme uz mrkvovu stavu skusali davnejsie s uspechom 🙂 a teraz sa chystame uz kasickovat a prikrmovat vo velkom
to snad kazda pediatricka hovori, co sa uz moze papat resp. s cim zacat do najblizsej poradne, nie? 😕
ahojte ja som konecne nasla nejaku aktualnu temu pre mna 🙂 mam vianocne babatko 😀som tu prvy krat predtým som vas necitala lebo som o vas nevedela 😒 skoda ze az tak neskoro som vas nasla 😒predtym som skor chodila na temy kde som potrebovala poradit lebo je to nase prve babo ak by vam nevadilo rada by som sa k vam pridala 🙂 ak smiem pravdaze 😀
Robka nesmies ale musis 😀 Vitaj medzi nami 😉
lenuska11 dakujeeem pekne 😀 mame rovnako stare detičky 🙂
Robka a kedy si rodila? Maly ma presne ako moja 🙂))))
maly sa narodil 2.12.a tvoja ?
Mikulášsky balíček 6.12. 😵
jeej to je mile nas prave vtedy prepustali 🙂
🙂 a ako ti malicky spava? Kojite? Zvedava som 😅
robka, vitaj medzi nami 🙂
Pietra ty tu strasis ako ja 😀 Len nahram fotky na fcb a pocitam vas, ved vas tu zanedbavam 😒
pietra dakujem 🙂
lenuska cez den spi maximalne polhodinky na jedno spanie a spat sa pyta asi kazdu hodinku a pol,a v noci je to celkom fajn budi sa len raz aj to okolo piatej ale to az teraz sa nam upravilo... 🙂 uz nekojime papame Bebu...a vy ste ako na tom so spinkanim asi si to tu uz pisala....ale by som sa nahladala keby som to chcela najst 😀
uz dobre, tiez sa uz budime len raz maximalne dvakrat, zo zaciatku to nebolo nic moc no a cez den tak vselijak, ale odkedy mam babyvak tak lepsie 😉
mi babyvak nemame lebo maly zaspava sam ale do teraz len v kočiku chcel spat 😒 a z jedneho dna na druhy sa nechcel hojdat jednoducho som ho polozila a zaspal a odvtedy tak zaspava 🙂 konecne stihnem aj nieco uvarit 😀 a kojis este?
lenuska, mne este schnu vlasy, nechcem ist spat s mokrymi. Ale vlastne je to vyhovorka, ved ja som nocna sova 😀

ale tato tema sa aj tak neda zosukromnit, to by sme sem prestali pisat a zalozila by sa nova 😉